Škandal v zdravstvu: Zaradi zapletov umrl otrok s srčno napako, na ministrstvu za zdravje in UKC Ljubljana bi morale leteti glave

Mali bolniki umirajo, v zdravstvu se delijo milijoni. (Foto: iStock)

Otrok, ki so ga v preteklih tednih operirali tuji otroški srčni kirurgi, je zaradi zapletov nenadno umrl, so potrdili na današnji novinarski konferenci Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni. Kardiolog Blaž Mrevlje je na Twitterju napovedal, da bo prva žrtev žal padla tekom poletja. “Zaradi napačne indikacije je umrl prvi slovenski otrok, kirurg pa bo pobral mastne denarje. Junija sem opozoril, da je NIOSB na ta način napaka. Pokvarjena Milojka in ministrstvo za zdravje so rinili z glavo skozi zid,” je bil kritičen strokovnjak. 

Zgodila se je prva smrtna žrtev na Nacionalnem inštitutu za otroške srčne bolezni (NIOSB). Doktor medicine in kardiolog Blaž Mrevlje je zapisal, da odgovornost za tragično smrt otroka nedvomno nosijo na ministrstvu za zdravje, v prvi vrsti ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc, slamnati inštitut NIOSB, vodstvo UKC Ljubljana ter poslanci, ki so glasovali za sprejetje tega zakona.

Po njegovih informacijah je indikacijo postavil neizkušen indijski kardiolog, katerega so ga v zdravstveni sistem spustili poslanci, ki so glasovali za spremembo zakona, do zapletov pa je prišlo, ker je bil po nepotrebnem dvakrat operiran. “Operiran prezgodaj. Poseg napačen. Potrebna je bila reoperacija. Žal je umrl. Na vesti ga imajo tudi poslanci, ki so glasovali ZA spr. zakona,” je kritičen Mrevlje, pri tem pa upa, da bodo starši vložili multimilijonsko tožbo, čeprav ne bodo nikoli več videli svojega otroka.

Razlogov za smrt še niso ugotovili
Predsednik sveta inštituta Igor Gregorič verjame, da je bilo zdravljenje v skladu s smernicami, želi si nadzora celotnega postopka obravnave otroka. V UKC Ljubljana t. i. morbidnostne konference, ki jo stroka pripravi v primeru nepričakovane smrti bolnika, za zdaj niso izvedli. “Treba bo ugotoviti, zakaj se ta konferenca ni izvedla, kakšni so razlogi za to,” je dejal Gregorič, ki je bil že v stikih z vodstvom UKC Ljubljana, a jasne informacije o tem, kdaj naj bi organizirali morbidnostno konferenco, ki je sicer standard po svetu ob takih primerih, še ni dobil.

Gregorič si tudi želi revizije oz. nadzora smrti tega otroka. “Mi nimamo česa skrivati,” je dejal in dodal, da bi ta lahko razkrila vse podrobnosti zdravljenja. Bi pa morala biti komisija, ki bi opravila nadzor, mednarodna, nevtralna in poštena, je dodal. Sistem, po katerem tuji kirurgi in drugi strokovnjaki prihajajo v UKC Ljubljana in se na nekaj tednov menjajo, po njegovem mnenju zagotovo ni optimalen, a v tem trenutku je to edina možna rešitev, če želijo ohraniti program otroške srčne kirurgije v Sloveniji, je prepričan Gregorič. Prepričan je, da menjave zdravnikov niso prispevale k smrti otroka, poroča STA.

C. Š.

 • Mojca pokraculja

  Morilci ! Morijo naše otroke !

  • Ni to nekaj od sedaj. Morili so jih že vsa ta leta, pa razen tistih 2-3 staršev, ki so to izpostavili, slovenske butalce to ne briga.

   V širši familji smo imeli pred časom en resen problem, ki je le sprožil malce več zavedanja, da pa naše zdravstvo le ni tako “sploh in oh”, kot je to skozi medijsko in levičarsko propagando vcepljeno v (pod)zavest večine Slovencev.

   • Mojca pokraculja

    Imaš popolnoma prav. Medicinska mafija z dohtarji, z redkimi izjemami, se skriva za famo, ki se je ustvarila v času socializma, da smo na področju medicine v svetovnem vrhu. Nazadovali smo totalno, že zdavnaj. Fama je seveda ostala, ljudje pa itak razmišljajo, hvala bogu da imamo zdravstvo zastonj. Ne eno ne drugo ni res. Propaganda levičarska služi le ohranjanju statusa quo in zavajanju ljudi. Ustvarjajo pomanjkanje in dolge vrste, samo da lahko plenijo .”Posvečeni” se itak zdravijo bogve kje v najboljših špitalih pri najboljših dohtarjih.

    • Ni tle prostor, da bi ti razlagal, kako mi v širši familji (pa tudi sosedje, znanci, sodelavci) vidijo in razumejo kaj je narobe z našim zdravstvom (in vsem ostalim).
     Na kratko lahko povzamem le, da še niso izumili dovolj močan “apaurin”, da človek ohrani mirno kri, ko slišiš to razmišljanje ….

    • Tanja Bor

     Popolnom se strinjam in dodajam, da je bilo naše zdravstvo že v socializmu zanič.

  • dob

   Takšna je revolucija.
   Novorojenci so namreč normalni, kar pomeni veliko možnost da ne bodo komunisti.

   Zato je treba ustvariti razmere, da pomrejo, ker jih ni škoda. Narod, ki tako dela z novorojenci, tega ne počne slučajno ali pomotoma, temveč plansko in namerno!

   Krah srčne otroške kirurgije ni od včeraj. To se je gradilo in nastajalo leto za letom. tega ne prezreš, to planiraš! To se ne zgodi samo.

   Bolje kot rojevati žive otroke je uvažati horde neiozobraženih ljudi s katerimi lahko manipuliraš. Za začetek jih pa porabiš kot orožje proti demokratom.

 • Hun

  Kva je desnuhi kdaj bomo kot drzavlani skp stopl..z ramo ob rami pa sfukal in nardil konc temu elitizmu…fizicno ..ne pa z potrpezlivostjo v nedoglet

  • Jernej Ferenc

   Zaden cas nisem desen ampak se vam pridruzim potucimo jih enkrat za vedno

  • joza joza13

   S potrpežljivostjo se pravilno napiše!
   Mafikomiji ste golaž prismodili, sedaj pa računate, da bodo Slovenci okus popravljali, med tem, ko boste sami še kar na ogenj nalagali…

   • Hun

    sam izgovori so te

 • Osti jarej

  …ako bi bil moj,bi glave res letele

  • Jernej Ferenc

   Ker pa ni pa nebodo je tak

   • Osti jarej

    ….odvisno od staršev

 • Srce

  Ne kričanje in bes ne jok in solze ne bodo obudile otroka. Lahko pa se celo vlado in zlasti kolerično Milojko obtozi in kaznuje za njegovo smrt. Odškodnino staršem otroka naj plačajo iz svojega žepa. Vsaka smrt zaradi neurejenega zdravstva, naj obleźi na njihovi vesti in tanjša njihovo denarnico. Naj končno odgovarjajo za svojo nestrokovnost in aroganco.

  • Jernej Ferenc

   Nimas prav potucti nesnago oka za oko 22let jih gledamo ni zadosti

   • Srce

    Če bi naredili tako, ne bi bili nič boljši od njih. Nujno pa je treba poskrbeti, da plačajo svojo neodgovornost, sprenevedanje in ignoranco.

    • Jernej Ferenc

     Pre milo vcasih se mora spustiti zrtev na nivo mucitelja na zalost je to realnos v tem zmesanem svetu

    • totex39

     Točno tako, ne pa, da njihovo nesposobnost plačujemo vsi. Naj končno odgovarjajo in jih naj ne skrivajo pred javnostjo, tako kot sedaj Kolarjevo in še ostale ministre pred njo. Potrebno bo jih bilo javno “linčati”, kar obstajajo različne metode.

 • Osti jarej

  Blaz Mrevlje
  @mrevlje
  · 1h
  Prva smrtna žrtev NIOSB, tega katastrofalnega poskusa reševanja uničenja otroške kardiologije se je žal že zgodila. Odgovornost nosijo @MinZdravje, slamnati inštitut NIOSB, vodstvo @ukclj, ki to v svojih prostorih dopušča in poslanci, ki so glasovali ZA spr. zakona.
  ===============================================

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Vsi vpleteni in predvsem poslanci, ki kar v zboru dvigajo roke, ko sprejemajo zakone, ne da bi se o zadevi za katero glasujejo prej natančneje pozanimali, morajo ODGOVARJATI za smrt tega otroka.
   Kako je sladka poslanska in ministrska plača vidimo predvsem zadnje mesece, ko preko trupel izigravajo zmagovalca DZ volitev.
   ODGOVORNOST, ODGOVORNOST, ODGOVORNOST, ……..

 • Poštenje velja

  Levuharski butalistan na nivoju juge zapufan pocefurjen in pokraden.
  Volite levo. SLOVENCELNI ZARUKANI

 • joza joza13

  Sedaj gre za starše otroka. Otroka ni več.
  Sam bi kot starš nekje počakaj Milojko, pa bi ji nekaj “povedal” … enako s Cerarjem, Židanom. Karlu bi pa to isto 2x povedal.

