Vse več migrantskega kriminala! Po obisku ministra Poklukarja se je ponoči odvijala akcija lova na migrante, ki so v Beli krajini ukradli kombi!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Z dvorišča stanovanjske hiše v Krmačini pri Metliki je skupina 12 državljanov Alžirije, ki so pred tem nezakonito vstopili v državo, ponoči odtujila kombinirano vozilo. Policisti so vozilo prisilno zaustavili in prebežnike prijeli. Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je ravno med včerajšnjim obiskom Občine Črnomelj predstavil dodatne ukrepe na državni meji, obremenjeni z nedovoljenimi prehodi.

Policisti so vozilo izsledili v bližini Metlike ter ga najprej skušali ustaviti s svetlobnimi in zvočnimi signali. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je s hitrostjo več kot 120 kilometrov na uro nadaljeval vožnjo proti naselju Gradac. V okolici Črnomlja so vozilo ustavili s pomočjo t. i. stingerja – sredstva za prisilno ustavljanje motornih vozil, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Takoj po ustavitvi je več oseb iz kombija skušalo pobegniti, vendar so jih policisti prijeli. Šlo je za 12 državljanov Alžirije, ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo. Okoliščine nezakonitega prehoda in kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.

Obmejni kraji doživljajo pravo invazijo
Med varovanjem državne meje so policisti na območju PU Novo mesto izsledili in prijeli še 22 državljanov Bangladeša, po osem državljanov Sirije in Pakistana, sedem državljanov Palestine, šest državljanov Iraka, tri državljane Sirije, državljana Afganistana in državljana Tunizije, poroča STA. Policijski postopki zaradi nezakonitih prehodov državne meje še tečejo.

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Na območju PU Koper pa so policisti od srede do danes zjutraj obravnavali 37 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Obravnavali so 15 državljanov Turčije, devet državljanov Pakistana, pet državljanov Afganistana, dva državljana Alžirije ter po enega državljana Tunizije, Malija, Albanije, Kosova, Poljske in Avstrije. Tri osebe so zaprosile za mednarodno zaščito, preostale pa bodo po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom, so zapisali na PU Koper.

Belokranjci zaskrbljeni, varnost nezadostna
Spomnimo, da je včeraj minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar obiskal Črnomelj, kjer je svetnikom občine predstavil ukrepe, za katere je medijem povedal že po popoldanskem skupnem pogovoru, svetniki pa so Poklukarja opozorili na slabo infrastrukturo ob meji in druge težave tamkajšnjih prebivalcev. Skrbita jih tudi vpliv nedovoljenega prehajanja meje na turizem Bele krajine in gospodarska škoda, ki lahko nastane ob padcu turističnega obiska.

Črnomaljska svetnica SDS in predstavnica civilne iniciative Bela krajina Maja Kocjan se je sicer po Poklukarjevem popoldanskem pogovoru z županom novinarjem odzvala, da so vsi navedeni ukrepi učinkoviti le za kratek čas in da ne dajejo zadostnega mednarodnega znaka ilegalnim prebežnikom. Omenjeni ukrepi po njenem tudi ne sporočajo, da je slovenska meja zanje zaprta, je ocenila Kocjanova.

C. Š.

 • Garbage man

  Bravo, za migrante.Potrebno jih je oborožiti že v Bosni.

 • pajot

  dejmo že enkrat reči bobu bob. Niso ga odtujili,pač pa ukradli,jebenti.

  • Zgornji

   Nič “jebenti” , ampak Samo : UKRADLI SO GA !!! ! !!!

 • pajot

  berimo malo Aškerca,otroci:

  Bes džaur,še krik iz valov,
  potem pa vse tiho je bilo.

 • Andrej

  Ta je dobra: “Okoliščine nezakonitega prehoda in kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.”
  Kakšno preiskovanje, če si tukaj nezakonito? Vse skupaj bo samo še dražje. Izpraznit jim žepe in pokrit stroške, pa “na levo krug trčećom korakom” od koder si prišel. Vlada, norčujete se iz nas.

  • alojz

   Bom Pokljukarju na vratih potrkal. Ali pa ponoči skozi okno zlezel. Zanj je to isto.

   • cosmosjasnovidec

    Pa ne pozabi na mačeto kakršno uporabljajo kamelotrajbarski muslimanski gnoji.
    Bo izgledalo,da so ga pokončali musliči policija pa bo še naprej v neskončnost preiskovala okoliščine enako kot v tem primeru kjer je vse jasno,da so to kamelotrajbarski musliči.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Zgornji

     AMENNNNN !!! ! !!!

   • stane

    Granitno kocko rabi.

  • Zgornji

   TOOOČNO TOOOOOOO !!! ! !!! ŽE SPET SE POLICIJA IN VLADA DELATA NEUMNE !!! ! !!!

 • Novakec1

  Prihajajo na safari v slolandijo.

 • rrrrr

  Dragi Belokranjci.
  Mislite rdeče, volite rdeče, pa še občutite rdeče. Svoje belokranjske riti raje sončite na levičarskih shodih proti ograji ob Kolpi kot pa da bi svoje svoje belokranjske riti dvignili iz svojih kavčev takrat, ko je vsa vesoljna Slovenija , solidarna z vašimi težavami, vam v podporo in zaščito, protestirala proti migrantom. Ne v Ljubljani, Mariboru ali Kranju, pri vas , v Črnomlju !!!!!.
  Sedaj pa svoje kombije s culukafri kar sami lovite po vesoljni Sloveniji ! Ne smilite se mi več, 28 let šolanja je bilo več kot dovolj.

  • AlojzZ

   Dosti resnice je v tem sarkazmu.

   • rrrrr

    Prej sarkazma v resnici.

  • Drago

   Zakaj pa silite v Črnomelj, “domoljubi”. Zakaj ne bi rajši vaše domoljubne orgije priredili v Šenčurju, kjer je dosti več zelo ogroženih ljudi?

