[VIDEO] Temna stran “Protesta proti sovraštvu”, ki so vam jo mediji zamolčali: V srbščini vzklikali “Ubi Janšu”

Igor Bricelj, morda najbolj znani levičarski ekstremist - protestnik, je tudi včeraj postal zaščitni znak boja priviligiranih proti Janezu Janši. Totalitarni simboli razkrivajo, za kakšen boj v resnici gre in kdo koga sovraži. Foto: Nova24TV.

Včerajšnji “Protest proti sovraštvu”, ki so ga s podporo skrajne levičarske stranke Levica organizirali posamezniki, zbrani okrog aktivistke Nike Mahnič, Filipa Dobranića in drugih nevladnikov, ni bil pravočasno prijavljen na policiji, zato je bil organizatorjem izdan opomin. Organizatorji shoda so trdili, da je Nova24TV lagala, da protest ni prijavljen, a je resnica drugačna – ker so protestniki blokirali promet v središču mesta, to slovenska policija zdaj smatra kot prekršek. Prav tako pa protest še zdaleč ni bil “zgolj” miroljubne narave, kot so zagotavljali idejni vodje shoda pred državnim zborom, saj smo bili, kljub molčanju mainstream medija, priča sovražni retoriki, uperjeni predvsem proti Janezu Janši in Slovenski demokratski stranki, šele nato strankama SMC in Desus. Na transparentih je bilo videti prikrite pozive k uboju nekdanjega predsednika vlade, pred stranko Desus pa so posamezniki kasneje celo povsem odkrito v srbščini vzklikali “Ubi Janšu”.

Drži, da je večina takšne vzklike obsodila in posameznike celo izžvižgala, a ti pozivi so poželi tudi nekaj odobravanja. Kot je namreč razvidno iz videoposnetka, ki ga je na svojem Twitter profilu kot edini objavil novinar Luka Svetina, se je ob vzklikih “Ubi Janšu” razlegal tudi smeh. Ob dejstvu, da so bili pred dnevi na večer podpisa koalicijske pogodbe tudi družinski člani posameznikov iz strank SMC in Desus tarča smrtnih groženj, gre takšne vzklike v središču glavnega mesta jemati skrajno resno. Tudi zato, ker levičarski ekstremisti obljubljajo, da bodo šli do konca – in da se ob nastopu nove, desnosredinske vlade, ne nameravajo ustaviti.

Protest, ki se je začel nekaj minut čez 17. uro nasproti stavbe, v katerem ima svoje prostore Stranka modernega centra, je imel slogan “boja proti sovraštvu”, protestniki so prinesli rdeče balone, ni manjkalo črnih zastav, ki predstavljajo “smrt države,” pa tudi mavričnih zastav, ki so jih s seboj prinesli prinesli LGBT aktivisti, številni so pripeljali tudi svoje otroke. Vseeno je človek lahko občutil, da so kljub boju proti “sovraštvu” protestniki do Janeza Janše in njegovih bodočih koalicijskih partnerjev Zdravka Počivalška in Aleksandre Pivec bili nastrojeni zelo sovražno.

Transparenti prikazujejo drugačno luč tega, kar naj bi zagovarjali. Nestrpnost, drugačnost, izključevanje, sovražnost – predsedniki strank so vsi prikazani kot plešasti. Foto: Nova24TV.

Protestniki so prvaka zmagovalne stranke zadnjih državnozborskih volitev, za katerega je glasovalo 25 odstotkov vseh volivcev, to je ena četrtina, označevali za nevarnega človeka družbi in ga primerjali s fašistom, ki izključuje in sovraži.

Po razpadu Janševe vlade leta 2013 je koalicijo sestavila Alenka Bratušek iz Pozitivne Slovenije. Takrat levičarski ekstremisti niso organizirali protestov in zahtevali novih volitev, kar kaže na dvoličnost razumevanja slovenskega političnega sistema. Foto: Nova24TV.

Tarča protestnikov je bila tudi Televizija Nova24TV, za katero pravijo, da bo o protestih poročala lažno. V resnici je bila edina televizija, ki je prikazala tudi temno plat protesta, ki so jo mainstream mediji zamolčali. Med drugim odkrite in prikrite pozive k uboju Janeza Janše. Foto: Nova24TV.

Protestniki, ki so svojo pot izpred poslopja stranke SMC nadaljevali po slovenski cesti vse do Desusa, so s seboj prinesli nenavadne transparente. Eden je resnično dobil našo pozornost. Protestniki so namreč Janeza Janšo, iz katerega se norčujejo, da za vse težave krivi levičarje, obtožili celo uničevanja pitne vode, čeprav je Slovenska demokratska stranka tisa stranke, ki na čelu z Anžetom Logarjem že dve leti bije boj proti Zoranu Jankoviću, ki poskuša čez naravovarstveno območje speljati kanalizacijo.

Ob tem je vredno poudariti, da je ravno stranka Levica v ljubljanskem mestnem svetu partnerica Jankoviću in mu je omogočila začetek gradnje spornega C0 kanala, ki utegne ogroziti pitno vodo za vso Ljubljano, oziroma 300 tisoč ljudi.

Janez Janša je krivec za vse tegobe te države, čeprav ga že sedem let ni na oblasti, sporočajo transparenti levičarskih ekstremistov. Foto: Nova24TV.

