[Video] Tako denar davkoplačevalcev konča v smeteh: Migranti stran mečejo še zapakirano pripravljeno hrano, kakršne si marsikdo ne more privoščiti!

Foto: posnetek zaslona

Da migranti ne izkazujejo nobene hvaležnosti za pomoč, ki jo prejmejo na račun davkoplačevalcev, je že vsakomur jasno, a s svojo aroganco nas ilegalci znova in znova šokirajo. Tako izpred italijanskega azilnega doma prihaja videoposnetek paketov kakovostne hrane, ki še niso bili dotaknjeni. Tudi v Sloveniji migranti s hrano, ki jo dobivajo, niso zadovoljni, kar izkazujejo celo z metanjem krožnikov po prostorih viškega azilnega doma. Sicer si z večjimi količinami gotovine, ki jo nosijo s seboj, radi privoščijo tudi dostavo na dom, oblačijo se v dizajnerska oblačila, zabavajo pa se s telefoni znamk Apple ali Samsung, ki stanejo prek tisoč evrov. So namreč dobro založeni z gotovino, prav tako pa naj bi jim reden dotok svežega denarja omogočal sistem Western Union!

Kako izbirčni so migranti glede hrane in potrebščin, opažamo že dalj časa, a kljub temu je mnoge šokiral videoposnetek izpred enega od italijanskih azilnih domov. Kot je jasno razvidno, se v smeteh nahajajo paketi raznolike hrane visoke kakovosti, ki sploh ni bila dotaknjena.

Migranti niso zadovoljni s hrano in mečejo krožnike
Obnašanje migrantov naj bi bilo sicer daleč od takšnega, kot bi ga pričakovali od pred vojno bežečih beguncev tudi v Sloveniji. V viškem azilnem domu naj ne bi bili zadovoljni prav z ničemer, nenehno naj bi se pritoževali tudi nad postreženo hrano, za katero jim seveda ni treba delati. Da, gre za hrano, ki je predmet razpisov, ki so večkrat dodobra razburili slovensko javnost! Na voljo imajo namreč obroke halal, prav tako velik delež obsegajo sestavine ekološke izdelave, posledično pa tudi stroški niso nizki.

Azilni dom Vič v Ljubljani (Foto: Tamino Petelinšek/STA)

V viškem azilnem domu migranti po tleh mečejo krožnike in se razvajajo z dostavami pic
A za hrano ne pokažejo nikakršne hvaležnosti, svoje nezadovoljstvo pa izkazujejo celo tako, da po tleh mečejo krožnike. Mečejo krožnike s hrano, kakršne si mnogi upokojenci, ki prejemajo povprečno pokojnino, ne morejo privoščiti in odhajajo spat lačni. Prav tako niso zadovoljni z nobenimi oblačili, na račun davkoplačevalcev namreč očitno pričakujejo prestižne dizajnerske blagovne znamke.

Foto: STA

Migranti prihajajo polni gotovine, s katero prosto razpolagajo!
In kako se znajdejo? Zlahka! Za potešitev lakote naj bi namreč redno prek dostave na dom naročali pice in drugo hrano. Prav tako ni presenetljivo, da so jezni zaradi oblačil, ki jih prejmejo, saj si kupujejo superge za 200 evrov in več, posedujejo pa tudi oblačila prestižnih znamk v vrednosti do več tisoč evrov na osebo. Zabavajo se tudi s pametnimi telefoni znamk Apple in Samsung v vrednosti prek 1.000 evrov.

Migranti so dobro založeni z najrazličnejšimi osvežilnimi pijačami in s cigaretami priznanih blagovnih znamk. (Foto: posnetek zaslona)

Ilegalci denar prejemajo prek sistema Western Union
To si privoščijo brez težav, znano je namreč, da s seboj prinašajo večje količine gotovine, dodaten denar pa prejemajo kar prek sistema Western Union. Kdo jim nakazuje denar, ni znano. Koliko gotovine nosijo s seboj, nazorno priča poletno prijetje približno 120 migrantov, pri katerih je policija po neuradnih podatkih našla za 0,5 milijona evrov gotovine.

Rok Krajnc

 • Boy

  Migranti so hujsi kot razvajeni otroci, EU vkljucno z naso vlado, pa je bolj butasta kot prismojen radioaktiven odpadek.

