V prometni nesreči življenje izgubil 34-letni bodibilder

Datum:

Včeraj ob 18.57 je bil operativno-komunikacijski center obveščen o prometni nesreči, ki se je zgodila na hitri cesti v smeri Italije pri izvozu za Škofije. V njej je življenje izgubil Kranjčan, ki je živel (tudi) na območju Obale. Po naših neuradnih informacijah je umrl 34-letni bodibilder Damijan Bečkanović, od katerega se na družbenih omrežjih poslavljajo prijatelji in znanci.

Damijan Bečkanović, ki je upravljal motor znamke kawasaki ninja, je vozil po levem prometnem pasu hitre ceste iz smeri Bertokov proti Škofijam. V levem ovinku, kjer je s prometnim znakom hitrost omejena na 80 kilometrov na uro, je zaradi prehitre vožnje izgubil oblast nad vozilom ter se s sprednjim desnim delom motornega kolesa zaletel v zadnji levi blatnik osebnega avtomobila, ki ga je vozil 33-letni Koprčan. Slednji je vozil po desnem prometnem pasu v isti smeri.

Umrl na kraju
Motorist je po trčenju zapeljal do varnostne ograje, kjer je padel z motornega kolesa čez ograjo in tam obležal, motor brez voznika pa je peljal naprej po hitri cesti v smeri Škofij še 96 metrov, kjer se je ustavil na desnem prometnem pasu. Motorist je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju prometne nesreče žal umrl.

Gole fotografije
O Damijanu Bečkanoviću smo poročali pred novoletnimi prazniki, ko si je prislužil kazensko ovadbo. Po razhodu s partnerico naj bi namreč raznašal njene gole fotografije, slednje pa je po koprskem naselju, kjer je oškodovanka doma, zatikal na avtomobile in jih dajal tudi v poštne nabiralnike. Policija je v tej zadevi preiskovala več kaznivih dejanj, ki naj bi jih osumljeni zagrešil, med njimi tudi zlorabo osebnih podatkov.

Primorska24

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...