Primorski policisti presenečeni ugotovili, da je v prevrnjenem vozilu Hrvata še afganistanski nezakoniti migrant

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Policisti Policijske uprave Koper so pri prevrnjenem vozilu hrvaškega državljana na cesti od Podgorja proti Kastelcu ugotovili, da je v njem tudi afganistanski migrant, ki je nezakonito prišel v Slovenijo. Policisti PU Novo mesto pa so med varovanjem državne meje prijeli 13 migrantov, vsi so državljani Irana.

Policisti so bili ob 2.50 zjutraj obveščeni, da je 24-letni državljan Hrvaške vozil osebni avtomobil iz smeri Podgorja proti Kastelcu ter v križišču za Petrinje, nato pa je v ostrem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, ki je bočno trčilo v brežino ter se prevrnilo na streho. Voznik je bil lažje telesno poškodovan.

V osebnem avtomobilu je vozil osem državljanov Afganistana, ki so pred tem ilegalno vstopili v Slovenijo. Gre za dve odrasli osebi (moški in ženska) ter šest mladoletnih oseb. Vseh osem je bilo telesno poškodovanih in so bili odpeljani v bolnišnico Izola. Vozniku je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države odvzeta prostost.

Vsi so bili državljani Irana
Policisti policijske uprave Novo mesto pa so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju policijskih postaj Črnomelj in Brežice izsledili in prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki z državljani Irana še niso zaključeni.

C. Š.

 • sprehajalec

  pa kako to pride čez mejo, saj ti policaj vedno porine glavo v avto, vsaj meni jo? kaj meša med Dalmatincem in Afganistancem ali kaj?

 • TOML

  Vlada pravi, da delajo učinkovito, med nami je pa vsak dan več muslimanskih kriminalcev,
  kot, da ne bi imeli že dovolj svojih levičarskih kriminalcev.
  Socialisti potrebujejo kaos, da lahko kradejo.
  Kradejo pa neizmerno.

  • xtc

   In nato bodo po celi Evropi vpili,ko se bo pojavil zopet kak socialistični ekolog tipa Adi,ki bo vse to urejal ekološko.
   Glavni krivci pa oni.

 • plavi-mil

  Jih je peljal ne policijski rajon DEBELI RTIČ, so naši mejni policisti na meji malo vstran pogledali.

 • Oregon

  a so samoplačniki na zdravljenju v Izoli, kot mi, če 8 dni zamudimo plačilo prispevkov oni pa do zdaj niso v zdravstveno blagajno prispevali niti evra? Ne niso, mi jim to častimo!!!

  • sprehajalec

   temu radi rečejo “socialno” in “javno dostopno”.

   Seveda ne za d.o.o. in s.p.-je. Gre za razredne sovražnike.

 • Olga2345

  Dodatna kraja 13*1963 evrov na mesec! Da o zdravstvenih storitvah divjakov niti ne govorim! To talibansko vlado bo treba odnesti direkt na DOB!

 • Maščnek

  Vsak ilegalec ima za vsaj pet tisoč evrov gotovine s katero podkupi še tako naivno budalo. Ko mu zmanjka se javi na partizanski javki, t. i. džamijski postojanki.

 • Hribouc

  Iranski migranti?
  oznanjajo ljubezen in sožitje?
  ————————————————
  KAM PA JIH DAJEJO ?

  Odgovor : Nekaj v Murgle , v dom v Trnovem, nekaj na škofijo, pa gre!

 • RATATA

  Vseh osem ima obvezno in dodatno zdravstveno zavarovanje pri slovenski zavarovalni družbi.
  Joj kam jaz dajem denar??? Res sem bumbar!!!

 • METULJ

  SLOVENCI PA PRESENEČENO IN Z GNEVOM UGOTAVLJAMO, DA SLOVENSKA POLICIJA NE ŠČITI SLOVENCE PRED SLUČAJNO, SLUČAJNO, UJETIMI MIGRANTI NE NA MEJI IN TUDI NE V NOTRANJOSTI SLOVENIJE, AMPAK:

  SLOVENSKA POLICIJA VOZI SLUČAJNO UJETE MIGRANTE V NOTRANJOSTI SLOVENIJE, V VARNE AZILNE DOMOVE, TUT NA SLOVENSKO MORSKO LETOVIŠČE DEBELI RTIČ, KJER TE ILEGALNE MOGRANTE “OBRAVNAVAJO V POSTOPKIH”, POTEM PA, POTEM PA

  SE ZGUBI SLED ZA TEMI MIGRANTI V SLOVENIJI, HEH!!

  KOLIKO JIH JE TRENUTNO V SLOVENJI “V OBRAVNAVI”, KOLIKO SO JI LETOS IZGNALI NA HRVAŠKO NAZAJ, KOLIKO JIH IMA V SLOVENIJI DO SEDAJ,

  TO JE ZAKLJUČEK, ZAKJLUČEK, DELA SLOVENSKE POLICIJE V VEZI MIGRANTOV PO NAVODILIH LUZERSKE CERARJEVE VLADE!! MA TO JE KRIMINAL, V REŽIJI SLOVENSKE RDEĆE MAFIJE, KI VLADA V KALNEM!! HEH!!