   • Observer

    Rajši se vprašaj zakaj tvoji levaki ne zavarujejo meje in hlinijo neko obrambo meje. Če bi tvoji naredili red, nobeden ne bi klical na pomoč desnih. Ampak vemo zakaj tvoji ne naredijo reda. Ker jim je cilj uničenje našega naroda, to pomeni tudi tebe.

    • cosmosjasnovidec

     Res je.
     In ker tudi rabijo muslimansko golazen za svoje istospolne buzerantske ter lezbaške orgije.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

    • Zgornji

     TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! KER SO ZLOBNI !!! ! !!! ZATO SO PROTI LASTNEMU NARODU , čeprav so izšli iz njega !!! ! !!!

    • stane

     Bravo! Ziva resnica. To se vidi kako je vladi malo mar za ljudi. Samo,da je njihova rit na varnem.
     Golazen!!!

   • cosmosjasnovidec

    Zato,ker hodijo na proteste kateri so za državljane koristni ne pa na srečanja propadlih komunajzarjev kjer se delajo orgije predvsem sexualno buzeriranje med komunajzerji,levaki,čefutarji in še to vse gre na račun davkoplačevalcev Slovenije katerim se pokrade denar.
    Kateri komunajzerski shod je kdaj bil kje v korist državljanom navedi vsaj enega ampak ne moreš ker ga ni.
    Sram naj vas bo golazen komunajzerska katera ste sramota Sloveniji po celem svetu kjer je komunizem preteklost zato pa zaradi vas Slovenije nihče ne jemlje resno.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

  • Kučko pod pručko

   Bravo. Bolje ne bi mogel napisati. Res so Belokranjci ene velike riti, saj jih ni bilo na srečanju glede zavarovanja naše južne meje. Sedaj se jim pa maščuje, kot se bo tudi Fajonki, ko jo bo naenkrat posiljevalo deset črnuhov!!!

   • Morala
    • Observer

     Ah ta twitter. Men noče video špilat. Nek softver mi manjka očitno. Kaj pove not v videu?

     • Morala

      ” dragi Albanci, kmalu bodo evropske volitve…pojdite na volitve in volite št.xxxxx…naredili bomo vse, da vam odpravimo vizume…”

   • Zgornji

    Ne, neee, ker ona bo še uživala v tem, ker ona to hoče , zato, da ji bo tudi “odhajalo” “desetkratno” . Ampak, Problema se bo Šele zavedela, ko jo bo teh Zlobnih Nečistovalcev začelo še Daviti za povrhu, Ampak , Žal Bo pa takrat že prepoooznooooooo … še posebej zanjo.

  • Vrhovni sodnik

   Čista + 10, dodam samo, jebite se sami Belokranjci in ne obremenujte širne Slovenije, še bog je dejal, 1 moraš sam za sebe poskrbet.

   • stane

    Drzava je dolzna zascititi ozemlje in drzavljane. Ne ddlaj se norca iz ljudi,ki jim je pomoc potrebna.
    Tudi tebe po doletelo,ko bo prisel cas. Ta pa nezadrzno prihaja.

    • Observer

     Kaj ti ni jasno? Nisi videl zgornjega komentarja? Ljudje iz vse Slovenije so šli solidarno na protest tja dol, pa Belokranjcev ni bilo. Ni čudno, da ljudje ne sočustvujejo več z njimi.

     • stane

      Sem videl. So pa v veliki meri nasi vrli Slovencki zavedeni iz strani komun.in levicarjev. Ne obsojajte prehitro. Tudi Belokranjski narod je nas Slovenski narod. Kdo si je pa mislil,da bo ta nsa oblast tako tumasta,da nas je izdala in prodala radikalnim muslicem. Ne smemo obsojati,raje stopimo skupaj in nazenimo zavojevalce in domace izdajalce iz celotne drzave. BODIMO SLOZNI! V SLOGI JE MOC!!!!!

    • cosmosjasnovidec

     Stane nihče se ne dela norca ampak je taka resnica kot jih večina piše.
     Belo krajinci so z vso silo bili proti postavitvi ograj,bodeče žice itd. to se tudi jaz dobro spomnim.Grozili so,da jih bodo sami fizično odstranili,če se jih postavi.
     Z ogorčenjem so dajali izjave kako jim bo ograja kalila izgled ter,da niso v nikakršnih zaporih in vse živo kar jim je prišlo na misel povsem so pa blatili Orbana zaradi postavitve ograj na Mađarskem ter popolnoma soglašali z levaškimi komunajzerji.
     Sedaj,ko so se zadeve zapletle pa seveda stokajo in tako je vedno v Sloveniji in vedno je za napake katere se dogajajo večina kriv folk sam,ker pametuje takrat,ko ni potrebe.

     • Zgornji

      Hmmm . Dobro povedano . Amennn. Ampak, Jaz bi samo še dodal, da jih pa preveč trpeti pa tudi nebi smeli pustiti. Ker , sigurno niso toliko slabi . Pač, nekaj oropanih, posiljenih, ali celo mrtvih bodo morali pretrpeti , da jih izuči potem pa se jim ponudi taprava pomoč.

     • cosmosjasnovidec

      Se strinjam vendar samo stokanje ne pomaga nič.
      Če država noče posredovati se imajo po zakonu pravico sami braniti in tudi,če koga od te muslimanske golazni ubijejo jim nihče tega ne more očitati niti jih kazensko ali kako drugače preganjati.
      Vsak ilegalni prestopnik državne meje se tretira kot sovražno nastrojena teroristična,morilska,kriminalna itd.oseba in to v vseh državah ne samo v Sloveniji.
      To so pa seveda levaške izprijene golazni zamolčale in nikoli nikjer ni nihče tega omenjal,da folk ne bi izvedel.
      Sem še dodatno preveril zakone tudi v tujini tako,da mi sploh ni jasno zakaj je samo meni padlo na pamet,da grem nekaj takega iskat in preverjat.
      Verjetno zaradi tega,ker bi levaki radi celo onemogočili,da bi se folk branil pred temi muslimanskimi napadalci.
      Pa kdo je takšen bedak,da se ne bo branil in bo stal na muri,da ga kamelotrajbarska golazen ubije??.
      Pa,če se meni to zgodi prisegam pri samem bogu,da pobijem vse musliče potem grem še pa iskat golazen v vlado katera je nekaj takega izjavila ter določila in me zaustavil ne bo nihče dokler ne bom obračunal z njimi pa,če bo to zadnje kar bom naredil na tem svetu povem že v naprej.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • stane

      No ja,mas prav. So se pac zmotili. Niso vedeli,da bo tko tezko. Migranti so se jim zasmilili,oni pa migrantom ne.
      To je hudic.