Za protesti stoji stranka Levica. Takole se je v zbrani množici, ki je štela okrog 1500 glav, zadovoljno smehljal poslanec Miha Kordiš. Poznavalci ocenjujejo, da je to že začetek politične kampanje stranke Levica in boja s SD za prevlado v opoziciji. Foto: Nova24TV.

Protestniki so se spravili na osebno raven in žalili Zdravka Počivalška ter Aleksandro Privec s primitivnimi, neokusnimi zapisi. Nekaj, kar sicer očitajo Janezu Janši. Foto: Nova24TV.

Svetlana Slapšak je bila prva govornica, požel je navdušenje zbrane množice. Foto: Nova24TV.

Svetlana Slapšak, ki v Večeru, ki ga obvladuje stranka SD, redno obračunava z medijem in novinarji Nova24TV, je tokrat citirala kolumnista Mladine Bernarda Nežmaha. O našem mediju in stranki SDS je z lista papirja brala takole: “Zadnje dni so povsem pobesneli, kot povampirjene hudobne podgane se zaganjajo v vse, ki jim niso pogodu, lažejo, goljufajo in manipulirajo, da bi zmagali.” Takšna retorika je seveda skrajno sovražna in vzbuja empatijo med protestniki v sovražnem ozračju, ki lahko hitro eskalira. Eden izmed protestnikov se je ob njenih besedah drl “Ubit, ubit, pi*da jim materina!” Kasneje ga je šele pred poslopjem Desusa popisala policija.

Protestnik, ki je vpil, da je treba “Janšo ubit”. Foto: Demokracija.

 

 

 

 

 • baubau

  Upam,da bo ta,ki je tulil:”Ubi Janšu”sankcioniran po črki zakona.

  • tomven

   Tudi tega pijančka briclja, je treba pohladiti, ta idiot je zrel za zdravljenje.

   • karlina

    Ta bricelj je izjemno nevaren-bivši policaj in verjetno tudi udbaš, ki bi brez vesti moril.

  • Steiermark

   Zaradi “nepismenosti in slepote” organov pregona, tale srbski kričač, v Sloveniji,! nebo sankcioniran, ker pač pripada slabšakovo, dikličevski in drugi jugosrbski privilegirani rasi, ki že vse od 1919 dalje ubijajo, najprej Štajerce (po maistrovem ukazu ko so postreljali 13 Štajercev in 60 hudo ranili, to je bilo 1919, 27 . januarja), nato sso pa nadaljevali, vse do 1991leta, sedaj pa delujejo malo bolj prikrito, vendar nepismena oblast to vse tolerira, kajti njim, predvsem neslovencem, to ni grožnja! Ubi, podganjo drhal oz. deratiziraj

   • zaslosds

    To je opankarjev volilec

   • tramal

    Ne pozabimo da so trije srbini ubili tudi Cankarja.To so divjaki ki spadajo v džunglo k opicam.

    • francelj3

     Ne žalite opic, prosim. Niso nasilne.

    • karlina

     velik podpis

    • Steiermark

     Žal, še vedno, tudi njihovi potomci, ki še niso doživeli evolucije….

  • karlina

   Tudi jaz srčno upam, saj imajo vse dokaze, policija in gospod Janša !!!!!

  • to je bil vaš provokator haha, naj ga kar sankcionirajo haha

 • drago

  Žalostno, da se to dogaja nam, v Sloveniji. Sovražna gesla v tujem jeziku!

  • zaslosds

   To bi morala policija takoj ukrepat,ZAKAJ NI?? Izgleda,da to
   rdečo golazen podpirajo.

   • Slovenec 33

    Ukrepov ni bilo zato, ker je Slovenija okupirana država, v kateri vladajo okupatorji in vleizdajalci slovenskega naroda, združeni v horde redčih klerikalcev in policija jih podpira.

   • karlina

    ZAKAJ-ODGOVOR, PO NAROČILU ČRNCA IN ŠARCA , ZATO !!!!!

 • rubec

  Krivic mora pod nujno k okulistu. Očitno jih nismo izbrisali.

 • mona lisa

  Te podgane strogo kaznovati. Sedaj se vidi kdo širi sovraštvo. Ti levaški podganarji ki vsak mesec dobijo velike vsote našega davkoplačevalskega težko prislužbenega denarja za nič. Ta protest sovražnosti bi trebalo strogo sankcionirati in akterje strogo kaznovati.

 • Peter

  Baje bodo šli do konca.
  Njihovega, no.

  • karlina

   Kar naj, bolj bodo rovarili , slabše zanje.

 • Freiherr

  France Bucar ni dovolil lustracije in zdaj imamo vse polno rdece golazni. Roko na srce, tudi Jansa kot bivsi clan ZK bi bil lustriran, kar po svoje mogoce ne bi bilo slabo. Namesto njega bi se pac pojavila neka druga karizma, ki ga mediji ne bi zdemonizirali do amena. Danes takih shodov ne bi bilo, verjemite.

