Damijan Terpin: Skoraj vsi časnikarji so polivali gnojnico po Melanii in Donaldu Trumpu, zdaj pa pričakujejo, da bosta pomagala Sloveniji!

Damjan Terpin

“Potem ko ste skoraj vsi časnikarji v Sloveniji celo volilno kampanjo polivali tone gnojnice po njem in niste našli ene same lepe besede niti za Melanio, bi vi sedaj pričakovali, da bosta pomagala Sloveniji? Zaslužite si, da vas ZDA potunkajo, kot se že dogaja, in prav vam je!” je zapisal odvetnik Damijan Terpin.

Na družbenem omrežju pa je še nadaljeval: “In ne jezite se in ne čudite, če arbitražni sporazum gre po zlu in je SLO v EU izolirana. A ste vi mislili, da bodo ZDA podpirale SLO, ker imamo zeleno pokrajino? Revčki!”

Odvetnik Damijan Terpin na družbenem omrežju Twitter o pisanju kolumnistke Reporterja Maje Sunčić, da Melania in Donald Trump nista ničesar naredila za Slovenijo:

Demokracija.si

 • KAPIBARA

  žE OD ZAČETKA GONJE PROTI NJIMA, IN POTEM , ČEŠ DA mELANI NIČ NE NAREDI ZA slO, SEM TO GOVORIL. nAJPREJ SERETE, SEDAJ PA BI KAO DA VAM NEKAJ DAJO..
  – P.S.- Ne bom spreminjal

 • me

  Dejstvo!!!
  Prav ima.
  Rdeco podalsko vukojebino je treba #sfukat#
  Ne zasluzi si biti drzava.
  Narod je govno od govna.

 • me

  Vam rdecuhom bodo pomagali kitajci in rusi.

 • Tobias Schreyer

  Terpin je povedal resnico . Žal rdeči časopisi in njihovi plačanci novinarji delajo škodo Sloveniji pri tem in vseh drugih pisanjih in nakladanjih o tujini.Žal Trump in Melanija nista edina napadena. Takih je cel kup, ki so uspešni doma in v tujini pa jih naši mmediji samo serjejo.

 • Antonius

  Prav za prav nam *čisto* vino servirajo Kučanovi. Problem tiči v dejstvu, da tudi tisti, ki volilno ne nasedamo Kučanu in njegovim, pijemo šmarnico.
  Bravo, odvetnik Damijan Trpin!

  • Vera

   ” Šmaruga ” je zanič pijača , samo grozdje je za silo zobati :) .

  • Butalc

   pri nas so v novejši zgodovini bile edino veljavne volitve imenovane plebiscit. Vse ostalo je zgolj izbiranje.
   Dokler boste zlovenceljni tako butasti, da ne razločite niti kdaj izražate lastno voljo in kdaj izbirate vsiljevano, bo tako kot je…

 • Franc Šink

  Bravo Terpin: To so besede.

 • Hugo

  Kdo neki sploh je ta Terpin? Se je pa Bojan Požar danes pohvalil, da je po njegovi in Omerzovi knjižni uspešnici, tri leta pozneje prispevala hvalospeve v knjižni obliki tudi novinarka, Trumpu in Melaniji naklonjene CNN – Kate Benett.

  • ZatonMesecnikov

   Kdo neki sta Kresalka in Ćelavi Edi, da pljuvata po Trumpu in Melaniji?

   • Hugo

    Ne vem.

    • ZatonMesecnikov

     TV Hanzi kdaj prižgi Hugić…

     • Hugo

      Zakaj?

     • ZatonMesecnikov

      Spiš Hugić, zakaj?

     • Hugo

      Ne spim.

     • ZatonMesecnikov

      Potem pa kaj pametnega povej, da ne boš bedak tukajle izpadel.

     • Hugo

      Brezpredmetno. Ne zbiram lajkov.

  • Novo Jutro

   A kdo je Terpin ? To je tisti, ki mu nisi zaslužen očistiti niti čevlje !?

 • totex39

  Sramota za državo, ki skupaj z vlado in režimskimi mediji goji tako mržnjo do Melanije in njenega moža, ko bi lahko vse skupaj vzeli v pozitiven zakup, ki bi naši državi lahko veliko pomagalo, ampak raje smo sovražno nastrojeni.