 • sprehajalec

  Seveda bo sedaj tri dni vpitje, kot takrat, ko vznemiriš kokoši v kurniku. Potem pa spet po starem.

  Bistvo težav slovenskega zdravstva so Zavarovalnice, ki predpišejo koliko uslug sme določena ustanova nuditi, da ne preseže budžeta. Če je budžet skurjen naprimer septembra ob visokih obračunskih cenah, ki so značilne za slovensko zdravstvo, pač zapre takrat štacuno. Na urgenco pa potem Vlada butne svež denar v sistem.

  Tako da ostane dovolj denarja še za pijavke, zbrane okoli zavarovalnic.

  • No, no, niso zavarovalnice glavni krivec za razmere v zdravstvu ampak kar zdravniki sami in sistem kakršen pač je. So pa zavarovalnice tudi delni doprinos temu. Bi pa še posebej izpostavil OBVEZNO zdravstveno zavarovanje (ZZZS), ki finančno najbolj najeda sistem, zavarovalnice pa predstavljajo le posledico (DODATNO zdravstveno zavarovanje). Aja pa vse 3 zavarovalnice (Vzajemna, Triglav, Adriatic) so državne (ali v paradržavnih skladih), da ne bi sedaj kdo tu opletal z zasebniki ki bogatijo na naš račun.

   • sprehajalec

    Gre za splet vseh po malo, da so obračunske cene naprimer aspirina še enkrat dražje kot v Nemčiji, pa ostalih storitev, opornic itd. Da sistem funkcionira kot sem napisal je dokaz, da si veliko prej na vrsti kot samoplačnik pri istem zdravniku, kot pa, kot rečemo, na socialno.

    ker nekdo očitno omejuje delo tega zdravnika na socialno. Tisti ki mu plača za storitev. In to je lahko samo zavarovalnica. Čisto logično, letos imate 1000 Eur, pazite, da jih prehitro ne skurite. nam pa bo ostalo še 1000 za rentnike in pijavke….

    Ali pa je zdravnik prepočasen? In ne podela. Kar se mi ne zdi verjetno.

    Ker kdo bi drugače lahko pojasnil slogan, češ več denarja dajte pa bomo hitrejši pa ne bo vrst.

    • Odprl si več vprašanj, zato ti tu ne morem podrobneje objasniti, kako in kaj. Dejstvo pa je, da pade večina krivde in tudi glavna odgovornost na zdravnike. Vse ostalo, kar omenjaš so le spremljajoči pojavi, ki vso zadevo še dodatno zajebejo.

     Ko pa si že zastavil vprašanje če je zdravnik prepočasen pa ti bom odgovoril z JA. Pa tu ne mislim na neko konkretno delo, ampak na celoten sistem in organizacijo dela. Kdaj si bil nazadnje pri zdravniku? Si mogoče opazil neko nenavadno aktivnost sester, zdravnikov in ostalega osebja da non-stop nekaj hitijo ven in not iz ordinacij? Hitrost hoje pri teh opravkih pa je takšna, da človek sploh ne more pristopiti in kaj vprašati hkrati pa delajo vtis kako zelo so hitri in agilni pri delu. Si se mogoče kdaj vprašal, čemu je to hitenje iz sobe v sobo sploh potrebno??

     • sprehajalec

      Ja to glede vzbujanja stresa imaš prav. jaz sem se kar obrnil, da ne bi bil v napoto v tej konfuziji in stresu, v katerem je bila sestra. Pa tudi doktorica, ki je pritekla ni bilo nič boljše. nekaj je krilila pa mahala v oranžnem jopiču dežurne.

      Od Takrat sem se odločil za elektronsko obliko stika z zdravnikom.

     • :-))
      Samo še, da pogruntajo, kako te operirat po elektronski pošti, pa smo zmagal :-))

      To hitenje po hodnikih sem navedel zato, ker je v resnici ogromna izguba in potrata razpoložljivega delovnega časa. In, ker očitno ne znajo/nočejo organizirat delovni proces, jaz dvomim tudi v vse ostalo.

     • sprehajalec

      Ja, organizacija delovnega procesa je stara rak rana samoupravljalca. Kredibilnost si je dvigoval potem s stresom in kričanjem.

   • rabbit

    Ne glavni krivec so črvi v UKC, ki jih nastavlja Zemljarič , da lahko grebe naš denar.

 • Krtača 20

  V Sloveniji smo se odločili za neoliberalizem in posledično tudi za privatizacijo zdravstva. V zdravstvu je zaradi tega pomanjkanje kadrov, plače prenizke, ljudje odhajajo. Vseeno bi vse zdravnike povprašal po Hipokratovi prisegi a žal je očitno prepozno tudi za to? Povedano po domače, hotl smo gnili kapitalizem – to je to. In več kot očitno ne deluje. In ne pričakujte da bo katerakoli vlada to zrihtala (v obstoječem sistemu), ker ne bo, ne more, nima pogojev. Da se bo stvar obrnila na bolje, bo treba spremenit sistem kompletno. Vse ostalo je samo desno prazno nabijanje…

  • sprehajalec

   Deinitivno ponujate rdečkarji rešitev, namreč urejenost zdravstva po venezuelsko;

   https://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/americas/venezuela/466hb2/picture182770341/alternates/FREE_768/IMG_VENEZ_HOSPITALS_CRIS_2_1_UC84I4PO_L221743913%20(2)

   Težave slovenskega zdravstva so ravno v tem, da se hoče zgledovati po socialističnih zdravstvih in ne po naprimer avstrijskem.

   • totex39

    Če so bo še naprej ( ne) reševalo na tak način bo pri nas zdravstvo v razsulo in ga kmalu ne bomo imeli več, tudi takega ne, kot je prikazan na sliki. Samo groza nas je lahko.

    • Jernej Ferenc

     Ne bo ker je ze prijatel je ze v razsulu na zalost

    • rabbit

     Naj ti iz lastne izkušnje povem slovensko zdravstvo je že nekaj let v razsulu, da se ne raztrešči ga držijo samo še nekateri požrtvovalni zdravniki in medicinske sestre in bratje , ki še niso dvignili roke in šli v tujino na bolje plačana delovna mesta in manj zajebavanja. K slišiš, da medicinsko osebje v intenzivni terapiji dobi manj kot 1000 evrov pri tem pa jo vidiš že šestič dežurati nočno bi se zjokal. Pri tem pa Zemljarič in njegova banda služi. Veš kaj mi pride na misel .

  • Jernej Ferenc

   In vas zemljaric ki izcrpava zdravstvo da lahko vas bolsevisticne svije vzdrzuje totega smrdlivca si pozabla omeniti govno tega nismo hotli

  • elh.

   Sprenevedanje! Še enkrat ste volili tiste, ki jih omenja dr.Mrevlje. Podpira jih tudi skrajna levica, kamor se pozicioniraš, glede na tvoje komentarje. V gnilem kapitalizmu zdravstvo deluje neprimerno bolje. In bo, če ne bodo preveč poslušali vaše nasvete o odprtih mejah, pravzaprav čisto vse sugestije iz leve so škodljive za ljudi in živali..

   • Krtača 20

    V gnilem kapitalizmu deluje zdravstvo bistveno slabše.

    • elh.

     Gnili kapitalizem = kapitalizem za skrajno leve. Zakaj potem hodijo nekateri, ki si to lahko privoščijo, (kar dva ex predsednika leve usmerjenosti sta si to privoščila), na zdravljenje v kapitalistične države? Zakaj si slovenski zdravniki iščejo službe v tujini, in to ne v kakšni socialistični državi?

     • Krtača 20

      Zato ker imamo gnili kapitalizem. V socializmu se to ni dogajalo. Tito se je zdravil doma.

     • elh.

      Ja, v celem nadstropju kliničnega centra.

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   “……………………vse zdravnike povprašal po Hipokratovi prisegi …………….”
   Že desetletje in več so naši zdravniki deležni samo graje, graje, graje…. Od tega, da v službi spijo, da delajo honorarno, da imajo previsoke plače……celo sodno jih preganjate.
   Kaj počnete z nedolžnim dr. Radanom, kaj ste počeli z zdravnico iz Brežic, kaj z osebjem iz Šempetra, čeprav je bilo strokovno ugotovljeno, da je napaka izvajalca in še in še……
   Zdaj pa jokat in iskati grešnega kozla in zdravnike držati s Hipokratovo prisego.
   Vsak izmed nas ima neko “prisego”, tako pravniki – sodniki, ekonomisti, razni inženirji, učitelji, duhovniki, bankirji……., ampak očitno kompleten sistem NE funkcionira zato pa smo tule
   kjer smo – NA DNU.
   Zdravniki pa bi morali vse naše laži in pljunke požret – ja seveda, no.