  • Steiermark

   Ja, če bi tvoji jugopodganji iztrebki, ki so se zažrli v vse pore slovenske družbe in našega denarja, ki ga pridno “glodajo”, pobili vse, še ostale, nedolžne in do njih nič kaj prijazne avtohtone v Slovenij, potem bi pa res , oni, srbaki in ostale jugopodgane, imeli mir, tako pred JJ, kot pred nami, vsemi, ki pošteno in dobro mislimo! Morda pa tudi ti, ne veš, kaj pomeni lustracija! Če bi vedel, to ni uprjeno proti “članom ZK”, še posebaj ne, če so bili pošteni in zaradi svoje zaslepljenosti zavedeni, indoktrinirani, ampak proti vsem jugopartijsim podganam, razčistiti bi bilo potrebno od človeka do človeka, ki so in še nas vedno, tlačijo , ubijajo in nam grozijo celo njihovi potomci – podganji iztrebki. Večina izmed teh iztrebkov, se nahaja na najbolj pomembnih mestih in menda ja neboš mislil, da bi oni delali proti sebi! Spomni se samo primera ribičić, kaj je vse ta zverina počela med in po vojni, da je njegov sin še vedno “zelo cenjen”, nikoli se pa ni distanciral od zločinov svojega očeta, pravtako tudi pankrti, potomci kardelieve podganje drhali…… Nimajo niti toliko sramu, da se nebi kazali na, tudi mednaroddnih inštitucijah – položajih! Si pa res , navaden cepec ali pa provokator!

   • rubec

    Štajermarkova. Lahko bi prej naredila domačo nalogo in preverila komu pišeš. To pa ja ni težko.

   • Hanzi

    Predlagam ti, da začneš spremljati zapise @Antonius, gospod namreč deli naše mišljenje na civiliziran način.

    • Steiermark

     Hanzi, jaz vedno spremljam zapise g. Antoniusa in se skoraj vedn, 99,999 strinjam z njimi, kar tudi izražam . Pod komentatorjem Freiherr-jem pa seveda komentiram oz. se ne strinjam z jim, tam, kjer je pač navaja, da bi “z roko na srce” morali lustirati tudi JJ in potem….(ker bi v tem primeru morali “lustirati” tudi vvelike Slovence, kot je bil g. Pučnik, ki je nekoč, kot sreddnješolec pravtako bil partiji… Kot sem že prej navedla, lustracija ne pomeni, da morajo “obsoditi” ali kriminalizirati vsakogar, ki je bil kdajkoli v partiji, čeprav ni zagrešil ničesr slabega…. Če pa pričakuješ, da se bom o nediviliziranih divjakih in klavcih slovenskega naroda, izražala “civilizirano”, potem ti pa moram povedati, da se na “ciiliziran” način, ne da pisati, o neciviliziranih divjakih, ki še vedno med nami širijo sovraštvo proti vsem, ki se ne strinjamo z jugodiktatorsko in rdečo genocidno politiko!

     • Hanzi

      Glej, tudi če imaš prav, je potrebno ohraniti dostojanstvo. Drugače se spustiš, na njihov nivo.
      Ne zameri, takšno je pač moje mnenje. Si pametna dama, mogoče ne bi bilo narobe, da tako deliš, tudi svoja razmišljanja.

 • totex39

  Briclja zapreti v temnico! Ne moreš verjeti, demonstrirajo proti sovražnikom so pa prav oni tisti, ki v Sloveniji širijo sovražnost.

 • janko

  Pozivanje k uboju je kaznivo! Kot tudi še kaj, kar so sinoči govorno in pisno servirali na shodu. Pričakujem ovadbe! Ubijmo komunizem!

  • CorviRus

   To bo Bobnarjeva sigurno uredila uredila tako, kot mora biti. Ona se ne pusti nikomur izsiljevati, je povedala.

   • janko

    Bomo vidli!

   • zaslosds

    Ja,taprava

   • karlina

    Saj ne bo dolgo, še malo in bo letela s svojega polozaja.

 • FORT WORTH

  To sovrastvo, ki so ga pokazali vceraj nekateri protestniki vodi v fizicni konflikt.
  Direkto pozivanje k uboju je isto, kot smo doziveli tik pred razpadom yugovine, ko so srbski mitingasi vzklikali” hocemo oruzje.”
  Ce policija ne vidi, ne zazna in teh ljudi ne privede pred sodnika ta pa jih strogo sankcionira, potem je demokracija v drzavi le se preteklost.

  • montyamp

   Pri nas še “d” od demokracije nismo imeli , ker ni bilo lustracije , je policija banda polpismenih cestnih inkasantov in udbovskih ovaduhov v službi murglosrbskega kokakartela .
   Amen .

   • karlina

    Veš zakaj in to jim zamerim leta 1991-NI BILO LUSTRACIJE, SEDAJ PA JE ITAK PREPOZNO ZANJO.

  • karlina

   Policija ze zazna, vendar jim je bilo s strani Črnca in Šarca tako zaukazano, ta dva bi bilo treba kaznovati, pa iz stranke LEVICA !!!!! Hm, kar naenkrat sta postali LEVICA in SMŠ-prijateljici, SAB IN SD, pa najhujši sovraznici. To bo še veselo v novi vladi. Pozrli se bodo med sabo. Sicer pa-ta shod bi moral PAHOR OBSODITI in PREPOVEDATI še nadaljne shode, pa jih je opozoril lepo, ko je podelil mandat Janši, da naj se vzdrzijo sovraznosti. Pa se niso. ker je na drugi strani-Kučan. Mimogrede, a ni pred tednom prav Kučan nesel eno pismo in ko so ga novinarji vprašali, če ga nese Bratovškovi, pa je dejal, da očetu njegovega vnuka, to se pravi-Štruklju, on pa je v stranki LEVICA-TOREJ VSE ŠE KAKO ZELO, ZELO KRISTALNO JASNO !!!!