  • Slovenec

   Točno, spet smo vse zapravili. Imeli smo lepo pozicijo, predsedniški par bi obiskal Slovenijo, ZDA bi vlagale v slovensko gospodarstvo, naši levi
   revcki pa paktirajo z Rusi. Noro.

   • Miki Miška

    bravo Slovenec kaj pa pričakujejo pol

 • Janez Kepic-Kern

  KDAJ
  BOMO TAKO LEPO UGLAŠENO
  PELI
  V NAŠI – EDINI DOMOVINI – R. SLOVENIJI? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  TAKO ODLIČNO POJEJO
  KORZIČANI
  NA GOSTOVANJU V FRANCIJI
  I MUVRINI

 • Fogl Veliki

  Tudi meni se jebe za Trumpa in njegovo priležnico konkubino iz Slovenije… To je navadni ameriški in slovenski desničarski ološ!!!

  • ZatonMesecnikov

   Ti se svoje koze drži v štali, Tuppek….

  • me

   Ja kozjejebci ste navajeni vukojebine.

  • Zombi Gartner

   Tvoje otroke v šoli gledajo sošolci malo postrani.
   Če še nisi opazil imajo roge.

  • xtc

   Zato desni vedno zmagamo levi pa finančno škripnete?

 • ZatonMesecnikov

  na to smo že leta 2016 opozarjali. vendar levičarji delujejo po principu Tropa cuckov. Bevskajo v nekoga, ki jim ga pokaže Vodja tropa. Sedaj pa cvilijo in se kresalka sprašuje, kaj ima Slovenija od Melanije.

  Pa ravno ona. Še Ćelavi Edi naj začne cviliti, da bi Trump moral pomagati Sloveniji, smo pa tam. Hipokrizija per excelence…

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  SAJ se nam smiliš – FOGL.
  NAJBRŽ JE HUDO – ŽIVETII
  SAMO OD LUKENJ V SIRU – OD LUKENJ ODLIČNEGA EMMENTALERJA.
  NAJBRŽ
  JE “BOŽJA JEZA”
  PRIŠLA NAD TEBE?
  PA SAMO KRAKAŠ – KOT EN PTIČ Z ŽELODČNIMI TEŽAVI.
  POGLEJ,
  KAKO SPODNJI KORZIČANI – LEPO POJEJO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  KONEC ŠALE

  AGNUS DEI
  S KORZIČANI
  I MUVRINI

  https://www.youtube.com/watch?v=0eEnBmHzEng

 • Claudio Moro

  TERPIN LEGENDA!

 • branči

  če lastna vlada sabotira vse predloge, ki vsaj malo dišijo po boljšem življenju tretjerazrednih državljanov, se naj pa melanija in trump mečeta na trepalnice ali kaj? mogoče bosta miklavž in božiček kaj pomagala, za zastonj potico in pirhe bi rdeči peš romali na brezje!

 • šmentanamuha

  Kaki luzerji so tardeči, se je pokazalo prav na primeru Trumpa. Navodila medijem so verjetno prihajala iz Kučanovega tabora, drugače si kaj tako poniglavega, skreganega z zdravo pametjo, ko t je bilo pljuvanje po Tumpu in Melaniji, ne morem razložiti.

  • anzek

   Malo iz te teme, se opravičujem. Zadnjič sva se pričkala o zvereh, poglejte si ta zelo korekten članek: https://www.casnik.si/volkovi-kam-z-njimi/

