[VIDEO] Štajerska varda zalotila migrante pri nezaščitenem jašku – Oboroženi policisti nad Šiška & Co., za ilegalci pa naj bi stekel samo eden

Štajerska varda je zalotila dva ilegalna migranta pri nezaščitenem vodnem viru. Foto: Twitter.

Včeraj so na južni meji s Hrvaško pripadniki t.i. Štajerske varde pod vodstvom Andreja Šiška zajeli dva ilegalna migranta, ki sta se zadrževala neposredno pri vodnem zajetju, ki je bilo nezaščiteno. Ilegalca sta se pognala v beg proti hrvaški meji, dobrih 100 metrov od zajetja, za njima pa je šel v pregon bojda samo en policisti v standardni opremi, kar je po mnenju pripadnikov varde skrajno neodgovorno s strani vodstva policije. Po besedah domačinov je sicer to zajetje priključeno na javni vodovod Primorske. “Nad nas, civiliste pa so poslali oborožene čeladarje,” je na socialnem omrežju Twitter ob tem komentiral vodja Štajerske varde Andrej Šiško.

Andrej Šiško je v svoji objavi na socialnem omrežju Twitter označil tudi predsednika vlade Marjana Šarca, predsednika države Boruta Pahorja in notranjega ministra Boštjana Poklukarja ter jih okrcal z besedami: “Dobesedno se igrate!” Kot smo na portalu Nova24TV.si že poročali, je vlada Republike Slovenije prejšnji teden na dopisni seji sprejela predlog zakonodaje, ki bo omogočila pregon oziroma omejitev delovanja t. i. vard ali vaških straž. Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar verjame, da bodo spremembe dobro sprejete, saj si po njegovih besedah ne smemo dovoliti, da bi posamezniki ali skupine izvajali naloge iz pristojnosti države.

Varovanje državne meje je po besedah ministra Poklukarja sicer odslej v izključni pristojnosti policije, t. i. varde ali vaške straže pa da poskušajo posegati v njene pristojnosti, ovirajo njeno delo in vzbujajo vznemirjenje in strah v delu javnosti. Trenutna pomanjkljiva zakonska ureditev v javnosti po njegovih besedah povzroča zaskrbljenost in ovira delo policije, zato je treba zakonsko področje čim prej nadgraditi.

V soboto dolenjske vasi preletaval helikopter
Domačini iz dela Novega mesta in okolice pa medtem poročajo, da se policija že ves konec tedna spopada s številnimi težavami zaradi povečanega prehajanja meje. Tako sta v soboto čez dan območje preletavala policijski in vojaški helikopter. Akcijo so spremljali tudi policisti. Gre za območja Šmihel, Regrča vas in Stranska vas. Vodja OKC Novo mesto, Robert Perc, je ob tem za portal Dolenjska News povedal, da so pri Stranski vasi prijeli dva nezakonita migranta.  Aktivnosti še vedno potekajo, saj policisti predvidevajo, da je na območju še precej več migrantov.

Smo pa v našem uredništvo na PU Novo Mesto poslali novinarska vprašanja, ali navedbe Andreja Šiška držijo, s čim in zakaj so sankcionirali Štajersko vardo ter ali drži, da se je v boj za ilegalnima migrantoma resnično podal samo en policist. Zanimalo nas je tudi, ali je policija ugotovila, kaj sta počela migranta pri nezaščitenem vodnem viru.

Iz PU Novo mesto so nam v nedeljo pozno popoldne odgovorili: “V soboto, ob 15.33, smo na policijo prejeli klic, da so pri Podgradu opazli migrante. Na kraj sta bili takoj napoteni dve policijski patrulji, vendar na kraju ni bilo nikogar, razen prijavitelja. Postavljene so bile tudi zasede, vendar migranti niso bili opaženi. Policisti so ugotovili, da ne gre za vodni vir, kot je navajal prijavitelj, ampak za revizijski jašek vodovoda, na katerem pa dejansko ni pokrova. O tem bodo policisti obvestili komunalno podjetje.”

V soboto so sicer policisti po podatkih PU Novo mesto pri varovanju državne meje na ilirskobistriškem opravili 23 identifikacijskih postopkov, izdali dva plačilna naloga zaradi kršitve cestnoprometnega predpisa in zakona o osebni izkaznici, zasegli so dve pištoli, ki bosta poslani na analizo, ter teleskopsko palico, električni paralizator v obliki boksarja in nunčake.

T. F.

 • MijamotoMusaši

  Za Šiškove varde ste ne dolgo nazaj pisali, da so borčevski gošarji.

  • šmentanamuha

   Te razumem in še koga. Dejansko je vse skupaj ena velika (informacijska) zmešnjava, ampak ti fantje imajo veliko več poguma kot večina, ki samo od daleč nekaj komentira, pa v resnici ne razume, za kaj gre. Če kdo, potem Andrej ve, kako resna je situacija.

   • MijamotoMusaši

    Kje zvedo o resnosti situacije? Ko se ga nasekajo s šnopcem ob tabornem ognju?
    Hahaha informacijska zmešnjava in dejstva je usekanamuhca kar subjektivno sanjala. Hehehe sami umski biseri na Nora24tv.

 • PLavi-mil

  Ja, dragi Slovenci, a vam še ni jasno, da ima policija pod to komedijantsko vlado navodila, da legitimirajo samo domače ljudi na meji , ilegalne migrante morajo pa spregledati in varda jim je včeraj pokvarila računico.

