Veteran vojne za samostojno Slovenijo mora spati v gozdu, vlada pa namešča azilante v nove stanovanjske soseske! Bomo to dopustili?

Foto: JSS MOK

Sramota. Veterana vojne za Slovenije so deložirali in spi v gozdu, migranti od vlade prejemajo stanovanja v novih soseskah, najemnino plačujejo davkoplačevalci.

Slovenske novice (TUKAJ) poročajo: Zmago Ražem je bil do oktobra lani prebivalec vasice Barka v občini Divača. Zdaj pa 53-letni vojaški veteran živi v avtu, v primorskih gozdovih, na območju medvedov. Nekdanji obrtnik, ki službe nima več, se preživlja s socialno pomočjo. Namesto mehke postelje si, pozabljen od vseh, spusti avtosedež in zaspi. Umije se pri sorodnikih ali prijateljih, kak večer pri kom prespi, a dobrote soljudi ne želi izkoriščati, ‘vsak od njih ima svoje življenje’, pravi.”

In medtem ko ljudje, ki so tvegali življenje za samostojno Slovenijo, spijo po gozdovih, vlada namešča migrante v nove stanovanjske soseske (več preberite TUKAJ). Azilanti bodo imeli na voljo povsem novo opremo. Večina bo za kuhanje dobila steklokeramične plošče, pralni stroji morajo biti za pranje do 5 kilogramov, robovi omar in postelj morajo biti “oplemeniteni”, vzmetnice morajo biti medicinske, kakšen naj bo televizor, je zahteva denimo naslednja: barvni TV sprejemnik z diagonalo minimalno 81 centimetrov ter stenski nosilec z roko za LED/LCD TV (do 99 centimetrov), ki je dvojno vrtljiv (do 180 stopinj in nagiben do 15 stopinj). Več TUKAJ.

Peter Truden

 • Olga2345

  Vsi na volitve! Še je čas! Nujno rabimo desno vlado za spremembe! Moramo vrniti dostojanstvo slovenskim osamosvojiteljem in slovenski vojski, ki so jih levičarji načrtno uničevali!!! Dol z levicarskimi izdajalci!

  • Novakec1

   Pa nehi že kokodakato volitvah, take stvari se ne rešujejo z volitvami. Zakonodaja je problematična.

 • Tine Hlade

  pa plačano naročnino,elektriko,vodo,komunalo.ogrevanje

 • večni srb

  Ta je priviligiran, sicer bi mu pobrali tudi vozniško in avtomobil, med spanjem pa bi se neprestano vozili okoli njega ljudski policisti.
  Če ni bil najprej obsojen na pogojno, potem ga sumim, da je tudi policijski ovaduh.

  Ta država je tak drek, da kaj takega ni videl še nihče prej v Slovenski zgodovini, pravosodje… pravosodje… nič Hag, jest bom vsak čas ZNORU!!!

 • garfi

  POJDITE NA VOLIŠČA ALI UMRITE !!!
  DOL Z ISLAMOM IN NJIHOVIMI UDBOMAFIJSKIMI UVOZNIKI !!!
  RESNO !!!
  SLOVENIJA SLOVENCEM IN NE ISLAMU !!!
  Odmevi: Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov
  https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps

  • Novakec1

   Takrat ne bo več Slovencev, nas bodo zgenocidiral.- nova terminologija.

 • večni srb

  Zakaj ga ni nobena stranka pred volitvami vzela v bran?
  Že skromna pasica na internetni vasi je zgleda preveč. Policist ni, sicer ga kolegi ne bi metali ven. Veteranske organizacije nimajo denarja, gre vse za sejnine in priboljške upravnih odborov. Amnesty intefnational je pravilno ugotovil, da pri nas ni nihče ni brez strehe nad glavo, očitno ne spi v kabrioletu. Človekove pravice krši on, če pa ni plačal položnic pravni osebi. Župan zgolj opravlja svoje delo, sicer ne bo več izvoljen, bivalne enote so pa zgleda vse zasedene. Najbrž spi v šleperju, kako bi sicer spravil celotno stanovanjsko opremo v prtljažnik. Sodnim izvršiteljem, verjetno po rodu iz hrvaške in bosne, je dolžan več tisoč evrov, ker so morali odpeljati kar ni mogel vzeti s seboj na deponijo oziroma je zdaj last ciganov, ker itak ne more plačat stroškov. Očitno je sirota, zgleda nima nobenega sorodnika, ki bi imel prosto klet ali štalo…
  Ne ljubi se mi več pisati ciničnih komentarjev. Ko ti enkrat vzamejo dom, je bolje, če te takoj ubijejo.

  • večni srb

   Mogoče samo še tole. Mi smo pravna in socialna država, naredite inter ju z nvegovim odvetnikom in razložite kako lahko pri nas kdorkoli postane klošar, če pa socialna država to preprosto onemogoča.

 • garfi

  SAMOMORILCI UDELEŽBA NA VOLITVAH JE NIZKA !!!

 • spet-sam-jest

  Če se je boril za Slovenijo, zna z oroćjem, naj se bori zdaj zase in sotrpine! Sicer bo nazadnje res verjetno ubit, a bo vsaj vedel zakaj, pa še kakšnega politika in azilantoljubnega policaja lahko za družbo v peklu sabo vzame!

 • bojan

  Pa še reče naj keri da to ni pomusimanjenje slovenije

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!