 • mginko

  Sedaj tovariš kučan drži ….. ob takih izpadih. Udbomafijski komunistični pokvarjenec. Maska tvoja je padla za nas nekatere že zdavnaj, za nekatere sedaj ob grobu ugrabljene države in ob tvoji tovarišiji na takih in podobnih procesijah. Kje je sedaj tvoja retorika o sovražnem govoru in pisanju danes ?!. Blefer, večni komunistični blefer slovenskega naroda. Sedaj si tiho, ker to lahko delajo samo tvoji.
  Drugorazredni državljani, koliko časa boste še gledali, poslušali in dovolili, da ta pokvarjenec deli pošten drugorazredni narod, ki danes živi pod mafijsko vladavino te rdeče mafije v ugrabljeni državi ??!!
  Zbudite se že enkrat, če ne za sebe pa vsaj za svoje potomce.

 • All Bot

  Na vlak jih natrpat, pa za Beograd, Sarajevo in Prištino. Taki notranji sovražniki nimajo kaj pri nas iskat.

 • totex39

  Pri nas bodo potrebne takojšnje korenite spremembe in s tem protestom so dokazali, da taka sovražnost ne pelje države v demokracijo, kar so krivi vsi, ki sedijo še vedno v vladi in ne ukrepajo.

 • Edi Puc

  … v kolikor je dovolj slikovnega in filemskega gadiva ter prič je mesto za izjavo ali napis “uboj , smrt..” itd na SODIŠČU in pri tem nisma smisla čakati na policijo.

 • CorviRus

  Kdo je ta, ki tako sovražno nastrojen vpije iz množice v tujem jeziku – “ubi Janšu” ???

  • FORT WORTH

   Eden od zgub, ki si je v vojni za Slovenijo obetal zmago JNA…
   Tega se danes ne morejo preboleti.

   • CorviRus

    Mogoče celo nekdo od izbrisanih, ki so se po vojni v Sloveniji vrnili nazaj v Slovenijo in jim je Krivic zrihtal bajne šolde ?
    Tule pa mora naša policija ukrepat. Tole pa ni kar tako …….. tale je nevaren – mogoče celo bolnik….. skratka……hmmm

    • Steiermark

     Vsi ti “udeleženci” sovražne združbe, so bolniki in to kužni, ker svoje sovraštvo prenašajo na svoje potomce!

     • karlina

      To jim je ze v genih, to vedno poudarjajo vsi zgodovinarji !!!!

    • FORT WORTH

     Mogoce ??
     Ne samo bolnik je tudi zgubaski mongoloid.

  • Steiermark

   Ko bi vsaj bil “človek”…….(potem nebi tako kričal, predvsem na tuji zemlji in nad njemu tujimi ljudmi, ki mu niso po godu)!

   • zaslosds

    Ta ni človek

 • Kučko pod pručko

  Sranje na svoj talar

  Moje mnenje je, da je bil včerajšnji shod levakarjev zelo koristen za slovensko demokracijo. Boljše antireklame zabitim bizgecem ne bi mogel narediti noben medij, tudi Nova ne. Kučanovi falirani študentje in delomrzneži kar sami serjejo na komunajzarsko mizo. Njihovo nekulturno početje bodo rdeče stranke občutile na volitvah 2022, največ seveda SD, ki se ne ogradi od primitivizma njihovih plačancev.

  Sicer pa je tudi Židan prezabit, da bi to doumel!!!

  • Anton

   Škoda res. Sd bi lahko bila resna stranka.

  • zaslosds

   Že to,da so si po wc-jih delali reklamo ti pove vse.

  • etrusk

   Tudi moje mnenje te tako.Odlična reklama komunistov

   • milanček

    to so bolj degenerirani komunisti! Je pa dejstvo, gre za slovenski narod, potrebno bo odstraniti vse uničevalce nas Slovencev in enkrat za vselej se moramo osvoboditi! kućanu neslovencu, čefurju jankoviću, zemljariću in ostali golazni pa pobrati ves nakraden kapital in jih pospremiti iz naša Slovenije! torej, sekret kućan, dovolj te imamo!

 • Amerikanc

  To so bili šarkotovi volivci. Sedaj Vam je verjetno jasno od kje Šarkotu navdih za svojo Yugoslovanarsko retoriko.
  Tudi meni se zdi dobro, da so ljudje lahko videli peščico proyugoslovanarjev, katerim Slovenija ni intimna opcija.

 • Vera

  Kaj je tisti pokavec s postrani lasmi naredil v svojem življenju pametnega ? Divjanje in vpitje ” ubij Janšu” , se je slišalo med prenosom na TV . Kazen za razgrajače mora biti !

  • karlina

   Organizator-pederski mulec.

