fbpx

[Video] Meliso in Julijo pogrešajo že sedem mesecev, oče za informacije o hčerki ponuja 10 tisoč evrov

Melisa in Julija sta izginili novembra lani. (FOTO: PU Ljubljana)

Policisti iz ljubljanske policijske uprave Ljubljana sporočajo, da še vedno iščejo 10-letno Julijo Pogačar in njeno mater, 52-letno Meliso Smrekar (prej Nataša Brumen), obe iz Radomelj.

Julija je visoka okoli 150 cm, srednje dolgih temnih rjavih las. Melisa je visoka okoli 170 cm, suhe postave, ima črne, do ramen dolge lase.

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da sta v tujini ali izven urbanih območij. Ker z doslej izvedenimi ukrepi še vedno nista bili najdeni, policija ponovno prosi javnost za informacije.

Julijin oče Peter Pogačar je neutolažljiv, hčerke ni videl že 223 dni. (Vir: Najdimo mojo hčerko Julijo)

Naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.Julijin oče Peter Pogačar za informacijo o hčerki, ki bi ga pripeljala do hčerke in omogočila, da se varno vrne domov, nudi deset tisoč evrov nagrade.

Več informacij o ozadju izginotja najdete na spletni strani:  https://findjulija.com/sl/najdimo-julijo/.

Primorska24