Se že prosto sprehajajo! Policija v nedeljo pri Mednem ustavila štiri temnopolte moške

Fotografija je simbolična.

Vse bolj se govori o migrantskih poteh, ki vodijo preko Italije in Hrvaške čez Slovenijo, vendar slovenske oblasti o tem ne poročajo ničesar. V uredništvo Nove24TV smo dobili ekskluzivno fotografijo policistov, ki so v nedeljo pri Mednem v okolici Ljubljane ustavili štiri temnopolte moške. Fotografija dogodka je kronska priča, da za varovanje državnih meja in za zagotavljanje splošne varnosti ni ustrezno poskrbljeno, saj se nezakoniti migranti prosto sprehajajo že v notranjosti države.

Problematika prosto tavajočih migrantov je že nekaj časa znana v Italiji, nedavno pa so tudi naši južni sosedje opazili velike skupine migrantov, kako se sprehajajo mimo njihovih hiš. Fotografija slovenske policije in štirih temnopoltih moških dokazuje, da se tudi v naši državi soočamo z nenadzorovanim stanjem na področju migrantov, a tudi naši javnosti policija o tej problematiki ne poroča ničesar.

Da gre za obsežno grožnjo, ki jo ignorirajo italijanske in hrvaške oblasti, smo nedavno že poročali, tokrat pa je problem nezakonitega priseljevanja znova aktualen tudi v Sloveniji in kot vse kaže, bomo tudi pri nas imeli čez čas stanje anarhije, saj oblast ignorira migracije že v samem začetku. Včeraj smo poročali o novi migrantski poti iz Italije, nezakoniti migranti pa so že preplavili nekatere kraje tik ob slovensko-italijanski meji, zaradi česar so tamkajšnji župani na italijansko vlado naslovili skupno pismo za pomoč pri reševanju tega vprašanja. Da so razmere resne in niso izmišljene, dokazuje tudi fotografija, ki prikazuje migrante na italijansko-slovenski meji, ki lagodno posedajo, oblasti pa si zatiskajo oči. Kaj to pomeni za Slovenijo? Če ti uspešno in brez zapletov lahko pridejo do meje s Slovenijo, gredo očitno brez težav tudi preko nje, tukaj pa pridemo do vprašanja vzpostavljenega policijskega nadzora, ki očitno ni ustrezen.

Migranti na italijansko-slovenski meji.

Javnost je dolžna izvedeti za pojasnila o nastajajoči grožnji
Iz uredništva Nove24TV smo policiji že poslali vprašanja, ki se nanašajo na ponovno vstopanje migrantov v Slovenijo. Iz policijske uprave Ljubljana so nam odgovorili, da gre za državljane Nigerije, ki imajo dovoljenje za začasno bivanje.

N. Š.

 • Olga

  Potem se pa Cmerar čudi, da Avstrijci in Madžari postavljajo vojsko k ograjam na meji? Sama bom vsakega, ki ga srečam, odpeljala v Murgle!

  • Novakec1

   Vmes te bodo vsaj trikrat posilili ne glede na leta.

   • Olga

    Bom že poskrbela za varnost!

   • Steiermark

    Novakec, glede na vsesplošno poznano dejstvo kameltreiberjev, da je njim vseeno koga ali kaj posilijo, mislim, da bi jim ti kar prav prišel.

    • Novakec1

     Majo raj take z švabskim priimkom

     • steiermark

      a ti pa imaš srbskega (srbi namreč, imenujejo Nemce Švabi…..)? Sicer pa se ne zanašaj na “priimke”, ki jih ta kužna golazen nima časa proučevati, oni so zadovoljni, če ga lahko vtaknejo , komurkoli, predvsem moškim! Ali pa morda nisi moški in misliš, da jim neboš všeč? Zadeva pa je takšna, da musliji trdijo, da je posilstvo samo od začetka hudo, potem pa tudi žrtev uživa……. no malo pa le popazi nase, da neboš “preveč užival”!

  • Franc Šink

   Murgle so že prešli in to brez praske.

   • Olga

    Jih bom vrnila nazaj, saj je Kučan edini, ki se jih iz srca veseli!

    • Razocarana

     Lepo se migrantom začne talati paprije z naslovi članov vlade in poslancev ki s svojimi glasovanji nasprotujejo proti vzpostaviti nadzora na meji,in aktivistom, ki so javno oznanjali svojo naklonjenost ilegalnim migrantom preko medijev in preko svojih dejanj, pa naj jih oni živijo na svoje stroške in svojo odgvoronost, če jih že tako hočejo.

     Iz solidarnosti ki jo je tako opevala bo Tomšička vzela vsaj deset ilegalcev, Cmerar enajst, medtem pa bodo člani Mirovnega inštituta, Amnesty International in druge tako do ilegalcev ljubeče organizacije ki cuzajo denar iz javnega korita, vzeli vsak vsaj po dva.

     • Olga

      Ideja je odlična! Jo podpiram!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Cerar odstopi, ker nisi sposben varovati meje.

  • Novakec1

   Tudi Jajo jo ne bo mogel varovati pred migranti, če mene vprašaš ga ni junaka v slolandiji za to varovanje, mogoče Sintal.

   • FUCK COMMUNISM

    Jajo bo vsaj probal, ta pizda Cerarjeva pa se tega ne

    • steiermark

     pa tudi tale p. od cmerarja, ni dovolila oz. ni sprejela predloga o organiziranju obrambe , s narodno gardo…..

   • Olga

    Ste že pozabili nogo, ki so jo dobili vaši ljubljenčki, srbska JLA?

    • Novakec1

     Sem pomagu da so kao nogo dobil, ni ti pomoči kokoška.

     • steiermark

      katero, tisto titovo, odrezano?

    • steiermark

     niso še pozabli, tudi po 25 letih jih še vedno “boli” njihova posrana srbska r…..it, zato kokodakajo tako, po tem portalu …..

   • Janez

    Bedak,sintal ti bo ubranil mejo pred Črnuhi.Malo morgen.Če bi napisal Lovska zveza,bi ti še verjel,tako pa Policija ,ali Sintal,ali vojska,ki nima niti za malice.

    • Novakec1

     Ne se razburjat, si prijel kot kakšen levičar.

   • Alois Kuhelj

    Leta 69 prejsnjega stoletja sem delal v Rochester NY z enim Ukrajincem.Pa so ga Amerikanci sprasevali,ce je kaj crnih v Ukrajini?Odgovoril jim je takole,nobenega,ampak ce bi pripeljali enega v Ukrajino,bi z njim lahko delal delbele denarce.Ja le kako so ga vprasali,cist enostavno,zaracunal bi ljudem,ki bi jim ga pokazal.Placali bi mastno za nekaj,kar niso se nikoli videli!

   • bozzo67

    Tudi Sintalovci ne bodo za 600€ šli nastavljat gobca neoboroženi in brez pooblastil za streljanje. S pooblastili grem pa tudi jaz … ZASTONJ.

    • Novakec1

     Kdo ti bo dal pa pooblastilo, mogoče sam Bog?

 • Samir Bamirovič

  Zakaj jih dat skozi vse postopke,na racun davkoplacevalcev (desnih.Levi itak utajajo davke)? Vzpostavit plinske celice!

