V kriminalistični akciji s področja prepovedanih drog pridržanih več ljudi – med njimi naj bi bil tudi Anis Ličina!

Datum:

Potem ko so v ponedeljek policisti opravili sedem hišnih preiskav pri osumljencih, ki naj bi prek spleta razširjali posnetke spolnih zlorab otrok, starih od 3 do 13 let, je v torek napočil dan za nove hišne preiskave. Portal 24ur poroča, da so včerajšnje preiskave potekale na območju Policijske uprave Ljubljana zaradi suma storitve kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Kot navajajo, je bilo pridržanih več ljudi. Izvedeli smo, da naj bi bil med omenjenimi tudi stari znanec slovenske in avstrijske policije Anis Ličina. 

Kot navajajo na 24ur, je šlo za obsežno akcijo, opravili naj bi namreč prek 50 hišnih preiskav. Pri tem pa so aktivirali večje število posebnih policijskih enot. Zaradi interesa same preiskave na PU Ljubljana pravijo, da zaenkrat ne morejo z javnostjo deliti nobenih dodatnih informacij. Kot pravijo, je pričakovati, da bo kaj več znanega v prihodnjih dneh.

Aprila lani aretiran zaradi trgovine z mamili 
Informacija s strani našega vira glede vpletenosti Anisa Ličine niti ne preseneča nikogar, ki je seznanjen z njegovo preteklostjo. Ličina je bil namreč aprila lani zaradi trgovine z mamili aretiran na mejnem prehodu Karavanke. Pred tem je bil že aretiran zaradi umazanih poslov – preprodaje prepovedanih drog in obtožen zaradi tihotapljenja migrantov, a se mu seveda ni zgodilo popolnoma nič. V vlogi enega izmed frontmanov protivladnih protestov je bil celo povabljen pred mikrofon javne RTV Slovenija, katere delovanja smo prisiljena plačevati vsa gospodinjstva. V izjavi za Tednik je podal škandalozno izjavi, da bi morali novinarji nositi napise RTV, pa jih protestniki ne bi napadli.

Ličina si je v preteklosti dovolil žaliti in grobo zmerjati policiste z “neumneži” ter kričal, da je Ljubljana “njegovo mesto”, in pozival, da naj “gredo policisti nazaj v svoje vasice”. Konec maja 2020 smo na Nova24TV poročali, da je Ličina prek Facebooka želel smrt kandidatu SDS za evropskega poslanca Davorinu Kopšetu. “Svinja Stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj,” je takrat pisal Ličina. Z grožnjami pa je bil soočen celo novinar Nova24TV Domen Mezeg, ker si je ta drznil pisati o sumljivih poslih znanega levičarskega protestnika (preprodaji luksuznih avtomobilov). Ker je Ličina Mezga nadlegoval in mu grozil na socialnem omrežju Facebook, je ta na policijski postaji Moste podal prijavo.

Anis Ličina z mercedesoma razreda G in S (Foto: FB)

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Tihotapca migrantov med vratolomno vožnjo ustavil šele stinger – ta nato pobegnil

Policisti so v sredo pri prevozu migrantov v Drašičih...

Pozor! Več kot 100 tisoč obrtnikov v prihodnjem letu čakajo bistveno višji računi za elektriko!

Energetska zbornica trdi, da so opozorila Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije...

Kaj je policija počela na domu Aleša Hojsa?

"Saj pravim, Udba v Svobodi. Verjetno sta policista delala...

Možnost popravnega izpita koalicije; Levice “neživljenjskost” zakona ne zanima

Na današnjem dnevnem redu državnega zbora je tudi predlog...