[Video] Nasmejani nezakoniti migranti se tako zabavajo, sprehajajo po slovenskih gozdovih in se derejo “Slovenija”!

Foto: Printscreen

Medtem, ko se policisti ukvarjajo s sledenjem članov Šiškove varde in vaške straže, se migranti prosto sprehajajo po slovenskih gozdovih. Posnetek, ki se je znašel na družabnih omrežjih namreč nazorno kaže, kako se migranti, ogrnjeni preko ramen, sprehajajo po zasneženih gozdnih poteh. V ozadju je mogoče slišati komentar, kako naj bi bilo v Sloveniji tako hladno kot v Sibiriji. 

Glede na to, da migranti načeloma prihajajo iz območij, ki so temperaturno gledano precej bolj prijetna za bivanje, niti ne čudi toliko, da jim temperature niso po godu. A vendarle jih obenem nihče ne prosi, da pridejo v Evropo. Očitno pa je, da se migranti dobro zavedajo, da naša vlada do migracij nima ostrih stališč, zato to izkoriščajo in nezakonito prehajajo v državo.

Tekom vikenda smo lahko videli, da migranti na poti do Slovenije brez sramu snemajo video bloge, s čimer dajejo vedeti, da so pravzaprav turisti. Režanje in sledenje navodilom na telefonih kažejo, da je sistem nezakonitega prehajanja odlično zamišljen. Ker pa vlada Marjana Šarca ne naredi nič v smeri varovanja državne meje, ne čudi, da nezakonitim prehodom ni videti konca. Šarec pač meni, da varnostno grožnjo predstavljajo slovenski državljani, ne pa migranti.

https://twitter.com/mgajver/status/1207362264849952768

Meja daleč od nepredušne
V letu 2019 smo zabeležili kar 14.457 nezakonitih prehodov državne meje, samo v prvi polovici novembra 668. To pomeni, da se je število nezakonitih prehodov glede na enako obdobje preteklega leta povečalo za 70 odstotkov. Glede na to, da približno 5 kilometrov južne meje v povprečju varujeta 2 policista, ne čudi, da se migranti nemoteno sprehajajo po državi. Ne ustavi jih policija, temveč državljani, ki to potem javljajo policiji.

Nista pa samo kadrovski primanjkljaj v policiji in nezadostna pooblastila vojske tista, ki olajšujeta nezakonite prihode. Na državni meji imamo namreč ograjo, ki več kot očitno ne služi svojem namenu varovanja meje. Vsakomur z vsaj nekaj kmečke logike je namreč jasno, da če na enem delu meje stoji izpravna ograja, nato pa se pojavi odsek, kjer je meja odprta, ta migrantov ne bo zaustavila. Migranti so zelo dobro podučeni, kam je potrebno iti, da je prehod v notranjost države čim lažji. Precej bolj učinkovito rešitev bi predstavljala ograja po vzoru Madžarske, kjer mejo dodatno varujeta še vojska in policija. Slovenija ima le schengensko mejo, ker pa ta ni dobro varovana, posledično prihaja do kontrol znotraj schengenskega območja.

Foto: Twitter

Posnetki, ki prihajajo na plano, kažejo, da besede premierja Šarca in ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja, kako naj bi slovenska policija nadzorovala razmere na meji, nikakor ne držijo vode. Ljudje, še posebej tisti, ki živijo neposredno ob meji, se upravičeno sprašujejo, kako je mogoče, da je slovenska vlada tako arogantna in pasivna, medtem ko se migranti prosto sprehajajo mimo njihovih hiš, vlamljajo v vikende in uničujejo ter kradejo njihovo lastnino. Očitno vladni koaliciji ni mar, ker večino časa preživijo v prestolnici, a dejstvo je, da migrante vedno bolj pogosto srečujejo tudi v notranjosti države in vprašanje časa je, kdaj bodo razmere postale nevzdržne. Varnost ni nekaj samoumevnega, a očitno je najbolj učinkovito učenje na lastnih napakah. Samo upamo lahko, da žrtve ne bodo prehude.