 • Lisjak

  Če že pišete o Šiškotu potem napišite še to:Predsednik Gibanja Zedinjena Slovenija Andrej Šiško je ta teden prejel poziv sodišča za prestajanje osemmesečne zaporne kazni zaradi marca letos izrečene obsodbe za ščuvanje k nasilni spremembi ustavne ureditve. Šiško bi se moral danes zglasiti v zaporu, a naj bi oddal prošnjo za preložitev kazni.
  Šiško pravi, da je v priporu prestal več kot 80 odstotkov kazni, zato se je obrnil tudi na komisijo za pogojni odpust, kjer so mu odgovorili, da o tem ne morejo odločati dokler ni v zaporu.

  • Nata

   Imaš prav. Nova nekako ne obrajta g. Šiška. Napišejo samo v skrajnem primeru. . . . . Res mi ni jasno, kje oni vidijo ” nasilno spremembo Ustave ” ???
   Morali bi prvo prijeti za ušesa US , ki je potrdilo spremembo o migrantih.

   • Lisjak

    Nova pač piše to kar jim reče Janša.

    • Pepy

     … kako pa ti vse to veš ….? a si sanjal ? al so droge ?

     • Lisjak

      Čuj Pepi,a ti misliš,da pišejo po Kučanovi direktivi?

    • Nata

     Velikokrat čudno napišejo, ali pa sploh ne. To me moti. Vendar , saj je pri Novi kar nekaj pametnih mož . Nisem čisto prepričana, da je krivda samo Janševa.

     Saj ni neumen. Po tolikih slabih izkušnjah z ljudmi, bi pa že moral ločiti zrno od plevela.

     Pa dobronamerno kritiko od škodoželjnosti.
     Mislim, da ne bi smel twittati ! Kar zine, pa je ??
     Sedaj pa je v prekleto težkem položaju. Zaveda se , da je najbolje , da počaka. . . . . žal z njim tudi mi, ki nam ne gre prav nič dobro-
     Mislim, da se vsi zavedamo, da smo vlak že zdavnaj zamudili, ravno zaradi takih in
     podobnih , neumnih zamer .
     Si prestavljaš, kako bi bilo sedaj vladati, ob vseh obljubah, kaj vse je potrebno popraviti.?

   • MijamotoMusaši

    Ste vi Šišku paket poslali v pripor?

    • Nata

     Seveda !! Ne enega. . . . . . pet. Pa jih je policija zaplenila.

     • MijamotoMusaši

      V priporu so pravosodni policisti ga Valantova.

   • RATATA

    Kaj mu bojo reklamo delal, ko je pa reku, da je treba sodit vsem, t.i.levim in t.i.desnim??!!

    • Nata

     No, saj je prav povedal. . . . . prisotni so izvzeti.

     • RATATA

      — Daimi bose gozpodi. tuuoiu milozt. dabim nezramen. ineztiden nazudinem dine.predtuima osima
      ztoial. igdase pri des zodit. Siuuim. Imrtuim. comusdo pozuem dele. Tebe bose miloztivui poruso uza moia zlouuez Imoia dela. Imoie pomislenie. Imoie zridze. —

      Daj mi, Bog Gospod, tvojo milost, da bi brez sramote in brez sramu na sodni dan pred tvojimi očmi stal, ko prideš sodit živim in mrtvim, vsakomur po svojem delu. Tebi, Bog milostljivi, izročam vse moje besede, in moja dela, in moje mišljenje, in moje srce, …

  • lauraas

   Saj pa uradno je zaprosil preložitev, in kaj je tu spornega?

 • šmentanamuha

  Namesto, da bi Šiškota in Vardo pohvalili in jih nekako vključili v svoje delo (kar bi lahko storili zelo hitro in brez večjega pompa), policaji po naročilu Marjana Šarca preganjajo zavedne državljane, ilegalce pa spuščajo v notranjost brez kontrole. Marjan Šarec postaja največja nevarnost za našo državo! vseeno je, ali to počne iz lastnih vzgibov ali po navodilu iz ozadja. Njegovo politično stremuštvo, nas vse ogroža. Ljudje, dejte se streznt, to ni več radio Ga-ga, to je politika, ki nam kroji življenje, danes in v prihodnosti.

  • Bidragsturist

   Opankarji na strani Sorosa in globalistov..

  • Novakec1

   Ne klič hudiča, če se bodo sloovce streznle in zbudile bodo vidle da so ostale brez osamosvojene države.

  • Fifko Fif

   Spizdi vi Italijo, Avstrijo ali Nemčijo pa boš videl kako tam take varde tretirajo. V zapor, loj pokvarjeni in nerazgledani..

   • šmentanamuha

    Kaj te je tako razjezilo, da si izgubil kontrolo nad seboj? Ti privoščim, da te “obišče” kakšen ilegalec ali kar cela skupina nenapovedano. Takrat boš vesel, če bo kje v bližini kakšen Vardaš.

    • Slovenec 33

     Njegova okupatorska dušica se je vzburila, to je to.

   • Andreja Knego

    Si pomislil, imbecil, da imajo tam varovanje urejeno in ne potrebujejo pomoči civilistov. Pa mi smo tudi zunanja schengenska meja!

    Drugače pa imajo na ameriško mehiški meji civilne patrulje, ki pomagajo uradnim varuhom meje!