  • karlina

   TOČNO TAKO !!!!!

  • Janka Kranjka

   NAMERNO butasta je Eu.
   Oni še predobro vedo kaj počnejo.

 • karlina

  Prekleta banda hudičeva, ljudje -državljani pa že skoraj stradajo, upam, da se bodo levi politiki iz Evrope nekoč zaradi tega, ker so spustili v Evropo te zveri, cvrli v ognju !!!!!!!

 • Solo

  Ali osel riga? Da.

  Ali se svinja valja v blatu in serje vseokoli? Da.

  Ali afro-arabski migranti sovražijo bele Evropejce in prihajajo v Evropo samo zato, da nas iztrebijo? Da.

  Nehajte se torej čuditi, ker spremenili in civilizirali teh divjakov ne boste nikoli, in začnite raje ukrepati.
  Torej – takoj zapreti vse meje in braniti Slovenijo in Evropo z vsemi sredstvi pred sovražno invazijo, še prej pa zapreti in soditi vsem veleizdajalcem, ki podpirajo masovni uvoz migrantske zločinske golazni.

  • ODINOV VOJAK

   tako je pred zid pa streljaj jih ko zajce z temi posranimi migriči

 • Olga101

  Divjaki samo zlorabljajo svoj položaj! Zarad ipolitične korupcije in ogrožanja prebivalcev Slovenije in Evrope, je treba ovaditi in zapreti njihove uvoznike – trgovce z ljudmi in tatove našega premoženja, s Fajonko na čelu!

  • SIMON ROZIC

   …zdaj jih je že več; makedonka Joveva, pa hči klovna Erjavca, pa….še kdo ali
   katera !

  • WISKY 1000

   fujonka je bolj pravilno

 • AlojzZ

  “Migranti stran mečejo še zapakirano pripravljeno hrano …”

  Tako je tudi prav! Naj se ve, kdo je tu gospodar! Gospodar in GOSPOD!

 • xtc

  Ko bo dovolj hudo bo narod širom EU uredil zadevo kot je treba.
  Lepo je povedal Šved oni dan;ko bo dovolj bo dovolj in ni več daleč.

  • j52

   Naj nas vsaka država EU oborži čimprej !!!

 • antimur

  Mirovni institut, babje organizacije, bando, ki se imenuje vlada ter vso kučanistično golazen moramo sesuti v prah, če želimo, da bodo lahko tisti Slovenci, ki se mimogrede ne smejo niti imenovati več Slovence,tisti, ki so lačni, revni in zasramovani lahko preživeli med temi NWO okupatorji.

 • Slovenec

  Samo prebutati in takoj deportirati Slovenije.

 • JANEZ GUS

  Fajonko privest v center.

  • rubec

   Z njo bodo pa givmifajv.

 • Dragan Krstič

  Migranti so vsi po vrsti zakompleksani in zavedajo se svoje inferiornosti do bele rase. To njihovo obnašanje je seveda dokazovanje primitivcev da so nam najmanj enakovredni. S svojim izsiljevanjem hočejo doseči višji status kot ga imamo staroselci. Vsi so obveščeni kako vladne in nevladne organizacije ter Združeni narodi ščitijo to nepismeno drhal zato se bodo še naprej tako obnašali ali celo huje če se jim ne bomo postavili po robu. Švedom že docela serjejo po glavi, kmalu tudi ostalim zahodnim državam. Če ne bo bolje bomo morali v grupo višegrajcev. Le tako se bomo lahko obranili.

  • McBobo

   Problem je, ker višegrajci ne bodo več kar tako sprejeli novih držav medse. Ta vlak smo zamudili. Razen če bi se vlada popolnoma usmerila v desno in s tem pokazala, da smo vredni zaupanja. Bo pa prej svizec čokolado zavil, kot Slovenija desno usmerjena in z njo večina EU držav.

 • Dragan Krstič

  Kaj je Afričan in njegova mentaliteta je napisal dr. Alfred Schweitzer v svojih zapiskih o Afriki in Afričanih.
  Njegova najznačilnejša misel je da Afričanu nikdar ne smeš dovoliti in pokazati da je tebi enak. Če mu to dovoliš te bo pohodil. Sicer to ni samo karakteristika Afričanov ampak vseh primitivcv, vključno z evropskimi.

