Pozor: migranti povzročajo probleme po vsej Sloveniji, pred policijo se jih je kar 14 skrivalo v predalih avtodoma!

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

Policisti so imeli tudi v preteklih dneh polne roke dela z nelegalnimi migranti. Sinoči so v Beli krajini ujeli večjo skupino 12-ih migrantov, ki so nelegalno prestopili mejo, na Primorskem pa so v torek ustavili avtodom, v katerem sta tihotapca prevažala kar štirinajst nelegalnih migrantov!

V torek so policisti Policijske uprave Koper na cesti iz Mun ustavili avtodom Fiat Ducato, ki ga je vozil 30-letni voznik z območja Ljubljane, zraven pa je bil še 34-letni sopotnik, prav tako iz Ljubljane. Ob tem so ustavili še vozilo Ford C-Max, ki ga je vozil 25-letnik s Krškega. V avtodomu so ob pregledu odkrili kar 14 migrantov, ki so bili skriti pod posteljo, po omarah in celo v predalih. Po tem, ko so jih odkrili – bilo je 13 državljanov Iraka in en državljan Irana -, so ti zaprosili za mednarodno zaščito. Za oba voznika so policisti odredili pripor, za sovoznika pa hišni pripor.

12 migrantov nelegalno prestopilo mejo tudi v Beli krajini
Tudi policisti novomeške policijske uprave so imeli delo z migranti, pri nezakonitem prestopu meje so jih namreč zalotili kar dvanajst. V postopkih so odkrili, da gre za sedem Alžircev, dva Maročana, dva Tunizijca in enega Sirca.

Foto: epa

J. Ž.

 • Svele

  Hahhahahah pred prihodom emigrantov pa niso imeli nič dela z postenimi Slovenci hahahahhH

  • Dragan Krstič

   Svele pazi da se ti čeljust ne zaskoči od režanja. Sej veš da nimaš zdravstvenega zavarovanja. A boš z odprtim gobcem živel?

  • Marcos Kače

   Takole zgleda to ja, če bereš Nova24tv. V Sloveniji nobenega kriminala, vsi slovenci popolnoma pošteni, tako da portal sploh ne potrebuje kategorije “Slovenska kronika”.

   Seveda se bo sedaj našel komentator, ki bo hitro postregel s podatkom, da 95% kriminala zagrešijo migranti.

   • Jože Kovač

    Ne bo točno, toliko zagrešijo uličnega kriminala, žeparstvo, mala kraja, …..pravi kriminal pa v 50% zagrešijo slovenski beli ovratniki, 50% pa gatzde s slovenskim državljanstvom

    • Marcos Kače

     … moj zadnji odstavek je bil mišljen sarkastično.

   • stane

    V napadenih drzavah je tako.

    • Marcos Kače

     Napadenih?

   • slosin

    Ja, tud jest bi rajš vidu, da pišejo o klošarju, ki je v kakšnem lidlu suni pašteto in je moral policaj narediti zapisnik na treh straneh, menda celo z 72 vprašanji…No, sočustvujem z tabo in sveletom, ki hudo trpita, ker sta za takšne novice na novi24 prikrajšana…

  • večni srb

   Prej se niso drči Alah akbar ampak kupi ciglu, vadi pare, kar človek še nekako razvozlja tudi brez Google prevajalnika.

  • slosin

   pr nas ima policija bolj malo opravka s slovenci, največ z balkanci…

 • jaz mene

  Predlagam, da vsakega 5. v mesecu (ko JS dobi plače), v znak protesta proti BANDI NESPOSOBNI trobimo z hupami avtomobila. Vsi. Preko celega dne. To bi bilo lepo videti vsakega 5. v mesecu. Naj se to prime in naj pol Slovenije hupa! Naj to postane tradicija in naj se vsi v JS sprašujejo vsaj 5. v mesecu zakaj so tam in za koga delajo. AKCIJA

  • Vera

   V državni upravi tudi dobijo plačo 5 v mesecu . JU ne mešaj med državno !

   • Franc Šink

    Kaj državna uprava ni javni sektor.?

    • Vera

     Napiši mi katere službe so v JU,katere pa so državne službe .

     • In od kje dobijo tile v ‘državni upravi’ denar za plače? Isto kot vsi iz JS – davki in obvezna plačila (takse, …) skratka, 5. v mesecu se jim mora zašpilat “budnico” :-))

     • Franc Šink

      Vse kar ne spada pod realni sektor

    • Stane

     Ne. Kaj pa je javni sektor? Javni parazit s Strukljem na celu.
     Tisti javni delavci,ki komaj prezivljajo iz meseca do meseca,ne spadajo v ta text.

 • Jože Kovač

  V torek so policisti Policijske uprave Koper na cesti iz Mun ustavili avtodom Fiat Ducato, ki ga je vozil 30-letni voznik z območja Ljubljane, zraven pa je bil še 34-letni sopotnik, prav tako iz Ljubljane…………

  Zahtevam, da se javno objavijo imena takih, ki škodujejo državi. Tudi ime Janeza Janše je bilo TAKOJ javno objavljeno, ko so mi našli “obremenilne” dokaze za Patria špil.

  • V glavnem so prevozniki “državljani”, torej so čefurji, zato ni imen in priimkov.