 • Nata

  Se zgledujejo po onem Macaronarju ????

  • Bidragsturist

   Korumpirani od Sorosa tako kot makaronar.

 • maček ivan

  …saj, zdaj se bojo pa šli nekašne “akcije” proti domači raji. Ćefurjev ne vstavljajo, jih ima dosti strelno orožje in to bolj učinkovito kot “čeladarji”…

 • Franc Šink

  Iz stvari ki jih ne razumeš, se ne smeš norčevati.

 • Antonius

  Nehajmo se igrati skrivalnice.
  Šiškove štajerske varde se boji samo Šarčeva koalicija. Zato vlada zlorablja policijo, da se z njeno pomočjo Šarčevi prevaranti branijo in preganjajo vardo.

  • Imperial Commando

   In uvažajo šerijatarje, glavni cilj.

   • šmentanamuha

    Js bi rekla, da s počjo ilegalcev (sredstvo), ustvarjajo policijsko (totalitarno) državo. Kmalu bo “razširjena” pooblastila dobila tudi vojska. Namenjena so domačim državljanom. Ilegalce pa do nadaljnjega ščiti Eu zakonodaja in marakeški sporazum.

    • etrusk

     Upam , da bo vojska ravnala pametno in razumno v prid Slovencev

  • šmentanamuha

   Super, kratko in jedrnato. Bravo!

  • VERZIFIKATOR

   Abdul Studenčar

   BOJ ZA VODNE VIRE SE ZAČENJA

   Boj za vodne vire se začenja,
   gozdna straža dva je zalotila,
   ki pri viru spet sta vodo pila,
   takih pivcev zdaj vse več se drenja.

   Krive da spremembe so podnebne,
   vladni vir dogodek komentira,
   se migrante prav zato podpira,
   za primere ker gre pač posebne.

   Vodni vir stoji na naši strani,
   tisti na Hrvaškem malo daje,
   se zato migrantov par primaje,
   kdo naj pitje vode tukaj brani?

   Revčki so prišli se napojiti,
   ker da v Pakistanu vode manjka,
   vodna je gladina Inda tanka,
   vladni viri so povsem odkriti.

   Za spremembe vendar gre podnebne,
   boj za vodni vir pa se končuje,
   ve se, kdo nad njim zdaj gospoduje,
   kdo zaloge dela si zasebne.

   Boj za vodne vire je konstanta,
   žejni zlahka šli bodo čez vodo,
   za domačih pa ljudi usodo
   briga to oblast, v tem je poanta.

 • MijamotoMusaši

  Šiškotovi lovijo migrante po gozdivih kot so nacisti Jude, Slovane, Rome,…

  • alojz

   Vse, ki varujejo mejo je treba plačati po učinku. Če mora na cesti “prodati” določeno število položnic bo tukaj plača odvisna od tega koliko migrantov je zajel. Pa ni važno ali je kmet, vardist policist ali vojak.

   • MijamotoMusaši

    Birokracija ne dopušča dela na črno kot ne pomoč sosedu.

  • boogin1

   Butl
   Primerjava sploh ni posrečena, kar je za vas komunajzle velika težava, ker ne premorete logičnega razmišljanja. Nacisti so lovili svoje državljane v svoji državi in napadali druge države. Šiškova varda, pa je poizkusila preprečiti dejanje in zaščititi svoje državljane pred nelegalnim migrantom-okupatorjem, ki pomenijo enako kot so bili nacistični okupatorji, v svoji državi in ne proti svojim državljanom.

   • MijamotoMusaši

    Nacisti in komunisti so postavljali žico ter lovili in streljali bežeče.

 • RATATA

  Na koncu nas bo kar naenkrat vse presenetilo(!!!) – da smo manjšina, da so ves čas naši sodelovali z multikulti globalisti, da v parlamentu nimamo opozicije, da imamo zastrupljeno vodo … skratka, da nimamo ničesar več!

 • Mirko

  ..Zanimalo nas je tudi, ali je policija ugotovila, kaj sta počela migranta pri nezaščitenem vodnem viru…

  Mogoče sta dobila nalogo, da vodni vir zastrupita? A so preiskali če je kaj v kaki razgradljivi embalaži notri in analizirali vodo iz tega vira? Ali so opozorili porabnike tega vira, da naj 48 ur ne uporabljajo vode iz tega vira? Ker pri 2 stopinjah Celzija se nihče ne bo kopal v vodnem viru, ki ima kake 4 stopinje.

  • alojz

   V najboljšem primeru sta se v vodni vir samo podelala. Saj pijeta samo pakirano vodo. Vse drugo kar lahko naredita mi lase dvigne.

 • maček ivan

  This “L”user is blocked.
  To na Nova 24TV se mi pa najbolj dopade.

 • Koper_nik

  Če te je SS dobil si bil v varnih rokah.Da te varda dobi,si nihče ne želi!

 • Ctrl Delete

  Še pomnite tovariši…po tem, ko je prišel v javnost podatek, da je bil glavni rekruter v Štajersko gardo Matej Lesjak, ki je član SDS-a in ko so jim mediji namenili največjo možno pozornost…namesto, da bi jih obravnavali kot kriminalce se je Andrej Šiško sončil v soju žarometov in razlagal, da je šlo zgolj za to, da razburkajo Slovenijo???

