fbpx

Tragedija v Grosupljem: Moški umoril nosečo 27-letnico in nerojenega otroka, nato pa sodil še sebi

Foto: 24ur

V jutranjih urah je neznan moški v industrijski coni v Grosupljem streljal na nosečo žensko, ki je umrla, prav tako tudi njen še nerojeni otrok. Morilec je po dejanju pobegnil in sodil še sebi.

Ob 8.30 uri zjutraj je v industrijski coni v Grosupljem prišlo do hude tragedije. Povsem običajen dan so prekinili streli iz strelnega orožja. Pred tem je 44-letni moški lovil nosečo žensko, ki se je pred njim zatekla v bližnje podjetje, nato pa jo je ustrelil. Sprva so poročali, da je ta ranjena, kasneje pa je za posledicami umrla.

Kot poroča radio Zeleni val je do streljanja prišlo v podjetju Fasaderstvo Fama, žrtev pa je hčerka lastnika tega podjetja, stara le 27 let. Moški je po tragediji pobegnil s kraja, kasneje pa so ga našli na Polževem, kjer je storil samomor. Ob truplu so našli tudi pištolo. Policija 44-letnika v preteklosti sicer še ni obravnavala, prav tako ni imel dovoljenja za orožje.

Vzrok streljanja je bilo ljubosumje. Kot smo izvedeli, moški nikoli ni bil v zvezi s svojo žrtvijo, vendar je bil z njo kljub temu “obseden”.

Grosuplje

Opazovalec z bližnje stavbe je ujel storilca na delu. (Foto: 24ur)

Policija primer še preiskuje.

Rok Krajnc