fbpx

Policisti prostost odvzeli noseči Anji, osumljeni uboja svojega partnerja

Lulzim Berša in Anja Repnik. (Foto: Facebook)

V ponedeljek so mariborski policisti poročali o uboju moškega. Po neuradnih podatkih naj bi bila osumljenka njegova noseča partnerka, 31-letna Anja Repnik.

V nedeljo, okoli 22.41, so bili mariborski policisti sprva obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, v kateri je udeleženec trčil v drevo. Vozilo so policisti našli v bližini kraja nesreče, na Valvasorjevi ulici v Mariboru, v njem pa 36-letnega moškega brez znakov življenja.

A ni šlo za nesrečo s smrtno žrtvijo, so ugotovili kriminalisti. Vzrok smrti je bil mnogo bolj zlovešč. Potem ko naj bi se partnerja, ki imata majhnega otroka, drugi pa je na poti, sprla, je Repnikova baje vzela nož in Beršo zabodla. Zakaj sta se sprla, ni znano.

Ranjen se je usedel v avto in najverjetneje nameraval peljati v mariborsko bolnišnico, a je med vožnjo življenjsko bitko izgubil, do zdravnika mu žal ni uspelo priti. Zaradi kaznivega dejanja uboja so policisti Anjo Repnik aretirali na domu, jutri naj bi jo pripeljali pred preiskovalnega sodnika.

Lulzim Berša je bil gradbenik, svoje podjetje Final Lux s sedežem v Mariboru, ki se je ukvarjalo z zaključnimi deli v gradbeništvu, je po javno dostopnih podatkih zaprl pred šestimi meseci.

Primorska24