  • Ctrl Delete

   Očitno SDS nima sreče in se jim vse skupaj sesuva kot hišice iz kart. Ampak njihovi verniki…tudi na tem poralu… jim še vedno verjamejo. Če laž ponavljaš dovolj dolgo – ne postane resnica…na ne desnosučni?

   • mici

    v tebi je pa veliko resnicoljubja, verniki služijo Bogu in svoji vesti, Tvoje natolcevanje pa se ne neha in ne neha, Takoj si vključil stranko SDS, govoril bom, govoril bom, na koncu bodo pa vsi mislili, da je gardo sestavil JJ. Po tvoje bi motali meje na široko odpreti za ilegalce. Za našo prelepo Slovenijo ti ni mar, mogoče se mi svita zakaj. Tudi Svetlana Makarovič nas ne mara. Kljub temu pa se dobri pokojnini in rdeči zvezdi, ne odreče. Ljudje verjamemo dobrim voditeljem, ki nas ne pustijo na cedilu.

   • Schemva Miro

    Bedak si se rodil in bedak se boš stegnil.

  • macon

   Admin, fašizmu ni mesta na forumu, torej prosim pobriši tega pisca.

 • Artur

  Globalistična zamenjava populacije po Kalergiju in po marakeških zavezah se mora izvajati in pika tako je in tako bo še naprej nobene ovire ne sme biti kaj šele kakšna vojska, naši narodno izdajalski komunistični hlapci do globalističnih gospodarjev z ostalo nevladno sodrgo in krivosodjem šparajo vojsko in policijo za posredovanje proti narodni vstaji kar je samo še vprašanje časa. Nič čudnega, da hoče ta leva banda že zdaj iz naroda organizirano varovanje naše državne meje oziroma države zatreti v kali, bojijo se narodnega besa kot hudič križa, ko jih bo začel narod tudi z vardami gazit kot ščurke. Ko bo prišlo do prvih resnih žrtev nad narodom s strani uvoženih đihadistov, bo šel bes naroda od ulice do ulice od vrat do vrat da izbeza levo izdajalsko gamad na plan in ji sodi po “narodnem pravu”. Vsako potrpljenje ima svoje meje(tudi pri Butalcih) in to takrat ko ko so izčrpane vse možnosti in, ko ne bo več videti izhoda.

  UGOVOR IZ MARAKEŠA- masonski plan invazije Europe islamskim migrantima
  https://www.youtube.com/watch?v=Z-M-3AgZmAY

 • Amerikanc

  Zanimivo, da je en Šiško bolj usposobljen organizirati varovanje slovenske meje od Šarkotovih, dobro plačanih gardistov. Poklukarju niti ovce ne bi dal čuvati, kaj šele mejo.

 • šmentanamuha

  Musašija so banali. Okej.
  Ker mu nisem mogla odgovoriti na njegov post, ga pripenjam tule:
  “Komentaor Mijamoto Musaši, nehaj sramotit ime velikega bojevnika Musašija s svojimi bolanimi izpadi primitivizma in nevednosti. Četudi si si nadel njegovo ime, to še ne pomeni, da si vreden njegovega imena. Dejansko si ena potuhnjena glista, zamaskirana v Musašija. Ampak, glej, ko odpreš usta, se vidi, kdo si v resnici. Nisi vreden niti, da bi Andreju Šiški čistil čevlje.”

 • Minovak

  Naj bo končno jasno, zakaj rdečkarji lovijo Šiškove, enostavno zato, da ta ne prestraši migrantov, ker bi potem levaki ne imeli dobička pri švercu (dokazano), saj je znano, da je šverc migrantov bolj donosen od šverca drog. To je prava definicija, zakaj levaki tako zelo zagovarjajo migrante in tolerirajo teror, na koncu je vse denar, ne pa dobro za ljudstvo.

 • PORK Amashina

  Seveda če pa naša vlada dela za velikega ajatolo in še kakšnega šejka povrh.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Vidite, če nekaj delaš prav, si kaznovan, če narediš prekršek, pa si prost. Na glavno obrnjena država.

  • McBobo

   Na samo država, cela EU je zglajzala u 3pm. To pa pride od samega dobrega, ko so riti prepolne.

 • piko8

  Ta vlada in policija delata vse, da v ubogo Slovenijo pripeljejo čim več muslimanske GOLAZNI!!!
  Šiškove VARDISTE je potredno opremiti s pravimi Singaporskimi jurišnimi puškami in pravimi naboji, da obranijo Slovenijo, od muslimanske GOLAZNI!!
  Policijo pa razpustit, ttake policije ne rabimo!!!

 • RATATA

  Idejo sem dobil po južni…!!
  Obvezno moramo v Ustavo osamosvojene socjalistične mafijske Republike Slovenije dopisati, da nam šerijatarski migriči ne smejo zastrupit pitne vode!!

 • lena

  Stric iz Murgel je placanec Sorosa, katerega stalisca poznamo. Stric iz Murgel je tudi neformalni predsednik vlade, potem je jasno zakaj policija gleda vztran pri beguncih!

  • šmentanamuha

   Ne beguncih, ampak ilegalcih, ki imajo zgolj oportunističen namen živeti na račun evropskih davkoplačevalcev. Resda za to tvegajo marsikaj, ampak preračunano tveganje je problem tistega, ki ga prevzame, čeprav ve, da se lahko zgodi marsikaj. Tudi alpinisti veliko tvegajo, ko gredo na ekstremne ture. Samo motiv imajo drugačen. Motiv “živeti na tuj račun”, zame ni legitimen.

