Danilo Türk s Kučanovo pomočjo zopet napada pomemben mednarodni položaj

Foto: wikimedia commons

Po pričakovanem porazu in številnih neprepričljivih nastopih Danila Türka za generalnega sekretarja OZN se nekdanji jugodiplomat po zanesljivih informacijah in s pomočjo Kučanovega kroga ponovno poteguje za pomemben položaj generalnega sekretarja Organizacije za varnost in sodelovanje OVSE.

Danilo Türk je primer neuspeha slovenske zunanje politike. Ne samo da pred kratkim ni bil ponovno izvoljen za predsednika države, kar bi morala biti rdeča luč tudi za naše režimske politkomisarje, ki ga podpirajo, ampak se je nadvse optimistično podal na kandidaturo za generalnega sekretarja OZN, o čemer smo nekateri mediji že vnaprej opozarjali, da ni smiselno. To se je pozneje tudi izkazalo za resnično. V OZN so namreč odločili, da je njegova kandidatura drugorazredna.

Tokratna informacija portala Požareport, da se Türk ponovno poteguje za položaj v mednarodni organizaciji OVSE, ki je ena pomembnejših mednarodnih organizacij za varnost v regiji, ponovno dokazuje velike napore Kučanovega klana, da ga po številnih porazih poskusijo ustoličiti na pomemben mednarodni položaj. Navsezadnje ga partija ni zastonj šolala in mu omogočala prakse v svojih organih.

Foto: Twitter

Danilo Türk v krogu vodilnih partijcev Zveze komunistov (Foto: Twitter)

Danila Türka zopet forsirajo isti ljudje, to je krog Milana Kučana, ki so mu politično pomagali do kandidature za generalnega sekretarja OZN, tokrat z argumenti, da naj bi se dobro odrezal s kandidaturo za OZN (čeprav se je ta bolj klavrno končala) in da Türku pravzaprav “nekaj pripada”. Kot piše Požareport, gre sicer za kandidaturo, ki je zaenkrat še v povojih, v zakulisju, ker si Türk s to kandidaturo očitno še ni upal priti v javnost. Je pa to spet kandidatura, pri kateri Danilo Türk potrebuje podporo Cerarjeve vlade in podporo predsednika Boruta Pahorja.

Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi se ukvarja z vrsto varnostnih vprašanj, med najpomembnejše štejejo: nadzor oborožitve, preventivna diplomacija, ukrepi za graditev zaupanja in varnosti, človekove pravice, demokratizacija, nadzor volitev ter ekonomska in okoljska varnost. OVSE, kot se organizacija imenuje od leta 1994, je danes največja regionalna varnostna organizacija v svetu, v njej pa sodeluje 56 držav iz Evrope, srednje Azije in severne Amerike. Aktualnemu generalnemu sekretarju OVSE, Lambertu Zannieru, se bo mandat iztekel 1. julija.

Türkova kandidatura za OZN je bila zelo drag “turistični” podvig
Ministrstvo za zunanje zadeve je v okviru rednega proračuna za kandidaturo za generalnega sekretarja OZN namenilo sredstva v višini do 40.000 evrov. Stroški, povezani s kandidaturo, pa so se ustavili pri 33.996,34 evra. Za mnenje glede tega smo takrat povprašali nekdanjega zunanjega ministra in diplomata Dimitrija Rupla, ki je za Nova24TV povedal: “Ta številka je verjetno pretirano nizka in obžalujem vsak evro, ki je bil za to porabljen.” Bo gospod Türk pripravljen kdaj vrniti potratno porabljeni denar davkoplačevalcem?

Slovenska politika povozila ameriško rdečo luč
V glavah slovenske politike bi se moral glede Türka že zdavnaj prižgati urgentni alarm, ko je nekdanji ameriški veleposlanik Joseph Mussomeli jasno povedal, da gospod Türk niti najmanj ni primeren za tako prominentno politično funkcijo, kot je mesto generalnega sekretarja OZN, kakor tudi ne za OVSE. Kot razlog je omenjeni diplomat navedel, da Türk med Slovenci povzroča razkol, s čimer je bila mišljena njegova izjava o Hudi jami oziroma njeni drugorazrednosti. Američani so očitno spoznali, da nekdo, ki razdvaja že domačo javnost, ni primeren za neko politično funkcijo na globalni ravni.

