fbpx

Tragična prometna nesreča z motorjem vzela življenje 16-letnega Mohorja

Foto: Facebook

Predvčerajšnja tragična nesreča, o kateri smo pisali in je vzela 16-letnika Mohorja, je pretresla njegove prijatelje, člane Godbe Dobrova – Polhov Gradec. Izgubili so prijatelja, bobnarja in harmonikarja Mohorja.

Na Facebooku so zapisali: predvčerajšnjim nas je mnogo prezgodaj zapustil naš bobnar, harmonikaš in predvsem dober prijatelj Mohor Košir. Vedno je rad poprijel za harmoniko, bil dobre volje in poskrbel za sproščeno in nagajivo vzdušje. Družini in svojcem izrekamo iskreno sožalje. Tebi Mohor, pa hvala za vse. Hvala, da si bil to kar si, da si bil del naše ekipe. Za vedno boš z nami, če ne tako, pa drugače. Nikoli te ne bomo pozabili. Tvoji prijatelji, godbenik.

Kot so nam sporočili s Policije, je 16-letni voznik motornega kolesa vozil po lokalni cesti iz smeri Žiri proti Smrečju. Z motornim kolesom je zapeljal desno zunaj vozišča na makadamsko izogibališče in kljub zaviranju zapeljal v kamniti propust pod nivojem vozišča, v katerega je trčil. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Foto: FB

Foto: FB

Družini in prijateljem uredništvo izreka iskreno sožalje.

Portal-OS.si