[Video] To je Jankovićeva multikulti Ljubljana: Balkanec grozil in razbijal po lokalu s hitro prehrano!

Foto: Zajem zaslona

V lokalu s hitro prehrano v središču Ljubljane je prišlo do incidenta, kjer je nori Balkanec grozil in uničeval lokal s hitro prehrano, nato pa je prišlo do pretepa. Številni Ljubljančani opažajo porast kriminala in vse manj kulturnega obnašanja novih prebivalcev Ljubljane. Slovenska beseda se namreč, odkar glavno mesto vodi župan Zoran Janković, vse manj sliši.

Kaj se dogaja z glavnim mestom Slovenije? Številni Ljubljančani namreč opažajo kulturni zaostanek, odkar mestno upravo vodi župan Zoran Janković. Po mestu je namreč že težko zaslediti slovensko govoreče ljudi, namesto njih pa se sliši govorica držav nekdanje Jugoslavije. Pogosti so tudi številni gostinski lokali z balkansko kulinariko, ki so zaradi prijateljskih povezav z županom Jankovićem dobili najboljša mesta.

Kako nizko je padla kultura Ljubljane, se vidi tudi ob koncu tedna – predvsem v poznih večernih in zgodnjih jutranjih urah, ko se stari in mladi sproščajo.

Razgret Balkanec grozil in razbijal
Twitter uporabnica Mati Tereza je danes objavila posnetek nočnega razgrajanja mlajšega moškega, ki je v srbohrvaškem jeziku grozil zaposlenim gostincem lokala s hitro prehrano Nobel Burek pri Nami, nato pa je razbil stekleno vitrino. Razgretega Balkanca je nato ustavil fant z imenom Žan, pretep pa se je nadaljeval pred lokalom. Ali je bila o dogodku obveščena policija, še poizvedujemo.

Sara Kovač