Njegove možnosti so zelo pičle
Türk se je že pred časom zameril dvema stalnima članicama v OZN – ZDA in Veliki Britaniji – zaradi svojih stališč in značajskih potez. Še zlasti slednje naj bi bile zelo problematične, zato mu dolgoletno službovanje pri OZN zagotovo ni kaj prida koristilo. Tam so ga lahko namreč že pred časom spoznali v dno duše in se dodobra prepričali, da za takšno kandidaturo nikakor ni primeren. Poleg tega nekdanji levičarski predsednik velja za edinega vidnejšega politika v svetovnem merilu iz države članice Nata, ki je na javni proslavi v Dražgošah črnil ZDA, zaradi česar so slednje celo razmišljale o odpoklicu svojega veleposlanika. Danilo Türk je prav tako nekoč še izjavil: “Pred 70 leti smo bili na pravični, zmagoviti strani!” Četudi so bili tedaj, danes zagotovo niso. Nekdanja Türkova izjava o drugorazrednosti žrtev iz Hude jame je pripeljala do nestrinjanja pri Američanih, slednje pa do spodrsljaja pri kandidaturi v OZN. Mrtvi očitno Türku njegove neprimerne retorike še niso odpustili. Prav zaradi vsega skupaj mu bo zelo težko še kdajkoli uspelo zasesti kakšen pomemben mednarodni položaj.

Miha Pirih

 • AlojzZ

  Če kdo pobira stave, stavim, da ne bo uspel.

 • APMMB

  V vseh podjetjih planirajo dopuste v januarju mesecu. Danilo ni izjema in je pravočasno prijavli plan turističnih potovanj za leto 2017.

  • Anton

   Danilo se rima na Deb…:)

   sarkazem press

 • Orel Pravice

  Vnaprej vem da mu ne bo uspelo. Strici v Slo si še naprej delajo usluge, a to drugim državam ne zanima

 • janez zorman

  Če ne drug, ga bo naša Mely postavila na hladno !

 • centurion

  Turku bi rad povedal, da je na Kubi lani umrl
  El presidente, tovariš Fidel Castro.
  Naj poskusi tam kandidirati.
  Bo lahko dalje pljuval po ZDA.

 • Anton

  te komunajre pa res ne premorejo kanček dostojanstva. Mene bi bilo sram in niti na kraj pameti mi nebi padlo da bi po fijasku se ponovno izpostavljal in se potegoval za tako pomemben in hkrati medijsko izpostavljen položaj.

  SRAMOTA OD ČLOVEKA!

 • FRANC3

  Ni važno, če tov. Tuerk uspe ali ne. Važno je, da se neprestano ohranja mit Milana Kučana. Za vsak pasji drek, Kučana vprašajo za njegovo mnenje.
  Naj nam Slovencem nekdo razloži, kje v svetu imajo ”kabinet bivšega predsednika države” še po 12 letih odkar ni več predsednik. To vse kaže na bolno državo in družbo, kjer še vedno gojimo ”tekovine ” socializma.

  • Opazovalec

   Če razumeš angleško preberi kakšne so pravice bivših ameriških predsednikov, https://en.wikipedia.org/wiki/Former_Presidents_Act

   “History

   Before 1958, the U.S. federal government provided no pension or other retirement benefits to former United States presidents. Andrew Carnegie
   offered to endow a US$25,000 annual pension for former Chief Executives
   in 1912, but congressmen questioned the propriety of such a private
   pension. That prompted legislation to provide benefits to former
   presidents.[1]

   When the Former Presidents Act took effect, there were two living former presidents: Herbert Hoover and Harry S. Truman. Dwight D. Eisenhower was the first president to fall under the act upon leaving office.

   The original act provided for lifetime Secret Service
   protection for former presidents. In 1997, it was reduced to 10 years
   for presidents taking office after 1997. The 1997 amendment was reverted
   by the Former Presidents Protection Act of 2012 (Pub.L. 112–257).[2] All living former presidents and their spouses are now entitled to receive lifetime Secret Service protection.[3]

   Current status

   By
   law, former presidents are entitled to a pension, staff and office
   expenses, medical care or health insurance, and Secret Service
   protection.