Hana Murn

 • Boco

  Neglede na teorije zarote kot so na primer Kalergijev plan, UN replacement migtration itd … lahko recemo, da trenutna vlada na celu z Marjanom Sarcem – Serpentinskovim ne deluje v interesu slovenskega naroda, ne zagotavlja zascite narodu, katero bi morala po ustavi.
  Lahko zakljucimo, da dela v interesu nekoga drugega, torej je to izdajalska vlada.

  • karlina

   TOČNO-ZGORAJ VSE NAPISANO.

   • Ivan Ivanovič

    Teorija je tisto, kar ni dokazano z dejstvi. Načrtna orientalizacija in afrikanizacija Evrope – Kalergijev plan – ni več teorija, temveč dokazljivo dejstvo.

 • mona lisa

  Polovit jih kot divjad strpat jih v vagone in odpeljat od koder so prišli. To je najcenejša varianta.Še bolje pa bi bilo meje z orožjem varovat pred islamskimi vojaki. Naši glupi politiki pa lovijo Šiškota namesto bi mu pomagali in varoali meje.

  • karlina

   No to pa je izvrševanje-MARAKEŠKE DEKLARACIJE, VČERAJ PA ŠE IZDAJALSKA -SRBSKA DEKLARACIJA ŠARCA, kaj bo še sledilo, mogoče uradni jezik srbščina, samo vprašam. Srčno upam, res srčno upam, da bo nekoč Šmarec za to odgovarjal pred SLOVENSKO JAVNOSTJO.

 • to_mi_delaj

  Šarec in vsi levaki so bolani med ušesi.

  • karlina

   Ne, ne, niso bolani, pač pa -satanistični !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • TINE

  A nimamo lovcev????

  • karlina

   Imamo, pa si nihče nič ne upa, še zveri na štirih nogah ne smejo ubiti, kaj šele na dveh, no v tem primeru zgoraj, bi nam pa prišle zelo, zelo prav-zveri na štirih nogah namreč.

 • Artur

  Od kdaj naj pošten državljan pričakuje od te leve narodno izdajalske, hlapčevske, globalistične bande, da bo šla na roko narodu in ga zaščitila pred tem zlom? Ravno nasprotno namerno povzroča in dovoljuje zlo, ker so pač psihopati najhujše baže.

  http://shrani.najdi.si/?1w/fw/3hVZ89Yv/663ab2e140c7cff1870e911a.jpg

  „Fact checking“ portal bez ijednog konkretnog argumenta pokušao „raskrinkati“ Kalergijev plan kao „teoriju zavjere“
  https://tribun.hr/fact-checking-portal-bez-ijednog-argumenta-pokusao-raskrinkati-kalergijev-plan-kao-teoriju-zavjere/

  France Bučar je bil Kučanov hlapec
  https://reporter.si/clanek/slovenija/france-bucar-je-bil-kucanov-hlapec-471903
  ……Na levi in desni so med seboj dobesedno tekmovali, kdo mu bo bolj pel hvalnice, in ga predstavljali kot človeka, ki je baje presegel delitve na levo in desno……

  Zavajajoče nakladanje našega Kalergijevega panevropskega Larisa Gaiserja, naslednika Kučanovega hlapca F.Bučkota (Lustracija ? Samo čez moje truplo!)
  Če so migracije zgodovinsko neizbežno dejstvo, to še ne pomeni, da moramo predati naš način življenja, vrednote, tradicije ali kulturo. Samo če se bomo kot Evropejci zavedali naše izjemne posebnosti, bomo lahko zagotovili prihodnost našemu prostoru in primerno sprejeli vanj migrante??????!!!!!!
  Plan Kalergi ali preprosta resnica o veliki in “neresnični zaroti”.
  https://www.portalplus.si/3042/plan-kalergi-resnica-o-veliki-neresnicni-zaroti/

  „Fact checking“ portal bez ijednog konkretnog argumenta pokušao „raskrinkati“ Kalergijev plan kao „teoriju zavjere“

  U klasičnom kulturološko marksističkom stilu, „jedini nepristrani“ hrvatski „fact checking“ portal na krajnje tragikomičan način pokušao je „raskrinkati“ (kopija članka) naširoko poznat Kalergijev plan čiji cilj je davno smišljeno i trenutno provođeno etničko čišćenje Europe.