 • Antonius

  Ko bo nova vlada še enkrat prevetrila državni proračun, bodo človekoljubni mirovniki in ostala plejada razgrajačev vseh vrst, zagotovo ob cucelj iz katerega se napaja.
  Plačani bleferji štrajkajo, grozijo in razgrajajo v korist tistih, ki Slovenijo v imenu globoke države že od osamosvojitve naprej izčrpavajo in kradejo.
  Prav bo, da novi policijski minister Bobnarjevo povpraša, zakaj je njej podrejena policija dovolila, da so si organizatorji dovolili speljati neprijavljen in nedovoljen protest. Če lahko sredi Ljubljane nekdo, na video posnet, kriče poziva na umor politika Janše, potem ne vidim nobenega zadržka, da kaj podobnega doživi tudi Kučan, ko namesto psa po Ljubljani sprehaja svoje kolo.
  Počasi se v javnost le zrcali slika, kdo v resnici so človekoljubni prevratniški mirovniki. Golazen, na kratko, prekucniška revolucija se jim še vedno pretaka v krvi.

  • lokec

   Za novega policijskega ministra bi bil primeren Grims.

   • Pater

    Še bolj pa Jelinčič, vendar je v zadnjem času preveč Šarkota podpiral. In je šel ministrski stolček. Pa pa Zmago

  • Marjan IV

   Če jim kar vzamejo cucelj, bodo še bolj ponoreli. Mogoče obstaja boljši način?

 • Olga101

  Ovadbe anarhistov!

 • Anton

  Pa saj to smo navajeni od leta 45. Janša jih je pozval naj pridejo iz gozda, ti je rezultat

 • terminalar

  Če si lahko javni zavod RTV brez posledic privošči “Smrt Janšizmu”, kako si potem lahko šele ti pokovci na ulici.

 • Unikatna

  Če pa javne grožnje z smrtjo niso za kazensko ovadbo in zapor, potem ne vem zakaj še sploh imamo policijo!!!??

  • montyamp

   Policijo imajo murglosrbi za vzdrževanje svojega monopola v JU in DU .
   Če bi policaji imeli pamet , se ne bi pustili za slabe plače nategovati starim partijskim fosilom .

 • Šeól Had-TunkaBunka

  “Ubi Janšu” …. “Ubi Janšu” … “Ubi Janšu” … ????… Zakaj že???

 • rubec

  Bom sam sebi odgovoril. Ga ni slovenca v ljubljani, ki bi temu briclu odbil lubenico? Ni.

  • karlina

   Itak ,da ga ni, ker v tej SRBSKI ENKLAVI Ljubljani ne najdeš več PRAVEGA SLOVENCA !!!!

 • Šeól Had-TunkaBunka

  Smrt janšizmu, svoboda narodu ???… Zakaj že???

  • Mademoiselle

   No, no. Na tak nivo se spuščajo samo skrajneži. Želeti nekomu smrt je podlo. Čeprav se ne strinjam z marsikom pač – vsak ima svobodno pravico se izražati kakor hoče.

   Zanimivo pa je, da se največji človekoljubci in ‘svobodnjaki’ poslužujejo takšnega besedišča.

 • Šeól Had-TunkaBunka

  A sta Janša in SDS res lubadarja????… Zakaj že???

 • rubec

  plus čas za malco.

 • CorviRus
 • xtc

  Destvo ,da to ni temna stran protesta ampak njegov pravi obraz.
  In ob tem bi se morala večina ljudi vprašati,kakšna je ta ulična drhal na kateri ni nič dostojanstvenega ,marveč hujskaško nestrpnega in psihopatsko nevarnega.

 • Peter

  Baje se je za nekaj sekund javil tisti, ki je včeraj nosil plakat, da je glasovanje tajno.
  Ne vem pa, kam je izginil tako hitro, no.

 • CorviRus

  Je to res, kot mi je znanec govoril, da so bili glavni govorci tisti, katerih korenine izhajajo iz južnih republik ?
  Če je to res, se moramo zamislit, kaj za nas to pomeni !

  • montyamp

   Cankarja so 1918 ubili trije srbsko govoreči .

  • Joc 52

   Mitingasi….malo zapoznelo

   • Steiermark

    še vedno upajo, da bodo dobili malico in dnevnico….

  • karlina

   Ja, itak, kdo pa je v Ljubljani-balkanska republika v Sloveniji.

 • Peter

  Ni res, zraven je bil tudi Kenda, ki ima čisto predolgo delovno dobo.
  Če bi imel krajšo, bi bilo marsikaj v zdravstvu boljše, kot je, no.

  • karlina

   Kenda, hm se boji nove vlade zaradi korupcij v zdravstvu, ima mogoče prste v marmeladi in pa itak-upokojeni naši z visokimi pokojninami, se jim vidi ze po zunanji podobi, da jim ne gre slabo.

 • lokec

  “Protestnik, ki je vpil, da je treba “Janšo ubit”. Foto: Demokracija.”

  Že s strani se vidi da je to en čefur. Po postavi predvidevam, da je en varnostnik, ki vsak službeni dan presedi 8 ur na fotelju.

  • Joc 52

   Ali ni policaj?

 • zaton

  Hja, udeleženci pa vedno isti: Bricelj, Dobranić, Kordeš in ostala zalega. Škoda, ker je meteor včeraj zgrešil cilj.

 • Olga101

  Dobro si jih oglejmo! Sami paraziti slovenskega naroda! Dovolj je! Gre za rušenje ustavne ureditve in pozivanje k nasilju! Policija tega ne vidi?!ll

 • rubec

  Danes bo ta vsega obsojanja vreden shod na dnevnikih deležen ostrih kritik tako na rtv tako na pop tv. Ob kateri uri bo ta dnevnik, vam ne vem povedat, lahko vam pa povem, da bo tisti ob 19 uri tak: sedemnajst minut dončić, dve minuti Tito s krasa št.2 in 5 minutna reportaža kako se udeleženci nove sezone šova “Pedri in lezbijke plešejo” zgodaj zjutraj ob dvanajstih prebujajo.

