Prvorazrednost v praksi: Afganistanski migrant kljub vlomu v kontejner strelskega društva in povzročitvi škode v vrednosti 500 evrov ostal nekaznovan!

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

Naslednji primer dokazuje prvorazrednost nezakonitih migrantov v praksi. Vdrejo v objekt, storilca dobijo v objektu, na koncu pa ta ni ničesar kriv, ker naj bi si le želel oskrbeti nogo. Ne, ne gre za zgodbo iz tujine, ampak iz Slovenije. V tem konkretnem primeru gre za Afganistanca, ki je kljub vlomu v kontejner strelskega društva v Ilirski Bistrici okrožno državno tožilko iz Kopra prepričal, da njegov namen prihoda v kontejner ni bila tatvina, ampak je bil razlog bolečina v nogi.

Osumljenec iz Afganistana je bil zaloten v kontejnerju strelskega društva Modras v Ilirski Bistrici. Iz kazenske ovadbe Policijske postaje Ilirska Bistrica z dne 30. maja 2019 je razvidno, da so bile v notranjosti kontejnerja, kamor je bilo vlomljeno, razmetane stvari.

Oskrbeti naj bi želel poškodovano nogo
Osumljeni migrant je bil zaradi vloma priveden na zaslišanje pred preiskovalno sodnico, kjer je razložil, na kakšen način je sploh prispel preko slovensko-hrvaške meje. Povedal je, da je iz Bosne krenil skupaj s skupino nezakonitih migrantov, na poti pa naj bi se izgubil in pot nadaljeval sam. Glede hoje, ki naj bi po njegovih pripovedovanjih trajala dvajset dni, je povedal, da je bil na poti premražen, zaradi hoje pa je utrpel poškodbe podplatov. Afganistanec je povedal, da je prazen kontejner ugledal okoli 23. ure. Ker je močno deževalo in je bil kontejner na samem, se je odločil, da v kontejner vstopi in se spočije. Ob tem je dodal, da je v kontejnerju poiskal prvo pomoč, da bi si oskrbel bolečo nogo. Policisti pa so ga izsledili medtem, ko je spal v spalni vreči v kontejnerju.
Povzročena je bila škoda v vrednosti 500 evrov
Po prvi točki 205. člena kazenskega zakonika kaznivo dejanje velike tatvine nekdo zakrivi, kdor vzame komu tujo premično stvar, da bi si jo protipravno prilastil, tatvino pa stori z vlomom, vdorom ali drugačnim premagovanjem večjih ovir v zaprto stavbo, sobo, blagajno, omaro ali druge zaprte prostore. Migrant na zaslišanju nikakor ni želel priznati, da je bil namen njegovega prihoda v kontejner tatvina, in je ob tem poudaril, da naj bi bila bolečina noge tista, ki ga je vodila v notranjost kontejnerja v lasti strelskega društva. Po informacijah zastopnika strelskega društva Modras Dušana Gombača je bila ob vlomu povzročena škoda v vrednosti 500 evrov. “Ali je to veliko ali ne. Za nas je veliko.”
Zavrnila kazensko ovadbo
Ko je okrožna državna tožilka ob povedanem videla, kako osumljenec šepa in ima rane prelepljene z obliži, je zavzela stališče, da z zadostno stopnjo verjetnosti naj ne bi bilo moč zatrjevati, da je osumljeni vlomil v kontejner zato, da bi iz njega odnesel denar ali druge vrednejše predmete, zato je ovadbo zavrgla. Glede odločitve okrožne državne tožilke v strelskem društvu menijo, da verjetno namen Afganistanca ob vlomu v kontejner res ni ni bila tatvina, se pa sprašujejo, zakaj je bila kazenska ovadba podana za dejanje velike tatvine, ne pa poškodovanje tuje stvari?
Glede na to, da praksa kaže, da se državljani znajdejo na tnalu že zaradi kraje manjše stvari, se človek vpraša, kako je mogoče, da posledic ni v primeru konkretnega vloma v kontejner. Glede na to, da je za zavrnitev kazenske ovadbe zadoščal izgovor, da je vlomil z namenom oskrbe noge in ne z namenom povzročitve tatvine, se poraja vprašanje, če bi v primeru kraje hrane, v katero bi bil vpleten slovenski državljan,  zadoščal izgovor, da je bila kraja izvedena zaradi lakote in ne zaradi namena povzročitve tatvine?
H. M.
 • Jan Kovalski

  Marakeš po slovensko.