   • rabbit

    11 dni sem preživela na intenzivni terapiji in niti enkrat nisem videla, da bi kdo od osebja spal zdravniki so delali ob vsaki uri takoj, ko je kdo od nas potreboval zdravniki ura ni bila važna. Ti ljudje si svojo mizerno plačo težko prigarajo, popolna druga slika pa je poliklinika tam pa imam res slabe izkušnje od čakanja tudi po več ur, do pregleda, ki to sploh ni bil, ker me dotična zdravnica ni niti pogledala. Oče ima pa nasprotno s svojim kardilogom dr. Pleskovičem odlične izkušnje.

    • večni srb

     Par gnilih jajc je dovolj, da se sesuva cel zdravstveni sistem, še posebej, če posamezni šalabajzerji izhajajo iz zelo vplivnih družin. Oni pa proti svojim kolegom nič ne rečejo, tudi če vedo, da ljudem po nepotrebnem propada zdravje in bodo trpeli usodne posledice, a ni to super?

     • rabbit

      Ja vemo kot sin tožilca Mazića totalno nesposoben pa sta ga Kenda in Vrhunc ščitili, do onemoglosti.

   • večni srb

    Nedolžni evgenik Radan, ki je poskrbel za milostno usmrtitev neznanega števila nedolžnih in nemočnih oseb, kot bi bral nekaj iz ustaške zgodovine.

    • ԻմՏերնուիմԱստվածը

     Raje se ne oglašaj, ker zadeve ne poznaš, ali pa se vpiši na MF, da ne boš pisal bedarij !

     • večni srb

      Mi ni treba nič poznat, sem prebral par njegovih zagovorov, je sam o sebi vse povedal.
      Pomagal je, a ne.

   • Krtača 20

    Ja sevede. V tujini je kljub ravno taki graji in z večjo plačo precej lažje držat Hipokratovo prisego. Ne bit zdej jezen, tko je.

  • Slovenec 33

   Slovenija je okupirana država, kjer vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda, ki so se odločili, da bodo do konca iztrebili slovenski narod.
   Iztrebljanje so začeli njihovi predniki kot rdeči verski blazneži komunizma, z izvajanjem genocida nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno ležijo po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji. in veleizdajo slovenskega naroda po koncu vojne, ko so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel.
   Njihovi potomci še danes ropajo, zatirajo in kradejo slovenski narod in temu pravijo neoliberalizem, ki je dejansko preoblečeni komunizem z enim samim ciljem uničiti Slovence, da bi bil pojem Slovenija le geografski in brez Slovencev.
   Krtaća 20 je dejansko eden glavnih protagonistov te nove ureditve in je zadolžena za agitprop oziroma razlaganje kaj in kako.
   Prava podla golazen, ki vidi smisel svojega življenja in delovanja v uničevanju slovenskega rodu.

   • večni srb

    Verjetno misliš na slovence, ki so po rodu iz Hrvaške in tiste družine, ki bi raje živeli pod razvito tujo državo, ker oni se prvo zavedajo, da nihče več na tem svetu ne more popraviti vseh njihovih krivic, korupcije in hudih zločinov.

    Ni države, ni problemov,enkrat jim je že šlo skozi, odkar ni pri nas več toliko srbov, bo šlo naslednjič brez najmanjšega upora.

    Zdravstvo se je začelo rušiti prav po odhodu srbskih zdravnikov.

    • ԻմՏերնուիմԱստվածը

     Pišeš neumnosti.

     • večni srb

      Pardon, statistične neumnosti mogoče, ker si teh podatkov nisem ravno izmislil.

     • rabbit

      Točno tako moji prijateljici je ena taka srbska butara skoraj tako zašuštrala, da bi ji skoraj nogo odrezali, hvala bogu ji zaradi slovenskega zdravnika niso.

     • ԻմՏերնուիմԱստվածը

      Verjamem. Hvala Bogu !

     • večni srb

      A tista je pa pri nas ostala?

     • rabbit

      Še vedno dela v UKC.

   • Krtača 20

    Jaja bebo, udba pa kučan pa palčki, vzem tableto pa spat. Pojma nimaš

  • večni srb

   Res zanimivo, plače so jim povečali, zdaj pa še manj delajo, posledično se seveda daljšajo čakalne vrste in dela vse bolj šalabajzersko.
   Pa tudi to še ni največji problem, pojma nimajo, naša zdravila so zanič, to nas bo kot narod še precej bolj pohabilo.

 • večni srb

  Saj je jasno zakaj se to dogaja, noben zdravnik ne bo postopali proti svojim kolegom, še kritizirat si jih ne upajo več, ker nikoli ne veš kdo je s kom povezan v kraju.
  Pa kaj potem, če je indijec postavil napačno diagnozo, dokler je bil v bolnici vsaj en človek, ki je vedel za prave simptome, bi se lahko mogoče drugače končalo, pa še to ni nujno.

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Joj, kako si ti pameten. saj boš še zbolel od prevelike učenosti.
   Vidiš zaradi takšnih intrigantov, kot si ti, ste pognali naše mlade zdravnike v svet.
   Raje v svet, kot na Zavod za zaposlovanje – zdaj pa uvažat zdravnike iz Culukafre.
   Preveč pameti ti škodi.

   • večni srb

    Meni je vseeno od kod je človek, ki mi lahko pomaga pozdraviti bolezen.
    Zdravnika naredi srce, ne politika ali denar, dolžnost zdrave družbe je spoštovati njihovo poslanstvo, ki se odraža v njihovem uspehu pri zdravljenju oziroma strokovni diagnostiki ter odnosu do slehernega posameznega bolnika. Sicer nimaš kaj spoštovat, nekateri ste zgleda še vedno naučeni slepo zaupati vsaki lažni avtoriteti in malikovati neke strokovne idole, tudi če v resnici za nikogar ne naredijo nič dobrega.
    Če si res bolan, pojdi raje v Gradec ali v Milano, tako slabo je že pri nas in bos tako medicinsko akademijo še veliko slabše.

 • Tweety Bird

  Nora24tv spet laže in provocira. Moja sestrična ima zelo konkretne in zelo sveže izkušnje s Pediatrično kliniko in otroško kardiologijo. Edino kar lahko reče je, da je vse osebje izredno profesionalno in da je odločitev za sodelovanje z izkušenimi tujimi strokovnjaki prava smer. Ob tem se zaveda, da je operiranje novorojenčkov izredno zahtevno in da je meja med preživetjem in smrtjo tako majhnega bitjeca izredno tanka.

 • Tweety Bird

  Prosim vse tiste, ki nimate konkretnih izkušenj z zdravljenjem svojega otroka ali vnuka s prirojeno srčno napako, da se vzdržite komentirati zadeve. Vem, da so ti posegi ekstremno zahtevni in da morajo svojci biti ves čas pripravljeni na vsakršen, tudi najbolj črn scenarij. Izredno občudujem vse zdravnike in osebje, ki zdravijo naše malčke, ker so (iz osebnih izkušenj) čudoviti ljudje.

  • sprehajalec

   Evo imaš moj lajk da boš vsaj enega dobil na temle portalu. Prva pametna stvar, ki si jo napisal, v vseh tvojih tisočerih postih.

  • Franc Šink

   Kaj pa neizkušeni mulci iz Indije?

  • Roman

   Znaš biti tudi normalen!
   Škoda da samo včasih

 • Jernej Ferenc

  Ena ne vmesna LEVICA JE PODPRLA SARCA ZA MANDATARJA ravno kar pise v delu slovenci bo treba na cesto it pa to hitro

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   OBLAST in DENAR, jim je stopilo v glavo.

 • soc

  Vsekakor je ministrica objektivno odgovorna kot popolnoma nesposobna birokratka na mestu, ki zahteva strokovnjaka z vizijo.

  A prst obračam na Rajka Kendo, z rdečo politiko zlizanega bivšega predstojnika klinike. Pokojni Pavle Kornhauser, s politiko nepobremenjeni bivši mož vodilne in prav tako izjemno sposobne CK-jevke, se mora v grobu obračati, ko vidi, kako je politično pravoverni in politično dirigirani Rajko Kenda zgradil lepe zidove objekta in hkrati porušil vse, kar je Kornhauser res dobrega in učinkovitega naredil iz ničle v svojih časih.

  Kenda, smrdiš, ti otroci gredo nate!

  • večni srb

   Čakalne vrste obstajajo in se večajo, zdravnikov ni ali niso dostopni, diagnoze so vse večkrat napačne, zdravila so zanič. Nihče ni zadovoljen, adijo, rabimo novega minnistra.

   • Jernej Ferenc

    Pa kup evricov da to strasno zablodo saniramo zalostno

    • večni srb

     Zakaj vsi mislijo, da rabiš veliko denarja, če hočeš delati normalno in pošteno.
     Dobremu zdravniku itak ne moreš preprečiti, da bo pomagal ljudem zdraviti bolezni.

  • Ministrica Milojka ni samo objektivno odgovorna, ampak predvsem in v celoti OSEBNO za vse smrti, ki so so se zgodile v času njenega ministrovanja. Pa tu ne mislim le na umrle otroke, ampak na vse ostale, ki so zaradi prepozne, šlampaste, nezadostne zdravstvene pomoči dobili URGENTNO napotnico na pokopališče

 • Mitja Mazini

  Razlogov za smrt še niso ugootovili, vi pa kar sprejemate sodbe on zahtevate sankcije. Tudi zato nikoli več ne boste v vladi.