 • paradajz

  Kaos in nasilje sta vstopila v našo lepo Slovenijo. Živela sem v kraju, ki meji na Italijo, večkrat smo uporabljali mednarodni mejni prehod Rožna Dolina, ki je na fotografiji. Vrsta na meji v obe smeri. Cariniki so te pregledali, odpreti si moral prtljažnik avtomobila, seveda pa brez dokumentov nisi niti pomislil da bi prečkal mejo. Sedaj imamo šengen. In ti ljudje se, brez dokumentov prosto sprehajajo in prečkajo mejo. Čez lahko nesejo bombe in orožje, no z vsem tem se lahko mirno sprehajajo malo po Italiji in malo po Sloveniji, saj jih nihče ne pregleduje. Res krasno. Če gre mimo take gruče ženska dobi vsaj ogabne poglede, kot ženska se ne počutim varna. Pred leti sem imela bližnje srečanje z migrantom, ki me je, na osvetljeni ulici zagrabil izza grmovja, na srečo sem imela na obute trde zimske čevlje, ko me je prijel čez trebuh, sem ga z vso silo brcnila, po moje sem dobro zadela, ker me je takoj izpustil, pobegnila sem (tako hitro še v življenju nisem tekla) in vpila kar mi je grlo dalo. In to se je zgodilo petnajst let nazaj. Danes jih je toliko več. Naj mi nihče ne razlaga pravljic o tem kako se vključujejo in jim je treba pomagati. Prihajajo samo z enim namenom: prinesti svojo nagnusno in nasilno vero in podjarmit Evropejce. Politika se pa s to okupacijo že kar na glas strinja. Če se ne bomo uprli je po nas.

  • goldhorn

   Poskusi it skozi tunel pod gradom v stari Gorici. Tam jih je polno na kupu….. Pa vsi parki so tudi okupirani.

   • paradajz

    Ni variante da grem skozi tunel. Parki so jih polni ja. Kje so časi,ko smo se sprehajali po Gorici in v parku jedli sladoled. Meščanski pridih lepega starega mesteca odhaja. Parki so poscani in polni teh neciviliziranih ljudi,ki za sabo puščajo goro smeti. Multikulturnost pač.

    • pajot

     jest sem skor vsak dan tam. Vse klopi so jih polne. In drkajo na Ipode. Le kako so si jih privoščili,siromaki? No,ko bo Evropejcem prekipelo(pa ne vladajočim),bomo počistili to govnarijo.

    • samsara

     “Multikulturnost pač.”

     Povedano drugače, multisranje.

 • VERZIFIKATOR

  Migro Globiniage

  KONEC DISKRIMINACIJE

  Se diskriminira brez primere,
  le zato, ker štirje temnopolti,
  skratka beli ne, nekako žolti,
  so ukradli avto, so zamere.

  Le zato te štiri se ustavlja,
  ker poltí nekako niso prave,
  in ker željni so zavitka trave,
  policija vse jih zapostavlja.

  Le zato, ker štirje so nekako
  temnopolti delali težave,
  konec naredila je zabave
  policija, zgodba za kloako.

  Le zato, ker revčki štirje črni,
  mlado so podrli kolesarko,
  vsi misleč, igrajo da košarko,
  so spodili jih rekoč: “Obrni!”

  Vsepovsod se le diskriminira,
  kadar štirje črni so v vozilu,
  in predani kadar so mamilu,
  policija strogo jih nadzira.

  Bo odslej drugačna pesem pela,
  da ne bo tovrstne več blamaže,
  vsak naj zdaj z globinom se namaže,
  prepove se v avtu barva bela.

  Vsi po novem bomo si enaki,
  že kriči civilna naša družba,
  vseh enaka pa bo tudi služba,
  vzdrževalec in redar v kloaki.

 • Najplemenitejši

  Raje 10 migrantov, kot en esdeesovac!

 • totex39

  Očitno se bomo morali pred zapečenci organizirati in se braniti sami, kajti na policijo in vojsko se ne bomo mogli zanesti, ker so pod levičarsko taktirko.

  • nevtrino

   Kdo se je kdaj lahko zanesel na plačance te sorte ?

  • samsara

   In tako bodo nastali novodobni domobranski odredi.
   Ob kilavi impotentni vojski, revni nezainteresirani policije, ne bo druge variante.
   Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.

 • Anton

  “Drugi tir je projektiran po najsodobnejših evropskih tehničnih standardih za železniška omrežja. Tovorni vlaki bodo dosegli hitrost do 120 km/uro, pretok prometa pa se bo z zdajšnjih 90 povečal na 222 vlakov na dan. Na slovenskih avtocestah bo zato manj tovornjakov”

  Rad bi videl ta dan, ko bo šlo 222 vlakov, tam skozi.;)
  .Prav tako je laž glede hitrosti, rad bi vidu dan ko bodo vlaki vozili 160km/h v odseku Koper -Divača, pa da ne omenjam še ostalih eksotičnih laži, ki jih je “spesnil” lažnjivi Leban. O tem da je lažnjivec je dokazal že ko je lagal o svoji izobrazbi.Kako potem takemu človeku verjeti?

  sarkazem press

  • alojz

   Pa najmanj 9.000 novih zaposlitev, ko bo končana. Vsak švelar bo imel svojega vzdrževalca.

 • Kučko pod pručko

  “Se že prosto sprehajajo! Policija v nedeljo pri Mednem ustavila štiri temnopolte migrante” …

  … in jih peljala direktno v Murgle na Štefkin čaj, Kučan pa jim je v svoji hiši zagotovil zastonj bivanje za neomejen čas!!!

  • Janez Posavec

   ” Kučko pod pručko ” Ti moraš biti res en velik SIROMAK, vsaj na DUHU. Kaj pa imata pri ZAMORCIH, ki so jih prijeli, zraven Štefkin čaj, in Kučan? Nekateri ste res popolnoma ” napumpani ” od nekih ljudi, ki jim NIIČ NI SVETO, še posebej slovenski ljudje, ampak samo LASTNA KORIST, kako čim več nagrabiti, pokrasti, poneveriti, in to hočejo razširiti na večino prebivalstva. Raje se ti, in tebi podobni SKRIJTE NAZAJ V MIŠJO LUKNJO, da ne boste “smetili “po PORTALIH. K O N E C !!!

 • Franc Šink

  Še dobrih 50 km pa bi bili v Avstriji.

 • janez.pokoncni

  A da ima policija čas za to? Včeraj so preganjali “zločince”, ki so nabirali gobe po Pohorju in delili kazni v znesku 140 evrov vsakemu, ki se je z avtom vozil po državnih cestah “rezerviranih” za “gospodarjenje” z lesom.

  btw.,
  Ljudje gledajo goloseke zadnjih koncesionarjev in s preglasno zgražajo nad več hektarjev velikimi ranami na vrhu Pohorja.

 • Kučko pod pručko

  Zakaj so že švajs apalati?

  Če bi bilo Cmerota kaj v hlačah, bi kot premier ukazal notranji ministrici, da mora njena policija poloviti vse migrante, ki lazijo po Sloveniji, jih strpati v vagone, te zašvajsati in takoj odpeljati nazaj na Hrvaško, od koder so prišli.