 • Slovenec

  Noro. Delajo kar hočejo. Društva in ljudje pa sami plačujejo nastalo škodo.

  • GverilaStyle

   to vse do nekega momenta, ko bodo stvari za njih se drastično spremenile in bodo imeli občutek, da so spet doma in je spet vojna!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Pa kaj je že res vse skupaj popolnoma zmešano v tej Sloveniji?
  In kdo je tale sodnica ter zakaj se zoper nje ne poda kazenski pregon in zahteva izločitve it sodstva?
  Saj je pa več kot dovolj dokazano,da je kamelar muslimanski izrodek vlomil v kotejner kaj je pa potrebnega še več.Tole je navadno norčevanje iz državljanov ter kazanje kaj lahko dela komunajzerska ter levuharska golazen katera se ima za nedotakljivo.
  Vse povsod se državljani dvigujejo in delajo proteste proti levaški zblojeni golazni celo na tisoče Kitajcev je na ulicah,ker hočejo strmoglaviti komuniste samo v Sloveniji in nekaterih državah je folk popolnoma v temi.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Steiermark

   Ti pa res ne razumeš in nisi “solidaren” z kamelarji, saj je vendar jasno, da ko se je kamelja spaka privlekla v Slovenijo, je tako hotela poskrbeti za svojo varnost in zato vlomila v kontejner, kjer je upala, da bo našla orožje, s katerim se bo branila pred nasilnimi in neciviliziranimi Slovenci…..

   • cosmosjasnovidec

    To je tako ali tako samo po sebi jasno zakaj je kamelar vlomil v kontejner strelskega društva tako,da ni nuje posebaj omenjati.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Steiermarkt

  …”Prvorazrednost v praksi: Afganistanski migrant kljub vlomu v kontejner strelskega društva in povzročitvi škode v vrednosti 500 evrov ostal nekaznovan!”…
  NAROD HLAPCEV NE MORE IN NE MORE IZ SVOJE KOZE…
  PO DRUGIH SLOVENCIH BO SEKAL, TUJCEM PA BO LEZEL V RIT…

 • tasilo

  Škoda, da tega talibana niso najprej dobili v roke fantje iz strelskega društva …

 • sodnikisozločinci

  Tožici delujejo po partijskih direktivah, ne pa po zakonih, to bi pa že lahko vedeli. Slovenija je komunistična vukojebina in ne pravna država.

 • GverilaStyle

  Slovenski narod naj jim sodi na slovenskih ulicah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • sodnikisozločinci

  Ta tožilka sigurno ” neki ma”, da ga je spustila.

  • mona lisa

   Ma neki samo kaj?

 • sloustava

  Naj tudi meni sodijo po tej logiki! Obliz na podplat, sepanje, e voila ‘, oproscena! Sodisce, Tozilstvo, mar ste vsi maslese in fiserji, zgajnarice? Ali moras biti migrant ali Jankovic? Mene ne bi oprostili, to vem. Sem namrec Slovenka…

 • to_mi_delaj

  Sodnco na vislice, za primer ostalim.

 • Cenzurion

  Sodnica ni upoštevala dejstva da je imel ta Afganistanec sigurno telefon, in da bi v tem primeru lahko komot poklical 112

 • mona lisa

  Zato pa gre vse v k…. v naši državi ko je tako sodstvo. Za nagrado bo verjetno ta kozojebec dobil azil in vsak mesec zajeten kupček denarja. Pa bo spet manj za zdravstvo in penzije. Hura taka država, ki tuje vojake podpira.

 • ZatonMesecnikov

  Sodnica je pač tipična predstavnica svoje kaste. Neodločna, vodljiva, spravi se pa na tistega, katerega se ne boji. Po tej logiki sodijo v Sloveniji.

  na pravni Faks so hodile piflarice, ki so goltale rimsko pravo. Ko so dozorele, so postale gospodinje, sodijo po paragrafih in ne po zdravi logiki, ter hodijo na “šiht”. Učinkovite so proti pijančkom za volanom, to pa je njihov domet. Pa če je primer bolj zapleten, kot je bil tisti Maček, ki je vozil v nasprotno smer avtoceste, pa že primer pade, saj presega odločitvene zmožnosti sodnice.

  Tega Afganistanca se sicer ne boji, a se boji, da bo obtožena “Fašizma”, zato ga je spustila in storila še eno pravno neumnost, po kateri Slovenija že itak slovi v Europi. Je na zadnjem mestu vseh kazalcev učinkovitosti pravosodja.