  Kalergijeve zamisli su samo „predviđanje“?!
  Usprkos svakodnevnim činjenicama koje jasno ukazuju na ostvarivanje ovog monstruoznog plana, autor „P.V.“ ga etiketira kao – teoriju zavjere – ne dajući pritom niti jedan konkretan i relevantan dokaz suprotnim tvrdnjama, što ukazuje na tipičnu površnost i neinformiranost.

  Izvjesni „fact checker“ tako tvrdi kako je Kalergi u svojoj knjizi „Praktični idealizam“ (izvorno: „Praktischer Idealismus“) navodno iznio samo „predviđanje“, a ne zamisao ili plan o tome da će Europa u budućnosti biti sačinjena od miješane rase kojom će upravljati židovska elita.

  Lakrdija je tim veća što „fact checkeri“ uobičajeno nemaju pojma o čemu pišu, niti su pokušali dublje istražiti ono što pokušavaju senzacionalistički „raskrinkati“.

  Naime, knjiga Praktični idealizam u punom tekstu dostupna je na izvornom njemačkom jeziku na Internetu te se malo upornijim pretraživanjem mogu pronaći kvalitetni i vjerodostojni izvori iste.

  U samom uvodu knjige, pored hrpe klasično ušminkanih marksističkih dogmi i utopija, Kalergi piše:

  Ovaj razvoj nastat će kad budemo vjerovali i borili se za njega; kada ne budemo tako kratkovidni da gubimo velike obrise razvoja iz vidokruga – a opet ne toliko dalekovidni da previdimo praktične puteve i prepreke koje stoje između nas i naših ciljeva: ako smo jasnog vida i jasno razumijemo predstojeće borbe i prepreke, vezani smo za herojsku volju da ih prevladamo.

  […]

  Umjesto ostanka u okovima zaostale sadašnjosti i sanjanja o boljim mogućnostima, mi želimo aktivno sudjelovati u razvoju svijeta kroz praktični idealizam.

  Između ostalog, u 33. pasusu knjige Kalergi piše:

  Bitka između kapitalizma i komunizma oko nasljeđa poraženog nasljednog plemstva je bratski rat pobjedničkog intelektualnog plemstva, borba između individualističkog i socijalističkog, egoističkog i altruističkog, poganskog i kršćanskog duha. Generalštab obiju stranaka regrutira se iz duhovno-vodeće rase Europe: Židova.

  Židovi su za Kalergija središnja točka čitave knjige, budući da se na svakom koraku veliča njihova nadmoć nad ostalim rasama. Ironično, kada bi se „Židovi“ u Kalergijevom tekstu zamijenili „bijelcima“, treba li uopće postaviti pitanje kakva bi bila reakcija medija poput „fact checking“ portala?!

  Kako tvrdi autor „raskrinkavanja“, Kalergi se navodno „nije zalagao za takav rasplet zbivanja, već ga je jednostavno smatrao neizbježnim razvojnim putem“.

  Paradoksalno, „P.V.“ je očigledno previdio suštinu vlastite tvrdnje, pri čemu se možemo zapitati opravdava li dotični ideju etničkog čišćenja Europljana kao nešto „jednostavno“ i „neizbježno“ ili se samo slučajno sam izbacio iz konteksta onoga što je htio reći?

  Manjak argumenata rezultirao izlizanom propagandom laži
  U kroničnom nedostatku vlastitih saznanja o samoj tematici i konkretnih argumenata za svoje tvrdnje, „fact checker“ se tek pozvao na već ofucanu lažljivu propagandu pro-imigracijskih, kultur-marksističkih, pro-cionističkih i klevetničkih organizacija poput Hope Not Hate, Right Wing Watch i Southern Poverty Law Centre (SPLC).

  Riječ je o redom „renomiranim“ organizacijama i medijima koji godinama otvoreno promiču masovnu kolonizaciju Europe, etnomazohizam, omalovažavanje bijelaca, negiranje bjelačkog identiteta ili pak trpaju sve neistomišljenike pod kolektivnu etiketu „skupina mržnje“.