  Tako pa ubogi usranček dela točno tisto, kar mu je ukazal veleizdajalski stric, ki se je spajdašil z enim največjih svetovnih zločincev, Židom Sorosem!!!

  • samsara

   Psihopartija.

 • antimur

  Državljanom, ki smo še normalni je povsem jasno, da muslimanska drhal brezskrbno paradira po Sloveniji, edino kučanisti s Cerarjem, Šeficem in goebelskimi novinarji še kar gobcajo o tem, da so zadeve pod kontrolo. Zanimivo, enak krog barab, ki podpira gradnjo drugega tira (lopovščina, vidna iz vesolja), gradnjo Magne Steir, podpira tudi vdor tega neciviliziranega in divjega muslimanskega življa, podpirajo pa tudi vse ogabnosti, kar se dogajajo v Sloveniji, od podpore LGBT smrdljivcem, kradljivcem javnega premoženja in neomajna podpora vsem kriminalcem, od Jankovića naprej, drogerašev in ostali drhali, ki uživajo v tej naši kučanistični greznici.

 • Duhec

  Ja no…. škoda, ker niso pod ključem a ne?! Ko sami nimate poguma za nič, se pa izživljate nad nemočnimi… no, vsaj prizadevate si, da bi se lohk. Pa iz tega ne bo nič…

  • nevtrino

   … in kdo pa je pogumen in močen v teh jugobutalah ?

   • Olga

    Bo Duhec, če se slučajno kaj zgodi njenim s strani nezakonitih migrantov….

  • totex39

   Veš duhec te nemočni hodijo v gručah in ko te primejo se bodo te močni lahko izživljali nad tabo bomo videli kako boš pol piskal-a.

   • pajot

    ne bo piskala,rekla bo: Daj me še…

  • Bozz

   Ja, sej v Meki so poganski Arabci in Judi in kristjani tudi naivno branili Mohameda in njegove maloštevilne sledilce, pa jim je bilo kasneje zelo žal, ko se je vrnil iz Medine in jih pobil in podjarmil.

   • šmentanamuha

    Ne bo dojela.

 • Fogglof Tunnek

  Če se Bafćar prosto sprehaja po Sloveniji, zakaj se pa tile ne bi smeli?!!

  • učko

   Udbovec Baučar je interna zadeva Udbo-sodstva, ki mu to dopušča. Tako so zmenjeni !!!!

  • pajot

   Tudi ti se prosto sprehajaš po Sloveniji,pa bi moral biti že zdavnaj za rešetkami. V Idriji,ne na Dobu,da ti bo jasno.

 • mginko

  Od SMC-jevih in koalicijskih pogrebcev Slovenije se ne izve nič. Seveda, ker narod spi, karavana z migranti in pogrebci skupaj pa nadaljujejo pot.

  • Valter BraniSlav

   Ljudmila Novak bi pogostila se 10 x vec migrantov kot stranka SMC. V drzavo bi sprejela kar 5 tisoc muslimanov na leto.

 • baubau

  No ja,vsak,ki ni ravno v arestu, se lahko prosto sprehaja-vsakega pa lahko pristojni tudi legitimirajo in pošljejo tja,kamor paše .Vsak na svojem mestu naj dobro opravlja svoje delo,pa bo red.

  • učko

   Ti tipi so ilegalci brez dovoljenja za postopanje po državah EU. Večina med njimi tudi brez dokumentov.

   • baubau

    …saj zato naj pristojni opravijo svoje delo,pa bodo tam,kamor sodijo.

 • učko

  V stari Jugi se tujci brez dokumentov niso smeli sprehajati po državi. Tudi danes je tako, da brez dokumentov ne smeš bluzit okol !!!!

  • Valter BraniSlav

   Josip Broz Tito je bil takrat v sedlu. Zato smo imeli red in mir.

   • pajot

    Trdiš,da sta bili maserki osedlani?

 • mannuro

  Potrebno se je zavedati, da celi čas obstoja samostojne Slovenije, Slovenska Policija ni bila in ni sposobna zaščititi meja države. Tega so še najmanj krivi policaji, pač delajo tako, kot jim je naročeno. Krivo je degradirano vodstvo, ki na tem položaju nima kaj iskati!

 • Tine Hlade

  slovenske vojake potegnit s kosova in drugih misij pa varovat mejo,okrepiti z rezervisti in prostovolci.SDS je nekaj delal na tem

 • Razocarana

  Glede na to da vlada, z svojim nedelovanjem kar se tiče varovanje mej, jasno kaže da si želi ilegalne migrante, je najbolje da se vse ilegalce napoti direktno na domove članov vlade, saj vsi vemo kdo kje stanuje.
  Če jih že tako močno želijo, da so pripravljeni za to žrtvovati varnost državljanov, naj jim imajo doma, na svojih dvoriščih, in naj jih živijo na svojo račun in svojo odgovornost.

  • Danilo Dragan

   In poslancem SD-a,SMC-a in DESUS-a.

   • Razocarana

    Vsem ki so svojim dejanji, kot so to naredili poslanci ki so glasovali proti zakonu o tujcih in proti varovanju slovenskih mej, in Mirovni inštitut & co. ki so s svojimi pro-ilegalno-migrantsko obarvanimi izjavami javno pojkazali željo po ilegalnih migrantih.

    Sama nikomur ne bom oporekala dobrodelnosti, naj bodo dobrodelni kolikor hočejo, vendar na svoj račun in na svojo odgovornost.
    Tako da, če bi bilo po mojem, bi že zdaj tem tako humanitarnim in dobrodelnim ljudjem, ki se tako zavzemajo za ilegalce, ne glede na to kako nasilne težnje kažejo, ker so po njihovem ubogi reveži, že zdaj ugodila in vsakemu na dom poslala te ki po azilnih centrih čakajo na odločitev prošnje za azil, pa da pokažejo to svojo dobrodelnost, humanitarnost in solidarnost, katero tako opevajo in zahtevajo od nas..

   • Stajerka

    in ZL….ne pozabit na največje “dobrotnike” današnjega časa :))

  • samsara

   Ja tile vladarčki širom evrope so kot nekako paralizirani, hipnotizirani, omamljeni in letargični, ko gre z aodzivanje na situacije povzročene s strani novodobnih invazivnih hord tretjega sveta z juga in vzgoda.
   Res me zanima kdo so, od kod prihajajo, kako z vladajočimi pajaci komunicirajo sli globalnih neformalnih psihopatskih vladarjev, ki si privoščijo takšno, njim drago zabavo?
   Obiske lobistov je baje treba prijavljati, tovrstnih ‘nosferatujev’ pač ne. Morda pa so vsi posrani v strahu za svoje razvajene in prefinjene ritke?
   No, eni voditelji držav vsemu navkljub ohranjajo pokončnost, a to so ljudje z jajci in vestjo, ne pa neki dekadentni zahodnjački.

  • steiermark

   Svoje svinjake imajo že prenatrpane s svojimi rejenimi prašiči – gujdeki……zato si lahto tiste tadruge p……. vzamejo samo k sebi v posteljo…..Sicer pa dvomim, da bi opazili, kdo spi na njihovi desni strani…….hrgolili in krulili bi kot prašiči…..

