Policisti na Ptuju zasegli 2 kilograma prepovedane droge

Foto: PU Ptuj

Policisti so pri hišni preiskavi našli okoli 2 kilograma prepovedane droge – konoplje. Prepovedano drogo so zasegli in ustrezno zavarovali.

Na podlagi zbranih in dveh anonimnih obvestil so policisti PU Ptuj uspeli zbrati dovolj dokazov, da so na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča na Ptuju lahko opravili hišno preiskavo pri 22-letnem Ptujčanu. Osumljencu so odvzeli prostost in ga pridržali.

Vedro "trave", ki ga ne bodo kadili vaši mladostniki (foto: PU Ptuj)

Vedro “trave”. (Foto: PU Ptuj)

Pri hišni preiskavi so našli okoli 2 kg konoplje. Prepovedano drogo so mu zasegli in ustrezno zavarovali.

Ptujčan že v hišnem priporu
Včeraj so osumljenca zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po čl. 186/1 Kazenskega zakonika (KZ-1) s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k dežurni preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča na Ptuju. Ta je po zaslišanju zanj odredila hišni pripor.

V. V.

 • Poštenje velja

  Uauuuu ste dobri

  • dob

   Po moje so se ga šli napit po dobro opravljeni akciji.

 • John

  Dve kile. Trave, ne koke ali heroina. Se za to splača sploh pisati zapisnik?
  Veliki dobavitelji, ki dobavljajo lublanski eliti, so pa zaščiteni in se jih ne upate niti pogledati.

  • Pajane spet

   Pa kje si videl da se bodo odrekli proviziji 12 – 18 % , jaz bi jim še značko pa 20 pol. avtov posodil z magno vred in nebi naredili toliko škode kot jo vlada v enem dnevu !!

 • dob

  Da vas ni sram. Zasegate konopljo, ki je mnogim zdravilo. Konopljino olje je najstarejše znano zdravilo za cel kup bolezni. Mater bodo farmacevti veseli vaše velike zmage.

 • epson mlacni

  Nehajmo več zajebavati sami sebe. Dejstvo je, da bo v roku 30 let trava legalizirana povsod, pri nas pa jo trenutno dejansko enačimo s trdo drogo. Zanimivo, bolj kot je država zaostala in zaplankana, bolj zmešani so njeni represivni organi.

  Morda še kdo ni videl (cro podnapisi) :
  https://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80

 • Gr8_1
 • Borut Stari

  Za toliko konoplje jim je moral nekdo pomagati. Sami ne bi zmogli. Veliko večjo količino skrivajo migranti, Tam itak ni več nobene kontrole. Vsi komaj čakajo, da se jih znebijo.

 • Zvezdex

  Oh lepo vas prosim konoplja naj bi bila neka huda droga. Najvarnejša od vseh “drog”. Zakaj potem ni tobak ali alkohol prepovedan?!

 • Pajane spet

  Še je na zalogi !1! Nova runda pravkar vsajene semena . Namesto da bi begunce tirali in iskali kaj bolj močnega zdaj utrujajo za to prgišče zdravilnega čaja ! Cepci