Zaigral je obešanje, potem pa …

Foto: Pixabay

Italijanski igralec je po spodleteli sceni obešanja pristal v komi. Sredi predstave, kjer je moral zaigrati obešanje, je ena od gledalk opazila, da se igralec zares duši. Vrv je bila tako tesno zapeta okoli igralčevega vratu, da je skoraj umrl. Prvotno bi morala biti scena odigrana s plastično pištolo, a je Italijan sam priredil scenarij in se odločil, da bo smrt zaigral z obešanjem. 

Italijanski igralec, 27-letni Raphael Schumacher, je pristal v komi, potem ko je v predstavi igral v prizoru obešanja. Na odru je imel na glavi vrečo, okoli vratu pa vrv. Ena izmed gledalk, študentka medicine, je na njegovem telesu opazila znake dušenja in takoj odhitela na oder ter mu pomagala.

Izkazalo se je, da je bila vrv na njegovem vratu premočno zadrgnjena in ga je dejansko dušila. Schumacher je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je v komi in se še vedno bori za svoje življenje, poroča CNN.

Kot so povedali v gledališču, bi morala biti scena po prvotnem scenariju odigrana s ponarejeno pištolo, a se je Italijan pred predstavo sam odločil, da bo raje zaigral obešanje – česar pa soigralcem prej ni povedal.

M. G.