V Ljubljanici našli truplo, najverjetneje gre za Klemna Jakliča

Foto: Facebook

Potapljači so danes zjutraj v Ljubljanici v bližini Zmajskega mostu našli moško truplo. Glede na prve ugotovitve gre najverjetneje za Klemna Jakliča, ki je bil pogrešan že od začetka marca. Uradno bo to znano po obdukciji.

Kot so nam potrdili na PU Ljubljana, so potapljači danes zjutraj v Ljubljanici našli moško truplo. Najverjetneje gre za Klemna Jakliča – ob truplu so namreč našli predmete, ki na to namigujejo, a bo to z gotovostjo mogoče potrditi šele po obdukciji.

Pogrešan že od začetka marca
Klemen Jaklič iz Ljubljane je bil pogrešan že od 5. marca letos, ko se je zvečer peš vračal z zabave, a domov ni nikoli prišel. Nazadnje so ga videli v okolici Trnovega, kjer so tudi pričeli z iskanjem.

Vse od tedaj je Klemna policija vneto iskala, iskalne akcije pa so organizirali tudi njegovi sošolci in prijatelji. Že vse od začetka pa je iskanje potekalo tudi v Ljubljanici, saj naj bi očividci tisto noč, ko je Klemen izginil, v Ljubljanici videli utapljajočega se človeka.

Klemna so našli le nekaj dni po tem, ko so v Dravi našli truplo utopljenega Domna Simoniča, ki je bil prav tako pogrešan več kot mesec dni.

M. G.