   • šmentanamuha

    Sem prebrala. Članek je korekten, se strinjam, tudi zaključek, ko pojasni, da je šminkanje odstrela z odvzemom in podobnimi besedami zavajajoča. Moje mnenje je, da je upravljanje z divjimi živalmi, še posebej volkom in medvedom, nesistematično, da ne rečem stihijsko. Posledično temu nihče natančno ne ve, niti koliko jih je niti, kaj se dogaja v gozdu. Zdaj pa so dodaten nemir prinesli še ilegalci, ki se ponoči potikajo po gozdovih. Danes sem gledala en prispevek, kako živahen je promet z ilegalci v Kočevskem gozdu. Švecerji uporabljajo kar vojaške karte, kjer so natančno vrisane prevozne poti, ki jih na normalnih zemljevidih ni. Zagotovo so to opazili tudi medvedi, ki posledično migrirajo drugam in se nenadoma znajdejo v bližini vasi in kmetij, saj Slovenija ni tako velika. Upam, da se strinjaš z mano.
    Tudi to je dokaz, da medved ne napada, razen če se ne sreča s človekom nepričakovano in se počuti ogrožen, sicer bi že zdavnaj našli tudi kakšnega razmesarjenega migranta. Pa še ob srečanju s človekom medved odreagira iz strahu in se brani. Če človeka pravi čas zagleda, se umakne. Ko smo bili na Aljaski, smo se znašli v taki situaciji. Medvedja družina (trije odrasli medvedi) je šla k vodi na kosilo in prav tam smo se nahajali tudi turisti, ker smo gledali losose. Ko smo zagledali medvede, smo bili sprva na trnih, kaj bo, vendar smo nato obmirovali in v tišini počakali, da so šli mimo (naredili so ovinek okoli nas). Tako so nam svetovali vodiči in nikomur se ni nič zgodilo. Bilo je nekaj adrenalina, ampak prav zato smo šli tja.
    In tu je moj point. Z medvedjo populacijo bi lahko in bi morali drugače ravnati. Dejstvo, da imamo pogoje, da lahko tukaj živi, nas dela zanimive tudi v turističnem smislu. Ampak po pravilu ne znamo iz tega ničesar narediti. Ljudje bi plačali, da bi lahko šli na takšen safari. Zanima me tudi, koliko se o medvedih in njihovem vedenju, nenazadnje tudi volku, učijo v šolah v krajih, kjer imajo pogostejša srečanja z njim. A kdo izobražuje ljudi, kako se morajo obnašati? Mi smo dobili na Aljaski natančna navodila, bivali smo v šotorih in zjutraj smo opazili medvedje iztrebke tudi v bližini naših šotorišč. Po navodilu pa smo vso hrano in vse, kar bi lahko privabilo medveda (hrano, zobne paste, kreme, vse, kar ima vonj) odnesli v zaščiten prostor daleč stran od šotorov. Živeli smo torej v naravi z njimi, ki so se prosto gibali in nikomur se ni zgodilo nič. Če nas je medved ali medvedi na daleč zagledal, se je umaknil. Fotografirali pa smo jih tudi na manj kot 10 m, ko so se hranili z lososi in niso pokazali želje po našem mesu.
    Z medvedom se moramo preprosto naučiti drugače ravnati, enako z volkom. Obstajajo številni primeri socializacije volka, medveda in človeka. Rekla bi, da nam manjka znanje, ampak nekateri ga imajo. Če pa so živali lačne, ker so jagri postrelili preveč srnjadi, je pa to druga tema. Ta histerija,. ki je sicer umetno sprožena, pa kaže, da smo slabiči in se nam imigranti lahko samo smejijo. ilegalcev ni strah ponoči hoditi po Kočevskem in drugih gozdovih in zagotovo vedo, da so tam medvedi in volkovi. Slovence pa je strah že, če samo zagledajo medveda. Otrok, ki hodijo v šolo po utečenih poteh ne bo napadel niti medved niti volk, razen če bo kdo zavil s poti v gozd in stikal za medvedjim brlogom, tako kot tisti lovec pred leti.

  • pupa

   Pika na i je pri tem pluvanju na Melanijo še kip, ki naj bi predstavljal Melanijo. Najbrž ji je kdo poslal posnetek tega skropucala.
   Bojda se je temu “umetniku” celo zahvalila in mu obljubila miljon usa dolarjev za njegov “trud”.

   Zelo zanimivo bi bilo vedeti kdo je bil naročnik in plačnik tega skropucala.

 • antimur

  Točno tako, ta levofašistična pisunska drhal je kar tekmovala, kateri bodo bolj očrnili Trumpa in Melanijo (kar je že pravi idiotizem). Vsi si zalužijo ljudsko sodišče, po Brglezovem naravnem pravu.

 • Slovenka

  Čakajte malo. A ni tudi Sunčićka čisto pred kratkim razkladala, da ima Slovenija od Trumpa samo škodo? Ta zapis bi moral odpreti oči tudi najbolj naivnemu glede politične usmeritve Reporterja.

  • xtc

   Normalni se z propadajočim trobilom kučana ne ukvarjamo več.