 • freedomfighter

  Ja saj je policija povedala da se bo to zgodilo ce bodo morali paziti na te pijance ki skacejo po gozdu…paravojaska organizacija bo za drzavo vedno nevarnejsa od migrantov in prav je tako…policiji naj pustijo opravljati njihovo delo pa bo ker dokler bo situacija taka kot je sedaj varda prej skodi pri preprecevanju prehodov kot pa da bi koristila…ravno ta primer ki se je zgodil to potrjuje

  • Ivan Ivanovič

   ti si bolj slaveryfighter kot kaj drugega. Če država ne opravlja svojih osnovnih nalog, kamor sodi tudi varovanje države pred invazijo in ilegalnimi invajderji, potem ima ljudstvo ne le pravico, temveč dolžnost, da brani svojo državo in državljane pred tujo invazijo.

   • freedomfighter

    Ej tele anarhisticne ideje prodajaj komu drugemu…ne zivimo v casu totalne vojne da bi drzavljani morali s puskami skakati po gozdu…sploh pa a te ljudje nimajo sluzb da lahko cele dneve prezivijo v gozdovih…me zanima koliko davkov placajo tele.branitelji meje

  • šmentanamuha

   Ti maš tud polne hlače.

 • jevidel

  Glede na izvedbo del, so ta opuščen vodni vir zgradili in zavarovali že pred najmanj 80 leti Italijani . Mi pa nismo sposobni niti toliko poskrbeti, da bi se zaradi varnosti ljudi in živali, nabavil nov pokrov za to vodno zajetje.
  Bo šel kateri inšpektor zdaj, ko je Šiško to ugotovil in obvestil vsaj pogledat ?
  Voda je za življenje nujno potrebna, naši odgovorni in za to dobro plačani pa nič.

  • McBobo

   Ne bo šel noben inšpektor na teren, ker je že premrzlo, pa blatno je v hosti, pa mu lahko spodrsne, potem bo pa usran.

 • Bidragsturist

  Dokaz da je slovenska policija na strani globalistov in levih banditov..

  • šmentanamuha

   Problem je, da se morajo pokoravat ukazom izvršne veje oblasti. Ampak tudi to se lahko nekega dne spremeni.,..

 • Skrajno Desni

  Slovenski policisti muslimanskega porekla morajo zaščititi svoje sorodnjaške gnide in preganjat avtohtone Slovence.

 • ROMAN Naprudnik

  kako nezavarovan vir?
  a ni zaprt z pokrovom in zaklenjen?
  kdo je tako neodgovoren,a je tudi to dolžnost države in ne krajevne skupnosti,oziroma občine!!!

  • šmentanamuha

   Vprašanje na mestu. Skrajno neodgovorno. Ampak, kaj naj pričakujemo od kadrov, ki so posledica negativne selekcije?

 • Van Der Waals

  ko se bo nabralo 5000 vardistov… kaj bo pa potem kljukec šarec.

 • terminalar

  Varda je ogledalo nesposobni oblasti.
  Saj so znani, ki pokrove zbirajo.

 • Miro Jereb

  Zgodovina se ponavlja…vaške straže…varda…”partizani” in komunisti pa zopet v napadu…

 • Ronin

  Janša s Šiškom šiša ovce v Sloveniji.

  • centurion

   Sam da peseke ne, kot ti in levakaji.

   • Ronin

    Peinkirher garaža te čaka.

 • Ivan Ivanovič

  Zakaj je Šiško trn v peti Šarčeve vlade? Zato, ker razkriva, da policija sploh ne brani meje. Zavestno in načrtno spuščaje ilegalce v državo. Za fašiglobaliste in kulturmarksistične anarhiste so nevarni slovenski domoljubi, ne tuji invajderji.

 • ALERON

  Mislim, da bo postala varda vedno bolj spoštovana…….

  • lokec

   V kratkem se jim tudi sam in številni moji prijatelji pridružimo.

 • Artur

  Vsem narodno izdajalskim komunjazlom, parazitskim nevladnim protinarodnim kriminalcem krivm sodnikom ipd. bandi, preberite si spodaj kaj nam vlačite in pripravite se na posledice …VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA.

  Kot že veste, vse sem pripravil za pot v Evropo kot gotovo vsak moški iz Afrike.
  Da bi dobili status azilanta v Evropi je važno, da znate izreči določene laži. Ni se jih težko naučiti, samo “po-googlajte” jih, zelo so enostavne.
  Odhod v Evropo ne pomeni samo izboljšanje življenja ampak tudi pohod na Evropo, časten pohod.
  Jemljemo Evropo evropejcem kateri so preveč bedasti, da bi se ubranili.
  Če se zaradi tega pobunijo, jih ozmerjajte s fašisti,nacisti,rasisti in prenehali bodo, ker so strahopetci.
  Rajši vam bodo pustili posiliti njihove hčerke, žene kot, da bi dopustili, da jih tako ozmerjmo hahahahaha.Rajši bi si dali odrezati jajca, kot da bi se nam zoperstavili.Holokavst pomeni smrt povzročena z ognjem.Jaz in moji prijatelji ta naš pohod nazivamo Holok hahahaha. Uničili bomo evropsko kulturo in tisto kar je pomembnejše, uničili bomo evropsko kri za vedno, a oni nam bodo plačali za to, da to storimo. Prehranjevanje, zdravstvene usluge, nastanitve, vse nam bodo dali.Plačali nam bodo, da jih pokorimo, da jim vzamemo domovine hahaha. Ženske, iskreno, tisto kar mi je v največje zadovoljstvo je uničenje belih žensk. Najlepše ženske, plavolase, rdečelase, plavooke, zelenooke, ko jim naredimo otroka , uničimo njihovo kri za vedno.
  https://www.youtube.com/watch?v=Z-M-3AgZmAY