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Ti je ciganka pošlogala ?

  • večni srb

   Smo že vsega hudega vajeni, hvala.

  • sprehajalec

   “naši” in režimski mediji vse obrnejo tako, da je prav Mitja….

  • macon

   Zgoraj je razlog lepo napisal kirurg in kardiolog. Ampak samo zate in tebi podobne bodo že sestavili poročilo polno izgovorov, da boste pomirjeni.

  • Roman

   Tu se ne gre za vlado!

 • Volkhv

  Šarca za doktorja!

  • joza joza13

   Prav maš. Ziher zna -;).

   …narediti berglo…

  • rrrrr

   Ne, za doktorja. K doktorju !

 • Ryuk

  Kdo je podprl pokvarjeno milojko na interpelaciji? Aja, saj res. cerar, erjavec, židan in ekstem levičarji. Predvsem pa vsi njihovi volilci. Vaše roke so krvave.

 • večni srb

  Slovenski narod je čedalje bolj zavožen in zahojen.
  Današnja medicina ni več isto kot pred 50 leti. Predstavljajte si, da imate vso oblast in goro denarja, vendar vam peša zdravje, kam bi najprej naložili? Točno tako, vsi razmišljajo isto, zatoje znanost neverjetno napredovala.
  Pri nas pa ne, odkod prihajajo novi zdravniki, kdo jih uči, veliko jih je prišlo iz Zagreba in bosne.
  Kljub zelo slabim izkušnjam pri nas, imam veliko zaupanje v medicinsko znanost, trdim celo, da ne obstaja niti ena bolezen, ki se je ne bi dalo tono določiti oziroma natančno opisati njen vpliv, kljub temu naši šalabajzerji še vedno najraje predpisujejo obhladke in maže, pa cel kup substanc proti bolečinam in za živce.

  Za vsako zdravje raste rožca na tem svetu, ki hoče zmagati v evolucijski tekmi, zato meni teh bučk ne morete prodajati, bolezen je točno isto in edino kar je, ne pa kr neki in slabo počutje.

 • Nšo-či

  “Vsi smo Neža,” smo se leta 2016 pozdravljali ljudje na vsakem koraku in prosili vlado in zdravnike za milost in sočutje do naših najmanjših. Minili sta dve leti in popolnoma nič se ni spremenilo. Dovolj je! Zdravniki naj prevzamejo osebno odgovornost! Pa vlada z veščo vred tudi. Zgodil se je načrten umor.

  • Krtača 20

   Kerga zdravnika boš pa držala za to? Unga k je spizdu u tujino? Indijca? Tko ste hotl in tko zdej mate. Privatizacija zdravstva haha. Plačal jo boste z glavam. Dobesedno, butli desni.

   • rrrrr

    Dobro, pomiri se. Saj od tebe nihče ne pričakuje, da boš kar na lepem kaj pametnega povedal o zdravstu..

   • Nšo-či

    Imeti prav, ti je pomembnejše od bitja tvojega srca. Nobeno politično prepričanje ne odtehta življenja otrok. Vsaj meni ne! Nekje na tvoji poti te je življenje poškodovalo in tvoje srce je pri tem popolnoma otrdelo.

    • Krtača 20

     Ma dej, kle si sam ti poškodvana ke u betico.

     • Nšo-či

      Kot vedno primitivno. Pričakovano. Drugače itak ne zmoreš.

     • rrrrr

      Fantiček, ne žali dame. Najprej pred njo lepo vstani, jo spodobno pozdravi, predvsem pa jo poslušaj. Da te kaj nauči, poduči ali izuči. Na koncu se lepo zahvali in če ti dovoli, sedi .

      Če pa tega ne znaš ali ne zmoreš, pripelji sem raje starejšega brata ali sestro.

   • Hun

    privatizacija vseh drzavnih firm je nujna…pa ne po principu menedzerskih prevzemov, kot smo ze dozvel..

  • Hun

   Men se zdi da je prevec sebicnosti..ceprou sm pizitivno presenecn, ko se narod odzove in donira…
   stroka je v tem primeru najmn kriva
   Kriva je politika in njihovo kadrovanje

   • Nšo-či

    Prek teh otroških zgodb preprosto ne moreš…daš in deliš upanje s starši.

    • Hun

     to je krpanje problema…donirajo ponavad tisti, ki niso bogati..
     Treba bo kj vec ukrent..Slovenija je tok mikro drzava, da si neb smel dovolt nit enga lacnega otroka..

     • Nšo-či

      To pa ne drži. Veliko bogatih daruje. Tudi moški, ki ga najbolj spoštujem je precej bogat, pa na revne otroke ne pozabi. Lep zgled je sinovoma.

     • Hun

      ne me zdj vlec za eno dlako, k sm jo puzabu obrit..to nima smisla

 • piko8

  Odgovorna je milojka + kompetna leva golazen, ki to BANDO SKORUMPIRANCEV PODPIRA!!
  Sedaj bodo pa krivi otroci in ubogi staršii !!
  Slovenci VLADAJO NAM MORIVCI !!

 • Franc Šink

  Kje je sedaj tisto ženšče ki sliši na ime Milojka. Piše se Kolar ali pa Celarc nisem siguren, kot tudi ne ali je čipirana in cepljena.

  • rabbit

   Ko je prišla na urgenco, da bi dobila potrdilo, da se je izognila pričanje pred komisijo Jelke Godec, bi jo moral dežurni zdravnik nagnati iz urgence in jo pred vsemi povedati, da pri njih obravnavajo resne paciente in ne hipohodnrov oz. rev, ki se ne upajo soočiti z neumnostmi pri svojem delu.

 • Tweety Bird

  Nora24tv spet laže in provocira. Moja sestrična ima zelo konkretne in zelo sveže izkušnje s Pediatrično kliniko in otroško kardiologijo. Edino kar lahko reče je, da je vse osebje izredno profesionalno in da je odločitev za sodelovanje z izkušenimi tujimi strokovnjaki prava smer. Ob tem se zaveda, da je operiranje novorojenčkov izredno zahtevno in da je meja med preživetjem in smrtjo tako majhnega bitjeca izredno tanka.

  • TOML

   Tako kot leta 45, je bila tudi tanka meja ane?
   Genaralno gledano, kjer so organizatorji levičarji, tam je doma smrt.

   • Krtača 20

    Levičarji so pospravl drek v jame v treh mescih. Prej so seveda desničarji domobrančki šter leta skupi z naciji in kleri rožce flancal….

    • TOML

     Ajde v garažo, tam se zbirate levičarski pedri, kjer natepavate pse.
     To vam gre, ostalo pustite ljudem.

  • macon

   Govno smrdljivo, otrok je umrl, kapish? Zapri gobec, izmeček iztrebka!!!!

   • Krtača 20

    Ja žal je umrl. Včeraj jih je umrlo 30 ker si je en zaželel vržt bombe na avtobus. Sama lepota.

  • Roman

   Srečen,da imaš sestrično,da te tolaži v tvojih trditvah.

   • macon

    Nekaj laže kot vedno. Ta odurni levi plačanec je najbolj neverodostojen pisec od vseh na tem forumu.

  • skakajoči marko

   Pa si ti normalen,bedak…izkušeno osebje ni bilo povabljeno k sodelovanju z inštitutom… zato so sli v tujino(kot napacno spodaj pise se en tak debil kot ti)diagnoze postavljajo neizkuseni zdravniki in pride do pizdarije kot v tem primeru.

   npr. tudi jaz poznam mehaniko,
   pa ti pri servisu avta napisem zamenjati pol masine, mehanik to strokovno naredi, jaz zaracunam 3/4 vrednosti NOVEGA vozila, tebi pa avto po 5 km crkne…
   potem pa ti na pritozbo recem jebi se mi smo strokovno opravili svoje delo!

  • joza joza13

   Kaj je zdaj Tona? Imaš tam sestrično, ali imaš kot dedek osebne izkušnje?

   … ali preprosto samo zagovarjaš svojo mafijo, ki je tudi na pediatriji zakuhala celo štalo?

   Tona, Tona…

 • TOML

  Na vsakem koraku nas ubija levičarski kaos.
  Tam kamor stopi levičar vse pomre in niti trava več ne raste.

  • Hun

   nejeverni tomasek a nis ti specialist za pobijanje z avtom

   • TOML

    Ajde v garažo, tam se zbirate socialistični pedri…..

    • Hun

     javno ti povem, ce bi bla novinarka moja rodbina..bi ti kriv ali ne kriv..zarad smrdljivega svobodnega govora…se ucil z demorfirano celjustvo ponovno abecede

     • TOML

      Vam levičarjem je ostal samo še lov za sovražnim govorom.
      Vse ostalo ste uničili, pokradli, zažrli in zapili.
      Nataknem vas na kurac!

     • Hun

      ti se osredotoc na visje partijske funkvionarje njih eleminirj, ce mas ze te namene…

     • rrrrr

      Ko govoriš s Tomlom, vstani, beda!