  Zato primer sploh ne začudi in se bo še ponovil. Strah pred “fašizmom”, kot nek inkvizicijski duh straši po teh javnih in državnih ustanovah, ter jih paralizira. Da ne morejo uporabiti zdrave pameti.

  • samotoje

   Tvoja prodorna analiza umskega dometa slovenskega sodstva mi silno dopade. Edino zadnji stavek bi se bolje bral v naslednji izvedbi: Da jim ni treba uporabiti zdrave pameti. Samo to je.

  • Dada

   SEM že pisala o tem članku in PONOVNO. Urednik SDS in avtor članka sta nepismena. Vsaj urednik bi si prečital kakšem zakon , morda KZ-1. Za boljšo obveščenost pa je priporiočljivo tudi ZKP. ZAKAJ ? Zato, ker urednik kozle strelja kar se tiče prava in zakonodaje, SICER pa kar se tiče politike populizma, politike širjenja sovraštva med Slovenci, pa je glede na topoglave komentatorje, ki tudi ne poznajo zakonov, ki veljajo tudi za SDS, kot za celo Slovenijo, pa je članek odličen za širjenje nestrpnosti.
   SEVEDA politiki SDS, ki vodijo ta medij , niti slučajno ne bi upoštevali zakona, ker bi bili potem enostavno tiho. Razumem, SDS mora vpiti in , lagati in širiti svojo homofobno politiko, zato ne bom razlagala zakonov
   ki postavijo urednika SDS na laž. Tudi podpornikom SDS ni potrebno razlagati, ker komentatorji VSE VEDO.

 • ZatonMesecnikov

  Cvilijo prezasedenost, da so zatrpani, sodniki. Poglejmo si statistiko;

  Tale je iz leta 2009;

  V Sloveniji je 55 sodnikov na 100.000 prebivalcev, Avstrija jih ima 22, Velika Britanija pa manj kot tri
  sodnike na 100.000 prebivalcev,”

  Tako kot vse, trdim, da Slovenijo hromi “smotanost” in neodločnost, na vseh področjih. Pač dediščina gradnje novega človeka in družbe zadnjih 70 letih.

  • sodnikisozločinci

   Saj Šarplaninec in Cepetarar sta izgrajena človeka, kdo bi gledal tisto ciglo ali dve primanjklaja v glavi.

 • andrej

  Ne vem kaj bi se zgodilo, če bi to storil državljan RS?

  • cosmosjasnovidec

   Kaj sprašuješ,ko pa že veš resnico.
   Sedel bi na dobu cirka najmanj od 2.let naprej.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • Steiermark

   Vprašanje, če bi bil “samo državljan”, če bi bil tudi po nacionalnosti in ne samo državljan (kot imamo sedaj tudi že kamelarje z našim državljanstvom…., da o balkancih in drugih “državljanih”, ki so nam bili podtaknjeni pod titom, kasneje po osamosvojitvi pa še najmanj, 250.000 “brače”). Torej, če bi bil Slovenec, bi pravgotovo končal v zaporu, za muslije pa je predvideno gostovanje v luxuznih stanovanjih, hotelih itd., na naš račun, za ca. 2000 evrov na mesec!

 • zamaškar

  Vlomil je v znan objekt na znanem kraju v točno določenem času.Če tudi se tako trudiš mu ne moreš dokazati krivde!!Naše tožilstvo je specializirano da poda ovadbo za indice. sodišče po obsodi na podlagi naravnega prava!

 • Ryuk

  Zdaj se tožilstvu smilijo še migranti, ki se poskušajo oborožiti.

 • slosin

  ….migranti spadajo med prvorazredne, vam ni jasno…

  • macon

   Migranti so prvorazrednim za pokritje njihovih rabot (naj se sleherniki ukvarjajo z migranti, ne z njimi) in za človekoljubno spakovanje, za “vrednote”.

   Drugače se pa prvorazrednim jebe tako za migrante kot za slehernike.

 • Zombi Gartner

  Sodstvo je krivo da je Slovenija v takem dreku kot je. To sem objavil že dobr teden nazaj.
  Sosdvo v sloveniji je podkupljeno od čistilke do vrhovnega sodnika…
  A kdo ve kdo je ta gnoj…?

  • Janez Pavel Kanc

   Kaj pa Mozetič?!

 • jovo

  Saj ni vlomil v zdravstveni dom.