   Pension

   The Secretary of the Treasury pays a taxable pension to the president. Former presidents receive a pension equal to the pay that the head of an executive department (Executive Level I) would be paid, as of 2015 $203,700 per year.[4] The pension begins immediately after a president’s departure from office.[5]
   A former president’s spouse may also be paid a lifetime annual pension
   of $20,000 if they relinquish any other statutory pension.[1]

   Transition

   Washington
   Transition funding for the expenses of leaving office is available for
   seven months. It covers office space, staff compensation, communications
   services, and printing and postage associated with the transition.[1]…”

   Pri nas pa, http://www2.gov.si/up-rs/bp-dt.nsf/objave/Zaposleni?OpenDocument:

   “Inštitucija bivšega predsednika republike je bila vzpostavljena na
   podlagi Zakona o zagotavljanju pogojev za opravljanje funkcije
   predsednika Republike Slovenije, ki določa pravice predsednika republike
   po prenehanju mandata, in sicer, da ima bivši predsednik republike
   pravico do pisarne in do dveh sodelavcev za obdobje enega leta.”

   • von Rhein

    In ti primerjaš pravice Prezidenta USA s komunističnimi zločinci,ki bi morali sedeti v arestu brez kakršnih koli pravic.

   • Nata

    No, no…..primerjali se bomo ??

 • totex39

  Pri nas je res sramotno, da imajo eni vedno možnost, da nekam napredujejo pa ne glede, da so nesposobni, tisti, ki pa so, pa ne morejo nikoli do dobrih položajev. To je očitno stalnica v teh levičarskih vladah.

 • Fireblade

  kar naj se spet osramotijo sluzavi udbovci :)) čez mejo se najlažje pokaže bebavost in nesposobnost. Edino vprašanje je kako POP in RTV zapakira te pohabljence ko se morajo regenerirat. Raja nima več možganov.

 • željudin

  na koncu, ko bo te udbomafijske sprdačine konec, pa bo danilo turk izdal knjigo z naslovom : STRICI SO ME ZAJEBALI

  • Anton

   dobra ta

 • Ryuk

  Cel svet že ve, kakšnega kova je Türk, le on sam in njegovi strici ne. Če bi, bi se vsi v luknjo pogreznili.

  • Nata

   Žal jih pa to prav nič ne gane. Vse se ve……..ampak ?

 • tarantela

  Ma, možakar ima pač svoj hobi.

  • von Rhein

   Drag hobi na tuj račun.

 • Borut Stari

  Ne se bat. Tudi to je klopotec.V mednarodnih organizacijah nima Don Murgleone nobenega vpliva. Prav tako nihče na mednarodnem parketu ne jemlje resno Pahorja in Cerarja.

 • Artur

  Ta za nas draga komunjarska tragikomedija presega že vse meje , kdaj bo vsesplošna ljudska vstaja in deložiranje teh parazitov na “hladno” še prej pa v zabojnike za smeti za začetek kot svarilo za ostali “potencialni” komunjarski naraščaj .
  https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g

 • Karmen

  Na bruhanje mi gre. Ker imamo obrt, delamo oz. garamo. Cela družina. Za nagrado so pa nam povečali davek na dobiček za 2%. Še dolgo ne bom šla na izlet v ZDA, ne morem, nimam evrčkov.

  • ogledalo

   Poskusi z dolarji ali pa funti.

   • Nata

    Jih doniraš ????

    • ogledalo

     Odvisno od letnika….

     • Nata

      No, potem pa kar korajžno vprašaj. Ime ima lepo !

   • Karmen

    Tudi jaz te sprašujem:” Jih doniraš?” Jaz jih ne morem kupiti.

  • von Rhein

   Prerini se v politiko.Ni vrag,da ne bi bila v kakšni skupini prijateljstva,ki tomogoči izlete po svetu na račun davkoplačevalcev.Znanje jezikov ni potrebno.

   • Karmen

    Hvala za dober nasvet. Imam pa problem, ne morem biti levičarka.