     • Hun

      vstat je treba ukp..brez psihopatop tipa Toml

     • TOML

      Če levičarji želite, pojdite v garažo sami,
      tam vas čakajo psi.
      Državo, ustavo in zakone pa pustite ljudem.

     • Hun

      Ti se mas za cloveka

  • xtc

   Komunisti so najhujša naravna nesreča,ki doleti neko državo,nič je ne more uničiti bolj še vulkan ne in poplave.

 • Krtača 20

  Desničarji, hotl smo tak gnil sistem imenovan neoliberalizem. Prihaja čas kjer bo razlika med življenjem in smrtjo 200evrov (ki jih desničarji ne boste imel). In spet boste pizdil in zahteval butli desni še več neoliberalizma. Vse dokler ne boste vsi pocrkal kot kobilce. Res ste zabiti.

  • Jernej Ferenc

   Takot jih desnicari nebodo meli jih tudik ti govno nebos melo smrdlivo to privoscis ljudem bolsevistka nic vredna si poden tebe bi se tito posprava ce bi veda kaki gnoj de stebe grata bi sigurno koncala na Sv.Grgari gnoj

 • Sicer ‘off-topic’ ali pa tudi ne. Pozorno poslušajte in razmislite o povedanem: https://www.youtube.com/watch?v=n6h7fL22WCE
  Kalifornija je znano leglo levičarskih politikov (komijev) v ZDA in tu je prikazano, kako zelo “sočutni” so levaki do ljudi, ki jih je življenje izrinilo na rob družbe. Pa se pojavi nekdo ki s SVOJIM denarjem (in PROSTOVOLJNIMI donacijami) pomaga tem ljudem in v videu se lepo vidi, kako odreagira levičarska oblast …

  • Krtača 20

   Ne nabijaj. Pod Trumpom je še precej slabše. Zdaj si že srednji razred kljub delu ne more privoščit strehe nad glavo in živijo v avtomobilih. Jebela vas leva-desna fama. Samo nategvanje naroda. Logična posledica je, da na oblast stopi levica in pomede s to klero in ostalo mafijsko nesnago nazaj u jame.

   • Jernej Ferenc

    To so pa tvoje sanje mocno upan ka kda do tega pride pa da ti na mene naletis

 • Marjan Šarac

  Resorno ministrico in predsednika vlade bi morali aretirati in procesirati

  • Krtača 20

   Zakaj?

   • xtc

    Od zunaj bi že kukala izza rešetk.

 • Hun

  zakaj je treba večne politike, kot so Milan Kučan, Janez Janša – ter ljudi iz ozadja – kot so Janez Zemljarič in Božo Dimnik – absolutno odrezati stran od politike. “Tudi Janković, čeprav je svež v politiki, nima v njej več kaj iskati. Te ljudi je treba umakniti in dati prostor mlajšim,” pravi Brecelj.

  • Miro

   kaj majo omenjeni z bolnim otrokom?

   • Hun

    politila naj gre stran od stroke…ne mors kadrovat svojega cloveka, ce so bli v kontra vladi rezultati obetavni…politika in njeni priskledniki, ki crpajo enormne zneske iz Klinike so glavni krivci..
    Kdo bo stvar poznal kot strokovnjak kot je kirurg Brecelj, ki je v tej ustanovi desetletja

   • Hun

    govorim na splosno o problemu, ki paratizira Kliniko in ji omejuje kvalitetno delo

  • xtc

   Tudi Breclja je treba nagnat,pravi palamudžija po vetru in nič ni tako kot tumbaš ti.
   Samo odgovornost kot v ZDA je treba uvest,pa boš videl,če se bo še kdo zaj***,ko ga bo doletela miljonska odškodnina in še arest in odvzem licenc in službe za večno.

   • Hun

    ne more bit po vetru…ce nepristransko obsod vso politiko

    • xtc

     Koga je že podpiral?
     Ah ja Zokija-poštenjaka,ki je prezapufal in zapravil Mercator iz 27 miljonov 1 miljarda pufa.Ne tumbaj.

     • Hun

      kje ga je podpiral…ce ga kritizira javno

     • Hun

      Brecelj je za vse politike, pravnike, filozofe…Desc, ki bi moral bit na celu Klinicnega c.

     • Jernej Ferenc

      Pristej se stozice

   • Hun

    V ZDA ti se za zavarovanje neb bil sposobn zassluzt…

    • xtc

     Ja,če bi bil tak kot ti.

 • xtc

  Zopet nihče kriv.
  Kolarko in vso druščino,ki je ta zaplet skuhala pred sodišče pobeat vso premoženje plačat odškodnino pa na10 letne kazni.

  • Miro

   ti gnoj pa bodi tiho

  • Miro

   gabi se mi ko takle gnoj komentira….. adijo smrdljivec

   • Jernej Ferenc

    Ka te ti govno bolsevisticno sploh delas na desnicarskem portalu izmecek komunisticni smrdlivi sramota si za clovesko raso vsak cigan je vecji patrotist kak ti

  • Krtača 20

   Včer se je en posral pred tvoj skret ki ga vlačiš okrog. Kriv si ti!

   • Jernej Ferenc

    Ka je bolsevistka te pece govno nic vredno hcer morilcov

 • mginko

  CERAR je za tovarišico Milojko OSEBNO PREVZEL ODGOVORNOST pri iterpelacijah.
  Ne trdim o nobeni krivdi, je pa res, da v našem mafijskem državnem sistemu (ve se kdo 30 let drži oblast), velika večina poštenih državljanov ne verjame nobenim objavljenim preizkavam, ker je vse v (!) mafijskih rokah. In državljani – koliko časa še ?? !!

  • ԻմՏերնուիմԱստվածը

   Takšno ODGOVORNOST, kot jo imajo pri nas levičarji, ki so nam vse slovensko gospodarstvo in negospodarstvo zagonili, “pes na repu prinese”, so rekli že stari ljudje.
   Rabimo Matijo Gubca pa ga ni !

 • Olga2345

  Ubogi starši! Iskreno sožalje! Ministrica bi morala za rešetke!
  Tako na silo nastaja tudi skrajna levičarska nevladna, paravan za globoko državo! Kriminal brez primere! Vse za rešetke zaradi korupcije! Šarec naj bi dobil, če bo uspel sestaviti nevlado, 3 miljone evrov!!???

  • Krtača 20

   Dej butara blesava, šporget pejt glancat. Ti bi neki pametarla pa puspravt ne znaš za sabo.

   • Jernej Ferenc

    Ka je kak se to pocutis kot hcerka morilcov more pecti ha govno bole ka bi ti starega blo kap kda te je dela izmecek

 • komar marko

  no preprosto. Institut so ustanovili iz razlogov, da so zaobšli PLAČNI SISTEM. za 20 jurjev na teden, ni problem dobiti strokovnjaka za kak teden. vsak trden drugi, kako pa naj potem se spremlja bolezen. če je vsakič drugi.

  • Krtača 20

   Tko je hotla cela Slovenija pa še vam ni jasn. Lahko delate levi in desni, suhi in debeli, geniji in domobrančki salto mortale pa v dani situaciji ne boste nardil nič več. Zavoženo do konca. Treba bo menjat sistem.

   • komar marko

    ne potrebno je samo z gorjačo take kot si ti in tiste, ki so danes končno sestavili vlado.

 • komar marko

  in sedaj je lepa prilika da MILOJKA ostane ministrica. A bi se kdo kaj čudil?

 • rrrrr

  Psihi(atri)čni profil povprečnega TVbacka Slovenije:
  -Bolno Nežo odklopijo iz aparatur in jo obsodijo n a smrt – Kaj me briga, ni moja!
  -koroški siroti iztrgagajo dedku in babici in ju pahnejo v ječo na neznanem kraju – Kaj me briga, nista moja!
  -zavestno povzročene neznosne razmere v pediatriji na UKC povzroče smrt malčka – Kaj me briga, ni moj

  ..
  -že pet ur čakam na urgenci.. si je vnukinja na rolkanju odrgnila koleno, haloooo!…..Pa dobro bo že kdo odstavi tega Janšo. Je že trideset let krade v vladi pa tut zdravstva ni mogu porihtat! Kr prašte Osti jarej.

  • komar marko

   takih sirot je še na TISOČE. Prepričan sem, da če si normalen vidiš kaj se dogaja. Torej imajo ti siromaki vstavljen ČIP, ki ga sproti daljinsko programirajo.

  • Jernej Ferenc

   Ne se obrenjevat prisli do casi ko bodo tudi bolseviki rabli zdravniske pomoci vsi nimajo dnarja kak kucko pa visji izbranci za njih so toti ka tu po portali lecejo navadni siromaceki smeti mislite ka do van glavetine pomahale

  • rubec

   Hihihi

  • RATATA

   Sem slišal, da Janša rolkarke sporika, da padajo. Vse z namenom, da bi ble vrste na urgenci.

   • rrrrr

    Pri nas ali v Avstraliji?

    • RATATA

     Na svoj mlin vodo spušča…, torej v Avstraliji, da ima dr.Urška zaslužek, tu, pri nas v Sloveniji pa zato, da lahko komije šimfa.