 • Dada

  SEM že pisala o tem članku in PONOVNO. Urednik SDS in avtor članka sta nepismena. Vsaj urednik bi si prečital kakšem zakon , morda KZ-1. Za boljšo obveščenost pa je priporiočljivo tudi ZKP. ZAKAJ ? Zato, ker urednik kozle strelja kar se tiče prava in zakonodaje, SICER pa kar se tiče politike populizma, politike širjenja sovraštva med Slovenci, pa je glede na topoglave komentatorje, ki tudi ne poznajo zakonov, ki veljajo tudi za SDS, kot za celo Slovenijo, pa je članek odličen za širjenje nestrpnosti.
  SEVEDA politiki SDS, ki vodijo ta medij , niti slučajno ne bi upoštevali zakona, ker bi bili potem enostavno tiho. Razumem, SDS mora vpiti in , lagati in širiti svojo homofobno politiko, zato ne bom razlagala zakonov
  ki postavijo urednika SDS na laž. Tudi podpornikom SDS ni potrebno razlagati, ker ONI VSE VEDO……

 • Dada

  PRAVI OBRAZ SDS je dvoličnost in maščevalnost.
  Prej član SDS, predsednik SDS MB Zvone Zinrajh je opozarjal, da se SDS oddaljuje od programskih usmeritev Jožeza Pučnika, in letos odstopil. ENAKO KOT ODVETNICO UŠAJ, sedaj tudi ZINRAJHA , od odhodu SDS zasmehuje, ponižuje zaradi tega kar je bil, celo njegovo življensko sopotnico omenja….
  KAKO grdo od SDS, to je pravi obraz SDS, dvoličnost, maščevalnost…..ALI SI Z NAMI ALI PA SOVRAŽNIK…..

  • slosin

   pa kva ti je baba? Govora je o migrantih, ti pa o SDS….a še nisi vzela tabletke?

   • Dada

    TO JE SDS, migranti, homofobije, maščevalniost, sovraštvo, spodbujanje sovraštva. Hkrati SDS, gospa ZVER vodi Inštitut za narodno spravo.
    Kiss my ass , narodna sprava. Kdor želi narodno spravo, ne spodbuja sovraštva med Slovenci, ne laže ( teroristični napad v Ljubljani), ne igra karto dvoličnosti, ni zamerljiv, maščevalen… SDS se ima za pošteno stranko…., ha,ha,ha.
    Ti si vzemi tablete, ker podpiraš SDS, da vse to sranje poslušaš.

    • slosin

     ….nakladanje…same floskule za rajo…..Kaj v tem članku je
     sovražnega in v nasprotju z zakonodajo, napiši …Kaj pa pravi tvoje ‘pravo’ o prvi varni državi, v katero pride ‘begunec’…..

     • Dada

      V komentarju sem napisala. Nič ni zastonj. Urednika vprašaj kaj pravi KZ-1 in ZKP o pregonu storilcev kaznivi dejanj, ki se preganjajo po uradni dolžnosti In dalje kakšno pravico ima oškodovanec, kadar državni tožilec odstopi od pregona… IN oškodovanec ima pravico do svojega zahtevka glede premoženja. Zato je tako pisanje, kor je v tem članku zelo nesramno. Kot sem napisala, da je potrebno poznavanje prava…. SDS-u samo ” Ignorantia iure nocet. ” .

     • slosin

      …ne izmikaj se, odgovori konkretno, kaj v tem članku je sovražnega, homofobičnega, maščevalnega….spet odgovarjaš s floskulami….

     • Dada

      TVOJA resnica je v uredništvu SDS, tam poznajo vse odgovore, seveda nič zakonskih, samo POLITIKANTSKIH. Drugi tebe ne zanimajo. Imaš pa povezave z zakonodajo na internetu. Ko in če odgovoriš kaj je v KZ-1 ti pojasnim še ZKP. Nič ni zastonj.

     • slosin

      bla,bla,bla po levičarsko….bog nas obvaruj nakladačev….dost te mam

     • Dada

      VAŽNO DA VERJAMEŠ SDS NAKLADANJU IN LAŽEM, drugo ni važno.

 • rubec

  Ali ga je sodišče vprašalo, koji kurac išče tukaj v sloveniji. Mak mu tukaj zagotovo ne bo rasel. Sem že jaz probal.

 • #Bu

  še dobro da so ga ustavili saj do Švedske bi zagotovo zmrznil.

  ob 23ti uri je ogledal konterjen, kr ne verjamem.
  bilo je mrzlo, ja ne ga srat da je v Sloveniji hladneje kot v Afganistanu.
  ali je šel preko Libije, Turčije, skratka, prehodil je več preden je prišel na ta kontinent imo, OK, če je prehodil celo Italijo, to verjamem da ti podplati postanejo rdeči.