 • Ctrl Delete

  Še pomnite tovariši…po tem, ko je prišel v javnost podatek, da je bil glavni rekruter v Štajersko gardo Matej Lesjak, ki je član SDS-a in ko so jim mediji namenili največjo možno pozornost…namesto, da bi jih obravnavali kot kriminalce se je Andrej Šiško sončil v soju žarometov in razlagal, da je šlo zgolj za to, da razburkajo Slovenijo???

  • Ctrl Delete

   Očitno SDS nima sreče in se jim vse skupaj sesuva kot hišice iz kart. Ampak njihovi verniki…tudi na tem poralu… jim še vedno verjamejo. Če laž ponavljaš dovolj dolgo – ne postane resnica…a ne desnosučni?

  • lokec

   Ti si en- Alt Gr Ctrl Delete.

   • Ctrl Delete

    Lesjak je bil avtor videov in fotografij varde z zborovanja. Zanimivo je, da je Lesjak 2017 v družbi poslanca SDS Žana Mahniča predstavljal akcijo zbiranja šolskih potrebščin, ki jo je organizirala SDM-Slovenski demokratski mladini…Tipična SDS-ova dvoličnost.

 • Ctrl Delete

  V Jugoslaviji smo se bali zunanjega sovražnika… v Sloveniji se SDS in somišljeniki bojimo migrantov!!!

  • centurion

   Sam UDB-e ne več.
   Tonči, tudi UDB-a je pase…

   • Ctrl Delete

    Smo še vedno prisotni, brez skrbi. Opazujemo vas !!!

    • JANEZ GUS

     Ti kar opazuj–

     • Ctrl Delete

      Tebe ne opazujemo…nisi nevaren. Tebi samo manjka malih sivih celic.

 • Slehernik

  Miličniki so bili vedno proti narodu.

  • Ctrl Delete

   Tudi Vinko Gorenak je bil miličnik.

   • JANEZ GUS

    kje si se potikal pa ti rdečuh-smrduhl

    • Ctrl Delete

     Priznam, bil sem v ZKS…in sem ponosen na to. Živim dobro…tudi penzija bo še kar solidna…skratka, hvala bogu, da je Slovenija ostala, več ali manj, levo usmerjena.

     • JANEZ GUS

      Si prepričan, da jo boš dočakal.Če boš teke sra dvomim.

     • Ctrl Delete

      Napiše se “če boš take sral dvomim”… Kapish?

     • JANEZ GUS

      Kakšen rdečuh pa si ,ko Boga hvališ.

     • Ctrl Delete

      A se sam seboj pogovarjaš? Te jebe shizofrenija?

 • Fifko Fif

  Lažete kot pes teče. Sram naj vas bo

  • Ctrl Delete

   Kdo laže? Nova24TV?… Strinjam se.

 • Ctrl Delete

  Janševiki se zapletate v vedno bolj abotne teorije zarote. Predlagam, da za to okrivite Putina. On itak ne bere medijev “Resnice”… tako da ni strahu, da bi umrl od smeha…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • JANEZ GUS

  Admin je na bolniški.

  • Ctrl Delete

   In koga bi ti blokiral?

 • Ctrl Delete

  Varda je genetsko modificirani oddelek SDS-a ki obvlada sekire… kot sredstvo za preboj Slovenije med visoko razvite države… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • Artur

  IMIGRACIJA PRIJETNJA ZA IZUMIRANJE KULTURE I NACIJE
  https://www.youtube.com/watch?v=ngiguojC820

  • Ctrl Delete

   In to ti je povedala Hrvatska čista stranka prava? Čistokrvni ustaši?

   • JANEZ GUS

    Kaj si pati,čistokrvni rdečuh,še petkrat slabši.Svoje delo poglejte za sabo.

    • Ctrl Delete

     Povej po pravici…si ustaš ali četnik? Vem, da Slovenec nisi.

     • JANEZ GUS

      Sem čistokrvni JANEZ pet rodov nazaj samo nimam primesi rdečuharstva,kar sem izredno ponosen.To so bili največjiizdajalci Slovenije.Če razumeš.

     • Ctrl Delete

      Ti nikoli nisi Slovenec. Pet rodov nazaj imaš primesi bodisi uštaštva ali četništva. Slovenec nisi in nikoli ne boš!!!

     • JANEZ GUS

      Nehaj pit….

     • Ctrl Delete

      Pil sem in pil bom. Šmarnica je večna :)

   • Artur

    Bolja Hrvatska čista stranka prava s tem opozorilom kot pa narodno izdjalska propaganda tvojih Izrojenih protinarodnih lopovskih komunjar. Palamudiš o nekih ustašah iz davne preteklosti a toliko si glup, da ne razumeš ali pa nočeš razumeti bistvo opozorila domoljubov, ki jim ni vseeno kaj nas čaka, če bomo guzice nastavljali temu zlu tako kot jih nastavljate ti in tvoji izrojeni komunajzli.