  PA ŠE TO: SLOVENCI ZAHTEVAMO PODATEK:

  – KOLIKO MIGRANTOV JE DOBILO AZIL V SLOVENIJI, ZA STALNO BIVANJE V SLOVENIJI, V LETU 2018?

  – KOLIKO NEZAKONITIH MIGRANTOV JE V LETU 2018 BILO VRNJENI NA HRVAŠKO?

  – IN, KOLIKO JE V LETU 2018, ILEGALNIH MIGRANTO V “OBRAVNAVI”?

  – IN KOLIKO MIGRANTOV JE TRENUTNO SKUPAJ V SLOVENIJI? HEH!!

  SLOVENCI, TA RDEĆI POLITIČNI VODSTVENI GNOJ S CERARJEM NA ČELU, UNIČUJE SLOVENCE IN SLOVENSKO DRŽAVO IN ODPIRA NA ŠIROKO MEJE ILEGALNIM MIGRANOM V SLOVENIJO!!

  PA TOLE:

  TA BEDNA SLOVENSKA VLADA JE IZDALA ODLOK, KAKO NAJ SLOVENSKI KMETJE ZAVARUJEJO SVOJO ŽIVINO, ŽIVINO, PRED KUŽNIMI BOLEZNIMI, KATERIH POTENCIALNI PRENOSITELJI SO LAHKO ILEGALNI ALI LEGALNI MIGRANTI!!

  BANDA RDEČA POLITIČNA KI VODIŠ SLOVENSKO DRŽAVO U RDEĆI DREKK: ODLOK O ZAVAROVANJU SLOVENCEV PRED KUŽNIMI BOLEZNIMI KATERIH POTENCIALNI PRENOSITELJI SO LAHKO ILEGALNI ALI LEGALNI MIGRANTI PA NI VAŽEN ZA VAS!!

  SRAMOTA ZA VAS BEBCI. NERAZGLEDANI Z ŽIDANOM NA ĆELU IN ZA VSO SVOJAT, KI VODI SLOVENIJO! PFUJ, BANDA NESPOSOBNA, ZLOĆINSKA!!

  SLOVENCI ZAHTEVAMO, ZAHTEVAMO, DA SE IZDA TOZADEVNI ODLOK O ZAŠČITI SLOVENCEV PRED KUŽNIMI BOLEZNIMI IN KAKO NAJ RAVNA SLOVENEC, KO SREČA TUJEGA ILEGALNEGA MIGRANTA IN

  DA SE TA ODLOK OBJAVI V JAVNIH MEDIJIH IN VSI AZILANTI KI SE PROSTO SPREHAJAJO V SLOVENIJI, MORAJO MIMETI PRI SEBI POTRDILO DRŽAVE SLOVENIJE, DA SO ZDRAVSTVENO PRUIMERNI! !

  UPAM,DA SE BO JAVNO POJAVIL KAK SLOVENSKI STROKOVNJAK ZDRAVNIK, S SVOJIM MNENJEM GLEDE TEGA!! TO JE NUJNO ZDRAVNIKI, VAŠA OBVEZNA NALOGA TUT!!

  KER ZA SLOVENSKO ŽIVINO JE TOZADEVNO UREJENO, ZA SLOVENCE PA NE!! HUUU!!

  TO ZAHTEVAMO SLOVENCI!!

  • David Hitler

   To se dogaja tolk dolg dokler ne preuzeme ljuctvo mi stvari v svoje roke pa jim jebemo njihovo mohamedsko Mater!smrad

 • Volkhv

  Rdeči rtič naj postane neodvisno Arabsko ozemlje! Se odcepimo od njih, preden bodo oni to zahtevali s krvjo in vojno, če že rabijo tisti prostor naj ga imajo, samo mir naj nam dajo

 • FRANC3

  Naši levaki nam solijo pamet, da k nam prihajajo begunci. Policija ugotavlja, da so to v glavnem državljani Irana, Pakistana, Libije,….itn. Niti ena od naštetih držav ni v vojni. To niso begunci!!
  To so migranti, ki so vsi po vrsti lenuhi. Toda Evropa tega ne uvidi. ŽALOSTNO!!!!

  • šmentanamuha

   Oja, tisti, ki jim odpirajo vrata in jim financirajo prihod, natančno vejo, za kakšne tipe gre. Če nekomu daš 11.000 Ojrov za na pot, potem tudi zelo dobro veš, da ne gre za begunca.

 • šmentanamuha

  Ko nam bodo zvišali položnice za zdravstvo, potem veste, kje je vzrok.

 • David Hitler

  Kako bolnišnico neki v morje prokleta govna saharska crkotina!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!