Samo v petek črnomaljski policisti prijeli 6 Pakistancev! V nedeljo pa zasačili migranta v prtljažniku!

Foto: STA

Bolj kot se bližamo vrhuncu poletja, več je migrantov, ki se poskušajo prebiti v Evropo. To dokazuje tudi nedavna statistika, ki jo beleži Policijska uprava Novo mesto, in sicer so policisti iz policijske postaje Črnomelj samo v petek, 29. junija, med varovanjem državne meje v Dobličah izsledili in prijeli šest nezakonitih migrantov. 

Policisti so pri nezakonitem prestopu državne meje ugotovili, da gre za moške s pakistanskim državljanstvom. Ti so bili po zaključenih policijskih postopkih predani hrvaškim varnostnim organom.

Skrival se je v prtljažniku Poljakinje
Poleg tega so bili policisti v nedeljo, 1. julija, priča poskusu izmika mejni kontroli. Poljska državljanka je namreč poskušala z osebnim avtomobilom nemških registrskih oznak v prtljažniku pretihotapiti migranta. Glede na to, da je bil migrant z iraškim potnim listom zasačen pri nezakonitem prehodu meje, je bil ta predan hrvaškim varnostnim organom. 32-letni Poljakinji, ki je odigrala vlogo pomagača, je bila izročena globa.

Foto: Twitter

N. Ž.

 • Franc Šink

  Ah ta Poljakinja.

 • pajot

  No,ja…si ga je hotela pač pripeljat v svoj špampet. Škoda,ker mu niso izmerili dolžine. Bi vsaj vedeli,če se ji je splačalo.

  • Franc Šink

   Ti si vsaj ugotovil kaj je sploh hotela.

  • samotoje

   Verjetno mu je že ženska vzela potrebne mere in ugotovila, da se splača.

 • RATATA

  Takim se globa zatakne skozi gobec globoko v vamp, da si do smrti ne opomorejo.

 • Zgornji

  TA POLJAKARSKA POKVARJENKA JE OČITNO ISKALA ENEGA ČRNEGA (migran) TIČA !!! ! !!! TAKO KOT SE TO DOGAJA TUDI DRUGJE PO PLANETU KO ZLOBNE POKVARJENKE IN POKVARJENCI DELAJO TAKE HUDOBIJE DA SI VLAČIJO ČRNE LULČKE IN VAGINE K SEBI !!! ! !!!
  UPAM DA JI DOMA ENAKOVREDNO “POPLAČAJO” ZA NJENO “ZVESTOBO” POLJSKEMU NARODU !!! ! !!!

 • Olga2345

  Upam, da bo tovarišica dobila “nagrado” na Poljskem….Prav bi bilo, da policija švercerjem z ljudmi zaseže tudi avtomobil!

 • David Hitler

  Na polskem se jih otepajo kod drek drugod bi pa švercalla ponarejena židovska pizda mrš smrad

 • Skin

  Kaj se blede tem migranti ..sam da jaz koga vidim rezem…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!