  • ODINOV VOJAK

   JZ jih preziram te črnuharje ….bi bežžali ko bi se oblekel ko KKK teh se najbolj bojijo črnuharji

 • est

  Po teh ali štirih dnevih bi jedli vse kar bi jim ponudili. Dokler jim ne damo vedeti, da so pri nas “gosti”, ki si jih ne želimo nas lahko izsiljujejo po mili volji.

 • Artur

  SLOkomunajzlskim narodnim izdajalcem je popolnoma jasno kakšno primitivno, amoralno, brezčutno drhal uvaža in to namerno zaradi svojih podle multikulti agende z namenom vedno znova ustvarjati izredne razmere in tako še naprej preko režimskih vzvodov oblasti tudi s prisilnimi sredstvi uvajati našo družbo v diktaturo, ni pa jim jasno še sedaj kakšen armagedon s kandelabri in gavgami jih čaka, ko bo narod popizdil in se dal skupaj kot 91 leta, ko je bilo za biti ali ne biti in ta čas je pred vrati. Vsaka potrpežljivost ima svoje meje.

 • rubec

  Še so pri nas fejst prodajalci. V hervisu na viču sem zaman iskal rdeče telovadne copate. Prodajalec je rekel: ta zadnji par je pol ure pred vami vzel en čifur.

 • branči

  brez denarja si še na pokljuko ne upam – da žicam eno pivo- malo morgen! če ti dvakrat zapečeni ne bi imeli denarne podpore, bi se vse nehalo na bosporski ožini!

 • Unikatna

  Kako žalostno, kje pristane hrana…

  ZN že tudi jamrajo…

  “Združenim narodom zmanjkuje denarja že za plače…

  Združeni narodi se spopadajo s primanjkljajem 230 milijonov dolarjev, do konca meseca pa bi jim lahko zmanjkalo sredstev iz operativnega proračuna, je opozoril generalni sekretar svetovne organizacije Antonio Guterres.”

  On bi za plače povišal kar prispevke članic…Manj naj zapravljajo…

  Me zanima koliko dajo za migracije?…

  • macon

   To je bojda osnovni minus iz 5 milijardnega proračuna. Agencije zapravijo še 50 milijard.

   Bojda je striček Trump (ZDA dajo četrtino!) rahlo privil pipico, ker naj pač drugi plačajo več. Po mojem ima prav.

   • Unikatna

    Ima prav.
    ZDA prispevajo petino proračuna.
    Ostale članice so zavrnile predlog za povišanje…

  • Andrej

   Te mastodontske organizacije so prvenstveno postavljene za lasten profit in samopromocijo. Učinka skorajda nimajo. UNICEF, recimo, za svoje lastno poslovanje porabi okoli 75% prispevanega denarja. Naj kdo izbrska, koliko sami zase porabijo ZN. Že njihova palača je – ni da ni.
   In koliko za lastne potrebe porabi Pedro Opeka?

 • Nata

  Kako, prosim ??
  In to se ve ?? V azilnih domovih vedo , da hrano stran mečejo in si plačujejo dostavo hrane ?? Pa saj ta svet je nor ?? Kako le si en azlini dom dovoli, da te horde takole ravnajo ??Prva krivda je na teh, ki azilni dom vodijo .
  Če vidijo , da imajo tički denar, naj jim ne dajo več za jesti, ali pa obrok, ki so ga stran vrgli, ponovno na mizo postavijo !!
  Kakšna pijača in cigareti ?? Vodo naj pijejo .Cigarete pa sami kupijo.
  vENDAR PA VEMO, KAKO IN KAJ JE , ALI NE ?? Tisti , ki jim hrano dostavljajo dobijo plačano od države !Azilni dom tu ne da nič zraven !!
  Kaj se s hrano, ki je že plačana dogaja, jih pa ne briga.

  • McBobo

   Ta svet je šel totalno v 3pm. In žal ta svet kar kliče po novi vojni, da se očisti vse lene, gnile zalege.

   • Nata

    Samo vojne ne. . . povzročila bo samo novo gorje.
    Žal pa politika gleda saamo na svojo rit, Narodi jih pa gledajo ??