  • karlina

   Ja, itak, da bodo to prikazali-ob svetem nikoli.

  • Felikss_AH

   LOL!

 • Franc Šink

  Od kje jim denar, da lahko plačajo te drekače in kričače.

  • Joc 52

   Se ve…pokraden NAS denar

 • zaton

  Portal 24 ur poroča, da je včeraj 33-letnik v Ljubljani streljal v zrak. Zna bit, da je bil kateri izmed protestnikov shoda proti sovraštvu, ki se mu Janša povsod prikazuje in je zato streljal, ker je bil še pod močnim vtisom protestne parole “ubi Janšu”.

 • macon

  Zborovanje levih fašistov. Organizatorje in govornike popisat, oglobit in v skrajni konsekvenci zapret, ker pozivajo k nasilju.

  Izmečki družbe, ki se imajo za boljše od večine. Lažnivci, konformisti in pokvarjenci. Psihiatrija na prostem.

 • Garbage man

  Miličnikom takoj povečat plače…….NE!

 • Vsemogočni Sveti Oče Lojze

  Ti protestniki se bojijo, da jim bodo ukinili socialno pomoč. Lenuhom je odklenkalo.

 • ROMAN Naprudnik

  a Videmška ni bilo,da nam bi povedal,kaj so za njega ti udeleženci?

 • rubec

  Če bi imeli kinto za še malo večji karton, bi dodali še Mississippi.

 • bubamara

  Ubi, ubi Šarca. Ubi.

 • zaton

  Včeraj je bilo na shodu veliko rdečih zvezd, mavričnih zastav, slovenske zastave pa nobene.

  • lokec

   Pa menda ne misliš, da bodo nekulturni divjaki nosili slovenske zastave.

   • Steiermark

    ne samo “nkulturni divjaki”, jugosrbaki, ki so se in se še borijo proti nam, avtohtonim v Sloveniji – sve je naše i ubi ga – njihovi slogani!

 • zaslosds

  Vso rdečo sodrgo popisat,gradiva je dovolj in visoko sankcijonirat.

 • zaton

  Na protestu sami odpadniki.

  • karlina

   Itak, kot vedno in takšni odpadniki so šli ze leta 1939 med komuniste in kaj so delali, vemo.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • FORT WORTH

  Na sliki je ljubljankovic, ki je upil “ubi Jansu”
  Bi lahko videli njegov smrdljivi gobec ?!

 • spartan

  Dejstvo je, da so kače vseh vrst začele dvigovati glave predvsem balkanske.

 • plavi-mil

  A to so sami čifurji, LGBT-jevci, Metelkovci in Rogovci, skrajni levičarji , kot so kordiši, pa še stari udbovci z slapšakovo na čelu, katero so iz Beograda nagnali, ker je kradla, lepa druščina sovražnih delomrznežev . Upanje daje edino to, da jim narod ne verjame VEČ.

 • tramal

  Če smo pravna država ,bi morali te budale ki so vzklikali smrt Janši,takoj zapreti.Srbine pa izgnat ,ker nikoli ne bodo prenesli poraza ki so ga doživeli proti zavednim Slovencem in Janši.

 • Anton

  Aha! Policija je že Janševa!

 • zaton

  Včeraj je v Ljubljani razsajal komivirus.

 • montyamp

  Ka pa fafajonka in žvepleni ???
  Aja , sta poslala blesavega Kordiša .

 • lokec

  A na Štromajerja ste pa že pozabili. A bodo kakšni protesti Aleš Primc

  Zrelo za odstop: “Vesel božič, umazane živali” – tako vulgarno je Pikalov državni sekretar Štromajer Slovencem voščil za božič.

 • Andrej Žalec

  Pa kdo je ta Igor Bricelj ? A je tudi Franc Korotaj ?? Od kje je? Kdo je? Vidim ga na vsakem zborovanju skupaj z tistim Milanom iz Vrhnike. Očitno imata dobre pokojnine in veliko časa…

  • Antonius

   Bricelj je otrok pokojnih staršev po Briclju, gostilno z enakim imenom, kjer se je zbirala udbovska golazen, so imeli pa na Kajuhovi v Ljubljani.
   Udbovsko poreklo in korenine ga ščitijo, da si sme dovoliti več, kot drugorazredni državljani.

   • karlina

    Točno tako in bivši policaj. Bog si vedi, koliko jih ima na vesti.

   • Andrej Žalec

    Hvala. Torej ničvreden imbicil…

 • etrusk

  Če se sedaj slovenski narod ne bo zbudil je to konec Slovenije

 • lena

  Ko pogledas slike s protesta in ljudi na njih, ti je hitro jasno, da gre za ljudi ,ki so nizjega socialnega ranga, po vsaj verjetnosti tudi nizje izobrazeni in razgledani in s tem hitra moznost manipulacije z njimi. Pa vzklikanje v balkanscini, tudi dosti pove. Ti primitivni ljudje si tudi vec kakor revscino, ki jo imajo, ne zasluzijo. Za kaj vec in s tem za boljse zivljenje, je pa treba imeti pamet v glavi!

