fbpx

Pozor! Z zaprtega oddelka pobegnil 60-letnik. Lahko je nevaren.

Radovan Jug (foto: STA).

V petek popoldne je z zaprtega oddelka Socialnovarstvenega zavoda Dutovlje pobegnil 60-letni Radovan Jug, ki ima sicer stalno bivališče v Solkanu. Juga so policisti v preteklosti za nasilna kazniva dejanja že obravnavali in bi lahko bil nevaren, zato naj občani z njim ne poskušajo navezati stika, ampak obvestijo policijo.

Pogrešani je visok med 175 in 180 centimetri, srednje postave, z večjim trebuhom, okroglega obraza, kratkih in redkejših las sive barvem ima sivo brado ter svetlo polt. Nazadnje je bil oblečen v spodnji del trenirke temno modre barve in v karirasto srajco, obut je bil v čevlje. Jug ne nosi očal, pri sebi pa je imel denarnico, vendar brez denarja, bančnih kartic in dokumentov, ter navadne kovinske škarje, so sporočili s Policijske uprave Koper.

V primeru, da ga vidite, z njim ne navezujte stika
Juga so v preteklosti zaradi nasilnih dejanj že obravnavali in bi lahko bil nevaren. Prav zato so ga s sklepom sodišča namestili na zaprt oddelek SVZ Dutovlje, pojasnjuje policija, ki občane poziva, naj v primeru srečanja z njim ne poskušajo navezati stika in naj takoj obvestijo policijo na številko 113 ali na anonimno številko 080 1200.

N. K., STA