  • McBobo

   Jaz bi jim plesniv kruh z žaltavo svinjsko mastjo mazal toliko časa, da bi ga od lakote vsega požrli. Ne razumem, zakaj se jim ne pobere denarja, potem pa požret vse od začetka ali pa smrt od lakote.

   • Nata

    So zaščiteni kot kočevski medvedje.
    Lahko se takole norčujejo iz evropejcev ! Kaj so nam politiki navlekli v EU. . .

 • j52

  Ojej kam to pelje?Naša vlada in EU si zatiskata oči pred pogubo.Ko bo počilo in bo evropski duh ušel iz steklenice,potem bo zelo krvavo,verjemite da bo do tega prišlo prav kmalu in nič dobrega se nam ne obeta!

 • svatne

  “..kakršno si marsikdo ne more privoščiti!” KAKRŠNE …!!!

 • ODINOV VOJAK

  treba se bo oborožit pa vsakega posebej vn iz te bajte pa pred zid pa postrelit jih ko zajce….za švedsko pa tk vem…sem bil tam pa sem vido mal je mankalo da ne bi kirmo vzel tam pištolo policistu pa jih vse pobil prekleti migranti nej se poberejo od kod so prilezli podgane…..z podganami pa tk veste ka se zgodi

 • Skrajno Desni

  Pri vseh teh ugodnostih ki jo nudi država tej islamistični golazni, zakaj sploh še kdo dela naj nas vlada živi.

 • bolimeđoko

  Očitno niso lačni.

  Naj si sami kupijo hrano, ki jim “ustreza”.

 • Novakec1

  Bogi migranti ki jih futrajo z tako hrano!

 • xyz

  Ali je Solo kreten? Da.

  Nehajte se torej čuditi, ker spremenili in civilizirali tega divjaka ne boste nikoli, in začnite raje ukrepati.

 • Andrej

  Imajo denar, poslujejo preko mednarodnega plačilnega prometa, imajo pametne telefone…. nimajo pa osebnih dokumentov!
  Šarec, Poklukar, Cerar, ali se je možno še bolj norčevat iz lastnih državljanov, ki tudi vam plačujejo davek za vaše velike plače?
  Slovenci, nehajmo vendar s tem butastim beee beeee beee in vendar enkrat udarimo po mizi.

 • tomaz zupancic

  Socialno sibke druzine … Nedeljsko kosilo navali!

 • PORK Amashina

  Kje je policija da v arest spravi organizatorje,torej tiste ki denar nakazujejo?Ker očitno nakazujejo sredstva tudi Merklci,Macronu in ogromni množici politikov,birokratov in policajev bi bila za policaja stažista to mala malica razkriti.Nakazovalec je sigurno teroristična islamska država,to lahko ve vsak.Katera?Lepo prosim,tista,kateri se trenutno vsa Evropa uklanja in s katero s polno paro sodeluje?Okoli katerih islamistov hodijo politiki,birokrati in ostali ki pomagajo beguncem kot otroci k božičku kjer pričakujejo čokolade,bonbone in igrače.

 • Rafaelus

  Mislim da je hrana ki jo dobijo neprimerna za njih kar tudi nakažejo. Da sem premier vlade, jim dam krožnik riža in kozarec tople vode. Pa bi videli kako dolgo bi to metali stran ???

  • McBobo

   Žal polna rit ne razume prazne in je tudi noče. Ampak prihaja čas, ko se bodo tudi polne riti zluftale in spraznile. Teli nigri so pa samo zabiti zombiji, ki so zrasli ob pomoči Unicef-a in ostalih, tako da, kakor so prišli, tako bodo odšli nazaj v prah. Pa ta čas je že zelo blizu.

 • Rafaelus

  Ko berem kako so založeni in če je res, da hrano še zapakirano mečejo stran, me mine vsa človekoljubnost dotakih LJUDI. Kot da Slovenci nimamo dosti svojih lačnih PREBIVALCEV. O levičarjih nič lepega, razen o telesnih levičarjih, kar sem tudi sam :)

 • Slovenec

  Delati nočejo in tudi ne bodo. Oziroma bodo delali zdrahe, probleme, lopovščine.