Policisti med hišno preiskavo zasegli več kosov orožja in streliva

Foto: PU Murska Sobota

Prekmurski policisti so pri 32-letnem moškem iz Murske Sobote našli in zasegli štiri kose orožja in več kosov različnega streliva. 

Policisti PP Murska Sobota so 13. junija 2016 na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Murski Soboti opravili hišno preiskavo pri 32-letnem občanu iz UE Murska Sobota. Med preiskavo so našli in zasegli štiri kose orožja ter več kosov različnega streliva.

Zaradi posedovanja orožja in streliva, za katere občan ni posedoval ustreznega dovoljenja, bo podana kazenska ovadba po 307. členu KZ-1 ter izpeljan hitri postopek pri prekrškovnem organu zaradi posesti prepovedanih pirotehničnih izdelkov na podlagi kršitev zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih, so sporočili iz PU Murska Sobota.

N. K.

 • dob

  Policisti med hišno preiskavo zasegli več kosov orožja.
  In en oblič.

  • pajot

   A konoplje niso pa nč najdl?

 • garfi

  džihadisti se smejejo

 • nevtrino

  Uau, ziher so pogumni oblastniki in policaji s tem zaščitili kakšnega “krambergerja”, da ga ne bi ta občan totalka pijan počil, kaj ?

 • cosmosjasnovidec

  Neverjetno kakšne ogromne uspehe dosega zadnje čase policija.Izdajalci sedaj pobirajo orožje občanom in državljanom slovenije,ker ga po njihovem mnenju ne potrebujejo za obrambo.Pred migrantsko golaznijo in napadi,ko bodo izbruhnili jih bo branila namreč pogumna neustrašljiva in hrabra SLO policija tako,da jim bo pokazala kako se da pred migranti čim hitreje zbežati.Dogaja se ravno tako kot pred osamosvojitvijo slovenije,ko je Kučan dovolil razorožitev TO potem so pa napadli srbi.
  Pa naj še nekdo reče,da vlada ne deluje po njegovih napotkih vendar tokrat v korist migrantskemu izrodku.
  Razen tega je večina orožja katerega so zasegli temu občanu kot vidim že oldtajmerskega in je verjetno tudi zbiratelj pa ga je nekdo odcinkal.