Srhljivo: Na Primorskem našli še eno truplo. Kaj se dogaja?

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

V nedeljo popoldne so v kalu pri naselju Montinjan v koprski občini našli truplo, ki ga za zdaj še niso uspeli identificirati. Kriminalisti trenutno preiskujejo vzrok in okoliščine smrti ter izvajajo postopke identifikacije.

Podrobnejših podatkov v zvezi z najdbo policija za zdaj še ni mogla posredovati.

Po poročanju Primorskih novic je truplo našel domačin, sicer pa v vasi ali bližnjih vaseh ne pogrešajo nikogar. Prav tako ni jasno, koliko časa je truplo že ležalo v vodi, vendar bi bilo po njegovem stanju sodeč tam lahko že dlje časa, poroča STA.

Enega našli na smetišču
To je sicer že drugo truplo, ki so ga našli na Primorskem v zadnjem mesecu dni. Konec februarja so na območju kraja Stara Gora pri Novi Gorici prav tako našli truplo 59-letnega moškega. Obdukcija pokojnika, najdenega na smetišču, je pokazala številne obsežne poškodbe, ki so najverjetneje nastale pri stiskanju smeti v smetarskem tovornjaku. Vzrok smrti pokojnika, ki se je znašel v smetnjaku, tako še vedno ostaja neznan.

B. O.

 • dr Janez Sveti

  Ljudje umirajo, Vsak dan. Tudi tako kot je opisano. Brez strahu, vsi bomo doživeli to izkušnjo. Ne se bat, da bi jo zamudili. Smrt ni nič posebnega.
  DR Janez SVeti vesoljc

 • Poštenje velja

  to je začetek kaosa ki prihaja!

 • pajot

  Smrt je del življenja. Bojijo se je samo ljudje,ki ne znajo živeti.

 • garfi

  Res je sumljivo in še bolj bo, ko
  komunajzarski “begunci” prevzamejo vajeti v svoje roke

 • pokvarjeniSvet

  Kaj ko je Slovenska policija zgolj dobra za inkasanstvo na cestah, seveda zgolj nad navadnimi ljudmi, ministri in vsi ostali politiki plus vsa ostala smetana od elite je zaščitena in ima imuniteto, formalno ali neformalno. In seveda mafijo/elito branit na oblasti pred ljudstvom.

 • Diverzant

  No odkar sprejemamo ilegalne tujce je vse narobe