 • Valter BraniSlav

  Popolnoma vseeno je kaksna je barva njihove koze. Moja zena je precej temnejsa – karamel – Latina. Cudovita zenska s katero zivim ze 30 + let… Super mama in stara mama. Najboljsa zivljenska sopotnica kar si jih lahko predstavljam.
  TISTO KAR STEJE JE V KAJ LJUDJE VERJAMERJO. IN CE JIM NJIHOVA VERA VELEVA DA MORAJO POBITI NEVERNIKE (kristjane, ateisti ipd) POTEM TAKO LJUDJE NE SMEJO V EVROPO.
  Zal se je Evropa pomehkuzila in izgleda da bo nasa grobarka Geli ponovno izovljenja.
  Se sreca da imajo Madzari Orbana in da mo mi nekoc imeli Josipa Broza.

  • šmentanamuha

   Vse si lepo povedal, ampak tole z Brozom boš moral ponovno premisliti.

  • Antonius

   Vi ste cenen lažnivec, ker nas skušate prepričati z vašo akademsko izobrazbo, uspešno kariero na zahodu, Venezuelko, štirimi otroki, dvanajstimi vnuki in Anglijo iz katere se nam oglašate.
   Naj svojo trditev vsem, ki jih poizkušate vleči za nos, dokažem z izdajalskim argumentom, ki vam je ušel s slovenske tipkovnice.
   Izdajalske strešice na č, š, in ž vas postavljajo tja, kamor sodijo taki, ki niso vredni niti spoštovanja, niti pomilovanja.
   —————-
   Valter BraniSlav karlina • 12 ur nazaj
   Tudi jaz sem pravi Slovenec čeprav živim v Londonu, UK. SEM PA USPEŠEN KER SEM SE ODLOČIL ZA USPEH IN NE ZA SAMOPOMILOVANJE.
   —————————–
   Valter BraniSlav dob • 18 ur nazaj
   Kaj bi bilo ce bi bilo? takole je bilo:
   Ko sem dokoncal studij na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani sem odsel z 300 dolarji v sirni svet… Najprej na eno letno izpopolnjevanje na NYSE, potem sem se ustalil v Londonu ter izredno dobro zasluzil v financnih krogih. Svoje znanje pridobljeno v Titovi SFRJ sem izredno dobro prodal, se ozenil zgodaj (imel sem 23 let, zena iz Venezuele pa 21). Ustvarila sva veliko druzino (4 otroci, 12 vnukov) ki sem jo jaz dobro prezivljal z dobrim zasluzkom. Tega zasluzka ne bi bilo ce ne bi imel te srece da sem se rodil v SFRJ kje je bilo solanje za studente zastonj. Sem popolnoma poprecen clovek, noben genij Ce bi bil rojen v ZDA ne bi mogel na univerzo ker moji starsi niso bili premozni jaz pa nisem bil nadpoprecno nadarjen.
   ZA MOJIM USPEHOM ZATO STOJITA SFRJ IN JOSIP BROZ.
   No in kaj si v svojem zivljenju – razen sovrastva – ustvaril ti? Imas veliko druzino? Imas dober dohodek? Te otroci in vnuki spostujejo – sklepam da imas otroke. Ali imas samo sovrastvo do mrtvega Tita ker si ti bil prelen da bi iz sebe karkoli naredil?

   • Valter BraniSlav

    Daljse sporocilo je bilo – tako kot tole – poslano iz PC ja kjer tipkovnica nima stresic.
    Krajse sporocilo je bilo poslano iz pametnega telefona androida, ki ima vgrajen angleski in slovenski slovar. Torej se slovenska beseda izpise s stresico angleska pa brez (predictive text)

    • Antonius

     Takole ste se zlagali pa pod prispevkom o Trumpu.
     Sam s seboj se pogovorite, kdaj na lažete.
     ———————–
     Sem Slovenec ki zivi v Londonu, UK…Angleski jezik nima sumnikov… Ce kaj kopiram in lepim iz Slovenskega jezika, potem sumniki so. Ce pisem po svoje jih pa ni…

     • Valter BraniSlav

      Sumniki se tudi izpisejo sami ko oddam sporocilo po androidu ki ima vgrajen tudi SLOVENSKI slovar.

    • Alois Kuhelj

     Bull shit,in my PC I can change to Slovenian key board any time,If you can’t do it than you are fool of shit.Now,if you graduated economy in Yugoslavia,you can not be good economist,just look what happen to Yugoslav economy,thanks to the people like you!!

   • Vrhovni sodnik

    Ne matri se z njim, to je radenska, po HR jamnica

    • Antonius

     A metastaze, pa to?!
     Kemoterapija je za take, ki jih raznaša od poštenja.

     Vrhovni, spodaj preberi kako se iz svojega dreka vleče ves čist in zlikan.

  • Alois Kuhelj

   Al tud nad njeno postlo visi slika enonogega trinoga tita??

   • Valter BraniSlav

    enonogi trinogi so tako pogosti kot kvadratni krogi in Slovenci ki imajo radi sami sebe…

 • Miha

  A je bil spet Grims na delu.

  • Janez

   Kar delaj si norce.Ko ti bo Črnuh na vrat nastavil nož,ne boš imel za ničesar več časa

   • Valter BraniSlav

    Na vrat ti bo prislonih noz musliman, ne crnec… IN muslimani so v vseh barvah koze… Ne posplosuj… Ne gre za barvo koze ampak za to v kaj ljudje verjamejo. In ce verjamejo v Koran potem ne smejo v Evropo.

 • luckyss

  Sicer ne vem ali je parlament že končal s počitnicami….
  Vendar bi glede na takšne članke pričakoval da opozicija v parlamentu prikaže ta problem v številkah in zahteva varnostno poročilo predstavnikov policije…
  Potem pa se lahko naprej pogovarjamo…

  • Stajerka

   to so obdelali že pred počitnicami (varovanje meje IT-SLO)…..koalicija je VSE zavrnila!!!

   • luckyss

    Napisal sem….. varnostno poročilo policije….
    Da ne bo nepotrebne panike sedaj ko Slovenci prihajajo dvakrat pečeni s hrvaške obale..;))

    • Stajerka

     nč ne bo…..če bi policija vedela kaj se dogaja, Avstrijci na mejo ne bi pošiljali okrepitev……al misliš, da to počno ker jim hodi višek cajta…….

  • tarantela

   V parlamentu že danes nakladajo. 3. program RTVSLO.

 • Stajerka

  upam, želim in zahtevam, da ostanejo na zahodni strani Trojan!!!!

 • sprehajalec

  Mislim, da je težava hujša, kot si predstavljate. Če se naredijo vaške in mestne straže iz prostovoljcev pa vojska pa policija, ne bo nič pomagalo. Ker on je že tukaj. Kaj pa bo? Pospremilo se ga bo v nek dom, pa papir bo dobil, da je tukaj. Pa sprehajat se bo šel.

  Težava Europe in Slovenije so njene zakonodaje, pa vključeni advokati, pa združenja, pa konvencije. Čim položi nogo na tvoje ozemlje, je že tvoj. Italijanu ali pa Hrvatu pa moraš dokazati, da je prišel od tam.

  Ne sme priti sem, Orbanova taktika z žico je edina učinkovita. Poleg tiste, da jih že Libijska obalna straža pobira in vrača nazaj.