 • KAPIBARA

  ….Ko je okrožna državna tožilka ob povedanem videla, kako osumljenec šepa in ima rane prelepljene z obliži, je zavzela stališče, da z zadostno stopnjo verjetnosti naj ne bi bilo moč zatrjevati, da je osumljeni vlomil v kontejner zato, da bi iz njega odnesel denar ali druge vrednejše predmete, zato je ovadbo zavrgla….
  …zakaj je bila kazenska ovadba, podana za dejanje naklepnega umora, spremenjena v poskus umora ??
  Razlika v kazni, sin študent prava- ne mora bit pravnik… in vse ostalo..

 • xtc

  Tile iz strelskega društva pa so res butasti lahko bi priredili vajo lov na nevarno ranjeno divjad.

 • xtc

  Zanimi vo je ,da se z storilci takilih deliktov v Texasu navadno ukvarjajo grobarji ne tožilci.

 • Dada

  SEM že pisala o tem članku in PONOVNO. Urednik SDS in avtor članka sta nepismena. Vsaj urednik bi si prečital kakšem zakon , morda KZ-1. Za boljšo obveščenost pa je priporiočljivo tudi ZKP. ZAKAJ ? Zato, ker urednik kozle strelja kar se tiče prava in zakonodaje, SICER pa kar se tiče politike populizma, politike širjenja sovraštva med Slovenci, pa je glede na topoglave komentatorje, ki tudi ne poznajo zakonov, ki veljajo tudi za SDS, kot za celo Slovenijo, pa je članek odličen za širjenje nestrpnosti.
  SEVEDA politiki SDS, ki vodijo ta medij , niti slučajno ne bi upoštevali zakona, ker bi bili potem enostavno tiho. Razumem, SDS mora vpiti in , lagati in širiti svojo homofobno politiko, zato ne bom razlagala zakonov
  ki postavijo urednika SDS na laž. Tudi podpornikom SDS ni potrebno razlagati, ker ONI VSE VEDO.

 • Mariskavan beers

  To sporočilo je namenjeno ljudem, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo svojega življenja. Vi ste zasebna Švica, Kanada, Belgija, Portugalska, Italijanska, Francoska, po celem svetu, ponujamo vam posojilo v višini od 2000 do 1.700.000 € z enostavnimi pogoji, imamo tudi naložbe in posojila med zasebniki vseh vrst in naše prenose zagotavlja banka za varnost transakcije za vsakogar, ki je sposoben odplačati z obrestmi od 2% do 5% s pomojo odvetnikov naih strank.
  [email protected]

 • Dada

  SEM že pisala o tem članku in PONOVNO. Urednik SDS in avtor članka sta nepismena. Vsaj urednik bi si prečital kakšem zakon , morda KZ-1. Za boljšo obveščenost pa je priporiočljivo tudi ZKP. ZAKAJ ? Zato, ker urednik kozle strelja kar se tiče prava in zakonodaje, SICER pa kar se tiče politike populizma, politike širjenja sovraštva med Slovenci, pa je glede na topoglave komentatorje, ki tudi ne poznajo zakonov, ki veljajo tudi za SDS, kot za celo Slovenijo, pa je članek odličen za širjenje nestrpnosti.
  SEVEDA politiki SDS, ki vodijo ta medij , niti slučajno ne bi upoštevali zakona, ker bi bili potem enostavno tiho. Razumem, SDS mora vpiti in , lagati in širiti svojo homofobno politiko, zato ne bom razlagala zakonov
  ki postavijo urednika SDS na laž. Tudi podpornikom SDS ni potrebno razlagati, ker ONI VSE VEDO..

  To vidim po tem, ko komentatorji mešajo tožilstvo in sodišče, tega sicer ne vedo, ampak važno je, da pametno komentirajo, kot je SDS zastavil s člankom.