  Kako bismo dočarali o kakvim se infantilnim skupinama radi, ukažimo primjerice na SPLC, pro-cionističku i anti-bjelačku organizaciju koja iz neznanih razloga na tajnim računima drži milijune dolara, a koja je između ostalog optužena za reketarenje i korupciju i čiji je predsjednik početkom ove godine najavio ostavku zbog niza optužbi za rasizam (!) i seksualno uznemiravanje unutar organizacije.

  Ista organizacija našla se u nemilom skandalu nakon što je bila prisiljena isplatiti čak 3.375 milijuna dolara odštete muslimanskom aktivisti i njegovoj organizaciji jer ih je pogrešno klasificirala kao – „anti-islamske aktiviste“!

  Zahvaljujući sveopćoj paranoidnosti SPLC-a, na njihovom popisu „skupina mržnje“ našli su se svi mogući i nemogući neistomišljenici, bez obzira je li riječ o stvarnim skupinama ili tek o pojedincima koji pod američkim zakonima govore ono što žele i misle.

  SPLC-ova tiranija mržnje, licemjerja, bizarnosti i apsurda dogurala je do toga da su američki konzervativci pozvali Facebook, Twitter, Google i Amazon da prekinu bilo kakvu suradnju s organizacijom zbog njenih klevetanja i lažnog etiketiranja političkih, vjerskih i drugih neistomišljenika.

  Dohvatimo se malo i Hope Not Hate organizacije, financirane Soroševim novcem baš poput GONG-a, osnivača „fact checking“ portala.

  Hope Not Hate je doista predivan prikaz pouzdanog izvora, posebice kad su 2016. napuhali i lažirali statistiku o „zločinima iz mržnje“ za 3000 posto (!), što je naišlo na žestoke kritike javnosti.

  Ista organizacija svojedobno je plaćala i novinare kako bi tijekom predizborne kampanje 2010. novinar The Telegrapha Dan Hodges pisao članke prema interesima organizacije. Glavna meta pritom je bio UKIP.

  Medijski portal Right Wing Watch djelo je organizacije pod imenom People for the American Way (PFAW). Iako organizaciju ne krase skandali poput prethodne dvije, ona spada u istu sferu političko-društvenih sklonosti.

  Dodajmo tek da je jedan od glavnih donatora – zaklada Otvoreno društvo Georgea Sorosa, osobe koja je očito veliki fetiš „fact checkerima“, iako negiraju kako njihov portal financira ovaj osuđivani financijski kriminalac.

  Pored svega, okolnosti Kalergijevog plana već je potvrdila Barbara Spectre te je krajnje licemjerno negirati njegov smisao i cilj:

  Ako priču sagledamo s malo višeg stajališta, Kalergijev plan zapravo je dobrim dijelom nebitan. Činjenice europske sadašnjosti potvrđuju da su Europljani mete sustavnog nasilja, pljački, omalovažavanja, vrijeđanja od strane imigranata, vlastitih lidera, masmedija i raznoraznih organizacija koji čitav proces pakiraju u „humanost, jednakost i različitost.“

  Neprikosnoveni renome „fact checkera“
  Svoju reputaciju „pouzdanosti“, „vjerodostojnosti“ i „relevantnosti“ dotični portal je već stekao iznošenjem notornih laži u bijednom pokušaju negiranja Bijelog genocida, pri čemu su se u evidentnom nedostatku činjenica latili „argumenata“ s Wikipedije, medija koji je dokazano nepouzdan, pa čak i prožet najobičnijim lažima i čiji autor može biti tko god poželi.

  Samim time „jedini hrvatski fact checking“ portal se još jednom dokazao kao teško pristrani medij pod apsurdnom maskom „nepristranosti“, naklonjen neargumentiranoj propagandi marksističkih, klevetničkih i anti-bjelačkih organizacija u cilju daljnjeg širenja ideja interesnih skupina od kojih neke portal i financiraju.

  Nipošto nas ne ljuti spominjanje naših tema na portalu „fact chekcera“, ono nam služi kao pohvala za rad i potvrda je da iznosimo činjenice. Ovim putem jedino možemo ponovno zahvaliti na još jednoj besplatnoj reklami te ih pozivamo da se ovakva suradnja nastavi i dalje. Svaka takva reklama neupitno nam povećava popularnost i čitanost bez imalo našeg truda ??