 • Kučko pod pručko

  Sluzavec pa ne odneha in ne odneha

  Po tej novi potezi, ki se jo gre Sluzavec s pomočjo murgelskega botra, se vidi, kako velik narcisoid je. Ali je človeku res tako težko doumeti, da ga svet ne mara zaradi njegove prevzvišenosti, hohštaplarije in pripadnosti zločinskemu sistemu komunizma? Ali mu je res težko razumeti, da ga vsa slovenska demokratična javnost zaradi njegovega ostudnega obnašanja in nepristranskosti, ki jo je izražal skozi mandat predsednika države, ne mara? Ali mu ni bilo že dovolj, da jih je na volitvah za drugi mandat za predsednika RS dobil po nosu? In ali mu ni dovolj, da so ga morali z East Riverja dobesedno zbrcati, ker se je sluzavo rinil za generalnega sekretarja?

  Kako je lahko človek s tako kratkim umom sploh prilezel skozi vse izpite Pravne fakultete in kako se je prišlepal do profesorskega položaja? Seveda kaj takega ne bi bilo mogoče nikjer na zahodu, lahko pa se zgodi v Sloveniji, kjer je edino pravo merilo biti pripadnik komunistov in se sliniti s Kučanom.

  In sedaj se Sluzavec spet rine na nov visok mednarodni položaj generalnega sekretarja OVSE. In spet jih bo dobil po svojem vzvišenem, sluzavem rilcu. Ta tip ne bo odnehal niti, ko bo ležal na parah. Takrat pa bo kandidiral za generalnega sekretarja pri samem Satanu. In šele tam mu bo s Kučanovo pomočjo morda le uspelo, kajti pritlikavec bo pri peklenščkih dobro zapisan!!!

  • von Rhein

   Dotaknem se samo tvojega pomisleka kako se je prišlepal do profesorja.Po moje se pri nas brez težav prišlepa do profesorja vsak,ki zagovarja tekovine,je na murgl liniji in poslušen partiji.Ostali profesorji,ki imajo znanje in so sposobni pa imajo mnogo težjo pot,če prej ne obupajo.
   Nekaj primerov prišlepanih profesorjev (tudi kakšna sodnica se najde)imaš v Državnem zboru.

  • soc

   Sluzavec ni nevarna bolezen, je daleč prekratek za kaj takega. Sluzavec je zgolj simptom.

 • rubec

  Turčin ni vreden pol pusi navadne vode, Eviana pa še četrt ne.

 • karpelec

  Predrzni možicelj pakira zaslužne ljudi po svoji podobi in mu ni dovolj Slovenija. Na vsak način hoče imeti še vpliv izven njenih meja. Kako brezmejna je sla po oblasti, da presega vsako kritičnost tudi pri samem Tuerku.

 • Viktorh

  So what?

  Saj je navajen porazov.
  Naj se smeši.

 • tzt

  Danülo je bolan. Bolani so tudi tisti kateri bodo podprli njegove blodnje in nikoli izpolnjene želje biti pomemben. Turčin je bedna kreatura drugorazrednega nepomembnega komunajzarskega prdca in hinavskega priliznjenca. Da ga ni sram takole zapravljati davkoplačevalski denar. Oklofutal ga je že Pahor in kasneje je popil svojo porcijo na East Riverju. Sedaj mu bodo pokazali kje je njegovo mesto še v OSCE. Ne dojame kako se smeši pred vsemi tistimi katere njegova politična opcija prezira.

 • daresi

  Ogaben gravž.
  Ne morem razumeti kako je lahko nekdo tako komolčarsko vsiljiv. Ne morem razumeti niti, da ga lahko kdo podpre. Fuj!

 • Caetano

  Danilo še vedno v službi CK-ja…danes vodstva Organizacije

 • željudin

  meni se pa tale kučan smili.

  zavzema se za javno zdravstvo, svoj mali telešček pa zdravi v privatnem sanatoriju v švici…

  zavzema se za javno šolstvo, svojo hčerkico pa pošlje na privat univerzo v ZDA…

  okoli sebe zbira same luzerje tipa gradonačelnik zoki in drugorazredni turk…

  ko mu pridejo protestirat pred hišo pa pošlje ženo štefko na ulico, da se tam razgovarja s protestniki in obljublja kuhanje krompirjeve župe..

  a tega človečka sploh kdo jemlje resno ?