    • Zgornji

     AMENNNNNNN !!! ! !!! ČE NE BOMO SOLIDARNI, BO SLEJ KO PREJ TO DOLETELO TUDI NAS !!! ! !!! No, pa še Itak nas Bo !!! ! !!!

    • Marija

     Država smo mi ne vlada.Zakaj torej ne gredo Belokranjci sami na mejo in jo zaščitimo.Saj je to vendar njihova Zemlja.Kdo se lahko prosto sprehaja po moji lastnini.Če je njegova lastnina ob meji jo ima pravico zaščititi.Seveda pa Belo!ranjci nočejo ograj itd.Potem pa hočejo zaščito od vlade.Kdo pa je lasnik Zemlje,kdo plačuje davke?Če bi vsak svoj del zaščitil,bi migranti ne mogli čez.Po?akcija bi pa delala samo obhode.Tako pa ogrožajo celo državo.

     • stane

      JEBI ga!

  • PLavi-mil

   Za tole resnico, čista desetka, bravo, isto je z rdečimi Primorci.

  • Slovenec

   Tudi nekateri župani v Beli krajini so bili, ali so še levičarji po nazorih.

   • Zgornji

    Ja, Vsi Tisti, ki so se Prepokvarili zaradi Prenakradenega denarja oziroma bogastva !!! ! !!!

  • Marija

   Prav tako na shodu je bilo najmanj Belokranjcev.

  • Marija

   In s tem ko niso hoteli ograje ogrožajo celo državo.Žal takrat je bila vlada ograditi celo mejo.Sedaj plačujete ceno seveda pa tudi mi,ker ti ne bodo ostali sami pri vas.

 • rubec

  Vinjete za kombi niso poceni. To se pravi, da imajo te kurbe denar.

 • Olga101

  “Nevladnim organizacijam”, ki trgujejo z ljudmi in divjakom pomagajo vdirati v drzavo, Šarčeva vlada nameni skoraj milijardo (!?) in na vladni strani sporoča, da z nevladnimi organizacijami (trgovci z ljudmi) dobro sodeluje!??? Vlada=mafija!

 • ZatonMesecnikov

  #Okoliščine nezakonitega prehoda in kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.#

  patetično…

  • Observer

   Ne obstajajo zastonj vici o policistih.

 • ZatonMesecnikov

  Skrbelo je Belokranjce za belokranjski turizem pred dvema letoma. Sedaj, ko so “Turisti” na poti, pa cvilijo…

  • Drago
   • Imperial Commando

    Članek govori o lanskem letu, debil levićarski.

    • Miro

     bom mamici povedal, kako se obnašaš in te bo dala klečat

     • Imperial Commando

      Kateri , svoji? Ne rabiš, ji bom jaz v soboto ;)

    • Drago

     Članek seveda govori o lanskem letu, letos se še maj ni zaključil, kreten zahojeni domoglupni !

     • Imperial Commando

      seveda se ni, zakaj pa limaš za lansko leto, debil levićarski nefunkcionalni?

     • Drago

      Zato, ker se turistična sezona letos v Beli krajini še ni začela, zato tudi ne more biti relevantnih podatkov. A ti še narišem, da bodo tvoji možgančki v velikosti amebe to uspeli sprocesirati?

     • Imperial Commando

      ZAKAJ POTEM SPLOH LIMAŠ ZA LANSKO LETO? KAJ HOČEŠ S TEM POVEDAT?? Da so imeli kljub migrantom uspešno turistično sezono? Letos bojo plus vidli samo od daleč, takoj ko bodo tvoji ljubljenci začeli nagajat kakim turistom, adijo sezona. Greva stavit?

     • Drago

      A lani pa migrantov ni bilo ? Edini, ki lahko preženete turiste ste domoglupni naciji in vaša kretenska zborovanja. Zakaj se sploh vsiljujete Belokranjcem, če vas ne marajo? Marš nazaj v Šenčur z zastavo mahat, in se po jajcih praskat!!

     • Imperial Commando

      Kolk so te hitro živci izdali. A zaj ko nočemo ilegalnih migrantov smo pa spet naciji :).Kašni bedniki ste levaki ej, je pa res, da vsaj za kakšen smeh poskrbite, ko se trudite biti pametni:). Zaj pa pojdi na zrak in ohladi živce;)

     • Zgornji

      Očitno da Nezmore razumeti besede “ILEGALNIH” migracij …

   • ZatonMesecnikov

    maroški in Alžirski Turisti dragutine?

    • Zgornji

     ;-))

  • stane

   Niso znali predvideti kaj se bo zgodilo. Sedaj je drugace. Namesto,da jim-svojim rojakom priskocite ns pomoc,se iz njihove nesrece norcujete. Domoljubnost pa taka. Slovenc Slovencu grob koplje.

   • ZatonMesecnikov

    Daj ga srati Stane, vsak otrok je takrat vedel 2015, da ko se bo zaprla Madžarska se bo tok preusmeril v Slovenijo. Makedonija jih je odbila s solzivcem, če si migrantu omenil Bolgarijo in bolgarske policaje je zmrznil od strahu. Britanec Cameron takrat je pohvalil Bolgarijo zaradi zelo efektivne meje s Turčijo na obisku tam.

