fbpx

V hudi prometni nesreči v Avstriji ugasnili življenji slovenskih motoristov: Umrl veliki slovenski domoljub Aleš Dolinar in partnerica Karmen Schwartz

Aleš Dolinar. (Slika: Facebook)

V prometni nesreči je ugasnilo življenje Aleša Dolinarja, velikega slovenskega domoljuba. Z njim je umrla tudi njegova življenjska sopotnica Karmen Schwartz.

“Pa saj ne morem verjeti! Je res že zdaj moral oditi … in to spet en pošten in srčen človek?! Hvala mu za vse lepe trenutke druženja tukaj na fb in tudi za vso resnico, ki nam jo je nosil v teh časih! Ostal bo lep spomin! In naj počiva v miru – vam vsem, ki ste ga imeli radi, pa iskreno sožalje …” se od Aleša poslavljajo prijatelji na družbenih omrežjih, od Karmen pa: “Srede več ne bodo iste brez tebe … Družini iskreno sožalje.”

Aleš in Karmen (Slika: Facebook)

Po družbenih omrežjih je danes zaokrožila vest, da sta v prometni nesreči v Avstriji umrla Aleš Dolinar in Karmen Schwartz. Karmen bi čez nekaj dni praznovala 45. rojstni dan, Aleš pa je konec aprila dopolnil 57 let.

Kot poroča avstrijski Kurier, je do nesreče prišlo včeraj okoli 13.30 v Breitenbrunnu v Avstriji. Kot je povedala policija, naj bi Dolinar iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni pas, po katerem je pripeljal 30-letni Dunajčan. Kljub zaviranju je prišlo do trka. Karmen Schwartz je umrla na kraju nesreče, Aleš Dolinar pa v državni bolnišnici Wiener Neustadt. Voznik avtomobila je ostal nepoškodovan. V reševalni akciji je sodeloval tudi helikopter.

Aleš in Karmen sta se peljala na dopust na Slovaško.

Kot je razvidno iz profilov na Twitterju in Facebooku, je bil Aleš Dolinar velik slovenski domoljub.

Aleš in Karmen, v božjem naročju počivajta v miru, naj vaju Bog blagoslovi za vse, kar sta naredila za Slovenijo in Slovence.

Demokracija.si