  • luckyss

   Kakšne vaške straže neki, bebec…
   Bi spet rad, da se začnejo pod neko novo pretvezo spet klati stari znanci…rdečuhi in desnakarske ovce…?!

   • sprehajalec

    Danci jo imajo, vaško stražo. (Home guard) Zakaj je ne bi imeli še Slovenci?

    • luckyss

     Zato ker ste tukajšnje ovce preveč naščuvane in prebutaste, da bi vam zaupali orožje..

     • T-Rex

      jaz imam orožje . z vsem potrebnim dovoljenjem in tečaji. pa sem desnakar. zabit si pa ti

     • sprehajalec

      Kdo zaupal orožje, komunisti ali kaj?

 • Bozz

  Ni važno od kod so in kakšne barve kože so, važno je kaj se jim plete po glavi. Če bi tile črnci ali pa Arabci bili kristjani (ali pa celo ateisti -samo, da niso destruktivni antifarji), ki bežijo pred Islamskim nasiljem v Afriki in Siriji in Iraku in sedaj Turčiji, me ne bi nič skrbelo, če tavajo po ulici. Tako pa…

  Why I’m a Christian and no longer a Muslim (1nemind)
  https://www.youtube.com/watch?v=_APnsOMnK4U

  Muslims DON’T Understand True Christianity
  https://www.youtube.com/watch?v=RNFvJXp3wQo

  AWESOME!!! Ex-muslim destroys leftist Islam defenders
  https://www.youtube.com/watch?v=ZNyribZRrF4

  1400 shocking years of Islam in 5 minutes – Muslims are scared of this!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=Uj8J62BqRMo

  Why I Left Islam
  https://www.youtube.com/watch?v=DR7_YQ53lfI

  Raje se vprašajte zakaj naši politiki na oblasti enostavno ne dojamejo kaj se dogaja v Angliji, Švedski, Nizozemski, Belgiji, Franciji, Nemčiji… – muslimanske no go cone, posilstva, nasilje,… in se nič ne naučijo iz njihovega primera. Vprašajte se ali so res tako butasti? Ne niso, nobeden ne more biti tako neumen in tako slep, da ne bi razumel dogodkov in povezal točk in dojel kaj se dogaja in kaj je vzrok tega.

  • Alois Kuhelj

   Moja prijateljica mi je pa enkrat rekla,da se nebi nic branila,ce bi jo kdo hotel posilit,saj sex je nekaj najlepsega,mi je rekla!!

 • Megatron Arrows

  Iz policijske uprave Ljubljana so nam odgovorili, da gre za državljane Kenije

  Mogoče se pa pripravljajo za Ljubljanski maraton, saj v Keniji ni nobene vojne. Torej, pričakujemo poročilo policije, kako so legalno ti državljani Kenije vstopili v Slovenijo, kje imajo začasno prebivališče, kako so materialno preskrbljeni, da plačujejo vse stroške bivanja v Sloveniji. Ta podatek pa bo razveselil tudi STO, ki bo lahko pripisala majhen odstotek turistov iz bogate države Kenije, ki po podatkih doživlja ekonomsko rast

  GDP – real growth rate:
  6% (2016 est.)
  5.6% (2015 est.)
  5.3% (2014 est.)
  country comparison to the world: 22

  Slovenija pa po istih podatkih stagnira, oz, celo zaostaja za rastjo iz leta 2014

  GDP – real growth rate:
  2.5% (2016 est.)
  2.3% (2015 est.)
  3.1% (2014 est.)
  country comparison to the world: 114

  • Valter BraniSlav

   GDP revnih drav lahko najbolj napreduje praz zato ker so drzave revne. Pred kakimi 15 leti je imel Afganistan 15% rast GDP, 5 x vec kot svica…. Izredno lahko je podvojiti GDP ce je letna poprecna placa 100 dolarjev in ne 100 tisoc .

   • Megatron Arrows

    Seveda je njihov prihodek okoli 3.500 dolarjev na glavo,

    GDP – per capita (PPP):
    $3,400 (2016 est.)
    $3,300 (2015 est.)
    $3,200 (2014 est.)

    ampak moraš upoštevati, da je populacija takale:

    0-14 years: 40.02% (male 9,557,274/female 9,497,870)
    15-24 years: 19.15% (male 4,552,448/female 4,567,894)
    25-54 years: 33.91% (male 8,170,264/female 7,976,751)
    55-64 years: 3.92% (male 856,092/female 1,009,075)
    65 years and over: 3% (male 614,751/female 813,320) (2017 est.)

    Torej, v obdobju, da so lahko delovno aktivni je okoli 40% prebivalcev, pa še ti zaradi nesposobnosti njihovih vlad nimajo službe. In nobena niti najbolj bogata država ne more izobraziti do srednje izobrazbe 50% svojega prebivalstva, kar bi omogočilo, da bi začeli sami skrbeti za sebe. Sploh pa povprečna plača pri 3.400 GDP ne more biti nizka, saj se GDP računa na glavo prebivalca plačajo pa samo 40% prebivalcev, torej je njihov bruto prihodek okoli 10.000$ letno. Pa še nekaj, ali lahko s tem denarjem preživiš tam sebe in družino? Najbrž ja, če ne potem ne bi bilo nikogar več tam, jih je pa zmeraj več, ne glede na dohodek. Pa še ena stvar, ki jo velikokrat pozabim dodati: Kje v katerem dokumentu piše, da je biti bogat človekova pravica?

    • Valter BraniSlav

     Slovenci bi se morali nekaj nauciti od nasega zeta:
     SLOVENIA FIRST… Slovenci bi se – ce bi spostovali sami sebe – mrali ukvarjati s problemi Slovenije, ne pa z ljudmi ki jim nismo nic dolzni.
     Zal je v Slovenij prevec petokolonasev kot mirnovni “institut”, zdruzeni luzerji in filantropi ki nam hocejo vzbujati slabo vest da smo mi krivi za korupcijo v zfriskih drzavah…

  • Alois Kuhelj

   Jest mam enga zelo finga prjatla iz Kenye,je sicer duhiovnik,ampak who cares.Kenya is morda poleg South Afrike,najboljsa drzava v Afriki.Prihaja iz mesta Chuka.Govori tekoce anglesko,materin jezik pa je bantu in svahili.Sporazumevava se normalno po anglesko.Je zelo prijazen fant,in kadar pride k meni se obnasa spodobno kot vsak belc ali pa se lepse.O rejligiji nite ene besede,period.Vesel sem,da imam takega prijatelja,tudi moja najdrazja ga ima rada in mu vedno kaj postreze,jez pa mu nalijem silce domacega,ki ga makuham iz grozdja in jabilk zmesano,pristna kapljica 100 proof!

   • pajot

    Tvoja najdražja mu tudi kdaj kaj postreže….ne upam pomislit,kaj mu postreže. Zamorci so znani po obdarjenosti.

    • Alois Kuhelj

     Ne bo nic,ima cist suho!

 • Bozz

  Prostozidarji na oblasti komaj čakajo, da začnejo tile prišleki posiljevati, uničevati ulice, požigati avtomobile, zganjati nasilje, umore, se izživljati nad avtohtonimi prebivalci oz. miroljubnimi Slovenci, tako kot vidimo drugje v Evropi (Anglija, Francija, Švedska, Nemčija,…), da bodo lahko spet razglasili policijsko državo in diktaturo in da se bo ustanovila skupna Evropska vojska. Mogoče pa zato načrtno uničujejo našo. Tokrat diktaturo novega svetovnega reda na čelu z Antikristom papežem. To je vse zrežirano.

