fbpx

Poglejte, kako huligani uničujejo vse, kar je slovensko!

Huligani so se na Šmarni gori znesli nad kapelico in jo onečedili z islamističnimi gesli. Na eni strani so zapisali Allahu Akhbar, na drugi pa Sharia (islamistični zakon).

Po cerkvi sv. Ane nad Podpečjo, ki so jo huligani oskrunili z islamističnimi parolami na pročelju konec septembra 2016, je bila takoj po novem letu tarča kapelica na sedlu Šmarne gore. Obema je skupno to, da so ju onečastili z islamističnimi gesli, kot je Allahu Akhbar.

Takole so onečastili cerkev sv. Ane nad Podpečjo konec septembra 2016:

Foto: J. Miklič

Foto: J. Miklič

Več o tem si lahko preberete tukaj: http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/huligani-z-islamisticnimi-gesli-oskrunili-cerkev-sv-ane-nad-podpecjo

Očitno je, da gre za sistematičen napad na evropske in slovenske krščanske vrednote, ob katerih pa policija ne naredi drugega, kot da primer popiše. Seveda pa se odzove popolnoma drugače, ko gre za svinjske glave zgolj na gradbišču ljubljanske džamije. Takrat je policija medijem redno dajala informacije, kako napreduje preiskava, o čemer pričajo tudi nešteti članki v prevladujočih medijih, medtem ko lahko o sv. Ani lahko zasledimo zgolj informacije turistične narave in smo bili mi med redkimi mediji, ki smo opozorili na tovrsten napad na slovenstvo. Po naših informacijah si je tudi v tem primeru mazaške nočne akcije na Šmarni gori policija le ogledala kraj zločina, uradnega poročila javnosti pa še ni poslala.

Na odnos policije glede preiskave oziroma iskanja krivca, ki je onečastil kapelico na Šmarni gori, pa je opozoril tudi predsednik Združenja VSO Aleš Hojs:

Marjanca Scheicher