    Grčija je imela in ima svojo računico izsiljevnja EU. ostala je edina odprta pot, čez Albanijo s pomočjo tamkajšnje mafije v Bosno in od tam naprej v Slovenijo, kot edine odprte poti.

    Niso znali predvideti Stane, ha, ha, ha… vsak otrok je znal predvideti, da ob migrqntskem potencialu 2-4 milijarde v svetu in priškrtnjenih vratih Slovenije v Šengen, bodo vse storili, da Europo preplavijo.

    • Zgornji

     DA, TO JE TUDI RES !!! ! !!!

    • stane

     Jebi ga,jaz sem takoj vedel!,da stvari niso normalne.
     Saj ne zagovarjam nikogar,poskusam biti cloveski do lastnega naroda,ki niso izdajalci,kot tisti,ki jih vlacijo not skupaj z nezakonito vlado.

    • stane

     Ja,niso vsi tko inteligentni,da hitro zaznajo nevarnost,tko kot mi tukaj .

     • ZatonMesecnikov

      Stane, če zapreš tok vode z eno desko, kam se bo obrnila? Levo in desno menda. V našem primeru v ukrajino ne bodo silili, ostane le še slovenija…

   • Observer

    Slovenci so bili dol na protestih, domačinov ni bilo. Kaj bi še radi? Najprej morajo oni voljo pokazat, pa so do sedaj vse skupaj ignorirali, tako kot večina okoli mene.

    • Zgornji

     AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! TOOOČČNO TKOOO !!! ! !!! NAJBOLJE POVEDANO !!! ! !!! NAMREČ, PREJ DOKLER SAMI VOLJO NE POKAŽEJO ( SI NE ZAČNEJO POMAGATI SMAI ) , TAKO DOLGO JIM TUDI BOG NEM MORE POMAGATI !!! ! !!! ŠELE NATO JIM BO POMAGAL TUDI BOG , PA ČEPRAV PREKO NAS !!! ! !!!

    • stane

     Jebi ga,niso vsi obdarjeni s korajzo. Eni se bojijo lastne sence.

   • Zgornji

    Malo naj še trpijo, da se bodo dobro zavedeli vse Grozote ki jo te migrantske Zveri prinašajo , potem jim bomo pa že pomagali .

  • Zgornji

   ;-))

 • Ph4nt0m

  Narod je očitno zadovoljen, se vidimo na naslednjih volitvah. Pa ne pozabit: “Samo da ni Janša…”

  • Common Sense

   To je tudi edino kar je važno. Jebeš migrante, ekonomijo, visoke davke….Sam’ da ni Janša, pa je vse v redu. Slovenceljn je bolj glup od Butalca, majke mi.

   • stane

    Prav imas. Rezultati so pa vidni cedalje bolj.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Aprila so podelil 2 azila
  od 1 do 27 maja niso podelili nobenega azila
  Od 27 maja do danes pa že 14 azilov v samo treh dneh.

  • ZatonMesecnikov

   Izgleda so skapirali, migranti, da rečeš Azil, pa te izpustijo. Potem pa naprej…

   Pa Europske volitve so mimo…

   • pajot

    Bi bilo dobro preverit,če ni Azil kakšna država v Afriki. Mogoče so pa od tam? Tudi jaz,kadar me vprašajo od kod sem,ne rečem Azil pač pa Slovenija.

 • Silos

  V krožnem križišču pri Slovenski zastavi naj postavijo veliko fračo obrnjeno proti Hrvaški
  ter enega za drugim zviiiiz pa bomo videli,če se bodo upali še vrniti!

 • rubec

  Nisem vedel, da tudi kombi spelje tako kot njihovo prevozno sredstvo kamela v Alžiriji. Da ga s palico udarjaš po bokih? Se je moralo fajn slišat, ko so drveli po beli krajini.

  • xtc

   In to v ritmu Tam-Tam

  • dob

   Po moje so jih ujeli, ker so vmes ustavljali za pogledat, če kombi serje.

   • rubec

    Hahaha in če ščije olje.

 • Franjo Trojner

  Cchengen je mrtev! Na meji z Avstrijo so znova kolone.
  Predsednik leve vlade Šarec, notranji minister Pokljukar, šefica policistov Bobnarjeva ,obrambni minister Rjavec in šefica generalštaba Ermanova obvladujejo stanje na naši južni meji in zagotavljajo varnost v državi, osebno varnost vsem državljanom, kakor tudi varujejo naše premoženje?????
  Vsak dan jih malce na laž postavi sam policijski sindikat, ki trdi ravno nasprotno, pa tudi ilegalni migrantje, ki trumoma nezakonito prehajajo našo mejo, kakor tudi voditelji Avstrije, Italije in Madžarske, ki so zaprli svoje meje z Slovenijo. ZAKAJ ŽE? KER SLOVENIJA NI ZAVAROVALA SVOJE JUŽNE IN S TEM TUDI SCHENGENSKE MEJE, skozi katero se ilegalni migrantje nezakonito sprehajajo, kadar si to pač zaželijo. Tudi iz azilnih domov kr nekam po Sloveniji in naprej v Avstrijo, Nemčijo, Italijo nenadzorovano izginjajo. To, da je schengen mrtev in da so domačini ob meji ogroženi je dejstvo, ki ga leva Šarčeva vlada, policija in dominatni levici na oblasti servilni mediji ne morejo več zanikati, pa če se še tako sprenevedajo. Samo spomnite se poročanja dominatnih medijev leta 2015 in še ne tako daleč nazaj, ko so trdili, da k nam prihajajo sami zdravniki in nano inžinerji, pol so tri leta potrebovali, da so razumeli, da vsi ki prihajajo niso begunci in da jih je velika večina ilegalnih migrantov, danes tudi zdravnikov in nano inžinerjev več ne omenjajo, ker so po večni samo vodniki kamel, frizerji itd.

  • xtc

   Jep!
   Baje prihajajo Kamelo in kozo mehaniki,zemljo mehaniki in fizkulturniki ob 12 uri,ko vstanejo izmučeni od počitka.