 • cosmosjasnovidec

  Meni je povsem jasno kot je tudi napisano,da je to le domneva,da je kamelotrajbarska muslimanska prasetina zaspal v spalni vreči.
  In meni kot pametnemu človeku za razliko od tebe je tudi jasno,da se je kamelotrajbar,če je bil v spalni vreči ob intervenciji policije v vrečo spravil takrat,ko je videl,da iz kontejnerje ne more pobegniti neopaženo.
  To je seveda njegova olajševalna okoliščina ob prijetju in na sodišču.
  Že neštetokrat sem navedel,da imam jaz zmeraj prav vse kar napišem in je tudi resnica zato mi kreteni zabiti ne oporekajte nečesa za kaj niti na daleč nimate pojma niti izkušenj kakršne imam jaz osebno še najmanj pa kar bi vam za take zadeve lahko prišlo na misel ker vam v praznih zabitih bučah ne more.
  Torej si ti eden izmed levuharske iztirjene pritegnjene golazni zato se mi spravi z poti, ker z tako zabito levaško ter komunajzersko nesnago ne mislim debatirati.
  Se opravičujem,ker sem ti moral bolj na dolgo napisati vendar niti sedaj nisem siguren ali si skapiral kaj sem povedal.
  Če te bo kdaj srečala morebiti pamet pa se lahko slišiva drugače pa brezvezne komentarje obdrži za sebe.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Glej Iztok.
  Očitno nisi zabit tudi,če si pač pristaš levakov ali komunajzarjev je tvoja stvar vendar sam veš,da vedno,ko kaj napišem ni neresnica oziroma je možno,da povsem ne drži,če sem tudi jaz drugače seznanjen.
  Napisal si pa,da je to “samo po sebi samo meni jasno”kar me razpizdi.
  Sigurno pa sam dobro veš,da je tako kot sem napisal in ravno to me razpizdi,ko nekdo hoče zadevo spremeniti v nekaj kar ni res in v to prepričevati še tiste kateri vedo kakšno je stanje.
  Ne glede na katero stran si usmerjen mi povej ali se sploh tudi ti stranjaš z naseljevanjem migrantske muslimanske golazni v Europo in ali odobravaš vse to kar v njej počnejo.
  Zapomni si,ker ne vem koliko poznaš in imaš izkušnje z musliči,ko bo prišlo tako daleč ti ne bodo izbirali pri ne enih ne drugih saj je njim vsakdo sovražnik ne glede kdo je verjemi,ker pišem iz izkušenj in jih poznam.
  Osebno nimam proti musličem kateri se prilagodijo zakonom kateri veljajo v državi kamor se naselijo ničesar.
  Ampak ti kateri se sedaj naseljujejo niso nič drugega kot navadna muslimanska drhal katero arabske države tudi rinejo ven kot prvo,da se te nekoristne golazni rešijo kot drugo pa,da jo bodo zaradi svoje neciviliziranosti izkoristile za napade ter povzročanje sranja v Europi.
  Ne vem na kakšen način lahko levaki sprevidijo vso to logiko,če se pa imajo za pametne saj je to razumljivo jasno še največjemu bedaku kateri kje obstaja.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  In vi se pritožujete nad medvedi?

 • cosmosjasnovidec

  To že drži.
  Vendar vlom je vlom in,če bi kontejner bil napolnjen z različnimi vrednimi predmeti ter seveda orožjem si garantirano ne bi prilastil samo obliža iz prve pomoči.
  Zaradi samo obliža tudi ne bi vdiral v kontejner,ker tak bedak pa spet ni in je to seveda le izgovor čistega lopova kot vem primer za sličnega:
  Eden za katerega se je vedelo,da je že leta standardni vlomilec je vlomil v eno gostilno pri tem se je sprožil tihi alarm za katerega ni vedel in,ko je priletela policija ter gostilno obkolila tako,da ni mogel pobegniti je od sebe stran vrgel vlomilsko orodje skratka vse kar je spornega imel pri sebi in,ko so ga aretirali je na policiji ter sodišču podal tako izjavo:
  “Šel sem mimo gostilne in videl,da je nekdo vlomil pa sem šel noter za njim,da bi ga ujel ter poklical policijo vendar pa je policija na kraj prišla sama ter aretirala mene pravi vlomilec je pa pred tem že pobegnil”.
  Seveda so vsi vedeli,da je to navadna laž ampak so ga iz sodne obravnave prav tako izpustili,ker on ni mogel dokazati,da je to resnica sodišče pa tudi ne,da ni resnica razumeš.
  Enaka zadeva je pa tudi tukaj vendar je tale muslič ilegalni prestopnik kar pa ni enako pristnemu državljanu in se muslič smatra za terorista,morilca skratka po zakonu vseh spornih členov kar obstajajo seveda pa sodišča,policija ter vsi ostali njihovi privrženci o tem strogo molčijo folk se pa tudi ne pozanima o tem.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!