fbpx

Zdaj tudi uradno: Policija v Sloveniji potrdila primer spolnega nasilja, v katerega je vpleten migrant

Foto: epa

Teroristični napadi so po migrantski krizi postali stalnica, saj so se v Evropo pod pretvezo pretihotapili številni podporniki teroristične skupine Islamska država, ki so bili posredno ali neposredno vpleteni v sejanje groze nad nedolžnimi ljudmi. Prišleki so pogosto vpleteni v nasilje, saj ti v Evropo niso prišli z namenom, da bi se integrirali, ampak, da bi lagodno živeli na račun davkoplačevalcev. Predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb mag. Branko Grims je na nevarnost nenadzorovanih migracij že večkrat opozoril in izpostavil, da se je en umor policista pri nas že zgodil, storilec je bil islamski migrant, a se še danes skriva podatke o tem, kar se je takrat zgodilo. Zgodilo se je tudi spolno nasilje, pa se tudi to skriva s strani uradnih institucij, je dejal Grims. Navedbe Grimsa je po navedbah Slovenskih novic potrdila tudi policija.

Predstavnik policije za stike z javnostjo za področje kriminalitete Drago Menegalija je glede spolnega nasilja, v katerega je vpleten migrant, povedal, da so navedbe resnične in dodal, da je policija obravnavala primer spolnega nasilja, ki ga je izvršil migrant na škodo drugega migranta. Ostalih podrobnosti pa ta zaradi varovanja interesa postopka in vpletenih oseb ni želel razkriti.


Javnost za tovrstno vpletenost migranta v spolno nasilje nikoli ne bi izvedela, če poslanec Grims na nedavni tiskovni konferenci ne bi na to opozoril. Grims je namreč opozoril, da se je umor policista pri nas že zgodil, zagrešil ga je islamski migrant, a se še danes prikriva podatke o tem, kaj se je takrat resnično zgodilo. “Zgodilo se je tudi spolno nasilje, pa se tudi to skriva s strani uradnih institucij, zgodil se je tudi klasični kriminal, pa se o tem ne piše in ne govori. Ali mora priti do najhujših posledic, da se bo začelo ukrepati,” se je vprašal poslanec. Ob tem je dejal, da bi bilo treba zaščititi slovenske meje, najprej s fizičnim varovanjem, torej z ustreznimi panelnimi ograjami, in poskrbeti tudi za varovanje takšne ograje ter s tem dati jasno sporočilo, da bo Slovenija varovala svoje meje in potem se bo tok, ki še vedno poteka, obrnil drugam in bo obšel Slovenijo, sicer pa se lahko zgodi, da bo Slovenija postala žep za migrante.

Foto: Nova24TV

“Čas za solze je minil, zdaj je čas, ko je treba odločno ukrepati, zaščititi meje, zaščititi državljanke in državljane, zapreti meje za ilegalne migrante, pregledati, kdo je tu, radikalnemu islamu pa pokazati vrata, ga kot rakavo tkivo izrezati iz evropskih tal, sicer miru in varnosti ne bo več,” je še izpostavil poslanec SDS, ki je hkrati še enkrat izrekel sožalje vsem svojcem žrtev in državam, ki so bile doslej že soočene s terorističnimi napadi. Za dobro vseh nas lahko upamo, da bodo tisti, ki so na zborovanjih po celi Evropi nosili napise “Refugees Welcome” čim prej spoznali zmoto, v kateri živijo, da ne bo že prepozno za obstoj evropske civilizacije.

Foto: epa

H. M.