  • karlina

   Zato pa je bil in so vsi levičarski shodi v Ljubljani.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Briclja in Kordiša je treba samo dobro prebutat, jima polomt nekaj kosti in izbit nekaj zob, pa bosta za vedno tiho! Prekleta pankrta levuharska!!!!

 • Marjan IV

  “povampirjene hudobne podgane”
  Ti “protestniki” uporabljajo enak besedni zaklad kot nacisti. Ali so res iz istega gnezda?

 • Pater

  Kaj imajo Srbi za protestirat po Ljubljani. V Beogradu imajo svojo vlado pa naj tam delajo zgago.

  • sunday

   seveda imajo, zelo veliko mimajo, saj v ozadju teh protestov stojijo rdeči velikosrbski srbofili – t.i. jugonostalgiki, si rečejo kadar želijo izpasti prijazno – gre pa za navadno svojat !!!

   • karlina

    LJUBLJANA-SRBSKA ENKLAVA !!!!!

 • barbara rov

  Morda tale koalicija res ni po godu določenemu odstotku volilcev ampak pozabljajo, da tale koalicija JE po godu ostalemu odstotku volilcev…

 • sunday

  zakaj v slo. še nimamo corona virusa? ker še njemu postane slabo, ko vidi kam in v koga bi se moral naseliti !!!

  • janko

   Vedel sem, da obstaja en razlog za to!

 • Van Der Waals

  to niso nobeni demokrati!!! take ne demokratične proteste je potrebno prepovedati.!!!! z vso silo zatret!!!

  • sunday

   seveda niso demokrati, to so krvosesi, srbski krvosesi slovenskega naroda – kot cel čas propadle juge do 1991!!!

 • karlina

  Prekleta hudičeva, res hudičeva, satanistična banda-zgoraj so-lenuhi, lenuhi in še vedno lenuhi, brezdelnezi iz nevladnih organizacij, prisesani na davkoplačevalski denar, večni študenti, ki se jim ne ljubi absolutno nič-ne študirati, kaj šele delati, pač pa vpiti. Iz zanesljivih virov vem, da so to dobro plačani gnoji in še-upokojenci, ki ze na videz delujejo, da nimajo majhnih pokojnin. Slapšakova pa je itak srbska, da ne napišem kaj, mislite si po svoje. Iz Srbije so jo nagnali, ker je kradla na fakulteti, naša rdeča svojat pa jo je sprejela z odprtimi rokami. No, policija in seveda-gospod Janez Janša, Pivčeva in Počivalšek, TAKOJ KAZENSKO OVADITI TISTE, KI SO VSEM VAM GROZILI S SMRTJO !!!!!!! aja, saj res protest proti sovraznosti, so zamešali -moral bi se in se imenuje-POKAZIMO NAJHUJŠO SOVRAZNOST, KAR JO PREMOREMO PROTI VSEM DRUGAČEMISLEČIM , KOT SMO MI-DOBRO PLAČANI HUJSKAČI, BANDA, GNOJI !!!!

 • zaton

  A Svetlane Makarović z rdečo zvezdo pa ni bilo na shodu, se boji koronavirusa?

  • CorviRus

   Slapšakova je bila tam, ki ni več njena “komšinica”.

 • Damjan Ahacic

  Na plan prihaja strah levice, da bo “fašistična” koalicija uresničila vse tiste cilje, ki jih prokomunistična koalicija novih obrazov ni znala.

 • Imperial Commando

  REŠIMO SE BRICLJA!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Jaz sem za to, da se to komunajzarsko gnido poišče…

   • Felikss_AH

    Prepoznal sem ta runklasti ksiht… njegovi so imeli gostilno Bricelj pri Grubarjevem kanalu, Štepanjska vas. Igorček je bil mutast, zamorjen zoprn in muhast pamž, “pomagal” je strežt… ampak samo ko ga je fotr nateral. Bilo je zanimivo ker ga fotr ni prenesel… nazjal ga je vsakokrat in ga je mama pogosto vzela v bran ko bi ga klofnil. Zdaj mi je jasno zakaj ga lastni fotr ni maral, čeprav se mi je takrat zdelo da je prestrog. Gostilna je sicer bila odlična, kolikor se spomnim tam so se zbiral tudi lovci, mama je bila zelo lepa ženska… očitno im je pri tem pamžu spodletelo… pač dogaja se. Kolikor sem zasledil iz drugih virov je strasten ribič ki je (nič čudnega) otrokom kradel ribiške palice in ih nosil v ribiško društvo Vevče kjer so si delili “dobiček”. Baraba bil in se “razvil” v še večjo barabo… kar pojasni zakaj je Levičar

    • Rožle

     Ja, to da se tudi jaz že večkrat zasledil, da je kradel otrokom ribiške palice ..
     Nek uporabnik na tem forumu isto ribič bi znal tudi to potrditi ..

    • cosmosjasnovidec

     Če je ribič treba smradu pomagati,da ga zalije voda.
     ———————————————————————————————————-
     Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
     ———————————————————————————————————

 • janko

  SLOVENCI, REŠIMO SE KOMUNISTOV!
  Ne jim pustiti več pisnit!
  Samo delajo še lahko, nihče več naj ne sde za mizo poltike in nihče več naj nikjer nikoli več ne “modruje”.

 • Rožle

  A krote se pa temu režijo zraven … ?

