V Sloveniji izbruh hladnokrvnih umorov: Danes moški sredi Celja ženski prerezal vrat

Foto: iStock

Nekaj pred 12. uro je moški na avtobusni postaji v Celju 33-letni ženski prerezal vrat. Zaradi posledic poškodb je umrla. To je že drugi hladnokrvni napad z nožem v dveh dneh. Včeraj je namreč v Novi Gorici ženska hladnokrvno zabodla moškega. Pred tednom dni pa sta dva moška v Domžalah zabodla taksista.

Pri avtobusni postaji v Celju je umrla ženska, ki je bila zabodena v vrat, so sporočili policisti, ki so bili o dogodku obveščeni okoli pol dvanajste ure. Kljub nudenju zdravniške pomoči je 33-letnica umrla. Domnevnega storilca so že prijeli. “Na območju Slovenske Bistrice je bil prijet 39-letni moški, ki mu je bila odvzeta prostost in je v pridržanju,” so sporočili policisti.

Po družabnem omrežju Twitter je zakrožila informacija, da je ženska čakala na avtobusni postaji, medtem pa se je z avtomobilom pripeljal moški in jo zabodel. Morilec naj bi bil tudi njen partner.

Kraj dejanja sta si ogledala dežurni preiskovalni sodnik in dežurni državni tožilec iz Celja. Ugotovitve, sprejete na podlagi ogleda in zbranih obvestil, bodo predstavili v ponedeljek dopoldne.

M. P.