  • luckyss

   DA,,vse po planih NWO…

  • pajot

   Saj to že počnejo.

  • Razocarana

   Upam da bomo v tem primeru stali pred paramentom in zahtevali ne samo odstranitev vlade ki to dopušča, ampak sojenje vladi ki odpušča take svinarie tujih državljanov nad davkoplačevalci.

  • steiermark

   Žal imaš prav!

 • samsara

  Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad akbar…!

 • von Rhein

  Iz zaupnih virov smo izvedeli,da so to nogometaši,ki bodo okrepili Olimpijo. Šli so malo na ogled periferije najlepšega mesta na svetu.

 • Bozz

  Sarkozy: Challenge of the 21st Century: Racial Interbreeding (FRANCAIS, intro anglais)

  https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g

  Kje bo njihova tako opevana diversity oz. raznolikost, če se vse pomeša v stilu Babilona? Zakaj se tako trudijo uničiti belo raso? Samo 12% svetovne populacije predstavljamo.

  Jaz bom podal odgovor z zgodovinskega krščanskega vidika: Zato, ker se je samo bela rasa v Evropi uspešno uprla papežu v zgodovini z reformacijo in razširila Kristusov evangelij na vse konce sveta vsem ostalim rasam, kakor je prerokoval Jezus Kristus. Antikrist Pontifeks Maximus oz. papež nas hoče v stilu taktike deli in vladaj popolnoma razdeliti in skregati med sabo na vseh področjih in seveda s tem uničiti ostanke ostankov protestantizma v Evropi. Tako kot je uporabil Islam v 7. stoletju, da je z njihovo pomočjo pobil kristjane Severne Afrike, ki so se mu uprli in se niso hoteli podrediti Rimu, tako jih spet sedaj uporablja. Zgodovina se ponavlja. To je vse del protireformacije, ki je še vedno v teku. In če bo Antikrist papež za to moral žrtvovati tudi svoje katolike, bo to tudi storil, kot že ničkolikokrat v zgodovini. Jezuitom je pa itak v interesu uničiti vse v zvezi s krščanstvom, tudi katoliško cerkev.

  Nimam nič proti drugim rasam, samo rad bi videl, da se tudi bela rasa ohrani, tako kot vse druge.

  Bog je rase ustvaril z namenom in vsaki rasi dodelil svoj prostor na Zemlji, Satan, ki se trudi uničiti Božji red s svojim Antikristom na Zemlji, seveda deluje kontra Bogu in se trudi uničiti Božji red in vse človeštvo.

  • samsara

   Tile aktualni invazivci so torej ene sorte ‘Vatihedini’, ne da bi se ‘uporabni idioti’ v svoji primitivnosti in zblojenosti tega sploh zavedali. Ni čudno, da veliki Rimski antikrist tako navija zanje in jih promovira.
   No saj temu se itak že nekaj časa ne čudim.

 • Rdeči na sprehodu

  Farma Ihan jih je zaposlila, bili so na kondicijskem treningu za prihajajoči maraton.

  • Kralj rdečih

   ITAQ, smo preveč rdeči, rabmo mal temne barve

 • Alois Kuhelj

  Fotografija dogodka je kronska priča, da za varovanje državnih
  meja in za zagotavljanje splošne varnosti ni ustrezno poskrbljeno, saj
  se nezakoniti migranti prosto sprehajajo že v notranjosti države.
  Ja fantje in sodnice,takoile to gre,po Yugoslovansko,na svkih sto metera karaula in en kup vojaskih strazarjev v mes.Veliko sreci si mel,ce si ilegalno hotel prinesti celo pizdo cez.No jaz sem imel vec srece,udbasi direktorji in razni spiclji so v tistih cajtih strasansko potrebovali devize.pa so me kod nezaupnega vseeno pognali cez.Devize so bile se kako potrebne za nakup dobrin,ki se niso dobile za dinarje.Ko pa je vlak potegnil v karavanski predor,sem pa iz vsega srca zapel tisto,ki je danes prepovedana.Ja se oprastam cigani sa vama,v novi zivot ja odlazim sad,kakv je Dule taj zivot ciganski!!

 • Neznani

  Neuvrščeni na obisku, to je bila samo predhodnica.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, glavnina je na poti

  • steiermark

   “izvidnica” – prišli so pogledat, ali jih bodo sprejele feministke formata jugotanja in ostali pohabljeni titoisti!

 • samsara

  “Iz policijske uprave Ljubljana so nam odgovorili, da gre za državljane Kenije.”

  Ja sezona dopustov je. Kaj vam Slovencem ni jasno. So pač prišli na dopust v Slovenijo, občudovat njene lepote in uživati v prijaznosti gostoljudnih domačinov. To je vse v dobro slovenskega BDP. Sezona bo rekordna.
  Prašte Šefika, pa Mirsada, pa Karima z vlade, vam bodo vse povedali kako pa kaj je s tem.
  Mirsad akbar!

 • šmentanamuha

  Niso tolikšen problem migranti kot pa organizacije, ki jih v spregi s politiko vabijo sem in jim obljubljajo Indijokoromandijo. Ti ljudje so predvsem zavedeni.

  “MONEY” – Interview REFUGEES IN SICILY
  https://www.youtube.com/watch?v=x9_bDQ_OqlA

 • Hun

  stanje je alarmantno..slovenci zabarakdirajte se v hise pa nit ne kukajte vn…ker se lahko nalezete epidemije islama

 • Olga

  Ali imamo mejo s policisti in cariniki ali imamo samo zaveso z lutkami? Tisti, ki svojega dela na meji ne opravljajo, naj spokajo, z vlado vred!

  • Hun

   ce bo zaropotal boh ne dj da bo zarad hujskacev…te poiscem in te kot prostovolko za jezik zagrabm in zvlecm do meje da jo bos z menoj branla ker jst bom vpoklican kot rezervist…baba usekana

   • Olga

    “Zabarikadirajte” se v kak hotel v Avstriji, tako kot levaki leta 1991! WC bo blizu! Na varnem boste lahko tudi pravopis trenirali!

    • Hun

     kaj pa bi naj spilal specialce in pobijal JNA nabornike med katerim so bili tud slovenski fantje

     • steiermark

      Kje pa si bil ti “špecialec”, da bi lahko pobijal slovenske fante – jla nabornike? Morda si eden izmed ostrostrelcev v Sarajevu, ki so ubijali mimoidoče? Sedaj šele razumem, zakaj ti slovenski jezik dela takšne probleme!
      Potem boš pa tudi ti eden izmed čefurjev, ki ste bili “diskriminirani” in v 2 letih nisi uspel dobiti slovenskega državljanstva (in ko si izgovoril ime Slovenija, si vsakokrat na stran plunil…..), ker si bil iz “službenih razlogov” odsoten, v Bosni ali kje drugje, kjer si se “boril za vsrano smrdljivo jugovino in streljal po domačinih”! Ali si že dobil odškodnino….. ne čakaj predolgo, ker eden izmed tvojih kameradov, ki si jo je tako želel in lagal, po srbsko, je ni nikoli prejel, ker je kakšnih par dni stegnil svoje krake in odšel k svojemu srbskemu bogu…..

