fbpx

Tragedija v Mariboru: Moški ustrelil partnerico

(Foto: iStock)

Maribor pretresa nova tragedija. V ponedeljek popoldan je policija dobila obvestilo, da je v stanovanju v Mariboru truplo, pozneje pa se je izkazalo, da naj bi partner ustrelil svojo 45-letno partnerico.

Policija več podrobnosti o dogodku še ni razkrila, spletni Večer pa poroča, da je v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru prišlo do streljanja, v katerem je umrla ženska. Glede na izjave stanovalcev naj bi ji sodil njen partner, ki ga je policija prijela in odpeljala s službenim vozilom.

Iz PU Maribor so medtem sporočili, da so kriminalisti zaključili ogled kraja najdbe trupla 45-letne ženske. Ogled je vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru v navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru

“V tej fazi kriminalistične preiskave lahko potrdim zgolj to, da gre za nasilno smrt 45-letnice. V zvezi s tem nasilnim kaznivim dejanjem smo sinoči pridržali eno osebo. Kriminalistična preiskava se intenzivno nadaljuje, odrejena pa je tudi sodna obdukcija pokojne,” je navedel tiskovni predstavnik Miran Šadl. Pojasnil je še, da je treba opraviti še vrsto kriminalistično-tehničnih preiskav in zbrati dodatna obvestila.

Predvidevajo, da bodo več informacij o samem dogajanju lahko posredovali jutri.

B. O.