  • moon

   Stefka ? (S

   • Nata

    pa še kar nekaj ritoliznikov !

    • Adolf Hitler

     in kurcopušnikov

     • Nata

      Uf, ja to je še slabše !!

 • sprehajalec

  Ogabno, kako je šestorazredni tišast.

 • Kučko pod pručko

  Mislim, da je še Bratuškova bolj pametna od tega osmorazrednega sluzavega udbaša in se po bruseljski osramotitvi ne bo nikoli več potegovala za kakšen pomemben mednarodni položaj. Toda Sluzavčeva vzvišenost, bolezenska želja biti pomemben in Kučanovo mešanje dreka ne dosegajo niti pameti navadne Kure!!!

 • VERZIFIKATOR

  Zgodovina se ponavlja, stari šlagerji pa ostanejo.

  Bluebird

  PLAVI ORKESTER IN TURŠKA NAGROBNICA

  Zaigral nam zopet je ubrano
  znan orkester, glasbena skupina,
  da ponosna naj bo domovina
  na estradno zvezdo dobro znano.

  To je Danny, prototip solista,
  ki po svoje ritem zateguje,
  publiko postrani pogleduje,
  poje speve machiavelista.

  In orkester Plavi je seveda,
  nov izdelek jugonostalgije,
  na balkanske stare melodije
  orkestrira, publike ne gleda.

  Ni mu mar, kaj misli si občinstvo,
  Danny zvezda je po direktivi,
  če propade, drugi bodo krivi,
  nevoščljivost in pa svetohlinstvo.

  Rekle so orkestra prve glave:
  »Zvezda ta bo v svetu zaslovela,
  Dannyja estrada bo sprejela,
  treba mu le prave je spremljave.«

  Charlie Brown bil prva violina,
  šansonjer, ki je igral na struno,
  da je nastopiti oportuno,
  v igri pa da vsa je domovina.

  Charlie Dannyja je sploh predlagal,
  spremljal kratek čas na balalajki,
  ne da sam verjel bi lastni bajki,
  da bo Danny na estradi zmagal.

  Vedel dobro je orkester Plavi,
  da je Danny človek brez posluha,
  iz te moke ni dobiti kruha,
  na estrado vendar ga odpravi.

  Da potreben Danny je podpore,
  ves Orkester Plavi zdaj nabija,
  Danny pa zateglo zgolj zavija,
  v instrumentih našel ni opore.

  Trudijo se bobni preglasiti
  Dannyjevo strašno kvazi-petje,
  njega razglašeno solo-dretje,
  a solista moč ni ukrotiti.

  Osem prisodila mu žirija
  negativnih čistih je ocen,
  izmed vseh estradnih pa imen
  on izpade prva polomija.

  Danny v sebi jezno je izbruhnil,
  nove brž nastope napovedal,
  šobil se, še bolj postrani gledal,
  a orkester, glej, se je potuhnil.

  Dirigent in njemu vsi podobni,
  drugo vadijo zdaj melodijo,
  Dannyju solistu pa pustijo,
  naj zavija turški marš nagrobni.

  • Nata

   + + + + + + + + + hi……hi………jaz bi mu privoščila tudi tisti prelep Chopinov
   Marcha Funebre! Samo, da bi odšel iz naše bližine !

   https://www.youtube.com/watch?v=28sdV_DXSrU

   • VERZIFIKATOR

    +++++++++++
    Chopin za Istanbulca bil bi pravi,
    a kaj ko za zardela ni ušesa,
    so zanj na zemlji slajši kot nebesa
    takti, ko igra Orkester Plavi.

    • Nata

     eh, Verzifikator……..sem brez besed.
     Ko pa boste še kaj pesnili danes, si pa le poslušajte to sijajno skladbo ! Lep dan.

     • VERZIFIKATOR

      Iz vaših ust je v moja šlo ušesa,
      koračnica prav dobro mi je znana,
      odmeva zdaj klavirsko vsa ubrana,
      srhljivo, če pospremi nas v nebesa.

     • Nata

      + + + + + + + hvala.

