fbpx

[VIDEO] Morilec iz Maribora se je opravičil tistim, ki niso mrtvi: Poglejte, kako so ga policisti aretirali

(Foto: YouTube/@Škandal24)

Senad Softić, ki je v sredo v Mariboru sredi prometnice ustavil avtomobil, izstopil, streljal na drugi avtomobil in v njem ubil sopotnika Rada Mitrovića, ker je bil prijatelj njegove žene, ostaja v priporu. Priznava, da je imel namen ubiti tudi svojo nekdanjo ženo, a je ni našel. Softićev odvetnik po uradni dolžnosti Vladimir Stefanović je po zaslišanju povedal, da se je morilec opravičil vsem, ki niso pokojni, poroča Skandal24.

Po streljanju se je predal policiji, ekskluzivni posnetek je posnel prav bralec Skandal24:

Preiskovalna sodnica je Softiću, ki je lani pustil službo voznika smetarskega vozila in koval maščevanje, v soboto odredila pripor. Vodja mariborskega tožilstva Darko Simonič je povedal, da je tožilstvo odreditev pripora predlagalo zaradi razloga begosumnosti in ponovitvene nevarnosti.

V streljanju je ranil še 57-letnega voznika, ki ga je ustrelil v roko, drugi sopotnik na zadnjem sedežu, star 38 let, pa ni bil poškodovan in je ostal v vozilu.

Napadalec se je po dejanju mirno predal policistom, zdaj pa se bo moral zagovarjati zaradi kaznivega dejanja umora in kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Sicer pa je bil osumljeni že maja lani obravnavan zaradi nasilja v družini, takrat pa so pri njem po opravljeni preiskavi stanovanja našli več kosov strelnega orožja.

Skandal24