  Autor: Aleksandar Rigačev

 • Garbage man

  Če gre k kučanu in svetlani ok, če ga srečam na vratih ,adijo pamet

 • Garbage man

  Dobrohotni črnci se borijo za svoje prebivališče https://www.youtube.com/watch?v=uul3KOb0g0o , nepismeni reveži plačani od soroša in zionistov, pa skušajo podreti zahodno civilizacijo, ker fajonka in soroš si bosta riti sončila tam ,kjer tudu USA vojska ni bila nikoli.Fajonka in Soroš mislita, da sta nesmrtna in to je problem.

 • Artur

  Odvjetnik blizak EU: Novi zakon će učiniti kritiziranje masovne imigracije nezakonitim
  https://tribun.hr/odvjetnik-blizak-eu-novi-zakon-ce-uciniti-kritiziranje-masovne-imigracije-nezakonitim/

  Dotrajala i histerična Angela Merkel: „Sloboda izražavanja ima svoje granice!“ (VIDEO)
  https://tribun.hr/dotrajala-i-histericna-angela-merkel-sloboda-izrazavanja-ima-svoje-granice-video/

 • nočna moraJJ

  Migranti so srečni ko pridejo v Slovenijo, zato vpijejo SLOVENIJA. Zamislite si če bi vpili “Janezu Akbar”…ali “Janez je velik”… ali samo preprosto “Ahhh Janša” !!!

  • karlina

   No, ti si res ena bolana mora, oprosti.

 • Artur

  Nova24TV Izvohajte in objavite kakšno je stanje kar se tega tiče pri nas sumim, da je pri nas še hujše a, da se tega ne objavi.
  Domaći u borbi sa skupim nekretninama, a imigrantima besplatni stanovi
  https://tribun.hr/domaci-u-borbi-sa-skupim-nekretninama-imigrantima-besplatni-stanovi/

  • macon

   Jasno, kaj si pa mislil. Stanovanjski sklad najavlja gradnjo 1500 stanovanj, 95% jih bo za Jugoslovane in islamske pritepence, zgrajeni bodo pa pretežno iz davkov, ki jih plačujemo Slovenci.

   Potiho dajejo pritepencem že zdaj stanovanja in razne podpore, bodo pa dajali samo še več. Slovenec se pa jebi in če si star čimprej umri, ker od penzije ne boš imel za kruh in boš samo obremenjeval pokojninsko blagajno! Denar mora vendar biti za ilegalne migrante!

 • Van Der Waals

  MARJAN ŠAREC JE ŠIPTAR ZATO PA JE MEJA PREPUSTNA ZA NJEGOVE PRIJATELJE MUSLIMANE!

  • nočna moraJJ

   Kdo se je rodil 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj? kdo?

   • JANEZ GUS

    Tunek,so te predčasno spustili.Kmalu boš nazaj v tretjem.

    • sodnikisozločinci

     Blokiran po prvem komentarju. Pa mi je le uspelo!

  • karlina

   Hm, če je šiptar, zakaj pa je potem včeraj izdal SLOVENIJO IN SLOVENCE, ter obljubil, da bo v SLOVENSKIH ŠOLAH, zopet uvedena obvezna-ŠVASANA CIRILICA .

 • karlina

  Hudič je vzel šalo, z nami-pravimi, domoljubnimi SLOVENCI je KONEC, KONEC, v šoli bodo uvedli srbščino, čez kakšno leto pa še sirščino ali turščino. Ampak, ne morem in ne morem doumeti, niti razumeti, kako to, da smo res takšne reve, da to dopuščamo, ali ni še dovolj zajebancije, s strani levičarskih, rdečih -potomcev Kmerov ???????? Vrč hodi toliko časa po vodo, dokler se ne razbije, naš vrč v Zloveniji, pa je že doooolgo časa čisto razbit.

 • Ivan Ivanovič

  Naših vladnih klovnov nihče ne jemlje resno. Že vsa Afrika in Arabija ve, da so tu Butale.

 • JANEZ GUS

  Alahova drhal se naj dere Fajonka.

 • JANEZ GUS

  Admin,zopet se je vtrgal.

 • Novakec1

  ,od kod lepote tvoje….