 • ogledalo

  Partija je šolala tudi ivana, ki pa je obtičal na mestu predsednika minorne sekte! Patetično! Tudi Partija ni več, kar je nekoč bila! Menda pa sežejo Kučanove lovke celo v Belo hišo in Kremelj. Le kaj bo iz tega!?

  • željudin

   govoriš o človeku ki je bil sposoben sestaviti vlado, ko je zmagal na volitvah in ko ni zmagal na volitvah…medtem ko kučanov gradonačelnik zoki ostaja edini mandatar v zgodovini slovenije, ki mu navkljub visoki zmagi na volitvah ni uspelo izpogajati koalicije. …to pa je patetično…pa bedno tudi…

   • ogledalo

    To misliš tistega Zokija s katerim se ivan ni upal soočiti na tv? Misliš tistega ivana , ki je bil na koncu zadnjega mandata predsednik vlade in skoraj celoten ministrski blok v eni osebi?! To je patetično.

    • željudin

     ne vem zakaj bi si janša mazal roke z luzerjem tipa janković

     • tohuvabohu

      … ki mu je bila v življenju edina pametna izjava, da ni politik.

     • von Rhein

      Tudi ta izjava je bila LAŽ.

     • tohuvabohu

      Ne vem, no. Po mojem je bila to njegova edina iskrena izjava. Pa še ta prepozna. Nekateri smo to vedeli že prej.

  • marker

   Če bi Kučanove lovke segale v Kremelj in Belo hišo, bi bil Danilo sekretar OZN. Kučanove lovke segajo samo do Srbije, če še sploh.

   • željudin

    kučanove lovke segajo do RTVSLO…kar je dovolj za mešanje dreka ob državnozborskih volitvah…povsod drugod pa so kučanovi kandidati debelo popušili…in on z njimi…

    • marker

     Se strinjam s teboj.

  • sprehajalec

   Ta sekta lahko v vsakem trenutku zbere največ glasov Slovencev.

   • ogledalo

    Je bilo videti na zadnjih volitvah! In na prejšnjih tudi!

    • sprehajalec

     Gre za način štetja. Ti šteješ SDS posebej in LDS, PS, Zares, Zahec, SMC, Naprej, Nazaj, ZAAB, SD, Združena Levica itd. pa skupaj.

     • ogledalo

      Na zadnjih volitvah je bil car! Zato je bil Cerar izbran za mandatarja?! Kar tolaži se. Na naslednjih bo isto!

     • sprehajalec

      Cerar je bil izbran, ker ima podporo penzioniranega članstva zadnjega CK ZKS. Takšen z to podporo, bo vedno izbran.

  • Beli Sneg

   JJ se je bolj slabo šolal v partiji. Še zelo mlad partijc jim je pokazal zobe in so ga zlo hitro brcil iz partije. Kučanove lovke pa sežejo do družbenoposlitičnih delavcev v sredstvih obveščanja in seveda v javnem sektorju, kjer nastavljajo svoj kader.

   • ogledalo

    To so ti pri verouku povedali ali na sektaškem sestanku?! Po njegovih prošnjah sodeč, je bil vnet privrženec partije in samoupravnega socializma! Poleg nastavljanja svojih kadrov in nepotizma!

 • marker

  Za nas ni bil dober za predsednika države, potem za svetovne politike ni bil primeren za sekretarja OZN. Danilo je privilegiran upokojenec in tam naj ostane. Če bo pa spet kandidiral in bo verjetno spet izgubil naj stroške plača s svojim neupravičenim dodatkom in dodatkom vseh tistih, ki ga promovirajo.

 • rubec

  Moj pes me včasih preseneti. Običajno še jest ne zna sam in mu moram hrano jaz polagati v usta, danes, ko je zagledal lik nad kučanom si je podložene usnjene gate kar sam oblekel.

  • Nata

   Pameten kuža !

   • Vera

    :) :) :)

  • AboutTown

   Tudi ti kdaj presenetiš psa. Precej bolj redko, ampak vseeno.