  • antimur

   Sunčička je poden novinarstva, prava kolaborantka in fenica izdajalke in zahrbtnice Novačke, takšna kuzletina lahko svoje kolumne objavlja le na kučanističnem stenčasu, sicer se pa z nosonjem in zahrbtnežem Šurlo dobro ujemata.

   • Kju

    Častilka hudiča v temnih kleteh…

   • tohuvabohu

    Sunčička sploh ni nobena novinarka. Menda je klasična filologinja z doktoratom iz antropologije. Zanimivo pa je, da njena “stroka” nima nikakršnega vpliva na vsebino njenih spisov v Reporterju z izjemo prvega. Takrat sem pričakoval, da bodo njene kolumne kvalitetne, drugačne in zanimive, pa sem se žal uštel. Sprevrgle so se v primitivno pljuvanje po vseh, ki se jih je lotila. Danes je nekdo tvitnil, naj se javi tisti, ki ga Sunčička še ni “obdelala”.
    Reporter pa tudi nima sreče s kolumnisti na zadnji strani. Tam je nekoč pisarila Ana Jud (ne vem, kje je zdaj ta nesreča), pa “seksologinja” Alenka Sivka, skratka bogpomagaj.

 • radames

  Mislim na sem danes zadnjikrat kliknil na portal Reporter. To, kar si je privoščila Sunčičeva, je pa malo preveč. Seveda je pisala po navodilih, kaj in kako mora pisati.

  Še enkrat: brž, ko je bil Trump potrjen za predsednika USA, bi se moralo naše zunanje ministrstvo sestati z našo vlado in skupaj določiti strategijo, kako iz dejstva, da je Slovenka soproga predsednika USA, potegniti čim več koristi za Slovenijo. V vsaki urejeni demokratični državi bi storili tako. Sunčička pa misli, da imajo rdeči revolucionarji ekskluzivno pravico do “svojega prav” in se mora ves svet ravnati po njih.
  Tovarišica Sunčič, jaz bi pred glavnim urednikom odklonil tako pisanje. Na Financah bi te vzeli nazaj.
  Reporter – zbogom!!!

 • xtc

  Izvstno povedano.
  Ah,kdo pa še jemlje resno Balkanko SunčiĆ?
  Pa Kučan Purter?

 • Vera

  Poročevalec iz ZDA Žitnik , ta je še pravi,saj samo bruha ogenj iz ekrana ,čez Trumpa in Melanijo.

  • rubec

   Žitnik, idiot koji pjeva pravi, da bo šele v soboto dokončno znano, če ni v resnici zmagala Clinton in ne Trump. Na neki zakotni pošti v indijanskem rezervatu so našli še dva neodposlana volilna lističa. Eden je od Komanča, ta drug pa menda od njegovega moža Apača. Ja, tudi pri njih so anomalije.

   • samotoje

    Mene Žitnik spominja na onega Miška, ki z zavezanimi očmi vozi v rikverc.

 • xtc

  Samo berite nebluoze kvazi desničarjev na Reporterju in drugih portalih v stilu,”Ko se bo NSI osvobodila hegemonije JJ inpomaknila n sredino, se bo znatno dvignila,saj je tam kup razočaranih volilcev,ki iščejotako alterativo”,če verjamete abotnost-če bo desničar šel v levo bo dobil več glasov,jasno je da NSI zaradi izdajalskih pozicij čez 8% ne zmore očitno si bo z novimi izdajami odgnsala še teh 8%.

 • lokec

  Čudno, da niso naši novinarji in levi politiki diplomatski. Ali nimajo neke šole za diplomate. Le kaj bi to bilo.

 • macon

  Prav ima. Obnašanje do Melanije je sramotno in pravi prikaz komunajzarske debilnosti in omejenosti.

 • Janez Kepic-Kern

  Pa ?
  Saj že

  DAVIDOV PSALM

  -POVE,
  DA “BOG” POTRDI – ZA VLADARJA
  TISTEGA,
  KI JE POGUMEN IN PAMETEN, KOT JE BIL – DAVID !
  Tudi
  D. Trump je tak – pogumen in pameten. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  DAMICELLA=GOSPODIČNA
  BATTISTA ACQUAVIVA – S KORZIKE,
  kI POJE KOT PTICA.

