V Škofji Loki prišlo do poskusa samomora s plinom v Frankovem naselju

Foto: STA

Danes ponoči so gasilci in policisti zaradi uhajanja plina posredovali v stanovanju v Frankovem naselju v Škofji Loki. Stanovalca bloka so zaradi morebitne ogroženosti hitro evakuirali. Gasilci poročajo, da je šlo za poskus samomora s plilnom, policisti pa preverjajo znake kaznivega dejanja.

Iz Uprave RS za zaščito in reševanje so sporočili, da se je dogodek zgodil okoli 1.30 ponoči. Posredovali so škofjeloški prostovoljni gasilci, ki so v stanovanju v drugem nadstropju našli odprto plinsko jeklenko, prerezano gumijasto cev, iz katere je uhajal plin, in prižgano svečo. Svečo so gasilci ugasnili, jeklenko zaprli, prostor pa prezračili. Do materialne škode ni prišlo.

Policisti so zavarovali okolico
Pri dogodku so posredovali tudi policisti, ki so zaradi verjetne ogroženosti hitro evakuirali stanovalce bloka in zavarovali ožjo okolico ter iz stanovanja odnesli jeklenko. Policisti sedaj preverjajo znake kaznivega dejanja.

A .R., STA

 • dr Janez Sveti

  Naj temu mojstru lepo razložijo da tako pač ne gre. Lepo naj kupi eno cev, ki jo natakne na izpušno cev avtomobila in jo spelje v avto. Usede se naj v avto, ga vžge, izključi ventilator, sedež lepo nazaj in zapre vsa okna. Potem pa naj odpre http://rockradio.si/ in uživa.

  Dr Janez Sveti svetovalec iz vesolja

 • Kapucinka

  Razumem človekov obup, ampak da si tako nemaren, da bi s tako metodo lahko s sabo vzel še par nedolžnih ljudi … Vsaka čast gasilcem, da so upali priti v stanovanje.

 • Olga

  Še poskus umora bi mu naložila!! Kaj pa stanovalci bloka?!

 • Poštenje velja

  loške fužine pač

 • Shalalabayzer

  Vse smrdi po tisti smraji, prižgana sveča in gasilci si upajo vstopit?!
  Še dobro da ni počilo, sicer bi jih nekaj dobilo Darwinovo nagrado.

  http://www.darwinawards.com/