Tujca Ljubljančanu najprej grozila z nožem, nato pa mu ukradla avtomobil

Slika je simbolična (foto: iStock).

Policisti obravnavajo rop vozila v Ljubljani, o katerem so bili obveščeni danes zjutraj. Po poročanju STA sta neznana storilca vozniku osebnega avtomobila zagrozila z nožem, ta je moral avtomobil zapustiti, eden od storilcev pa se je z njim odpeljal.

Na Policijski postaji v Ljubljani obravnavajo rop vozila, ki se je zjutraj zgodil v Ljubljani. Dva moška sta oškodovancu zagrozila z nožem, nato pa se je eden od njiju odpeljal z ukradenim osebnim avtomobilom.

V zgodnjih jutranjih urah so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu v središču prestolnice. Neznana moška sta prišla do voznika, ki je sedel v osebnem avtomobilu in mu z nožem zagrozila, da mora vozilo zapustiti. To so doslej znani podatki policije. Po poročanju portala N1 je šlo za osebno vozilo znamke Hyundai i30.

Eden od storilcev je bil višje rasti, imel je črno brado in črne lase, oblečen pa je bil v sive kratke hlače in temnejšo majico. Drugi je bil visok okoli 160 centimetrov, suhe postave, imel je svetle lase s plavolasimi prameni, na sebi pa je imel oblečeno črno trenirko in temno majico. Po poročanju STA je govoril tuj jezik, policisti pa trenutno še zbirajo obvestila v povezavi s kaznivim dejanjem in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tanja Brkić