Slovenija še vedno lahka tarča za migrante, samo preko vikenda jih je državno mejo prestopilo 88!

Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

Na območju PU Koper so policisti prek vikenda obravnavali 67 ilegalnih prehodov državne meje, na območju PU Novo mesto pa 21. 

Policisti najbolj izpostavljenih policijskih uprav PU Koper in PU Novo mesto so obravnavali kar 88 primerov nezakonitih prehodov državne meje. Na koprskem območju jih je bilo največ, po 20, državljanov Afganistana in Pakistana, 12 je bilo Irancev, deset iz Bangladeša, štirje Albanci in en Sirec. Trinajst ilegalnih migrantov je zaprosilo za mednarodno zaščito, s 13-imi postopek še ni končan, preostali pa so bili vrnjeni na Hrvaško. Največ migrantov je bilo prijetih na območju policijske postaje Ilirska Bistrica, in sicer 51, 9 na območju Kozine in sedem na območju PP Koper.

Med vikendom so policisti na območju Policijske uprave Novo mesto prijeli 21 oseb, za katere se je izkazalo, da so državno mejo prestopili nezakonito. Črnomaljski policist so v petek dopoldne v Črnomlju prijeli pet državljanov Eritreje, ki so v državo prišli na nezakonit način. Popoldne so na Sinjem vrhu prijeli tri državljane Afganistana. V soboto zjutraj so opazili pet oseb med Staro Lipo in Suhorjem – prijeli so štiri državljane Pakistana in državljana Afganistana, ki so v Slovenijo prišlo izven mejnih prehodov. Še dva državljana Afganistana so prijeli nekaj kasneje pri Sinjem vrhu ter državljana Afganistana in Irana pri Perudini. V nedeljo zjutraj so novomeški policisti na vlaku iz Metlike prijeli državljana Alžirije in Sirije. V nedeljo popoldne so v Učakovcih prijeli dva državljana Pakistana. Policijski postopki še niso zaključeni.

C. Š.

 • Olga2345

  Zakaj bi človek sploh uporabljal dokumente, čo lahko nezakoniti migranti v Slovenijo vstopajo brez dokumentov in to kjer koli!
  Zakaj bi človek sploh plačeval davke v jamo brez DNA, saj zgleda da bodo komunisti v Slovenijo preselili vso Afriko in Azijo!? Nam se sesipa zdravstvo, gospodarstvo…
  Sploh pa, zakaj bi sploh delali, če vsak pritepenec dobi več kot slovenski delavec in upokojenec?!
  Najbolje, da se vsi postavimo v vrsto in zahtevamo azil za 1963 evrov , pa naj komunistični paraziti zavihajo rokave in nas začnejo živeti!

  • slaipowi

   Tebi so se sesule tiste 3 možganske celice, ki si jih dobila z rojstvom. So what? Še kar drekaš. Z olgitisom lahko preživiš tudi brez možganov. Živi dokaz si sama

   • Olga2345

    Se bojite, da boste končno morali začeti delati?

    • slaipowi

     prava se je oglasila

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Upam, da bo turški sultan Erdogan odprl mejo. Podpirate ZDA, ko pobija nedolžne ljudi, zaradi nafte in potem se čudite migracijam. :)

  PS: Prešič aka. Mahnič je izjavil, da RUS, TUR in Iran niso naši prijatelji. Kdo pa so prijatelji slovenije? :)

  • ZatonMesecnikov

   da Erdogan otvori granicu pa svi šipci i musliči krene za Srbiju. Ko za Vidovdan 1389.

  • slosin

   če bi te poznal, bi te dal na seznam…

   • centurion

    ++++++++++++

 • Olga2345

  Dragi sodniki, rušenje ustavne ureditve iščite v svojih vrstah, v vrstah skorumpirane policije in skorumpiranih levičarskih politikov, ki z uvozom divjakov rušijjo demokracijo, ustavno ureditev in državo! Dela imate dovolj! Kot prvo pa zaprite murglskega zločinca in tiste, ki so dejansko izvršili državni udar z rušenjem demokratično izvoljene Janševe vlade!

  • slaipowi

   Daj že zaveži, krava udarjena. (Se opravičujem kravam) Ali pa zgini na mejo in s sabo vzemi Janšo ter Grimsa. Vsi se vas bodo ognili v velikem loku. Budala nepotešena domobransko janšistična.

   • Roman

    Si pa res slabe volje.

   • mona lisa

    A si ti tudi kozojebec?

    • slaipowi

     Kaj si ti pove že tvoj nick.

  • janez cepec

   Olga, pust sodnike pr gmah, pa šporgeta se lot.

 • ljubinica

  A to se bo dogajalo vsak vikend?

  • mona lisa

   Se že dogaja in golazen bo vedno močnejša.

 • cosmosjasnovidec

  Še celo Nemci so pričeli z katapultiranjem te kamelotrajbarske pedofilske muslimanske golazni ven iz države.
  Slovenska buzerantska diktatorska levuharska vlada jih pa uvaža potem še pa hoče zatreti ustanovitelje VARD kot jo je ustanovil Šiško za obrambo Slovenije pred temi smrdljivci.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • mona lisa

  Za te kamelarje hermetično zapret meje. Če pa kateremu uspe preboj pa metek v čelo. Drugače te norije in invazije uničevalcev ne bi konec.

 • METULJ

  HEH, ODPIRA SE NOVA MIGRANTSKA POT, UČINKOVITA, HITRA DOSTAVA IN SICER PO ŽELEZNICI NA PROGI TRST – LJUBLJANA!!

  ITALIJANI VESELI, DA SE BOJO ZNEBILI ILEGALNIH MIGRANTOV, SLOVENSKA POLITIČNA BANDA “V ODHAJANJU IN V PRIHAJANJU” TUT VESELA TAKE DOSTAVE NEZAKONITIH MIGRANTOV VSEH VRST!!

  NE BO NEPOTREBNE KONTROLE NA MEJI, SAMO KONDUKTERJI BOJO TEM ILEGALNIM MIGRANTOM NA VLAKU PRELUKNALI ŽE PLAČANE VOZNE KARTE ( DARILO ITALIJANSKE DRŽAVE, HE HE), NA LJUBLJANSKI ŽELEZNIŠKI POSTAJI ALI PA NA ENI OD POSTAJ PRED LJUBLJANO, PA JIH BO ČAKAL PREVOZ V MIGRANTSKI CENTER V ” OBRAVNAVO”!!

  TOREJ ILEGALNI MIGRANTI IZ NEVOJNIH PODROČIJ BOJO PO ZAVRNITVI IZ SOSEDNJIH DRŽAV SPREJETI V SLOVENIJO ZA DALJ ČASA, PRIMERNO OSKRBLJENI, SE BOJO INTEGRIRALI POČASI ZELO POČASI, BOJO DELALI ALI PA NE, KOT BOJO ŽELELI!!

  VELIK DEL SLOVENCEV V DELOVNEM RAZMERJU IN UPOKOJENCEV PA PREJEMA DENARNO MILOŠČINO, NEVREDNO DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA!!

  TO JE SLOVENIJA POD RDEĆO OBLASTJO, KO POSTAJAMO SLOVENCI BERAĆI ZARADI TE RDEĆE PUHLE, NESPOSOBNE, LENE POLITIČNE BANDE!! PFUJJ!

  ITAK DA NAS SLOVENCE ČAKA BOJ NA DWEH FRONTAH SEVEDA – NEZAKONITI MIGRANTI PLUS RDEĆA POLITIČNA BANDA!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!