  • Točno takšne izjave mi ven mečejo ljudje s katerimi sem (silom razmer) vsakodnevno v stiku. Saj ne veš, kaj bi naredil. Zase vem, da bom enkrat zaradi takih idiotov dobil svojih “5 minut slave” v ‘Slovenskih novicah’

 • sodnikisozločinci

  Jaz verjamem Blažu Mrevljetu. Hlapcem genocidnega režima zaupajo le naivne ovce.

 • sodnikisozločinci

  Thomas Jefersson: “The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.”

  • RATATA

   Že dolgo je time za to, pa nč.

   • Jernej Ferenc

    Manjka samo organizacija naj bo prvi dan nastopa nove vlade tudik protestni shod pred parlamentom proti tej vladi

    • Soave

     + + + + + +

   • sodnikisozločinci

    Če rečeš ljudem, čas je za akcijo, večina vpraša a v Sparu in podobno…

    • Hun

     ljudstvo mors nagovort na praviln nacin, da dojamejo in spregledajo, da se opogumjo..danes je to velik lazje prek druzbenih omrezij..
     Najbl pomembno je, da prepricas druzine, ki so zapufane, da bodo protesti vztrajal, do te mere da se rezim- sistemska korupcija ocist do zadnjega plevela…ker drugace zakreditirana raja ne bo upala na ulco..

  • Jernej Ferenc

   Tocno tak

 • Soave

  Pfej in pfuj !!!! Pa kaj se vendar gremo pri nas ???
  Na račun takihle nebogljenih pikcev ?? Sramota ! Kakšen Nacionalni Inštitut vendar ??

 • xtc

  He,he,he,he sedaj je končno jasno zakaj je Šarček dobil podporo Levice_Levaki morajo do konca leta prodati %0% do konca drugega pa še 25% NLB,seveda kulanovi ZL temu nasprotujejo Šarec je verjetno moral zagotoviti,da bo prodajo ustavil-kako bo tole šlo z EU bo zanimivo videti,Kučan želi prodajo preprečiti z vsemi silami,mislim ,da bo Šarec kmalu padel zaradi tujih pritiskov.

 • Tweety Bird

  Nora24tv spet laže in provocira. Moja sestrična ima zelo konkretne in zelo sveže izkušnje s Pediatrično kliniko in otroško kardiologijo. Edino kar lahko reče je, da je vse osebje izredno profesionalno in da je odločitev za sodelovanje z izkušenimi tujimi strokovnjaki prava smer. Ob tem se zaveda, da je operiranje novorojenčkov izredno zahtevno in da je meja med preživetjem in smrtjo tako majhnega bitjeca izredno tanka.

  • Tweety Bird

   Zdravljenje otroka s srčno napako, ki je umrl, je bilo v skladu s smernicami.

   • Hun

    a kdaj pr ns v zdravstvu ni bilo vse po smernicah…Seveda po smernicah (ne) prevzemanja odgovornosti vedno pogostejsih pizdarij, ki jih obcutimo/jo navadni ljudje

   • Novakec1

    Marsovskimi, cepec

  • Hun

   Osebje je profesionalno bumbar…mamo mi zadost lastnega kadra, ki bi moral opravljat to delo namest tujih profesionalcev

   • Slovenc

    Imamo kadra koker solate ampak problem je v tem, da raje vidijo otroke umirat kot pa da bi delali za taksno placo kot jo imajo. So pac pozresne pizde, ki opravljajo ta poklic ne zaradi tega, ker hocejo pomagati ampak zaradi denarja…

    • Hun

     kadr bezi..ne samo zarad place, ampak obupnih pogojev dela

 • Morala

  Leteti bi morali vsi od ministrice do poslancev…pokvarjenci…kdo vam bo zaupal otroke?! Niti si ne zasluži naziva univerzitetni…

  • Tweety Bird

   Nihče ne bo letel… Levica bo podprla manjšinsko vlado Marjana Šarca!!!… Gotovi ste !!!

   • Morala

    Ko bo izvoljen s podporo Levice, si bo pa lahko svoje projekte Levica nekam zataknila, ker bo izpadla pri odločanju in vlaganju zakonov kot gumb iz hlač…takrat se bomo smejali…

 • janko

  Koliko otrokecov je že umrlo na tej kliniki – zaradi komunističnih zdravnikov!?
  Mlada mati je pred par leti dala tja dva svoja otroka na operacijo srca in sta oba umrla. Še danes ima hude travme: “Že to, da zjutraj lahko vstanem, je veliko”.
  Dolga leta se v Ljubljani že tole vleče. Pred par dnevi so izjavili tisti stari “zdravniki” tam, da sedaj se pa ne kregajo več in se ljubijo – sedaj pa bo bolje. Prijelo me je, da bi jim polomil kosti…

 • FORT WORTH

  Treba bo intervenirati osebno.
  Ce bi se mojemu otroku to zgodilo, bi poiskal Milojko in Cmerarja osebno in bog jima pomagaj.

  • Cicada 3301

   @forth_worth:disqus kaj bi pa naredil, pussy?! Usral bi se.

   • FORT WORTH

    Tako, kot ti, usrane (:-DDDD ??

   • sprehajalec

    Zadnjič si pozival na soočenja na Petrolu v šiški, potem si pa iz Šentvida z daljnogledom špegal, kdo bo prišel….

    • Cicada 3301

     @sprehajalec:disqus to je bilo v tvojih psihtičnih mokrih sanjah, debil zafukan.

     • sprehajalec

      ja, nekoč se mi je pa res sanjalo, da te držim za ušes…

     • Cicada 3301

      @sprehajalec:disqus in? A ti je prišlo?
      A ja… ti si tako pofukano star, da ti že 20 let ne pride več. Sry.

     • Marjan Šarac

      A ti pa še vedno onaniraš kor pubertetnik ali natepavaš pohorske krave

     • sprehajalec

      Žalitev je sredstvo, ki se ga poslužujejo Levičarji, ko jim zmanjka argumentov v razrednem boju….

     • FORT WORTH

      Hehehe

     • Marjan Šarac

      Če me spomin ne vara, so pisali, da si zafukan POHORC.

  • radames

   Ne izpustit (dr.) Rajka Kende!!!!

 • mginko

  CERAR je za tovarišico Milojko OSEBNO PREVZEL ODGOVORNOST pri iterpelacijah.
  Ne trdim o nobeni krivdi, je pa res, da v našem mafijskem državnem sistemu (ve se kdo 30 let drži oblast), velika večina poštenih državljanov ne verjame nobenim objavljenim preizkavam, ker je vse v (!) mafijskih rokah. In državljani – koliko časa še ?? !!

 • Cicada 3301

  Ja, govna zafukana debilna. Ljudje kljub posegom tu in tam še vedno umrejo. Tudi dojenčki.
  Vseh ne moremo rešiti. Jasno?!
  In za to ni kriva ne levica, ne desnica, ampak komplikacija.
  Debili zafukani idiotski.

  • FORT WORTH

   Debil zafukan idiotski te je naredil !!
   S to vlado je javno zdravstvo samo nazadovalo.
   Interpelacije niso bile zaman.
   Milojka je z mafijsko podporo prezivela vse, kljub vsem nepravilnostim…

   • Cicada 3301

    @forth_worth:disqus in zato je ta otrok umrl?! Debil zafukan zagnojeni.

    • FORT WORTH

     Ja, tudi zato.
     Lagala je in se sprenevedala, kot je levakom prirojeno, cmerar jo je pa trmasto zagovarjal.
     Ne brez razloga…

    • Marjan Šarac

     Da, prav zaradi tega idiot zarukan.

    • xtc

     Da tepček,da ker zadeva ni zasebna in ker je treba rdečeuhe nagnat iz oblasti in postaviti zadeve na mesta kot v ZDA,kjer letijo za take podvige glave in miljoni in nekateri kot je Kolarka in še kdo iz UKC postanejo klošarji brez vsega,seveda po tem ko odsedijo vsaj 20 let.

  • Morala

   Ti si še večji debil…tretje razredne zdravnike zaposljujemo…komplikacije so lahko vedno, vendar če so v rokah izkušene ekipe, je možnost za komplikacijo in smrt manjša…

  • macon

   Debil zafukan, zdravnik kardiolog je jasno napisal, da je super plačan bebec zajebal poseg. Kaj ti ni jasno, teslo nepismeno? A bom verjel tebi ali strokovnjaku? Marš še enkrat brat članek, govedo zarukano.

   • FORT WORTH

    Idiotu gre dobro samo cirilica…

  • Marjan Šarac

   Ej beda bedna, otrok je umrl zaradi neodgovornega ravnanja VLADE – RESORNE MINISTRICE in nnjega preCednika

 • Cicada 3301

  Pridite enkrat na Onko pogledati, kako se celotno osebje bori za vsakega pacienta posebej.
  In ne pametujte iz svojih udobnih usranih zamaščenih naslonjačev, pizde zafukane.

  • sprehajalec

   Praviš jurja na mesec več, se bo pa še bolj borilo pa izplen ozdravljenih bo večji ćićadić?

