Policisti v Litiji razkrinkali preprodajalski par

Foto: PU Ljubljana

Litijski policisti so razkrinkali 42-letnega moškega in 44-letno žensko, ki sta v okolici Litije gojila in preprodajala prepovedano drogo – konopljo. V hišni preiskavi, na dveh lokacijah so za to našli tudi dokaze.

V dveh hišnih preiskavah so policisti našli prostor posebej prirejen za gojenje konoplje. Poleg pripomočkov za gojenje prepovedane droge so zasegli na eni lokaciji okoli 250 sadik in na drugi lokaciji okoli 200 sadik konoplje ter okoli kilogram že posušenih rastlinskih delcev, so sporočili s PU Ljubljana.

Zoper oba bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivih dejanj s področja gojenja in preprodaje prepovedanih drog.

B. O.

 • tarantela

  Ko bi država že enkrat nehala sračkat s to prepovedjo gojenja konoplje, bi imeli policisti mir, država pa davek. Saj je še nisem kadila, ampak več škode, kot jo imamo za zdravje z alkoholom in tobakom menda tudi s konopljo ne bi imeli.

  • janez.pokoncni

   Moje mnenje na to temo je identično tvojemu!

  • samsara

   Farmacevtom free konoplja ne paše.
   Ostale droge pa farmacevtom pašejo. To je v glavnem vse.

 • dr Janez Sveti

  Legaliziranje je nujno, saj je to delo policije nekoristno. Kdor želi itak kadi. Osebno ne kadim ničesar, vendar sem za svobodo. Vsak naj odloča o sebi sam!
  DR Janez Sveti vesoljc

 • Opazovalec

  legalizirat pa obdavčit, pa bo mir

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!