Samo v torek policisti Policijske uprave Novo mesto izsledili kar 16 nezakonitih migrantov iz Pakistana, Bangladeša, Maroka, Egipta in Sirije!

Slika je simbolična. Foto: iStock

Policijska poročila potrjujejo, da invazija s strani nezakonitih migrantov še zdaleč ni potihnila. Na območju Policijske uprave Novo mesto so namreč samo v torek, 9. oktobra, izsledili kar 16 migrantov različnih nacionalnosti, ki so poskušali na nezakonit način prečkati slovensko-hrvaško mejo. 

Iz policijskega poročila je razvidno, da so policisti Policijske uprave Novo mesto med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Zapudje, Drežnik, Hrast pri Vinici, Tribuče in Črnomelj izsledili in prijeli 16 nezakonitih migrantov z bangladeškim, pakistanskim, maroškim, egipčanskim in sirskim državljanstvom, ki so želeli vstopiti v Slovenijo.

Preberite več: Migrant naj bi v Kočevju hotel posiliti punčko: To je šokantni zapis, ob katerem boste ostali brez besed

Policijski postopki še niso zaključeni
Medtem ko policijski postopki z državljani Bangladeša, Pakistana, Maroka, Egipta in Sirije še niso zaključeni, se človek upravičeno vpraša, koliko nezakonitih migrantov dejansko prečka slovensko državno mejo, namreč, dejstvo je, da so številni deli meji brez nadzora, veliko pa je bilo poročanj o tem, kako so migranti s strani nevladnih organizacij dobro obveščeni o poteh in načinih, kako se dokopati do azila v eni izmed držav članic EU.

Migranti pred Kolpo (Foto: Nova24TV)

Ob vsem tem je smiselno spomniti, da je bilo mogoče na eni izmed junijskih nujnih sej Komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, kjer so obravnavali predvsem varnostno situacijo na Balkanu, slišati opozorilo s strani varnostnih in tajnih služb, da se bodo jeseni stvari glede prihoda migrantov drastično zaostrile. Poslanec SDS Branko Grims pa je ob tem izpostavil, da je odvisno od nas samih, kako dobro in uspešno se bomo uspeli zaščititi in kako se bomo uspeli povezati tudi z našimi sosedi, zato da ohranimo varnost, ki je ena in nedeljiva.

N. Ž.

 • Zgornji

  A vam razkrijem Zakaj so naši Zlobni voditelji sploh začeli z Tem Zlobnim Uvažanjem teh Zlobnih Mohamedanskih Zveri iz Juga ter Vzhoda ? Samo zato, da bodo Te Uvožene Mohamedanske zveri Najprej Pospravile te naše Zlobne voditelje ki delujejo Proti lastnim Narodom – Proti lastnim Ljudem !!! ! !!! Šele nato – proti Koncu sveta , Bodo tudi te Zveri Odstranjene z tega planeta , tako, da bomo naposled lahko zaživeli v miru .

  • Friderik Peršič

   Vem , da ti je hudo …objemi Jezusa , tvojega Stvaritelja in kmalu boš imel rad vsa živa bitja …

   • Zgornji

    Malo si za cajtom, … kakih 25 let, …. kajti, To sem naredil že Takrat, in zato imam Vsa živa bitja rad , in jih Zaradi Sočutja iz Ljubezni tudi ne jem . A ti jih ješ ?

 • Olga2345

  Za začetek naženimo VSE levičarske župane v Sloveniji! Vsi na lokalne volitve v novembru!

  • Friderik Peršič

   Kam pa , Olga …?

 • RATATA

  Včeraj je bila na RadioPrvi ob osmih zvečer oddaja Slovenska zemlja v pesmi in besedi.
  Prav vsa je bila posvečena Afganistanski, Turški in arabski glasbi. Čakal sem in čakal na vsaj eno našo, Slovensko, pa nisem dočakal.
  Svije!!!

  • Friderik Peršič

   Hahahaha …

   • RATATA

    Že preden si se za hahahahal sem bil popolnoma prepričan, da si debil.

    • Friderik Peršič

     Naj ponovim …?

  • Ana Job

   To je res ogabno, absurdno, odvratno, nehigienično…

   Sicer pa, kaj pa lahko pričakuješ od ćefurantskih pizdunov, ki se pasejo na slovenskem radiu??! “SLOVENSKI NAROD JE TREBA UNIČITI IN GA ZATRETI, KOLIKOR SE DA!!!” Rdeča oblast zvesto sledi nesmrtni Kardeljevi mantri, ki zapoveduje, da nas je treba Slovence NACIONALNO ELIMINIRATI!

 • Primorec 81

  Ah dej no nova24 samo napihuje grims pametuje, edino ki se dejansko ukvarjajo s veliko tezav so slovenski policisti, ki jih pa itak desni mediji samo kritizirate, …..sem vama že enkrat napisal pejte vi iz nova24 in vasi prijatelji na južno mejo pa je zaprtite in bo mir…..

 • traktor

  Pa dober je Nova, a vi ne gledate Rtv. Teh migrantov je ja čist mal. Sam enih par, pa še od tistih skoraj noben ne dobi azila. Včeraj je kazal eno luštno familijo, ženska je razlagala kako jim je pri nas lepo. Verjamem. Bemti, duš, kje so pa tile ostali, ki pridejo vsak dan, kam hudiča poniknejo?

 • samsara

  So skušali prečkati, ali so jo prečkali?
  So jim izdali tudi ustrezne plačilne naloge? 500€ po glavi ali pol za plačilo v 8 dneh.

  Hecam se. To pride v poštev samo za ljudi iz civiliziranega okolja. Za divjake iz zaostalih predelov Afrike In Azije, veljajo posebna, čevičarska pravila dobrodošlice.

  • Friderik Peršič

   Za kaj takega moraš biti pismen …

 • cosmosjasnovidec

  Levaki bedaki so vsi iztospolni buziči ter lezbače.Muslimansko svinjad uvažajo,da jih spolno zlorabljajo.
  Levaki musličem fafajo ti jih pa za uslugo nategujejo v riti.
  Večkrat pa je tudi obratno.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec