fbpx

Še ena žrtev prehitre vožnje: pri Trbovljah umrl 17-letnik

Foto: STA

Na glavni cesti Trbovlje–Zagorje ob Savi se je zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. 18-letni voznik je v ovinek pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom in trčil v osebno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Tri osebe so lažje poškodovane, 17-letni sopotnik pa je umrl. 

Danes okoli 11.30 se je na glavni cesti Trbovlje–Zagorje ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. 18-letni voznik osebnega vozila znamke Seat Ibiza je vozil po glavni cesti v smeri Zagorja ob Savi, poleg njega pa sta bila v avtomobilu še en 18-letnik in 17-letnik, ki je sedel na zadnjih sedežih.

Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom, ki je začelo drseti na nasprotno stran vozišča. Trčil je v nasproti vozeče vozilo znamke Fiat, ki ga je vozil 32-letnik. V nesreči sto bili 32-letnik in oba 18-letnika lažje poškodovana, 17-letnik pa je podlegel hudim poškodbam.

M. G.