fbpx

Žalostna vest: Patricijo in Žigo našli mrtva v reki Krki

Žiga in Patricija.

“Žal moramo poročati o tragični smrti dveh mladih ljudi. Vse naše delo in aktivnosti so bile v teh dneh usmerjene v iskanje pogrešane Patricije in Žiga,” so sporočili z novomeške policije.

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da so Patricijo in Žiga našli mrtva v reki Krki. Po številnih iskalnih akcijah na terenu, razgovorih, preletih območja s helikopterjem, pregledih nadzornih kamer in mnogih drugih aktivnostih so danes dopoldne s pomočjo gasilcev GRC Novo mesto s čolnom začeli pregledovati reko Krko.

V bližini naselja Srebrniče so v reki Krki kmalu našli iskani osebni avtomobil, v njem pa pokojna Patricijo in Žiga. Policisti v tem trenutku opravljajo ogled in prve ugotovitve kažejo, da je šlo za prometno nesrečo.

“Četudi smo si želeli in prizadevali, da bi se ta iskalna akcija, tako kot mnoge druge, srečno končala, tokrat žal ni tako. Zahvaljujemo se vsem, ki so nam sporočili kakršne koli informacije o pogrešanih, medijem za objave obvestil in vsem, ki so delili naš poziv po družbenih omrežjih,” so še zapisali na policiji.

C. Š.