   • Jože Kovač

    Vseeno je kdo je preoznik, samo ime in priimek bi povedalo, kdo je talal državljanstva za malo pivo. Jože Dolinar, Mujo Osmanagić, Izmet Ljatifi …… A se policija in sodišče bojijo, da bodo “dobavitelji” odpovedali tudi ostale storitve ???

 • Artur

  Koliko jih bodo šarčevi organi z nevladnimi soroševci nafilali v 4 letih ? Sicer manj kot 200 000 kakor si želijo skrajni narodno izdajalski levajzli ampak štala bo kljub temu in to kmalu, ko bo pri migrantski drhali naredilo klik kadar več ne bodo zadovoljni z nivojem komfortnosti in pedenanja . Opozicija iz naslanjačev šteje galasove podpore iz anket in čaka na” boljše čase” ko jim bodo VOL-ilci po 4 letih končno podarili “zmagovite glasove” Butale se še ne prebujajo -press.

  • večni srb

   zehh…

  • stane

   Hlapcevski narod pa trpi.

   • Artur

    Pozablja pa si priznati MEA KULPA.

 • ljubinica

  Noro …
  Pritihotapijo se v drzavo, zaprosijo za azil (nevladniki – ki jih financira vlada- jim da navodila …. ), in zacne se lagodno zivljenje v Evropi. Evropa je bogata, naj placa!
  Potem se pohvalijo druzini in prijateljem doma, kako jim je “uspelo” ….
  Navali narode!

 • večni srb

  Burleska, če ne bi bilo tako tragično.
  Gremo po vrsti, najprej zapustijo svojo domovino, v njihovem kraju torej eden manjka. Nato se v prvi sosednji državi pojavi eden več, ki potuje po celem ozemlju in pred mejo naslednje države nenadoma ponikne, kmalu zatem pa se pojavi na drugi strani barijere. Tako migranti tunelirajo iz ene države v drugo, do obljubljene Đermani, mogoče tudi Švedske, če jih mraz in tema ne motijo preveč. Kako zgleda, če si človeški elektron, ki te vojaški oddajniki pošiljajo od repetitorja do repetitorja si najlažje zamislimo tako, da se oblečemo, vzamemo s seboj stol in se vsedemo zunaj na vrt, kjer počakamo na jutro ter upamo, da ne bo spet scalo. Namig, na mrazu in vlagi se mobilni telefon takoj sprazni, sploh če je stara baterija in zanič zaščiten, če misli kdo klicati iz vrta v bajto na pomoč. Ampak na koncu je vse poplačano, prve lastovke se pojavijo že okoli dvanajstih, ko se vračajo razgaljene in nališpane osnovnošolke domov, Alah je velik, prvi znaki svobode.
  Skupaj z migranti, potujejo tudi informacije o migrantih.če jih 12 ponoči uide hrvatom, jih običajno zjutraj najdejo 12 v naših krajih ob meji, mogoče 11 ali 13, zagotovo pa ne tisoč ali kaj takega. Najbolj nevzdržno je prav to, da vse skupaj deluje nekako normalno. Mi smo OK, migranti so OK, celo Đermani je OK, vse je OK, samo še ene poletne sezone je konec in bo zdaj spet več kot pol leta brez veze mrzlo.

  Mene pa motijo migranti zato, ker je policija cela našpičena, zaradi 12 migrantov na dan, morajo oprezati za milijoni slovencev. Zaenkrat lahko rečem le, da nimam nobenih pametnih pripomb, mene pustijo pri miru, tečno je pa vseeno, če veš, da vedno nekdo gleda in posluša.

 • Olga2345

  Vse, ki zlorabljajo azil in nezakonito uvažajo divjake v Slovenijo, bo treba postaviti za rešetke zaradi korupcije in trgovanja z ljudmi, od politikov, “nevladnih” Sorosovih organizacij, do sodstva in policije!

 • ZatonMesecnikov

  Tako kot mporočajo Hrvati. Od več kot sto v preteklem vikendu, so jih 29 vrnili Hrvatom. Kje so ostali?

 • BlackOpsSystem

  Avto dom….luksuzno popotovanje v in po Evropi……

 • Tone

  “…pred policijo se jih je kar 14 skrivalo v predalih avtodoma…”
  Kaj pa, če se niso skrivali pred policijo, ampak sojih tihotapci skrivali pred policijo?

 • plamen100

  Ko jih odkrijejo pa zaprosijo za mednarodno zascito. To je cista zloraba in norcevanje iz tega instituta, ker vsi bodo pobegnili v Italijo in Avstrijo zato sedaj tudi Italijani varujejo mejo s Slovenijo saj nasa politika ogroza vso Evropo. Zakaj potem postavljajo ograje na meji, ce pa vsak ki ga ujamejo zaprosi za mednarodno zascito?? V cem je logika taksnega razmisljanja? Potem je treba v BiH sporociti, da si naj vsi migranti nabavijo vojaske lopate da izkopljejo pod ograjo meterski tunel in ko se skozi njega priplazijo na naso stran in preprosto zaprosijo za mednarodno zascito. V enem dnevu lahko na ta nacin vsi migrantje iz BiH vstopijo v Slovenijo.

 • David Hitler

  Zakurt z njimi vred

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!