  • cosmosjasnovidec

   Saj niti zblojenci nimajo pojma čemu se režijo.Sem že videl nekaj takih psihično prizadetih kateri se kar sami sebi smejijo tudi,če so kje popolnoma na samem.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Hahahahahaha kake prismuknjene čefutarske ter levuharske hijene.
  Sem že včeraj navedel,da se brezdelneži čefutarji ter levuharji vsi na sociali bojijo,da bodo morali iti delat drugače jim bo ukinjena podpora katero so jim seveda levuharji omogočali,ker je v vladi in na vodstvu do sedaj bila vsa čefutarska sodrga.
  Drogirati se,pijančevati,lenuhariti na račun slovenskih davkoplačevalcev je tej bandi lopovski čefutarski tekel med v gobce.Svinjad odurna se naj spoka v svoje čobanske kraje ter tam pametuje.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • Rožle

  Ko vsaj ne bi omenjali boj proti sovraštvu ..

  Tole napad je najboljša obramba me vselej pogreje do konca ,,,,

 • MesecnikPajac

  a so fašisti meli zbor? A so jih pregnali z vodnimi topovi?

 • Dare

  Bodite pazljivi!
  V Slovenijo je prišla skupina ljudi, ki hoče zanetiti Državljansko Vojno! To so storili v Bosni, Ukrajini, povzročili padec Angleške
  Banke itd…
  Ne Nasedajte! Sedaj je za njih Idealen čas!
  Premislite!
  Lp. Dare

 • cosmosjasnovidec

  Takih demonstracij se udeležujejo samo taki::::
  Izpoved iz ginekološke ordinacije pri pregledu zabite zaostale čefutarke katera se je tudi udeležila shoda sovraštva. …
  V meni raste vesoljec je pojasnjevala pri ginekoleškem pregledu….
  “Gospodična je bila prepričana, da ji nekaj raste v telesu in kuka skozi vagino.
  Mislil sem, da je morda pozabljen tampon ali košček toaletnega papirja, kar se rado zgodi pri teh balkankah.
  No, ugotovil sem, da je v vagino vstavila krompir, ker ji je nekdo svetoval, da tako ne bo zanosila.
  Krompir je vzklil in to, kar je čutila, so bili kalčki oziroma že celi šopi kot grmovje.
  Razložil sem ji vse o kontracepciji in jo opozoril, da je vstavljanje stvari v vagino lahko zelo nevarno predvsem,ker ima nadnaravno ogromno preveliko bi se lahko v njej razvil cel Konj katerega bi bilo težavno spraviti iz nje..
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  Pravzaprav je dobro, da je prišla na dan vsa beda levičarjev.

 • šmentanamuha

  Smrt kučanistom!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Protest norcev.

 • FRANC3

  Če je to cvetober slovenske inteligence, potem smo v riti. Slabo se nam piše, če bi taki prevzeli oblast.

 • Janko Lisjak

  Vazno je da ste razumel

 • In zdaj si zamislite, da bi takšen protest organizirala desnica, oz. tisti, ki ljubimo domovino. Verjamem in prepričan sem, da bi nas zopet popisovala UDBA, noč bi preživeli v zaporih, tako kot je to bilo v času jugovine, ko so duhovnikom prisluškovali, jih zapirali na Goli otok, ko so nam vdirali v cerkve, župnišča, samostane…Ko smo to prijavili, policija nikoli ni ukrepala, ker so bili mnenja, da smo kot “sovražniki” bratstva in enotnosti ter samoupravnega sistema, to tudi zaslužili. Kaj smo doživljali duhovniki, bogoslovci na služenju vojaškega roka, pa sploh ne omenjam. Težko vprašanje, kako se s takšnim zlom in sovraštvom do desnice soočiti: ali vračati zlo z zlom, ali se boriti z besedami. Pristajam na besedni boj, saj so levaki v tem seveda “a literati”. Da pa se vabi Slapšakovo, ki je preverjeno ropala svojo srboslavijo, potem pa pobegnila v Slovenijo in lepo živela na račun nas desnih. Brez kančka sramu, ali hvaležnosti, da je lahko živela na naš račun-to znajo samo levaki. Levaki ne znajo in nočejo delati ničesar, zato imajo nas, desnico, da plačujemo davke. S komerkoli sem se v Evropi pogovarjal o opoziciji in kako so zaprli predsednika opozicije, večina njih je bila popolnoma šokirana. Da gredo uničevati predsednika JJ, ga poslati v zapor, ob tem pa pohoditi vse človekove pravice in pravo, to se rojeva samo v Murglah.Takšna zloba je tako vsidrana v levičarske duše, da bo čedalje huje. Tožilstva v državi ne ukrepajo, policija ne zmore varovati niti Ljubljane, kaj lahko pričakujemo od vojske, vsi sitemi so popolnoma destabilizirani ali uničeni, vse to so zakuhale zadnje vlade z blagoslovom Murgel in udbo-murgelske klike. Murgle so strup in grobar slovenskega naroda. V Murglah so nakradene milijarde slovenskega denarja, zato pa smo v takšni bedi, da umiramo na obroke. Ali takšno prihodnost ustvarjamo za potomstvo?

 • drago

  Če bodo največje grožnje (Ubi Janšu) ostale brez policijske obravnave in ovadbe potem naj pač policisti zaslišujejo osebe, ki všečkajo Fajonovi nevšečne komentarje.