  • Marjan Šarac

   Govedo zahoijeno, govorimo o pedokardiologiji, na pa o onkologiji, čeprav tudi tam kradejo da kar smrdi.
   Ti si očitno zemljaričev hlapec

  • Osti jarej

   ….dej ,ne seri……v ožji družini imamo bolnika z rakom…..leva ne ve kaj dela desna…..katastrofa…..v resnici je slovensko zdravstvo še bolj v kurcu,kot se piše…samo “resne” NN bolnike je treba vprašat….

 • Anton

  to ni presenečenje, to je bilo slej ali prej možno pričakovati, ob vseh nepremišljenih potezah, katere je vlekla radikalno, katastrofalno, apokaliptično nesposobna ministrica za resor zdravstva, Milojka, čemur ne oporeka niti večina strokovnega medicisnkega osebja.

  sarkazem press

 • Antonius

  Škandala ni v zdravstvu, ker je samo zdravstvo škandal.Volivci so vsemogočni! Prenesejo več, kot jim škandalozno zdravstvo naloži.

 • Cicada 3301

  Hmmm… Ideja: od sedaj naprej bom vsakega pacienta vprašal ali je Janševec ali ne.
  Na podalgi odgovora bo odvisen nadaljni postopek.
  Hvala za idejo!

  • sprehajalec

   Da si Janševec, se pričakuje neka izobrazba in razumevanje preteklih in sedanjih dogodkov.

   zato bi na tvojem mestu Ćićadić mene bolj skrbelo, da ni ravno zdravnik janševec. To je veliko večja verjetnost…

   • Cicada 3301

    Malo statistike:

    Volilno telo desnega pola (SDS, NSi, SNS, SLS, LISTA NOVINARJA BOJANA POŽARJA, KANGLER & PRIMC ZDRUŽENA DESNICA – GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINE, NOVA LJUDSKA STRANKA):
    Izobrazba:
    osnovna ali manj = 19 %
    poklicna = 48 %
    srednja = 24 %
    višja ali več = 9%

    Volilno telo srednjega pola (LISTA MARJANA ŠARCA, SMC – STRANKA MODERNEGA CENTRA, DeSUS – DEMOKRATIČNA STRANKA UPOKOJENCEV SLOVENIJE):
    Izobrazba:
    osnovna ali manj = 8 %
    poklicna = 34 %
    srednja = 44 %
    višja ali več = 14%

    Volilno telo levega pola (SD, SAB, Levica, Piratska stranka):
    Izobrazba:
    osnovna ali manj = 3 %
    poklicna = 22 %
    srednja = 47 %
    višja ali več = 28 %

    • Marjan Šarac

     Revše, novinARSKO…

    • sprehajalec

     Tole zadnjo Volilno telo levega pola (SD, SAB, Levica, Piratska stranka):so kar na FDV naredili anketo pa na Filo faksu. profesor je pa gledal, da bo anketa na liniji….

  • Osti jarej

   ….jp…..če te bo slednji kresnil po tikvi

 • Marjan Šarac

  Čestitam gospodje tovariši.
  Milojka in Miro sta prišla na cilj.

 • Cicada 3301

  Malo statistike:

  Volilno telo desnega pola (SDS, NSi, SNS, SLS, LISTA NOVINARJA BOJANA POŽARJA, KANGLER & PRIMC ZDRUŽENA DESNICA – GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINE, NOVA LJUDSKA STRANKA):
  Izobrazba:
  osnovna ali manj = 19 %
  poklicna = 48 %
  srednja = 24 %
  višja ali več = 9%

  Volilno telo srednjega pola (LISTA MARJANA ŠARCA, SMC – STRANKA MODERNEGA CENTRA, DeSUS – DEMOKRATIČNA STRANKA UPOKOJENCEV SLOVENIJE):
  Izobrazba:
  osnovna ali manj = 8 %
  poklicna = 34 %
  srednja = 44 %
  višja ali več = 14%

  Volilno telo levega pola (SD, SAB, Levica, Piratska stranka):
  Izobrazba:
  osnovna ali manj = 3 %
  poklicna = 22 %
  srednja = 47 %
  višja ali več = 28 %

  Zanimivo, kajne?

  • FORT WORTH

   Desnica je povsod po svetu in tudi pri nas bolj izobrazena od prevarantov in plagiatorjev na levici.
   Dokaz imas v severnih drzavah, kjer imajo na oblasti desnico.
   Avstrijci ali Nemci te idiota levicarskega na hitro posljejo v 3 PM.

   • Cicada 3301

    @forth_worth:disqus vidim, da te tudi preprosta statistika bega.
    Zagotovo nimaš več kot srednje izobrazbe in si volilec desnice. Si statistično dejstvo.

    • Marjan Šarac

     Verjetno si pozabil na visoko izobražene : broza, edija, luke, marka in vseh ostalih komunistov, ki so bil več ali manj le a 4 razredi osnovne šole

    • FORT WORTH

     Dejstvo je, da ste radikalno nesposobni.
     Cesar se dotaknete spremenite v katastrofo.

     • Cicada 3301

      @forth_worth:disqus dejstvo je, da imaš komaj srednjo izobrazbo in si volilec desnice. Še kaj?

    • Hun

     ta statistila pove, da gredo v politiko samo nesposobni za realn sektor…visja izobrazba jim korist samo pr plac, da se ugurajo v najvisji placiln razred

    • Osti jarej

     ….a ti si tudi “nadudlan” dohtar,ki raka zdravi po protokolu….tko ,kot je zapisano…pa,če je prav ali ne….npr…aha,mislim ,da bi lahko bil rak trebušne sliavke…nnjjjaa…no,mogoče je pa res,dejmo….10 kemoterapij……((ena ga bo ziher ubila…slej,kot prej))…..kajti vsakega pacienta obravnavajo/te posebej…..to bo,ja

  • Marjan Šarac

   Jao, takšni ste novinarji, ki točno veste kdo za koga glasuje
   Podobno iz časov 45 – 90, bumbar

  • Imersion

   Stisni si še malo rjavega v levo rokico! Daj raj v obe levi rokici, da bo večni mir ;)

  • Soave

   Seveda, seveda!! Sami magistri pa doktorji. Diplome požegnane od pravih mentorjev in plačane iz žepa vseh nas !!
   Dej no dej !

  • Slovenec 33

   Kaj ti res trdiš, da je fdv izobrazba, višja ali več.
   Pravi topoumni produkt usmerjenga izobraževanja si.

   FDVIZEM ni šola ampak religija, ki proizvaja idiote in z izobrazbo nima nič skupnega.

 • Gr Enze

  MORILCI LOPOVI IN KURBE ! TO JE SLOVENIJA ŽAL !

 • Marjan Šarac

  Čuj, pohorc, povabi še Brgleza, da ga bosta skupaj srala

 • Vrhovni sodnik

  Na celem svetu je še 27.000 živih udeležencev 2. sv. vojne, od tega jih Slovenija prispeva 37.500

  • Cicada 3301

   @Vrhovnisodnik:disqus vidim, da tudi tebe jebejo resnični podatki, kot vsakega pravega deničarčka.
   Samo v ZDA je živih še 620,000 veteranov 2. svetovne vojne.
   Govno lažnjivo usrano domobransko.

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    SI PA RES EN SMRDLJIV USRANC,

    • Cicada 3301

     @disqus_2QfoquVxt3EWU:disqus zato ker navajam resnične podatke?!
     Govno usrano zafukano. Laž je osnova vašega bivanja.
     Usrani domobranci sploh ne veste, kdaj se zlažete.
     Pizde nepojebane. Vse bi vas morali zaklati!

     • ԻմՏերնուիմԱստվածը

      Daj potrudi se in poskrbi najprej za sebe in boš hitro rešen !
      Bo šlo ?
      Ne bodi cagav ! Pohiti !
      ČAS JE ZLATO !!!

     • Marjan Šarac

      Problem je v tebi, primitivni nastopač, ki misliš, da si izviren,
      Res je, tvoja bebavost je izvirna in ne moreš skriti, da si potomec šiptarske radogdajke in opankarja.

   • Marjan Šarac

    Slabo šteješ, slabo računaš kot Križanič

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  ” iz FINANCE 20.9.2015
  Igor Gregorič, srčni kirurg v ZDA in predsednik komisije za nadzor otroške srčne kirurgije v UKCL: Pri nas, v Ameriki, bi bil to škandal vseh škandalov. Otroci niso bili pravilno zdravljeni!
  »Lasje so nam šli pokonci, nobenih standardov«

  Po mnenju komisije so za neetičen, nesprejemljiv in nevaren program v UKCL odgovorni vsi od vodje oddelka do najvišjega vodstva, ker kljub večletnim opozorilom skupine zdravnikov o težavah pri zdravljenju otrok pod kirurgoma Davidom Mishalyjem in Robertom Blumauerjem niso ukrepali – gre za Boruta Geršaka, Alojza Pleskoviča, Rajka Kendo, Brigito Drnovšek Olup in Simona Vrhunca……………………”

  Kaj je zdaj boljše ???