    • Ctrl Delete

     Ustaši, četniki, domobrančki…gliha vkup štriha !!!

 • JANEZ GUS

  V Halozah je bogato obrodilo.

 • Slovenec 33

  Ja v okupirani državi Sloveniji, v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda združeni v hordah rdečih kleriklacev, je glavni namen vladajočih, zatiranje Slovencev in posebno domoljubov, kar VARDA nedvoumno je.

  Rdeči kerikalci uporabljajo policaje za svojo zaščito, za Slovence pa zaščite ni.
  Opisani dogodek je še ena potreditev zapisanega. Golazen okupatorska

  • Ctrl Delete

   Spet lažeš. Zakaj?

 • Ctrl Delete

  Ne si beliti glave s tem. Vsi so fukjeni…vsi desničarji po spisku!!!

  • Stajerka

   še dobro, da ste levičarji diht……kolko jih častiš pod lastno streho??…..če jo sploh maš :)

 • Ctrl Delete

  Čaka nas pestra zima….poleg naravnih nesreč se z debelimi paravojaškimi deci. ki so zakompleksani s svojimi majhnimi “egoti”….Vina in kruha za Janševe ovčke….juhuhu juhuhu…na zdravje !!!

  • Stajerka

   ….futrajte si jih sami, na svoje stroške…..nam ne boste vsiljevali NIKOGAR……če te tako boli srce in peče duša, pa lahko stopiš do Bosne in se greš prostovoljca……samo pazi, tam tudi imajo vaške straže!!……

   • Ctrl Delete

    V javnost je prišel podatek, da je bil glavni rekruter v Štajersko gardo Matej Lesjak, ki je član SDS-a in ko so jim mediji namenili največjo možno pozornost…namesto, da bi jih obravnavali kot kriminalce se je Andrej Šiško sončil v soju žarometov in razlagal, da je šlo zgolj za to, da razburkajo Slovenijo???

    • centurion

     V javnost je prišel podatek,
     da se mora bivši ovaduh SDV ANTON PEINKIHER
     JAVNO opravičiti ANTONU KRKOVIČU….

     Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

     “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

     da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
     da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
     da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
     da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
     da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
     da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
     in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

    • Stajerka

     ….je prišel podatek…..ja in??…..saj je bil tudi v obtožnici, pa je bil oproščen vseh sumov……pa član SDS tudi ni več……mogoče je že v kaki lewaški stranki……

  • Aresnica

   Fantek- ti si očitno dobr plačan od SLOmafijskotajkunskega omrežja.
   _____________
   Lep pozdrav

 • Stajerka

  …kaj je vlada sprejela??……a ni kolegij predsednika DZ to zavrnil……torej ne gre v nadaljnjo obravnavo……al kak zaj to?

 • Jožef Švarc

  Bog Vam pomagaj. Portal v službi prismod.

  • centurion

   Nam Bog,
   tebi tudi psihiater ne.

  • Stajerka

   …..daj ne muči se….saj ne folgaš odpirat novih profilov…..je pa res, da števec Nova24 in obisk spletne strani raste vedno bolj…….najbolj obiskan novičarski portal v Sloveniji…….

   • Ctrl Delete

    Ni res…24ur je najbolj obiskan portal v Sloveniji !!!

    • Stajerka

     …nekoč bil…..

     • Ctrl Delete

      Tudi danes je…

     • Stajerka

      …nič več…..a ti jim še vedno verjameš??……

     • Ctrl Delete

      Zadnji podatki raziskave Merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS) kažejo, da je spletni portal 24ur.com še vedno najbolj obiskana spletna stran. Meseca novembra 2019 si jo je tako ogledalo 732.051 različnih uporabnikov, ki so na strani skupaj ustvarili skoraj 83 milijonov ogledov.

     • centurion
     • Ctrl Delete

      24ur.com je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji. Dnevno jo v povprečju obišče več kot 330.000 obiskovalcev. Kar petino svojega časa obiskovalci slovenskih spletnih strani, ki so vključene v raziskavo MOSS, preživijo prav na tej spletni strani. Ena njenih ključnih prednosti pa so tudi kakovostne in poglobljene videovsebine. Nova24TV ji ne seže do gležnjev !!!

     • centurion
     • šmentanamuha

      Oooooooooo, kakšen piar! Ampak ti si pa kr naprej pr nas, očitno smo boljši:)

     • Nata

      Dobro , zelo milo se je izrazila. . . . . . nespodobno prepisovanje !!

  • Nata

   No. . . .no. . . . . katerih prismod služabnik si pa ti ???

 • McBobo

  Andrej, Slovensko srce bije zate.

 • Alois Kuhelj

  Sem spremenu ime sebi za prijatelje

  • Nata

   Hm. . . . ?

 • RATATA

  Slovenec.
  Brižinski spomenik!

 • Lisjak

  Tako,zdaj lahko začnemo hvalit Šiškota!

  Janez Janša

  Verified account

  @JJansaSDS
  Follow Follow @JJansaSDS
  More
  Ilegalnega migranta Šarčevi @marjansarec in Židanovi @ZidanDejan povabijo v Državni zbor, nad Slovenca, ki želi pomagati pri nadzoru meje, pa pošljejo do zob oborožene specialce. Imamo protinarodno, izdajalsko oblast.

