V Šiški migrant poskusil oropati starejšo gospo

Foto: Fb

Neznanec (po sliki sodeč Sirec ali Afganistanec) je v sredo okoli 11. ure želel oropati starejšo gospo, vendar mu na srečo to ni uspelo, saj so ženski na pomoč prihiteli dobri ljudje iz bližine. Neznanec je starejšo gospo vprašal za robček, nato je začel brskati po njeni torbi in ji želel ukrasti denar ter osebne predmete.

V sredo okrog 11. ure naj bi se zgodil poskus ropa na Trgu komandanta Staneta v Šiški, v Ljubljani. Neznanec (po sliki sodeč Sirec ali Afganistanec) je po pripovedovanju prič, ki so bile v bližini, želel oropati starejšo gospo, vendar mu to ni uspelo, saj so ženski na pomoč prihiteli dobri ljudje iz bližine.

Želel je robček, nato so ga zamikale tudi druge stvari v torbici
Tujec, oblečen v lepo modro obleko, je starejšo gospo vprašal za robček, nato je začel brskati po njeni torbi ter ji želel ukrasti denar in osebne predmete. Ko so dogajanje opazili mimoidoči, so takoj posredovali, neznanec pa je pobegnil v frizerski salon v bližini. V frizerskem salonu je bil nekaj sekund, potem pa je pobegnil neznano kam. Gospa je na srečo ostala nepoškodovana in ni bila okradena.

Dogajanje nam je potrdila tudi hči lastnice frizerskega salona, v katerega se je zatekel napadalec. “Tam je stal le kratek čas, nato pa je odšel drugam,” nam je zaupala oseba, ki ne želi biti imenovana.

Tako naj bi napadalec pobegnil v notranjost frizerskega salona. (foto: FB)

Zgodbo so na spletnem omrežju Facebook objavili tudi v domoljubnem društvu Generacija identitete in priložili fotografije ter zbirali dodatne informacije o dogodku. Policije niso obvestili.

C. Š.