  • pajot

   Bog ve,če jih pol ko preplavajo Kolpo,PIC pelje gledat kurente. Da se malček čudijo.

   • rubec

    Hehe

   • Franjo Trojner

    Ti si genij!
    Če leva Šarčeva vlada, policija in vojska noče ali ne zmore zavarovati naše južne in s tem schengenske meje, jo pa naj KURENTI varujejo, če je že Štajerske Varde ne smejo.

    • Zgornji

     ;-)

    • stane

     Stajerska varda je prisotna.

 • Van Der Waals

  ZINGANI!!!

 • Waltter

  Najprej bi bilo potrebno tozilstvu in policiji zastaviti vprasanje kaznovanja, ne samo vrnitev na hrvasko ampak kaznovanje po kazenskem zakoniku slovenije. Nezakonit prehod in tezka tatvina. Ce nimajo denarja za skodo pac odsluzit kalk je ze 100 eur na dan? Zapor pa tudi.
  Korosci rabijo avtocesto traso ze imajo torej na delo, oddelat namesto bagerjev pol pa nazaj direktno.

  • Luiggi

   Kaj pa ce bi jih peljali kopat tunel pod Karavankami,cas je da zacnete,ker,ce ne boste,bodo Jodlarji vun pokukali v Hrusico!

 • rubec

  Kje so zdaj te mlade podnebne aktivistke, ki paradirajo po evropskih prestolnicah. Se te smrklje zavedajo, kakšno breme za naravo je 12 črnuhov v sklumpanem dizel kombiju? Očitno ne.

  • koza

   ne, včeraj sem prebrala nekje, da so električni bolj škodljivi za ozračje, prav so odločili, je treba biti na tekočem

 • xtc

  Spet kaka Šarčeva žlahta iz Sirije po Žavbiju?
  Ne vem zakaj se toliko ukvarjati z njimi,da ogrožajo ostale po cesti,samo en armbrust zunaj naselja in vse težave so odpravljene.

  • koza

   lahko bi kaj lažjega vzeli v roke, sam kaj, ko se je Zmago upokojil, klinc pa taki domoljubi, ops. svoj dom ima rad, širša okolica oz. regija ga hebe, je nekaj vmes

 • Slovenka

  Strokovnjaki in inženirju potrebujejo vozila za prevoz po terenu.

 • Slovenka

  Še to, Belokranjci, koliko se vas je zbralo na protestnem shodu v Črnomlju?

  • rubec

   12, ampak so celo prireditev presedeli v kombiju.

   • Slovenka

    Si pomešal domačine in migrante? Po drugi strani pa imajo eni in drugi približno enako poniglavo mentaliteto, tako da je vseeno.

   • totex39

    In v bližnjem bifeju in se ven smejali.

 • boogin1

  Zakaj bi bili nestrpni do gospodov migrantov iz Alžirije?. Moramo razumeti, da so gospodje iz Alžirije najbrž celo življenje živeli s kamelami in nategovali ovce in ko so prišli v obljubljeno deželo EU, gospodom nihče ni razložil, da se tega tukaj ne počne. Gospode je potrebno sprejeti takšne kot so imajo pač svoje-drugačne navade,saj kot se spomnimo pisanja iz Mladine:
  “Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.”
  Jaz bi dodal samo še: si predstavljate, kako bodo avtohtoni evropejci debelo gledali, ko bo nek gospod muslimanski migrant nekomu odrezal glavo.
  https://www.mladina.si/170303/dobrodosli-novi-sodrzavljani/ Policiste, ki so gospodom migrantom Alžircem preprečili nadaljevanje vožnje s »sposojenim« vozilom, je potrebno najstrožje obravnavati in kaznovati, če bodo z akcijo nadaljevali in skušali še naprej ovirati »izpoosojo« vozila nič hudega slutečim gospodom migrantom iz Alžirije, saj so to njihove človekove pravice. Gospodom migrantom se je potrebno opravičiti, jih odpeljati v azilni dom, postreči za začetek gratinirane palačinke, postreči ekološko in halal hrano in nato odpeljati v stanovanje standarno in spodobno opremljeno, sevede ne gre pozabiti tudi na kartico s prednaloženimi vsaj 2000 EUR-i.. Upam, da se kmalu oglasi tudi spoštovana gospa Tanja Fajon, ki se z vso svojo dušo in telesom bori proti nestrpnosti in ksenofobiji, vendar le v primeru, da to niso SLO ali EU državljani, saj so jo določeni ravno za to izvolili v EU parlament, da bo za škodljiva dejanja za SLO in EU ponovno prejela novih 1 milijon EUR.

  • Common Sense

   Ja, to kar je pisala Mladina, se sedaj dogaja.

  • Luiggi

   Saj si niso izposodili kombija,saj so ga odtujili!…Jaz bi predlagfal,da si butalski pametnjakovici izmislijo se eno bolj primerno besedo,za take dogodke kot na primer:”so so ga pritujili”!!

 • Milan Onič

  Kako se varuje državno mejo, bi naši potrebovali inštruktorje iz Severne Koreje! Samo za zaščito meje, nič drugega!

  • bad brains

   A si nor. Oni obvladajo varovanje meje iz notranje strani. To pomeni, da bi vsi pri nas ostali, ker nebi mogli ven iz države. :)

 • Common Sense

  Ne vem zakaj jih niso enostavno odpeljali v hišo Fajonke v Medvodah pri Ljubljani.

  • Stric iz ozadja

   Zato, ker lahko zbezi v Bruselj.

 • Imperial Commando

  Še en članek, ki se ga bo večina levićarskih provokatorskih omejencev izogibala kot Fajonka oblačil, ki niso rdeča..

 • Miro

  glede na verodostojnost NoraTV24 , se sprašujem če je to sploh res!!! znanec iz Bele Krajine ne ve nič o tem

  • Imperial Commando

   Tudi na levićarskih kurah poročajo o tem, sicer pa spizdi ti pezde posran, ki pljuvaš po veteranih vojne za SLO.