 • Andrej

  Varda je ilegalce našla na licu mesta. Policaje so morali poklicat, ker sami niso nič našli. Pa še potem so naredili več škode kot koristi. Bravo, Pokljukar in Šarec, res dobro obvladata uničevanje Slovenije.

 • gabrijelobid

  Pa kaj mislijo ti komunalci????Vodovod je popolnoma nezaščiten in vsak kdo lahko v njega vrže bilo kaj pa tudi kakšna žival lahko pade v njega in imamo bolezen zaradi pitja te vode.

 • gabrijelobid

  Šiško je patriot o naših politikih pa ne ne bom izgubljal besed.

 • Skrajno Desni

  Ta oblast bo prvo pozaprla zavedne Slovence, da bo lahko muslimanska golazn zasedla njihove domove.

 • Olga101

  Murglski maziljenec uničuje vodovarstveno območje s kanalizacijo, islamski divjaki bodo lahko že jutri sprožili biološko vojno preko nezavarovanega vodnega jaška!???? Dol s skorumpirano murglsko zloženko! Zaščitimo Slovenijo in njene državljane!

  • cosmosjasnovidec

   Saj to je tudi namen copatarske čefutarske nesnage “jankovića” kateri je dobil podkupnino od muslimanske tukajšnje ter ostale arabske đihadistične nesnage.
   Z počasnim zastrupljanjem vode bodo pomagali Slovencem čimprej na drugi svet dokazati se pa ne bo moglo ničesar oziroma se sploh ne bo preiskovalo,ker bo pač vsakega po njihovem doletela naravna smrt.
   Copatarji pa bodo nekje v drugi državi uživali vse kar so pokradli v Sloveniji seveda pod spremenjenimi priimki saj že nekaj časa pripravljajo beg iz nje.
   Denar so naložili v tuje banke Maroko in tako naprej ta malenkost katero so pustili za krinko pa jim seveda ni pomembna tako,da lahko kar čez noč izginejo in tega se zavedajo vsi vendar se ne ukrepa,ker je vse skorumpirano podkupljeno.
   Dokler so še tukaj se jih sploh za kriminale ne aretira,ko jih več ne bo pa bodo kar vsi z krokodiljimi solzami obžalovali ter nakladali kako jim je copatarka čefutarska golazen pobegnila.
   ———————————————————————————————–
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————

 • Polh Dobri

  Ne gre za vodni vir, ampak za revizijski jašek vodovoda brez pokrova in seveda ne gre za neznance ampak za uboge ljudi, ki bi radi obogatili našo primitivno družbo z delom, znanjem, kulturo in vero. Takšno sprenevedanje si dovoljuje pokvarjena , hlapčevska in Eu podkupljivi birokraciji podrejena slovenska vlada.

 • etrusk

  Šiškovi Vardi vse čestitke

  • šmentanamuha

   Se pridružujem.

 • Celcar Mojca

  Kje mi živimo!!!! Neverjetno, da se take stvari dogajajo….

 • Laž ima kratke noge

  Šiško, Nova24TV, desničarski imebcilni kometatorji, desni primtivci, SDS in ostala zarukana Slovenska javnost…. dajte se malo umirit. Ni zadosti, da se tri četrtine Slovencev smeji iz vas, zdaj se bo smejl še cel svet.

 • cosmosjasnovidec

  Če bi jaz bil tam pri Šiškovi vardi bi prej kot pa je prispela policija pometal to muslimansko golazen v jašek in bi izgledalo kot,da so popadali noter.
  Sicer pa tudi,če bi jih kdo pometal noter ne more biti kazensko preganjan niti se mu ne more česar koli očitati,ker je to ilegalna drhal katera se vodi pod teroristične prestopnike po zakonu.
  Le vlada ter policija v sodelovanju skušata državljanom Slovenije mazati oči z nakladanjem ter izvrševanjem svoje izdajalsko nastrožene dejavnosti proti suvereni državi Sloveniji.
  Vsak kateri vsaj malo pozna zakon ve kaj je predpisano za katerega koli ilegalnega prestopnika državne meje pod kaj se tretira in kakšno pravico ima državljan uporabiti proti njemu kar pove že samo ime ilegalec.
  Torej terorist,morilec,ropar,posiljevalec,atentator pa,da ne naštevam naprej.
  Če državljan takemu pošlje kroglo v čelo se mora odlikovati z odlikovanjem,ker je preprečil nešteto morebitnega kriminala z strani ilegalca ne pa,da bi ga navsezadnje policija obravnavala za kar koli.
  Kdaj bo to folku postalo jasno in kdaj se bo temu diktatorskemu režimu uprl mi pa tudi ni jasno.
  To kar se dogaja trenutno v Sloveniji je povsem zaskrbljajoča navadna diktatura proti državljanom Slovenije in to se nikakor ne bo niti se ne more dobro končati kajti vlada sama vzpodbuja državljane z takimi načeli k državnemu udaru.
  Kdo so pa glavni izdajalski faktorji Slovenije v vladi in kateri jo na vse možne načine uničujejo se pa seveda ve.
  Agresorskemu četniškemu komunajzarskemu JLA morilskemu stroju to ni uspelo zato se pa namen nadaljuje ter izvaja naprej prikrito z pomočjo navadnih izdajalcev kateri še vedno v ozadju delujejo in imajo organizacijo UDBA katera se pa celo financira z davkoplačevalskim denarjem davkoplačevalcev Slovenije.
  ———————————————————————————————–
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————