  • xtc

   Te ljudi bi bilo treba zaradi smrti kupa otrok na doživotno robijanje banda leva kradljiva.

 • Marjan Šarac

  Jasno, govedo, zahojeno, razkrinkali so te že davno.

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  Si mi fouš, ker nisi ti ?

 • xtc

  Šarcu se tempirane bombe kar množijo,kdor koli bo z njim samo v španoviji se bo tole lepilo in še kaj nanj tudi na ZL z nenim komunističnim javnim zdravstvom.
  Seveda pa je dodatna težava,kako bo Šarec in kdo se bo z njim pogovarjall,kot tudi Cerar,ko so Mescu obljubili ustavitev prodaje NLB,v Bruslju vedel.
  Seveda bo prvo vprašanje Cerarju ,saj je obljubi in zakaj je sedaj v vladi,ki dela ravno nasprotno od tega kar je sam obljubljal.
  Skratka levaki se bodo znašli v vednovečji pasti in 52 glasov podpore lahko hitro izgine,bolj ,ko zadeve postajajo eklsplozivne,saj utegnejo pokopati vse levake po vrsti.

 • Marjan Šarac

  Dovolj smradu si napravil, pohorc.

 • Marjan Šarac

  Jasno,da si, gori na gori smrdi po govejem gnoju, malo nižje po drobnici

 • Brutus

  Ja, moji soradnjaki! Le še naprej volite levake ali pa ”vzvišeno” nad politiko ob volitvah ostajajte doma! To kar ste volili, ali kar pač zaradi abstinence volitev niste, imamo sedaj na vladi! Bo treba se poglobiti vase, malo uporabit zdravo pamet (tisti, ki jo še premorejo) in se vprašati, ali je to država kakršno hočemo! In če tega priporočila ne boste upoštevali nikar ne krivite druge, da boste živeli v sranju ki prihaja z vlado levice!

 • Valter BraniSlav

  DA BI ZIVEL JOSIP BROZ – VECNA MU SLAVA – SE TO NE BI NIKOLI ZGODILO.
  V SFRJ smo vsi bili zelo srecni
  Jedli smo bonboniere in se veselili zivljenja..

  • cosmosjasnovidec

   Take svinjarije kot se dogajajo danes se res niso za časa njegove diktature.
   Diktator gor ali dol zdravniško pomoč je dobil vsak brezplačno ne pa kot danes bolniki plačujejo ogromne vsote katere ta levaška čefutarska golazen pokrade njim pa priskrbi pogrebni zavod tako,da vsaj glede tega nimajo skrbi.
   Tudi kamelotrajbarska muslimanska svinjad se ne bi klatila tukaj naokrog.Velikokrat je res škoda,da ga več ni in pa tudi Hitlerja.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Soave

    O, ti jasnovidec, ti ?? Pa še malo nadaljuj, zakaj je bilo tako.
    Zaradi uravnilovke, pa vseh vrst ” solidarnosti “!

   • Valter BraniSlav

    Tako je. ZIVEL TITO

  • Soave

   No, no, ti si jo kar hitro pobrisal v Ameriko !

   • Valter BraniSlav

    To je bila zelo dobra odlocitev…

    • Soave

     Vsekakor. . . . . vsekakor !
     https://www.youtube.com/watch?v=LXwiNN76OZ0

     • Valter BraniSlav

      To je stara pesem, kot zemlja.
      Spominjam se je se iz SFRJ

     • Soave

      Ja, saj smo stari vendar ! Ne sicer kot zemlja. . . . .

     • Valter BraniSlav

      To da se postarajo tudi komunisti ni slo v glavo stricku Ediju. Po njegovem bi komunisti morali ziveti vecno da bi lahko dokoncali vse svoje vizije, pardon halucinacije.

      Stricek Ivan je bil bolj realen. Oba pa sta se bala Tita, tako kot se pes boji gospodarja ali Cmero tete Geli.

     • Valter BraniSlav

      Vedno kadar prideva z zeno v SLO jaz opazim sledece:
      1. Ljudje imajo velike nacrte ki pa so povecini nerealni in obsojeni na propad se predno se karkoli zgodi.
      2. Sanjaci zopet reagirajo custveno in ugotovijo da je za neuspeh kriv nekdo drug.
      3. Slovenci radi verjamete pravljicam. Luka Mesec ni nor ko obljublja blaginjo za vse. Nori so oni ki so za tega bebcka ki ni ustvaril nic glasovali.
      4. Slovenci raje vidite da sosedu crkne krava kot da bi iz sebe karkoli naredili. Vrtite se v zacaranih krogih jeze in samopomilovanja iz katerih NOCETE sestopiti.

      Takih Slovencev je vec kot polovica prebivalcev SLO.

      SLOVENSKI NAROD – DO KDAJ SE?

     • Soave

      Jojmene, no ? Zopet stara pesem ?

     • Valter BraniSlav

      Ja sem na dopustu, v Kranju ze 10 dni… vsi jamrajo in jamrajo in jamrajo. Krivi so drugi, oni pa so zrtve…
      Ista pesem…

     • Goran Hvala

      sm mislu da sm sam jest tak da to opazm….sam jmrajo. se najbolj na tem portalu.. cel halo ko nekdo umre….in to otrok z srcno napako….res ne verjetno kako lahko pride do tega…nism slisal se nikol da bi kje na svetu umrl otrok z srcno napako. no vse je enkrt prvic…

     • Valter BraniSlav

      Da ti zaupam skrivnost: tudi potomci Kardelja in Macka, moji sorodniki, so prepricani da so zrtve. Njihov “krivec” seveda ni Kucan ampak Jansa.
      Ne bojte se, na obzorju je novi mesija ki vas bo “odresil”. Za seboj ima bogate izkusnje: srednjo lesarsko in 6 popravcev. Luka Mesec pa bo poskrbel da bo blagostanje za vse…

      SLOVENSKI NAROD – DO KDAJ SE?

     • Soave

      Ja, pa ja de ???Zakaj pa to meni pšeš ? Ti si prav nič ne zapomniš, kdo je kdo? O, seveda, če bi bila vlagateljica z veliko denarja, bi si pa prav vse zapomnil !

     • Valter BraniSlav

      Minimum za vlaganje he 1 tisoc $…. toliko ima vsak…

     • Goran Hvala

      tak kot vse tukaj gor….

 • cosmosjasnovidec

  Če bi to bil moj otrok bi sedaj res že tam bilo cel kup pokojnih.Mi tudi ni jasno kaki so to starši kateri ne maščujejo smrti svojih otrok.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • dk

  Naj vam povem zgodbo iz UKC-ja Maribor, ki je meni znana: znanec je imel (ne po svoji krivdi) prometno nesrečo, ko prispe Policija ta pokliče reševalno vozilo, kjer policist pove, da je poškodovanec omotičen. Ti ga prepeljejo na urgenco tam pa…….mora čakati debelih 5 ur na prvo obravnavo. Katastrofa. Ko je bil odpuščen domov, je čez približno teden dni zaradi bolečin klical na 112 ob pol dveh zjutraj, da ima močne bolečine in je od njih bruhal, potem ga začne operater z zaspanim glasom spraševati vse mogoče od: kje se je poškodoval, zakaj ni šel prej k zdravniku, zakaj kliče sedaj? Znanec je odložil telefon in poklical taksi, ter se z njim odpeljal v UKC Maribor ob 1 in 45minut zjutraj. Po prijavi pri mladi sestri je moral čez kakšnih petnajst minut čakanja zopet bruhati od bolečin in je to povedal sestri ta mu je odgovorila, da bo poklican, medtem, ko je sedela v pisarni v družbi sodelavke in sodelavca. No in s tako hudimi bolečinami je čakal še kakšno uro, da je bil obravnavan. Po injekciji proti bolečini se je odpravil s taxijem domov, ves srečen, da je zapustil kllinični center.
  To je dejansko stanje javnega zdravstva, ki ga plačujemo. SRAMOTA!!

 • Soave

  Osel neumni !! Če bomo imeli drisko, bomo sedeli na svoji riti. . . . . Hudo ti mora biti, ko v prav vsem vidiš samo sranje !

 • Soave

  Pravzaprav nas sploh ne zanima od kje si, pa čigav si.
  Tvoje pisanje pa je zelo pomenljivo.

 • Soave

  Ker imamo vroče, dolgo poletje, pripenjam tale dober članek
  https://www.portalplus.si/2840/na-eni-zilni-opornici-so-mafiojozoti-pok/

 • dob

  ” na ministrstvu za zdravje in UKC Ljubljana bi morale leteti glave”
  Zakaj pa? Saj samo izvajajo revolucijo kot boj proti potencialnemu razrednemu sovražniku.

 • Osti jarej

  …tebi pa res škoduje,ker se ne drogiraš več

 • šmentanamuha

  Ali vsi ti ljudje, ki so botrovali tej situaciji, sploh lahko mirno spijo?

  • Osti jarej

   …v patokraciji,kjer se zlorablja absolutna politična vladavina,ki jo vodi psihopatska elita….take ali drugačne barve…na vseh nivojih,v vseh segmentih države….spijo kot angelci….kar verjemi….psihopat nima vesti

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!