Srhljivo: Val skrivnostnih izginotij se nadaljuje. Tokrat pogrešano dekle na Obali.

Foto: PU Koper

Policija je v soboto dobila prijavo o pogrešani 27-letni Mihaeli Somek, doma z Lucana v občini Piran. Nazadnje so jo videli dan pred tem, torej v petek popoldan v Izoli. Mladi tako še naprej nepojasnjeno izginjajo, za njimi pa še vedno nobene sledi.

Mihaela je suhe postave, težka približno 55 kilogramov in visoka 175 centimetrov. Ima rjave oči, črne lase, segajoče do ramen. Ob izginotju je bila oblečena v večbarvno bundo, na kateri sta zagotovo modra in črna barva, črne pajkice, s seboj pa je imela oranžno torbico z vzorcem rožnih cvetov. Vozila nima.

Vse, ki bi o pogrešani karkoli vedeli ali jo kje videli, prosimo, da o tem čim prej obvestijo policijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Val pogrešanih se je sicer začel v Mariboru, kjer sta še vedno pogrešana študent Domen in 16-letna dijakinja Vanesa. Nato se je nadaljeval v Ljubljani, kjer je izginil 19-letni Klemen, kmalu za njim pa sta se neznano kam odpeljala še najstnika Polona in Anže. Nazadnje smo pisali o pogrešani 16-letni Saški iz Ivančne Gorice, ki je prav tako izginila v Ljubljani, a se je nato čez nekaj dni sama zglasili na policijski postaji. A to je do danes tudi edina informacija o zadnjih pogrešanih. O ostalih še vedno ni ne duha ne sluha.

B. O.