fbpx

[VIDEO] ZDA v šoku zaradi rasističnega izpada temnopolte učiteljice: Takole je v Teksasu brutalno pretepla učenko belko!

Prizori napada, ki je šokiral Teksas in Združene države Amerike.

32-letna Tiffani Shadell Lankford, temnopolta, sicer nadomestna učiteljica v srednji šoli v mestu Kyle v Teksasu je med poukom brutalno pretepla belopolto mladoletno dijakinjo, ki so jo morali prepeljati v bolnišnico. Na več posnetkih, ki so jih iz različnih zornih kotov posneli sošolci, je razvidno, da je Lankfordova dijakinjo začela udarjati in jo vsa podivjana začela pretepati, nato jo je zvlekla s stola in ji s svojim nesorazmerno velikim stopalom pohodila glavo.

Policija je sporočila, da so pregledali posnetke in na njihovi podlagi izdali nalog za aretacijo učiteljice, ki jo bodo obtožili fizičnega napada. Ravnateljica šole Karen Zuniga je izjavila, da so učiteljico že odpustili.

“Še več, nekdanjo zaposleno so policisti že aretirali in bo sedaj odgovarjala za kaznivo dejanje. O incidentu smo obvestili tudi teksaško agencijo za izobraževanje,” je še dodala Zuniga.

Kaj je učiteljico napeljalo, da je pretepla dijakinjo, ni znano. Najbrž pa ni daleč od resnice, da je to najbrž posledica sejanja sovraštva medijskega mainstreama do belcev, se sprašujejo pri Tedniku Demokracija.

T. F.