fbpx

V predal segel po dokumente, iz njega padla vrečka heroina

Policista iz Sežane sta zaradi poškodovanega vozila ustavila 31-letnika. Ko je ta segel v predal po dokumente, je ven padla vrečka heroina. Policista sta ga aretirala, ob podrobni preiskavi pa so pri njem našli še dodatne pakete prepovedane droge. Osumljenec je stari znanec policije. 

V Sežani sta policista zaradi poškodovanega vozila ustavila 31-letnika iz Branika. Ko je 31-letnik odpiral predal armaturne plošče, da bi policistoma pokazal dokumente, je iz predala padla prozorna vrečka s prašnato snovjo rjave barve, ki se je kasneje izkazala za heroin. Kot so sporočili s PP Sežana, sta policista moškega seveda aretirala in drogo zasegla. Pri tem jima je grozil z napadom na njuni življenji, enega pa je poskušal celo udariti, vendar mu je policist napad preprečil in ga obvladal s strokovnim prijemom.

Foto: PP Sežana

Foto: PP Sežana

V njegovem stanovanju našli še več droge
Po odredbi sodišča so nato še podrobneje preiskali njegov avtomobil in stanovanje. Našli so še dodatnih 35 gramov heroina in 13 tablet s prepovedano drogo. Glede na najden pribor v stanovanju je jasno, da se moški ukvarja s preprodajo prepovedane droge. Kazensko je bil ovaden za kaznivi dejanji proizvodnje in prometa z drogami ter napada na uradno osebo.

M. G.