     • Hun

      blebečeš

     • cosmosjasnovidec

      Z tem strahopetnim posrancem sploh ni vredna debata.Je pa kot pišeš in ravno taki so nazadnje najbolj glasni.
      Je pa ziher,da mu je od prekomernega kajenja konoplje povsem scvrlo še tisto malo kurjih možganov kolikor jih je morebiti imel.

     • cosmosjasnovidec

      Tebi teslo se pa že redno mota.Slovenski vojaki so takoj iztopili iz JNA oziroma so jih srbi celo nagnali ven iz vojašnic.
      Raje povej po pravici,da si ves posran od strahu pobegnil na Avstrijsko stran pa še tam kot vsi ostali tvoji kameradi levuharji bil skrit po kleteh in drvarnicah.

    • steiermark

     Dobro povedano! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • samotoje

    Zdaj smo pa res v r..i, če imamo take rezerviste.

   • cosmosjasnovidec

    Hahahahaha.Daj ne seri.Kdo bo pa tebe kam klical kot rezervista??
    Kot levuharja te lahko pošljejo tja edino,da boš kamelotrajbarjem nastavljal in držal tam rit.

  • AIRWAYS

   Replying to @Hun.
   ——————————————————–
   Ne, če bo. Zagotovo bo zaropotal, ker so horde muslimanov garancija za to! Evropo želi Amerika destabilizirat in ekonomsko oslabit. To je jasno že vrabcem na drevju. Vprašanje bo samo, na katero stran se boš postavil. Ali na stran so rojakov, domoljubov ali na stran izrojenih.

 • Franjo Trojner

  Leta 2015 se je skupuna cirka 200 migrantov iz Črnega lesa pri Lenartu POPOLNOMA BREZ VSAKEGA NADZORA prosto sprehajala po gozdovih, poljih, regionalnih cestiščih, celo pi hitri cesti in po železnici/tirih, policija je migrante bolj ali manj uspešno zadržala šele v Šentilju. Kako zelo je bila takrat ogrožena naša varnost posebej ni potrebno poudarjati, če vemo, da so migranti v resnici hodili tudi po naših dvoriščih in tako nezakonito posegali v našo posest in zasebnost, pa nas takrat naša država ni zaščitila, pa nas bi po USTAVI morala! Ves čas od leta 2015 se nam dogaja, da ta Cerarjeva leva vlada/kialicija ni sposobna ali noče zaščititi naših državnih meja in s tem svojega ozemlja in ljudi ter državne in privatne lastnine, tega ni storila v preteklosti in ne stori še danes, ne v primeru NELEGALNIH MIGRACIJ in ne v primeru ZASEDBE našega MORJA v PIRANSKEM ZALIVU s strani nam sosednje države HRVAŠKE. Država, ki ni sposobna nadzirati svojega teritorija, meja in zagotoviti varnosti in premoženje svojih državljanov ne more obstajati! Oblast/vlada ki ne spoštuje lastne USTAVE in zakonov in s tem direktno ogroža vitalni nacionalni interes našega roda mora za svoja dejanja odgovarjati pred sodiščem. Sam trdno verjamem, da bomo nekoč tako Cerarja, kot njegove ministre postavili pred sodišče, kjer bodo sojeni za svojo proti ustavno delovanje, torej za izdajo.

  • Olga

   ++++++++++++

  • steiermark

   Bravo Trojaner! Lepo napisano, samo kaj ko v zabite prazne glave nekaterih posameznikov, na tem portalu, to ne pride…..trde glave, zopet v modi!

   • cosmosjasnovidec

    Prazne ter zabite betice imajo na tem portalu samo levuharji kateri so pa nepomembni saj so manj vredni kot navadna smet in jih nihče ne more jemati resno.

 • domovina mili dom

  Tem zagorelim sprehajalcem dati naslov direktorice mirovnega inštituta, fajonke in ostalih zagovornikov sprehajalcev kamel. Pri njih so odprta vrata.

 • Ana Er

  Še dobro, da pri nas zamorci in ta zapečeni tako redki, da takoj “zbodejo v oči” v oči.
  Mi pa tole ni všeč, tile ti mimogrede vlomijo ali celo koga zakoljejo in gredo dalje.

  • cosmosjasnovidec

   Saj zato moraš biti pripravljen tako,da ti njih prej kot oni tebe.
   Seveda je pa zaradi te golazni prisotna vedno neka nepotrebna napetost.

   • Zgornji

    AMENNN OBEMA !!! ! !!!

 • Najplemenitejši

  Razen Janše nisem videl v Sloveniji še nobenega migranta!

  • cosmosjasnovidec

   Po tvojih nenehnih enakih komentarjih na vseh straneh sem opazil,da si se ti zatreskal v Janša.
   Tvoj problem je pa nastal,ker se je poročil in ima dva otroka in si kot buzerant odpleketal z čimer se kot levuharski istospolnež ne moreš sprijazniti.

  • Rožle

   K bi ti vedu kako zgledaš …jej !

 • Stajerka

  ubogi mladoletniki…….marš nazaj – VSI od prvega do zadnjega……NISTE ljudje, ste bolj primitivni kot živali…..in iz majhnega zraste veliko zlo!!

  Nesrečna Poljaka so našli mimoidoči, ki so poklicali medicinsko pomoč in policijo. Še isto noč je posilstvo prijavila tudi transseksualna oseba italijanskega porekla. Kot danes poroča Corriere della Serra, je druga posiljena oseba te noči prepoznala in identificirala dva napadalca, mladoletnika iz Maroka. Šlo naj bi za brata, stara 15 in 16 let, ki so se po poročanju Sky TG24 sama javila policiji in tudi priznala sodelovanje v zločinu. Iskanje drugih dveh storilcev še vedno poteka, v preiskavi sodeluje tako italijanska kot poljska policija.

  Več na: http://www.zurnal24.si/svet/dva-storilca-je-policija-ze-prijela-296441http://www.zurnal24.si

 • Cenzuriran 4x

  Sploh mi ne delujejo migranti. Bolj me spominjajo na sdsovce…..

 • soc

  A) Zapečene vrniti direkt domov na drevesa, stroške zaračunati Bundeskanzler Merkelci. Ali pa alternativno B) takoj Cerarja in njegove na drevesa, da bo nato osnovna aktivnost A) laže in hitreje izvedljiva.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Darth Vader

  važn da zoki pedre poroča in izpolnjuje svojo življenjsko misijo :D

  • Zgornji

   … OFCOURSE , … EN KUP DREKA IZREDNO SMRDLJIVEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA … !!! ! !!!

 • Arif Bekria

  Videl jih včeraj. Točno na poti od Brnika do Domžal (ponedeljek 4. september 2017 ob 5:40 zjutraj). Stali so pri tabli za konec naselja Vopovlje in nekaj divje z jeznimi zapečenimi facami mahali, naj ustavim. Ja itak da ja, kar ustavim naj, pa kaj še.

