Zaklepate vrata svojega avtomobila?

Foto: J. F.

Serijski avtomobilski tat iz Štajerske, ki ga sumijo, da je v letošnjem letu na veliko kradel iz parkiranih avtomobilov, še najraje pred pokopališči, šolami in vrtci, je končno v priporu. Je okradel tudi vas?

Predmete, torbice in druge stvari, ki so jih ljudje puščali v avtomobilih, je iz vozil kradel pred pokopališči na Dobravi v Mariboru, Slivnici in Staršah. Vlamljal je tudi v vozila, ki so bila parkirana pred osnovnimi šolami in vrtci v Framu, Hočah, Slivnici in Zgornjem Dupleku.

Izkoriščal je nepazljivost voznikov
Osumljenec je pred vrtci in šolami čakal na nepazljive voznike, ki so svoje otroke pospremili do vrat šole in pozabili zakleniti vozilo – in se takrat hitro sprehodil do avta ter ukradel osebne stvari, največkrat ženske torbice.

Policisti so pri osumljencu izvedli hišno preiskavo in mu zasegli predmete, s katerimi naj bi vlamljal v avtomobile, njega pa so odvedli k preiskovalnemu sodniku in nato v pripor.

A. R., PU Maribor

 

 

  • Kučko pod pručko

    Jest merkam samo, če se kak tardeč mota okrog avta!!!

  • Peter

    Ne, so mi ga ukradl.

  • plamen100

    Cisto pravilno da jih je pokradel!!! Kako ljudem ni jasno, da v avtomobilu na vidnem mestu ni za puscati torbic, vreck, oblacil….saj zmikant ne ve a je torbica ali jakna z ali brez denarnice in bo ce ne drugega razbil sipo na vozilu, le da preveri kaj se nahaja v puscenih predmetih v vozilu. Za alarm v vozilu pa se prav malo sekira, saj je bilo lani v casopisu, da so ukradli prav sprozene alarme iz vozila. Za vlom pa mu je dovolj 10 sec!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!