   • Miro

    posranček, sam sem bi v tej “vojni” in zato malo več vem kot ti … pa pleničko si zamenjaj, ker smrdiš

    • Imperial Commando

     Ja ja itak, boril si se v prvih vrstah, sam si zavzel vse mejne prehode. SPIZDI PEZDE LEVIĆARSKI RETARDIRANI.

     • Miro

      lep vikend …

     • Imperial Commando

      Danes je četrtek, še ni zadnji delovni dan ( za nekatere), sicer pa kako bi ti to vedel, debil levićarski, itak zdiš cele dneve doma in cuzaš socialno. Enjoy.

     • Miro

      pol pa lep dan , garač

     • Imperial Commando

      Ja eni mormo delat, da lahko taki nesposobni in leni brezvezni osebki kot si ti kaj dobijo ;)

     • Miro

      bravoooo

    • rubec

     NOB verjetno ne daješ med navednice, kenede. Se nisi mogel zadržati kajne, da ne pokažeš svojega pravega odnosa do te naše nove države.

    • Clemen J.

     Si bil na strani agresorja

     • Imperial Commando

      Ni bil on na nobeni strani, še spermij ni bil, pa tukaj zaj heroja špila. Pač debil levićarski, ki živi namišljeno življenje iz domačega kavča ;)

  • boogin1

   Najbolje, da vprašaš Violeto Tomič, še najbolj po pravici ti bo povedala Svetlana Makarovič, ki ti mimogrede pošilja pozdrave “je bo te pas mater”, ali pa se pozanimaj pri Tanji Fajon, ki se zagreto bori proti migracijam, veliko ti bo vedel povedati tudi največji izdajalec Slovenije v zgodovini, ki mu intimna opcija nikoli ni bila in mu nikoli ne bo samostojna Slovenija.
   Sicer pa ja, se strinjam s teboj. To je spet nateg oz. podtaknjena ugrabitev stranke SDS in Janeza Janše. Stranka SDS in Janez Janša so po stari navadi zagotovo odšli v Alžirijo, novačili 12 prostovoljcev za akcijo, ker je cilj stranke SDS islamizacija Slovenije in EU in neusmiljen boj proti ksenofobiji in nestrpnosti, jasno le v primeru, da gre za nedržavljane SLO in EU. Lastnik kombija zagotovo pozna ali je v navezi s kom iz članstva SDS kot v prejšnjem primeru podtaknjene ugrabitve.

  • antimur

   Verjetno tudi njega ni bilo na shodu v Čenomlju, takšni so pač izdajalci in kučanisti.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Tanja Fajon v EU parlamentu ne bo zastopala Slovenije : https://www.facebook.com/tadej.prnaver/videos/10213493480911035/

  • šmentanamuha

   Sem rekla, da so Šiptarji volili Fajonko, hvala za dokaz!!!!

 • Kučko pod pručko

  Šele ko bo Fajonko skupinsko najmanj dve uri posiljevalo vsaj deset črnuhov, se bo baba zganila. To bi bila zanjo in njeno hudobijo prava kazen, pa za njenega murgelskega šefa tudi. Njemu bi pa morala Sorosova drhal našpičiti obe hčeri!!!

  • Miro

   in ti si desničar in vzgojen v krščanskem duhu? ali te vera tako lepo uči???

   • antimur

    Ne skrbi ti za desničarje in katolike, ti se raje ukvarjaj s svojo zločinsko, roparsko in antislovensko kučanistično bando.

   • macon

    Ne, velik del nas ni vzgojenih v krščanskem duhu, ampak to je za vas omejence z binarno logiko komunisti-fašisti pretežka matematika.

    Lopovi in barabe nam greste samo enostavno na krulac, ker imamo nekaj vesti in etike.

    • samsara

     Duhovnost (evolucija zavesti) in religija, se znova in znova potrjujeta kot nekaj povsem različnega. Prepoznavanje le tega pa predstavlja slednjim (vsa čast izjemam) pretežak zalogaj, kar govori samo zase.

  • Imperial Commando

   Obstaja možnost, da bi ona uživala v tem, saj se ji na daleč vidi , kako ekstremno nedofukana je.

   • Miro

    dobro da kdaj kakšno kravo zunaj vidiš ………

    • Imperial Commando

     SI že prešaltal na tipičnega Homo Patheticus Leftardis.

     • Miro

      kok si pameten….. a tebe je pa štorklja prinesla a ne?

     • Imperial Commando

      Kar cvili , tvoji komentarji lepo kažejo radikalno nesposobnost levuharjev. Keep it comming.

     • Miro

      miško, lep dan, pa mamico poprosi, da ti pleničko zamenja…..se še kaj napiševa…. grem nazaj spat….

  • boogin1

   Kaj pa veš, baba si najbrž to želi.

  • Felikss_AH

   Ne posiljevalo… prebutalo… nato pa še poscalo in posralo

 • Clemen J.

  Sedaj pričakujem levuharje da razložijo kako so lahko alžirci pribežniki, kako pri njih divja vojna, in da niso to jihad migrantje. In seveda kako se to sploh ni zgodilo, da je vse laž.

  • Imperial Commando

   Tudi za Maročane in Pakistance (kateri predstavljajo največji delež “ubogih beguncev” v SLO) naj razložijo.

   • macon

    Pa za Irance, Bangladešce, Egipčane, Albance ter tudi za velik del Iračanov in Afganistancev, ker spopadi divjajo samo po določenih delih teh dežel. Samo Sirci so lahko vsi begunci.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Prosim, da pustite uboge begunce pri miru. Če jim nočete pomagat, jih vsaj ne črnite in napadate. Kam pa boste vi bežali ko bo Janša skuhal državljansko vojno?

  • antimur

   Bedak spletkarski in lažnivi, si butast kot sinonim za idiotizem in hudobijo Möderndorfer, da še nisi ugotovil, da državljanska vojna, ki ste jo zakuhali prekleti izdajalski kučanisti že divja, samo da zaenkrat se še ne streljamo, je pa zelo blizu tega, kajti predolgo se že vleče ta okupacija kučanizma.

