fbpx

Zločin v Domžalah: To smo odkrili na Facebook profilu obtoženega umora svoje babice, dedka in strica

Foto: FB

Odkrili smo, kaj se je več let pred umorom dogajalo v glavi 24-letnega Petra Gaspetija iz Domžal, obtoženega trojnega umora svojih bližnjih sorodnikov.

Slovenijo je v soboto pretresel krvavi zločin. Na krvavi pohod je krenil 24-letni Peter Gaspeti, ki je sodil babici, dedku in stricu, potem pa naj bi po poročanju medijev sam poklical policijo. “Kar lahko sanjaš, lahko tudi storiš,” pa je citat mojstra risank Walta Disneya, ki ga je Peter objavil na svojem Facebook profilu.

Peter, ki je v svoje roke vzel usodo svojih treh sorodnikov, se je navduševal tudi nad rekom, da je vsak svoje sreče kovač.

Policija je o dogajanju zapisala: “Policisti so po prvih podatkih ugotovili, da je prišlo do tragičnega dogodka v katerem je po do sedaj znanih okoliščinah 24-letni moški z ostrim predmetom poškodoval tri sorodnike stare 81, 74 in 51 let, ki so v dogodku dobili tako hude poškodbe, da so na kraju umrli. Osumljeni je bil s strani policistov prijet na kraju dogodka, zoper njega je bilo odrejeno pridržanje in bo po vseh znanih okoliščinah priveden k preiskovalnemu sodniku.” 

Andrej Žitnik