Poskus uboja s strani kosovskega državljana v Kranju

Okrožno sodišče v Kranju (foto: STA).

Gorenjski kriminalisti so k preiskovalni sodnici kranjskega sodišča privedli državljana Kosova s kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja. V ponedeljek popoldne je na javnem mestu v Kranju z nožem napadel in poskušal ubiti drugega moškega, sicer tudi državljana Kosova.

Najprej sta se stepla zaradi starih zamer. Pretep se je stopnjeval v obračun z nožem. Pretepeni je bil huje poškodovan. Lažje poškodovanega pretepača so policisti izsledili po dejanju.

Preiskovalna sodnica je državljana Kosova, ki je v Kranju z nožem napadel prav tako državljana Kosova, po zaslišanju poslala v pripor.

S kranjske policijske uprave so še sporočili, da sta včeraj dopoldne zamaskirana neznanca prišla v odklenjeno hišo v Goričah. Zvezala sta občanko in ji vzela nekaj denarja. Po ropu sta pobegnila neznano kam. Občanka ni bila poškodovana, storilca, o katerih policisti zbirajo obvestila, nista uporabila orožja.

Branka Jurhar

 • Borut Stari

  Šiptarska posla. Pustiti jih je treba, da se pokoljejo med sabo. Preživele pa izgnati. To bi moralo veljati za vse imigrante ali prosilce za azil ko delujejo kriminalno.

 • Rožle

  Pa puste jih naj se do konca pomenita …

 • samsara

  Pridobitve jugoslovanskega bratenja z Balkanom in Balkanci.
  Zasluga gre vsa udbokomunistim, znanih imen in priimkov, od katerih nekateri še vedno prostoživeči rovarijo v uzurpirani, okradeni in prodani Sloveniji. Če jih je že pobralo pa jih prizadevno nadomeščajo njihovi mladiči.
  Veleizdajalci slovenskega naroda.

 • marker

  Za množice Kosovarjev po Sloveniji in drugih državah Evrope, ter posledično njihova dejanja, se je potrebno zahvaliti naši eu poslanki Tanji, ki je v evropskem parlamentu lobirala zanje. Seveda so ti takoj izkoristili priliko in preplavili Evropo.

 • cecen

  hmm, kaj ni imel noža za kebab? tisti so kar veliki in ostri.