  • macon

   Ne smemo jih samo pustiti na miru, moramo jih čim več vabiti in jim čim več dati. Za zgled pa nam bodite vrli levičarji, ki jim izročite vse: od ključa avta in hiše, denarnice do p!čke.

   Smola, da ti nimaš ključev avta in hiše, p!čka si pa samo po značaju.

  • Common Sense

   Jaz bi jih povabil k tebi na šmarnico Tunek.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Nekdanja članica največje opozicijske stranke SDS je v pogovoru za pop tv razkrila podrobnosti delovanja verige poveljevanja v komentatorski SDS vojski.

  “Navodila za komentiranje prihajajo s sedeža stranke v Ljubljani na Trstenjakovi, in sicer na lokalni izvršilni odbor, kjer nato ukaze posredujejo članom, ki so zadolženi za komentiranje. V našem lokalnem odboru je bilo aktivnih do deset komentatorjev, ki so morali biti ob izrednih dogodkih stranki na voljo tudi med delovnim časom. Če je bil tak ukaz, si moral spustiti lopato in komentirati.”

  • Big Bird-Veliki Tič

   “Dobili smo neposredna navodila. Razdelili so nam področja delovanja. Nekdo je moral na Facebook, drugi na 24ur, tretji na Dnevnik, četrti na Novo24TV itd. Naš cilj je bil predvsem “zakuriti” debato in povzročiti, da se o stranki SDS govori.”

   • Imperial Commando

    Zanimivo, vse kar si naštel počnete levi. Pa še 24 ur o tem poroča. Zakon.

    • Luiggi

     Baje se je veliki tic izvalil iz klopotca v Clevelandu,zato pa tolk smrdi!

 • Stajerka

  ….nič jamrat, če bo Fajonka komisarka, se lahko jutri VSI pričnemo učit albanščine in arabščine……ateisti, vi pa Koran v roke, preden bo prepozno…….

 • Valter BraniSlav

  Vrni se Tito in nas odresi!!!

  • boogin1

   Tukaj si malo falil. Ravno Fajonova in stranka SD sta vabila na množično romanje v Kumrovec, rojstni kraj zločinca.

   • Valter BraniSlav

    Tito bi danasnje levake poslal na goli OTOK z enosmerno vozovnico.
    Da bi bil ziv Tito levica ne bi vabila muslijev.

  • totex39

   On nas ne bi nikoli odrešil, še zavetje bi jim dal, saj prihajajo iz neuvrščenih držav in to so bili Titovi zavezniki.

   • Valter BraniSlav

    Zavetje bi dal trem, tako za show.
    Druge bi nalozil na ladjo in jih poklonil arabskim drzavam.

 • Valter BraniSlav

  Pri vsem tem je najbolj sokantno da so volilci Slovenije zopet izvolili Tanjo Fajon.

  • boogin1

   Matematika je takale: Če se je volitev udeležilo 482300 oz.28,29 % vse volilnih upravičencev, pomeni, da je bilo vseh volilnih upravičencev 1.700.000. Če je za Tanjo Fajon glasovalo 53 472 volilcev je to malenkost od 1.700.000 vseh oz. 3,14 % vseh volilnih upravičencev oz. 11 % od tistih, ki so se volitev udeležili.
   Kar pomeni, da bo zaradi 3,14% oz. 11% volilcev v SLO in EU kmalu vladal islam, vendar si komunajzarji zapomnite, da islam ne prenaša ne demokracije ne komunizma, tudi romanje v Kumrovec vas ne bo rešilo.

   • Valter BraniSlav

    Jaz komunist?
    Od kdaj?

    • Imperial Commando

     Odkar kličeš Tita , da te odreši.

  • Luiggi

   Po tvojih postih sklepamo,da je ona ena od tvojih!

   • Valter BraniSlav

    Ona e gnojni tur

 • soc

  V ponedeljek so lovili policaji migrantske opičnjake tudi na Škofljici, seveda o tem nič po kontroliranih medijih. Morda lahko pobara policijo Nova24 in kaj napiše?

  • Luiggi

   Sam ce poskusi,jo takoj prekrstijo v NORA!!!

 • totex39

  Migranti navalite na belokranjce oni vas imajo radi, kar so dokazali na nedavnih protestih.

 • RATATA

  Vse bolj izgleda, da so vsi spali leta in leta, ko se je planiralo to premešanje prebivalstva!!!
  Rokefelerjeva trilaterala ni nič kaj skrivala namenov in vse se je dalo ugotovit tistemu, kdor je pazljivo spremljal.
  https://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2015/09/bbc1.png

  Sve najavio 2007. godine član Trilateralne komisije
  ##‘Europska unija mora biti model buduće svjetske države – ona mora obuhvatiti zemlje Bliskog istoka i sjevernu Afriku’ izjavio je davne 2007. godine David Miliband za BBC. Rijetko tko zna tko je Miliband, iako je ovaj čovjek lice koje bi trebali zapamtiti. On je konzultant mnogih svjetskih konzorcija, vlada itd. Član je Rockefellerove Trilateralne komisije koju je dijelio i s hrvatskim licima, hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović koja nonšalantno za vrijeme izbjegličke krize razgovara na temu Novog svjetskog poretka, … itd. … ##
  https://www.dnevno.hr/planet-x/sirite-dalje-hrvatska-masonska-loza-zapovjedila-uvoz-izbjeglica-evo-kako-je-2007-clan-trilaterale-najavio-pripajanje-bliskog-istoka-europi-830166/

 • RATATA

  A Bela Krajina ni več osvobojeno ozemlje?

  • stajerc5

   Pri njih je se vedno stanje NOB. A nisi videl, da si se vedno ne upajo iz hoste, ko smo MI za NJIH protestirali v Crnomlju!? Mogoce so proteste izkoristili za par svarc fur!??? Mogoce bodo tudi ime pokrajine spremenili v Juzno primorsko?
   Ma ostja, kake riti!!!

