fbpx

To je mladenič Uroš, ki se je sadistično izživljal nad kužkom – Zdaj zaradi groženj ne upa iz hiše, zagovorniki živali pa želijo, da se javno opraviči pred celo Slovenijo

Mladenič iz posnetka, na katerem voznik audija zbije psa in se ob tem sadistično reži, je po naših zanesljivih informacijah Uroš Gracej iz Oplotnice. Foto: Instagram.

Mladenič iz Oplotnice, ki je pred dvema dnevoma na socialno omrežje Facebook naložil šokanten video posnetek, na katerem s svojim audijem zasleduje psa, preden ga zbije in se ob tem sadistično reži, zdaj ne upa več iz svoje hiše, navaja spletni portal Pesmojprijatelj.si. Uroša Graceja naj bi policisti že obiskali na njegovem domu, v nedeljo pa naj bi prejel tudi veliko groženj s smrtjo razjarjenih zagovornikov živali. Številni ljudje pa so na spletni strani Srce za Bulle delili printscreene svojih pogovorov z Urošem, ki nazorno prikazujejo, kako se je mladenič iz prizadetih najprej norčeval, risal krste in grozil, da je povozil še več psov, nakar se je vse številčnejših jeznih zagovornikov živali tako ustrašil, da je skušal krivdo strahopetno najprej zvaliti na lastnega očeta, potem pa je le priznal, da je na posnetku on in da je s psom vse v redu.

“Smo ga kontaktirali po telefonu in je najprej lagal, da ni on, ko pa smo mu dokazali, da je notranjost vozila, iz katerega je snemal, njegov audi,j e spremenil zgodbo in pametova,l da je to od soseda pes in da mu nič ni bilo,” je na spletni strani Srce za Bulle na Facebooku zapisal skrbnik Simon Mihorič in v dokaz priložil posnetke njunega pogovora prek aplikacije Messenger.

Takole je komuniciral Uroš z zgroženimi zagovorniki živali, preden se ni jeznih ljudi nabralo preveč in se je ustrašil. foto: Facebook.

Na koncu se je takole opravičeval skrbniku strani Srce za Bulle in prosil za umik videoposnetka. Foto: Messenger.

No, Gracej je sicer izbrisal svoj Facebook profil, ni pa tega storil na Instagramu, kjer ga je našla tudi novinarska ekipa Nova24TV. Na svojem profilu ima javno objavljenih več slik svojega audija, s katerim je povozil kužka,iz česar lahko sklepamo, da je velik ljubitelj športnih avtomobilov.

Urošev audi. Foto: Instragam.

Foto: Instagram.

T.F.