  • T-Rex

   povozi jih

   • Zgornji

    Neee, … saj se jih da drugače “pospremiti” nazaj dol … od koder so se privlekli … :-P

 • Ivan Friderik Novak

  Včeraj sem v bližini Zlate ladjice opazil štiri Jude s kljukastimi nosovi . . .

 • mona lisa

  Za Cerarja pa je še vedno vse lepo in prav in to vse dokler ne bo prepozno.

  • Zgornji

   JA, KER NEZMOREJO PREMAGATI SVOJE NAIVNE SMRTONOSNE SLEPOTE , KER IMAJO PREPOLNE RITI VSEGA !!! ! !!!

 • xtc

  Oblast to počne namenoma.Seveda je treba to drhal naseliti vLjubljano in predele,kjer bivajo izključno levi politiki,naj se oni ukvarjajo z njimi.
  Definitivno pa bi morala prava vlada,meje neprodušno zapreti.

  • Zgornji

   AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Primosio

  Kaj pa, če so bili turisti, pa so policiste vprašali za pot?

 • Primosio

  Kako je lahko slika kronska priča? Novinarju, ki naj bi to bil, pa se samo dela da to je, predlagam, da gre še v kakšno šolo, preden piše neumnosti, kot je zgornja.

 • Primosio

  Jaz občasno ob četrtkih na Tavčarjevi ulici vidim več sumljivih, ki tavajo kot zgubljeni naokoli. Sami sebi rečejo vztrajniki. Imajo polt bele barve.

 • Terminator

  Najboljše za njih,da mene ne srečajo,ker ko me bodo ne bo nihče več rekel da jih ni.

 • jan

  Evropa je izdana.

 • jan

  Naši policaji pa so skrajno naivni. Obračajo hrbet migrantom, o katerih nimajo pojma, kdo so. Naj se gredo učit v Italijo, kako se ravna v takšnih primerih. En policaj z repetrirano brzostrelko stoji ob strani, medtem ko jih drugi policaj pregleduje, pa se morajo migranti postaviti z rokami v zrak in razkrečenimi nogami ob avtomobil. Nobenega premikanja, nobenih nenadnih gibov.

  • Zgornji

   AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNNN !!! ! !!! PRI NAS PA SO POLICAJI SAMO ŠE INKASANTI, … !!!
   ! !!! … ŽAAALLL !!! ! !!! MRTVE DUŠE POLICAJSKE , … ŽAL ….

 • Diagnostik

  Na Dunaju sem zadnjič videl kr nekaj bolj temnih prebivalcev tega mesta,nisem mogel verjet,kr prosto so se sprehajali in klepetali med seboj.
  že mislil poklicat policijo,pa sem se zadnji hip premislil…

 • Valter BraniSlav

  Barva koze ni problem. Problem je ISLAM kakrsnega poznajo na Bliznjem Vzhodu.
  Moja zena ima temnejso kozo, karamel lepotica iz Venezuele. Je pa iz krscanske drzave. Skupaj sva preko 30 let. Moja zena – je poleg mojega financnega bogastva – moj najvecji uspeh.
  Zena obozuje Slovenijo in zna Slovensko, tako kot tudi vsi stirje otroci. Ceprav zivimo v UK in prihajamo domov le na dopust, je praz zena poskrbela da otroci in starejsi vnuki govore Slovensko, Spansko in Anglesko.
  Fanaticno je predana meni, otrokom in vnukom. Tudi jaz sem svoji druzini fanaticno predan, zato se tako dobro dopolnjujeva. Imava skupane cilj: skrbeti za zarod.
  Otroci imajo mesane Slovansko – Latinske poteze. So zdravi, uspesni in zadovoljni.
  Tisti Slovenski fantje ki doma ne najdejo zena naj kar odidejo v Juzno Ameriko. Venezuela ima trenutno zelo tezke financne probleme in zensko bi jo rade zapustile, ce se le da.
  Porocila sva se ko je meni bilo 23, njej pa 21 let. TO JE BILA NAJBOLJSA ODLOCITEV MOJEGA ZIVLJENJA.
  PROBLEM NI BARVA KOZE – PROBLEM JE ISLAM. BOJEVITI ISLAM.

 • Valter BraniSlav

  Bistvo ni v tem kako ljudje navzen izgledajo. Bistvo je v kaj ljudje verjamejo. Bistvena je njihova vera.
  IN CE VERJAMEJO DA JE TREBA EVROPSKE KRISTJANE IN EVROPSKE ATEISTE POBITI V NJIHOVIH DOMOVIH POTEM TAKI LJUDJE V EVROPO NE SMEJO. NUJNO BI BILO VSE DEPORTIRATI IN ZAPRETI MOSEJE.
  Zal je Evropa izgleda izgubila voljo do zivljenja. Evropa rojeva premalo otrok. Suhe veje zivljenja kot Merklova, Juncker, Macron, in drugi jalovi ljudje pa k nam na veliko vabijo muslimane. Izgleda da bo jalova Angelca zopet izvoljena in islamizacija Evrope se bo nadaljevala.
  Pri nas pa bi Ljudmila Novak rada postala nasa Geli in bi k nam uvozila kar 12 krat vec migrantov kot stranka Cmerarja…

  • Zgornji

   JA, EVROPA JE UMRLA, KER BI SAMO ŠE SEXALA, OTROK PA NIČ IMELA, KER POTEM NEBI MOGLA VEČ TOLIKO SEXATI, KER NEBI BILO TOLIKO ČASA, PA ŠE DENARJA BI MANJ OSTALO ZA NADALJNJE UŽIVAŠTVO , …

   • Valter BraniSlav

    Tocno tako.
    Mi ki smo desetletja poroceni z eno zensko zelo dobro vemo da je ziveti v zakonu z eno in isto osebo vcasih tudi zelo naporno. To je kot naporna sluzba, ki pa na dolgi rok vedno placa vec kot menjavanje sluzb.
    Evropejci so izgubili zagon za razmnozevanjem, za samo odpovedovanjem, za spolno zvestobo…
    Tezko je v SLO ker ne vem za koga voliti: Desni obtozujejo mrtvega Tita in gejevski lobi, levi pa k nam vabijo muslimane…
    Izgleda da je Evropa ze umrla…

   • traktor

    Sex ni na mobilnem telefonu. Bolj malo se v Evropi sexa, mladi rajš drkajo po telefonu, namesto, da bi se zanimal za kaj tacga.

 • piko8

  Navigacija jim je zatajila, namenjeni so bili v murgle k milanu kuçanu

  • Zgornji

   JA, KAR TJA NAJ JIH DOSTAVIJO , PAKETNO , … DIREKTNO , …. ;-) :-P ;-)

 • Zgornji

  AJAJAJAJAJAJAJJJJJJJJJ … !!! ! !!! :-( :-P :-(

 • Zgornji

  A SO PRIŠLI DELATI ? GARATI ?? JA, VERJETNO DA JA, … AMPAK NE V TOVARNAH/KMETIJAH/ZADRUGAH, TEMVEČ : KRASTI , ROPATI, POSILJEVATI, SEXATI, ŽRETI, PITI, TEPSTI, IN KONČNO : MORITI !!! ! !!! No, pa se pejmo zdaj take “igrice” … !!! ! !!! Ampak, ko Bo začelo Pokati , Bo žal Prepozno za obžalovanje …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!