fbpx

V UKC Ljubljana kradli zaščitno opremo, kriminalisti že na delu!

UKC Ljubljana (Foto: STA)

V UKC Ljubljana so zaznali odklone pri porabi zaščitne opreme, kriminalisti pa so v zvezi s tem že na delu. Kot so sporočili iz Službe za korporativno varnost UKC Ljubljana bodo zoper storilce izpeljani tudi ustrezni postopki znotraj ustanove. Vodstvo UKC Ljubljana upa, da okoriščenje posameznikov ne bo bistveno zaznamovalo požrtovalnega dela njihovega kolektiva.

Iz Službe za korporativno varnost UKC Ljubljana so danes sporočili, da skupaj z drugimi službami UKC Ljubljana od začetka epidemije podrobno spremljajo porabo osebne varovalne opreme v UKC Ljubljana. Zaradi zaznanih odklonov so se nemudoma povezali s Policijsko upravo Ljubljana in usklajeno spremljali dogajanje. Odrejena je bila izredna inventura zaščitne opreme.

Kriminalisti že na delu
Kriminalisti so v zadnjih dneh sodelovanju s Službo za korporativno varnost UKC Ljubljana del aktivnosti že opravili v UKC Ljubljana. V UKC Ljubljana se zahvaljujejo policiji za odlično sodelovanje. Zoper storilce bodo izpeljani tudi ustrezni postopki znotraj UKC Ljubljana.

Vodstvo UKC Ljubljana upa, da okoriščenje posameznikov ne bo bistveno zaznamovalo požrtovalnega dela njihovega kolektiva
Vodstvo UKC Ljubljana od prvega dne odločno podpira vse preiskovalne aktivnosti in ob obžalovanju, da je bila epidemija izkoriščena za okoriščenje posameznikov, verjame, da tovrstne aktivnosti ne bodo bistveno zaznamovale požrtovalnega dela kolektiva UKC Ljubljana v času epidemije COVID.

Rok Krajnc