[Video] Tako denar davkoplačevalcev konča v smeteh: Migranti stran mečejo še zapakirano pripravljeno hrano, kakršne si marsikdo ne more privoščiti!

Datum:

Da migranti ne izkazujejo nobene hvaležnosti za pomoč, ki jo prejmejo na račun davkoplačevalcev, je že vsakomur jasno, a s svojo aroganco nas ilegalci znova in znova šokirajo. Tako izpred italijanskega azilnega doma prihaja videoposnetek paketov kakovostne hrane, ki še niso bili dotaknjeni. Tudi v Sloveniji migranti s hrano, ki jo dobivajo, niso zadovoljni, kar izkazujejo celo z metanjem krožnikov po prostorih viškega azilnega doma. Sicer si z večjimi količinami gotovine, ki jo nosijo s seboj, radi privoščijo tudi dostavo na dom, oblačijo se v dizajnerska oblačila, zabavajo pa se s telefoni znamk Apple ali Samsung, ki stanejo prek tisoč evrov. So namreč dobro založeni z gotovino, prav tako pa naj bi jim reden dotok svežega denarja omogočal sistem Western Union!

Kako izbirčni so migranti glede hrane in potrebščin, opažamo že dalj časa, a kljub temu je mnoge šokiral videoposnetek izpred enega od italijanskih azilnih domov. Kot je jasno razvidno, se v smeteh nahajajo paketi raznolike hrane visoke kakovosti, ki sploh ni bila dotaknjena.

Migranti niso zadovoljni s hrano in mečejo krožnike
Obnašanje migrantov naj bi bilo sicer daleč od takšnega, kot bi ga pričakovali od pred vojno bežečih beguncev tudi v Sloveniji. V viškem azilnem domu naj ne bi bili zadovoljni prav z ničemer, nenehno naj bi se pritoževali tudi nad postreženo hrano, za katero jim seveda ni treba delati. Da, gre za hrano, ki je predmet razpisov, ki so večkrat dodobra razburili slovensko javnost! Na voljo imajo namreč obroke halal, prav tako velik delež obsegajo sestavine ekološke izdelave, posledično pa tudi stroški niso nizki.

Azilni dom Vič v Ljubljani (Foto: Tamino Petelinšek/STA)

V viškem azilnem domu migranti po tleh mečejo krožnike in se razvajajo z dostavami pic
A za hrano ne pokažejo nikakršne hvaležnosti, svoje nezadovoljstvo pa izkazujejo celo tako, da po tleh mečejo krožnike. Mečejo krožnike s hrano, kakršne si mnogi upokojenci, ki prejemajo povprečno pokojnino, ne morejo privoščiti in odhajajo spat lačni. Prav tako niso zadovoljni z nobenimi oblačili, na račun davkoplačevalcev namreč očitno pričakujejo prestižne dizajnerske blagovne znamke.

Foto: STA

Migranti prihajajo polni gotovine, s katero prosto razpolagajo!
In kako se znajdejo? Zlahka! Za potešitev lakote naj bi namreč redno prek dostave na dom naročali pice in drugo hrano. Prav tako ni presenetljivo, da so jezni zaradi oblačil, ki jih prejmejo, saj si kupujejo superge za 200 evrov in več, posedujejo pa tudi oblačila prestižnih znamk v vrednosti do več tisoč evrov na osebo. Zabavajo se tudi s pametnimi telefoni znamk Apple in Samsung v vrednosti prek 1.000 evrov.

Migranti so dobro založeni z najrazličnejšimi osvežilnimi pijačami in s cigaretami priznanih blagovnih znamk. (Foto: posnetek zaslona)

Ilegalci denar prejemajo prek sistema Western Union
To si privoščijo brez težav, znano je namreč, da s seboj prinašajo večje količine gotovine, dodaten denar pa prejemajo kar prek sistema Western Union. Kdo jim nakazuje denar, ni znano. Koliko gotovine nosijo s seboj, nazorno priča poletno prijetje približno 120 migrantov, pri katerih je policija po neuradnih podatkih našla za 0,5 milijona evrov gotovine.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Nemčija: V napadu z nožem ranjenih več dijakov

V šoli v mestu Wuppertal na zahodu Nemčije je...

Škandal: Vpliv komisarke Jourove na RTV želijo pomesti pod preprogo

Evropska komisija je s skrivanjem dokumentov o vsebini pogovorov...

Rutte dobil podporo ZDA pri kandidaturi za generalnega sekretarja Nata

Ameriški predsednik Joe Biden je za novega generalnega sekretarja...

Levi mediji napadli kmete s “potujočo razstavo”

Kmetje se zaradi nevzdržnih razmer za kmetovanje zbirajo po...