Prizori kot iz filma: Romun je želel zažgati bencinsko črpalko pri Lendavi, po tleh je že polival gorivo in prižgal cigareto – Policisti so ga pravočasno podrli na tla

Takole je potekala aretacija na bencinskem servisu v Dolgi vasi. Foto: Lendava info.

Danes popoldan so imeli na bencinskem servisu Petrol v Dolgi vasi blizu Lendave policisti ogromno dela z romunskim državljanom, ki je z bencinom polival tla, v ustih pa je imel prižgano cigareto. Po pričevanju očividcev je hotel zanetiti požar, a so ga možje postave pravočasno obvladali. Kot poroča spletni portal Lendavainfo, so policisti romunskega državljana podrli na tla, mu nadeli lisice in ga odpeljali na zaslišanje, moral pa bo tudi pred sodnika za prekrške. Po poročanju omenjenega portala naj bi do incidenta prišlo potem, ko so možje v modrem Romunu odvzeli vozilo oziroma vozniški izpit, ta pa je kljub temu dejstvu nekako uspel priti do Dolge vasi, kjer je bil že od zgodnjih jutranjih ur. Od enega izmed zaposlenih je najprej zahteval, da pokliče policijo, a ker ta njegovi želji ni želel ugoditi, se je znesel nad koši za smeti pod nadstreškom bencinskega servisa, potem pa se je odločil, da bo “črpalko” kar zažgal.

“Policisti PPIU Murska Sobota so dne 24. 7. 2019 okrog 20. ure, po predhodnem obvestilu operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Murska Sobota, na območju Lendave kontrolirali 53-letnega voznika kombiniranega vozila italijanskih registrskih številk, sicer romunskega državljana, za katerega se je kasneje izkazalo, da vozi kombinirano vozilo, ki je v schengenskem informacijskem sistemu zabeleženo kot ukradeno. Vozilo je bilo zaseženo,” so v sporočilu za javnost zapisali na Policijski upravi Murska Sobota.

Nadalje so pojasnili, da je ta isti državljan Romunije v Dolgi vasi na javnem kraju nato kršil javni red in mir ter se nedostojno vedel do policistov, pozneje pa je po bencinski črpalki hodil s prižgano cigareto in polival po tleh gorivo iz črpalke. Policisti PP Lendava so mu odvzeli prostost in ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti po 314. členu KZ-1 in suma storitve tatvine po 204. členu KZ-1. Zaradi kršitve javnega reda in miru ter nedostojnega vedenja do policistov mu je bil izdan tudi plačilni nalog.

Kot poročajo Slovenske novice, so očividci policistom vedeli povedati, da je hotel Romun zanetiti velik požar iz maščevanja in se ni več znal obvladovati. K sreči so bili policisti, ki so jih poklicali prestrašeni ljudje, hitro na kraju dogodka in so uspeli preprečiti tragedijo.

T. F.

 • bubamara

  Ka so ga dobli brez vinjete?

  • cosmosjasnovidec

   Ne ampak so ga dobili z vinjeto brez avtomobila.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • xtc

  Samo po podplatih ga nakurblat,noge v mokro brisačo za tri ure in nato vajo ponovit nato pa še drug dan zjutraj,garantirano bolj zaleže kot kazen v eurih.

  • bobubob

   trol

   • xtc

    Verjetno rabiš podoben tretma,da se znormaliziraš in podobna drhal.

   • pajot

    bobubobbobapribobuzbobom

  • pajot

   tako imenovana bastonada.

 • ZatonMesecnikov

  “Pukao mu film”, imajo Balkanci izraz za te stvari. In jih tudi razumejo in tolerirajo…

 • Spletni Opismenjevalec

  “vozilo oz. vozniški izpit”

  Lepo bi bilo, če bi se v članku pojasnilo, kaj točno mu je bilo odvzeto. Nekako vozilo in vozniški izpit nista eno in isto. Prvo je namreč stroj za vožnjo po javnih cestah, drugo pa javna listina, ki ti dovoljuje uporabo takšnih strojev na javnih cestah.

  • cosmosjasnovidec

   Zaseženo mu je bilo eno in drugo.Vozilo zaradi tega,ker je ukradeno vozniško pa zaradi neprimerne vožnje ter ogrožanja udeležencev v prometu obstaja pa tudi sum,da je čez mejo pretihotapil muslimanske migrante ter jih nekje spotoma odložil na SLO strani očitno,ker je hotel natočiti gorivo na črpalki v kombi vozilo saj je bilo povsem na minimumu rezerve.
   Na črpalki bi seveda kdo opazil koga prevaža.Pozneje bi se verjetno vrnil po migrante tja kjer jih je odložil oziroma skril peljal bi jih pa verjetno v Italijo ali pa tudi ne in bi jih kar pustil tukaj saj je že poprej pokasiral od njih.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • Spletni Opismenjevalec

    Hvala za pojasnilo, spoštovani cosmojasnovidec.

    Tudi sam podpiram in pozdravljam vašo uporabo urinalnih izločkov.

    • Spletni Opismenjevalec

     P.S.
     Spoštovani doktor cosmojasnovidec.
     Opravičujem se, ker sem pozabil navesti vaš akademski naziv.

     • RATATA

      Kaže, da sta te spodbudila tvoja ateka k pisunjenju na ta portal bebček.
      S tem tvojim srboritim repenčenjem in idiotskimi opazkami, pa tudi s svojim nicknejmom se le smešiš.

 • Valter BraniSlav

  Kaksen Romun, bil je zvepleni 171cm

  • cosmosjasnovidec

   Žvepleni bi si moral podaljšati noge,če bi hotel tihotapiti kamelotrajbarsko muslimansko teroristično golazen.
   Seveda pa ima pod nadzorom vse vrste tihotapcev kateri to počnejo namesto njega seveda za plačilo katerega jim posreduje preko njegovega kolega smrduha “sorosa”.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Janez Pavel Kanc

  Ja, Romuni so “velika” pridobitev.