 • Kučko pod pručko

  Naši kifeljci so pa vredni svojega denarja. Če si jih samo krivo pogledal, so te vrgli v kombi, odpeljali na policijo, v kleti preklofali kot prasca, šele zjutraj pa te, ko si podpisal, da te niso tepli, izpustili.

  Te kradljivce kombija pa še kar samo preiskujejo!!!

  • stajerc5

   Mokra brisaca, pa to…

  • samsara

   Morda so medtem že zaprosili za politični azil in že dostavljeni v Ljubljano, uživajo popolno oskrbo na naš račun.
   Storitev kaznivega dejanje pred tem v udbofevdu ni ovira za priznanje političnega azila. Niti ni ovira napad na policista oz. policistko pri opravljanju uradnih dejanj.

   To je sporočilo za tujerodne invazivce, dovolite si lahko vse kar hočete samo ne pozabite na koncu izustiti besedo, azil.

   • Zgornji

    JA, ZGLEDA , DA JE “ČAROBNA BESEDA ” SAMO : “AZIL” !!! ! !!!

  • Common Sense

   To je bilo v socializmu. V demokraciji tega ne delamo. te raje po nedolžnem obsodimo. Pa ni treba tepst.

  • Zgornji

   JA, ZLOBNI LJUDJE SO IZŠLI IZ ZLOBNEGA NARODA , IN SE POTEM KOT POLICAJI TAKOLE NORCE DELAJO IZ LASTNIH LJUDI V SVOJEM NARODU, ČEPRAV BI MORALI DELATI RED !!! ! !!!

 • boogin1

  Če želiš preživeti kot praviš, potem je to prva varna država, ki jo prestopiš in ne neka 4,5,6 država zaporedoma.

 • Lažnivi kljukec

  Kje so emigranti, jaz nobenga ne vidim ?

  • Vladni komik

   Ti si čorov.

  • Observer

   Premalo E vitamina in ostalih vitaminov in mineralov. Siva mrena je neizbežna.

 • Igor Kavalar

  Na Planet TV so objavili to novico, na PooP TV in RTV ( zaenkrat medijski mrk) ponovno pometajo problematiko ilegalcev pod preprogo.

 • branči

  si bebec, pa čeprav v tvojem si v bolnem umu sebi praviš letalski inženir! od balona do rakete, kaj praviš, kje si?

 • Felikss_AH

  Oooo… se splača… se splača… za eno uro… sploh pa če je “vlečna” inšpektorca povrhu še rasna prasi**… pardon dama, s provokativnimi ustnicami in krokodilčki v očeh

  • ZatonMesecnikov

   #potem “prebežniki” namesto ILEGALNI PRESTOPNIKI MEJE ali vsaj ILEGALNI MIGRANTI#

   Z enako pravico lahko poimenuješ 250.000 jugoslovanov, ki je v 70tih pred Titovim komunističnim režimom “prebežalo” v ZR Nemčijo (kjer so jim rekli gastarbajterji) “Begunci” oziroma vsaj “Prebežniki”…

 • stajerc5

  Saj ne morem verjeti,da si si upal priti iz hoste na internet, in to celo brez: Na juris, na juris!

 • Steve

  očitno ograja deluje. veriga z bodali, katero je policija uporabila za prijetje ilegalcev, je neke vrste ovira/ograja

 • Common Sense

  Sirija je tam nekje na 6-7 mestu. Največ jih je iz Alžirije, Maroka, Pakistana, ….No war there. Izkoriščajo azilni sistem, ki je bil narejen za prave begunce z vojnih območij in politične preganjance. Pod nujno bi morali spremeniti zakon. A vladajoči koaliciji duša ne da, bi ga. Ker je to predlagal Janša;)

  • ZatonMesecnikov

   Že 3 leta to ugotavljamo, karavana gre pa dalje….

 • ZatonMesecnikov

  Samo bedak tvojega kova Baronćić, ni tega sprevidel že 2015. In vpil Wellcome skupaj s fajonisti in Mrgl’cem sredi Ljubljane.

  gre za demografska gibanja in izvoz demografskih viškov. Njih 2-4 milijarde potencialno.

 • cosmosjasnovidec

  To ziher ne more biti resnica,ker se v Sloveniji katera je najbolj varna država na svetu take zadeve ne dogajajo ampak se samo v tujih državah.
  V Sloveniji muslimanska kamelotrajbarska golazen ne ugrablja in nima za talce državljanov ter ne krade avtomobilov,ker raje pešači zaradi nabiranja kondicije.
  V drugih državah pa,ker jih ne spoštujejo tako kot Slovenije.
  Pa saj tako objavlja tudi levaško komunajzerska vlada pod pastirjem tovarišem “šaracom” in ji morajo državljani verjeti na besedo pa,če je kaj res ali pa ni,ker se tako do vlade spodobi iz spoštovanja.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • garfi

  vse teče po pričakovanjih, migranti pomagajo osvobajati Slovenijo
  samo preživeti bo treba do osvoboditve

 • Slovenec

  Ja, menda je zadnji čas vreči to vlado z sedla in jo zamenjati s pokončnimi, poštenimi, strokovnimi ljudmi, ki jim je
  mar za Slovenijo.

 • Imperial Commando

  Kva se zj kle lepga delaš, ne seri pezde, si bil med najglasnejšimi zagovorniki kamelarjev vedno. Odjebi debil levićarski.

 • Marija

  Saj niso hoteli ograje zaradi turizma in sedaj imajo turizem.Naj ob migrantske poteh naredijo stojnice saj migranti imajo denar.To je tudi lahko turizem.Potem mogoče ne bodo po vikendicah iskalo hrane.Policija jih bo pa potem tako brezplačno odpeljala v azilne domove.Grki na ta način dobro služijo zato tudi ne ustavljajo migracij.Mi pač ne znamo,damo vse brezplačno.