  “PSAUM DE DAVID”

  https://www.youtube.com/watch?v=_Ay4zHP-G6E

 • sodnikisozločinci

  Da dopolnim Terpina. A Šarec misli, da ga bo Trump nabrisal? Še peder ne mara non stop usrane riti. Poslal mu bo bullmastifa.

 • Janez Kranjski

  Razni Erjavcoidi, Tomičke, Meseci in druga leva banda je vse zašuštrala – seveda pod komando plavookega palčka. Jebali vas Rusi – pokvarjenci. Zato imamo, kar imamo. Namesto, da bi izkoristili priložnost, ki se nam je ponudila (najverjetneje nikoli več), da bi nam Amerika pomagala, so razni debilni Erjavci lezli v rit Putinu. Marš golazen leva!

  • Miki Miška

   zato pa Hrvaški pomaga

 • piko8

  Slo leva GOLAZEN si zasluži ves gnev g. Donalda in njegove žene Melanije Trump!!

 • Slovenec

  Čisto logična odločitev, da ZDA ne bodo podpirale komunistično usmerjene slovenske politike.

 • Olga101

  Upam, da bosta pomagala Sloveniji – postaviti komuniste (prebarvane v levičarje), s Kučanom na čelu, na smetišče zgodovine!
  Živela Melanija in Donald Trump! Dol s komunističnimi zločinci!

 • Kju

  Ko levuharska častilka Luciferja pljuva po najbolj slavni Slovenki vseh časov in njenemu možu se niti v sanjah ne zaveda, da njeno prazno klobasanje, ki ni vredno niti počenega groša, zelo kmalu ne bo več sponzorirano z ljudstvu ukradenimi sredstvi in bo okusila skorjo kruha, medtem ko bo za to eden najbolj zaslužnih prav ta, ki ga revica tako zelo sovraži v svoji primitivni komunajzarski zavisti.

  Njen prispevek v zgodovino bo kup smrdečih kosti, Melanijin mož pa bo v zgodovino zapisan kot tisti, ki je planet pomagal odrešiti potomce Babilona. In to revico najbolj skrbi…

 • Zoran Šuštar

  Popolnoma se strinjam s Terpinom. Levi mediji in leve stranke so pogubne za Slovenijo, največja žalost pa je, da vse to počnejo namenoma, preračunljivo, kar je do konca pokvarjeno.

 • Miki Miška

  kaj pa mahaste s tistimi zastavami na borčevskih shodih k ste zmagali a se vprašate kak standart pa je pri nas ?

 • stane skufca

  Tako je, pocrkajte od zavisti, banda boljševistična.

 • +Slovenec

  Kdo pa pričakuje, da bo Trump naredil kaj dobrega za Slovenijo??? On je svinja, ker serje po celem svetu. Ko bo šel v Turčijo, bomo lahko rekli: “Turkey is being visited by turkey (svinjina po angleško)”

  • šmentanamuha

   In kaj si ti? Slovenec prav gotovo ne, prase pa zagotovo.

   P.s. Ne vem, katere slovarje uporabljaš, ampak v mojem piše, da je turkey puran.

   • +Slovenec

    Ja, res je puran, zmotil sem se.

    Sem pa Slovenec. Vsi naši politiki so pa bolj Jugovići kot Slovenci. Janković, Arsenović, Popović, Zadković. V vsaki naši stranki je kup Jugovićev.

    Nobenega nacionalizma in domobranstva ni v naši politiki.

 • Felikss_AH

  Dal si bom izjemoma malo duška (pravkar experimentiram tequila-kombinacije) in bom povedal v low level tipsy formatu… namesto Melanije in Trumpa… Hipsterki Sunćić v vednost (ker na hipsterje se poščijem v cosmojasnovidnem-stilu)… goni se u tri PM kuzla uscana!

 • Morala

  Zakaj pa bi? Pljuvate po njiju, potem pa bi naj pomagala…haha…

 • John Kovacs

  …Potem ko ste skoraj vsi časnikarji v Sloveniji celo volilno kampanjo polivali tone gnojnice po njem in niste našli ene same lepe besede niti za Melanio, bi vi sedaj pričakovali, da bosta pomagala Sloveniji? …
  NAROD HLAPCEV PAC NOCE KORISTITI SAMEMU SEBI…..RAJE PLJUJE V LASTNO SKLEDO

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!