 • samotoje

  Promet na slovenskih avtocestah bi lahko opredelili nekako takole: slovenski vozniki, tujci, turisti in Romuni.

 • Jan Kovalski

  Tole je malo čudno vse skupaj.
  Policisti ga dopoldan dobijo z ukradenim avtomobilom, on pa POZNEJE, popoldan iz maščevanja skuša zažgati črpalko.
  A to pomeni, da so ga policisti izpustili?
  Je to običajno, da te izpustijo, če te dobijo z ukradenim avtomobilom?
  A je to kakšno marakeško pravilo?

  • Andrej

   Po materi Cerarjevi je to lumparija. Ti to naredi pa bo kaznivo dejanje. Tako preprosto je to pri nas.

  • trumpet2018

   to je marakeška anarhija oziroma brezzakonje, še malo, pa tudi posilstvo s strani ilegalcev ne bo več kaznivo dejanje, saj tudi po Ljubljani se ilegalci vozijo z ukradenimi kolesi, pa jih nihče ne ustavi, pa po bankah hodijo zadekane zamaskirane muslimanke, pa jih nihče ne opozori

   • cosmosjasnovidec

    Ko bodo nekajkrat pod temi smrdljivimi muslimanskimi cunjami oropane banke bodo na njih dali prošnjo,da usmiljeno prosijo,če muslimanska golazen ne bi v banko hodila zamaskirana.
    Daj si ti masko na glavo pa boš videl kako hitro se boš našel v čuzi najbolj verjetno te bodo pa kar prismuknjeni policaji ustrelili seveda,če boš imel drugačno masko kot pa je “burka”.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • cosmosjasnovidec

   To še ni vse.
   Okrožni tožilec levuharski komunajzer BORIS HORVAT ga je iz sodišča dal izpustiti z enoletno pogojno kaznijo tako,da je romun moral zapustiti državo.
   Pogojna kazen mu preteče v roku enega leta,če kaznivih dejanj v Sloveniji ne bo ponovil.
   Vsi sodniški stroški ter stroški odvetnika Danila Harija pa gredo na državni proračun torej na stroške davkoplačevalcev Slovenije.
   Kdaj se bo folk v Sloveniji prebudil ter pometel z temi sodniškimi skorumpiranimi ter ostalimi nesnagami na položajih mi pa tudi ni jasno.
   Namesto,da bi romuna oglobili do kože ga taka komunajzerska nesposobna podkupljena svinja,da izpustiti stroške pa nabije državljanom.
   Sicer je pa tista stran celotnega območja z Mursko Soboto na čelu na vseh sodiščih,občinah skratka vseh ustanovah navadna kriminalna podkupljena združba vendar glede tega ne ukrene nihče nič,ker vodi celotno kriminalno združbo prašičejebec tovariš “židan” kateri še sedaj prejema podkupnine čeprav je v vladi predvsem od PANVITE kjer je poprej bil direktor.
   Panvita namreč nima čistilnih naprav ne na Bioplinarni niti na območju kjer kurijo pomrle živali za predelevo bio nafte in se smrad širi na kilometre.
   Občina Beltinci je celotno podkupljena tako,da so domačini v okolici teh plinarn ter ostalega pod Panvito nemočni saj ne zaležejo niti nikakršne pritožbe,ker je tudi glavna inšpektorica na podkupljeni plačilni listi ostalo pa preprečuje prašičejebec tovariš “židan” in seveda njegov SD,ker je v parlamentu.
   Sem bil tam na Prekmurju na obisku pri eni poznani družini in sem od okoliških stanovalcev slišal marsikaj in sploh ne bi verjel,če se ne bi prepričal.
   Skozi vso noč čez vas z polno močjo drvijo Panvitine šleperske cisterne z skupno težo krepko čez 40 ton in ne samo,da imajo čezmerno težo v naselju ne upoštevajo niti približno omejitev hitrosti ampak drvijo čez njo krepko čez 90 km/h ali celo več kar sem videl sam ponoči pa seveda prebudijo tudi vso naselje kljub nočni prepovedi tovornih vozil.
   Policije v zadnjih cirka 6.letih enkrat ni bilo na spregled čeprav je na njo prišlo cirka čez 50 pritožb enkrat niso postavili radarja niti kakršne koli kontrole.
   Tako je razvidno,da so tudi v policiji na vodilnih položajih vsi podkupljeni tričetrt Prekmurja pa je seveda pristašev tovariša “židana” in to kar se tam dogaja je prava katastrofa.
   Osebno tega ne bi zdržal in bi z temi kretenskimi šoferji,če sploh to so fizično obračunaval in jim metal kamenje v šipe ter na cesto postavljal betonske sohe kakor sem tudi svetoval tem domačinom naj naredijo potem se bo pa že policija ter vsi ostali zganili.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • KAPIBARA

  A na pumpah se ne sme ustrelit take izmečke..

 • pajot

  K sodniku za prekrške,da bo šel? Super,torej zažiganje črpalk po novem ni kaznivo dejanje.

  • trumpet2018

   saj tudi nelegalen prehod (in kraje po vikendih s strani dvakrat žganih) meje je po novem samo prekršek, šarasti je ustvaril popolno anarhijo in brezvladje, zakoni veljajo samo za domačine, ne vem kaj še ćakamo, vsi bi morali pred parlament in ga odstaviti, pa vse ulice blokirati s kamioni in šleperji, pa da vidimo potem

 • GverilaStyle

  romun-cigan isti kurac.