Poskus uboja s strani kosovskega državljana v Kranju

Okrožno sodišče v Kranju (foto: STA).

Gorenjski kriminalisti so k preiskovalni sodnici kranjskega sodišča privedli državljana Kosova s kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja. V ponedeljek popoldne je na javnem mestu v Kranju z nožem napadel in poskušal ubiti drugega moškega, sicer tudi državljana Kosova.

Najprej sta se stepla zaradi starih zamer. Pretep se je stopnjeval v obračun z nožem. Pretepeni je bil huje poškodovan. Lažje poškodovanega pretepača so policisti izsledili po dejanju.

Preiskovalna sodnica je državljana Kosova, ki je v Kranju z nožem napadel prav tako državljana Kosova, po zaslišanju poslala v pripor.

S kranjske policijske uprave so še sporočili, da sta včeraj dopoldne zamaskirana neznanca prišla v odklenjeno hišo v Goričah. Zvezala sta občanko in ji vzela nekaj denarja. Po ropu sta pobegnila neznano kam. Občanka ni bila poškodovana, storilca, o katerih policisti zbirajo obvestila, nista uporabila orožja.

Branka Jurhar

 • Borut Stari

  Šiptarska posla. Pustiti jih je treba, da se pokoljejo med sabo. Preživele pa izgnati. To bi moralo veljati za vse imigrante ali prosilce za azil ko delujejo kriminalno.

 • Rožle

  Pa puste jih naj se do konca pomenita …

 • samsara

  Pridobitve jugoslovanskega bratenja z Balkanom in Balkanci.
  Zasluga gre vsa udbokomunistim, znanih imen in priimkov, od katerih nekateri še vedno prostoživeči rovarijo v uzurpirani, okradeni in prodani Sloveniji. Če jih je že pobralo pa jih prizadevno nadomeščajo njihovi mladiči.
  Veleizdajalci slovenskega naroda.

 • marker

  Za množice Kosovarjev po Sloveniji in drugih državah Evrope, ter posledično njihova dejanja, se je potrebno zahvaliti naši eu poslanki Tanji, ki je v evropskem parlamentu lobirala zanje. Seveda so ti takoj izkoristili priliko in preplavili Evropo.

 • cecen

  hmm, kaj ni imel noža za kebab? tisti so kar veliki in ostri.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!