 • antimur

  Na zgornji fotografiji so vsi iz iste kučanistične greznice, eden bolj smrdljiv od drugega. Res je pa, da v javnosti nastopajo v različnih preoblekah, tako da zmanipulirajo čim širši krog državljanov. Samo splošni protesti, lahko tudi kockarski, nas lahko rešijo. Seveda brez samoopevanih kulturnikov in ostale sodrge, kot so levaške civilne iniciative in podobno sranje.

  • Nata

   Izgleda, da bo res moral biti kockarski – protest !

  • ogledalo

   Plešasti ivan manjka!

   • antimur

    Ne serji kučanistično drekalo, ampak uživaj dokler še lahko zombijevsko penzijo.

    • ogledalo

     antimur, zate in podobne je v Sloveniji kar nekaj ustreznih strokovnjakov in ustanov, kjer ti lahko pomagajao. Idrija, Polje, Vojnik, Ormož…..

 • montyamp

  Sluz drugorazredna ,

  hipokrizije poln skupek morbidnega ljudomrzništva ,

  enajstoklasni UDBOPARTIJSKI šoder .

  Pohabljeni samozapravni nevretenčar ne more biti plod slovenske grude .

  Najverjetneje kakšen bugarsko srbski plod udbovskega posilstva pijane politkomisarke tipa milka planinc , podtanjen pač revežem , ki so morali to fašistično golazen krmiti .

  Strpnost med banditi = = = propad Slovenstva .

 • montyamp

  Pasjejebci so zelo vztrajna pasma .

  • AboutTown

   Res je. Moraš poskusit.

   • ogledalo

    monty to obvlada!

 • Olga

  Kučana in Turka na smetišče!

  • von Rhein

   Pod smetišče.

   • Adolf Hitler

    pod jauho

 • garfi

  na fotkah sami jugokomunajzarski mafijci in teroristi

  • AboutTown

   Cmok!

  • ogledalo

   Ćelavi manjka!

 • Janez Novak

  Pljuvanje po Kučanovih ljudeh nič ne pomaga. Neovrgljivo dejstvo je, da je pomladni blok med tranzicijo bil poražen. Vzroke pa je treba iskati med samimi t.i. pomladniki. Najprej je treba ugotoviti, da je bilo med njimi veliko trojanskih konjev, dejansko Kučanovih ljudi na misiji v pomladnem bloku, ki nikoli niso bili lojalni temu bloku. Mnogi so se že kmalu po osamosvojitvi vrnili v Kučanovo naročje, mnogi pa so ostali in od znotraj spodjedali pomladni blok. Drugo dejstvo je, da so bili vodilni pomladniki večinoma bivši partijci. Partija je bila amoralna združba, njeni člani pa so si prizadevali predvsem za svoje pridobitne interese. Delovali so podobno kot mafija. Svoje metode delovanja so prenesli tudi v pomladni blok. Ko so volivci uvideli, da desnica ni boljša od levice, da ravno tako stremi k oblasti le zaradi plenjenja države in državljanov, je seveda sledilo razočaranja in odvrnitev volivcev. Levica je spretno razkrivala desnico in stalno ustvarjala nove stranke, za katere je ljudi prepričevala, da imajo nov, emacipatoričen politični program, kar se je vedno znova izkazalo za prevaro. Ne nazadnje se je med tranzicijo diskreditirala tudi cerkev, pomemben steber desnice, tako zaradi denacionalizacije kot zaradi polmilijardne luknje v državnih bankah. Vračanje fevdalnih posesti cerkvi, po tem, ko je fevdalizem na Slovenskem bil odpravljen že leta 1848, ne prispeva k ugledu cerkve. Če temu dodamo še dejstvo, da slovenska desnica sploh ni kapitalska desnica, potem je jasno, zakaj je pomladni blok propadel, Kučanova udbomafija pa slavi tranzicijsko zmago. Žal država propada zaradi te zmage.

  • von Rhein

   Ne samo plus,tudi veseli me,da tako v kratkem opišeš ves problem s katerim se bomo ukvarjali še dolgo.

  • ogledalo

   Dokler bo sekti vladal ivan in bo delovanje sekte destruktivno, toliko časa bo sekta v senci, brez večinske podpore na volitvah! S tem je oslabljeno delovanje celotne slovenske desnice !

  • sprehajalec

   Trdim, da ni bil problem v pomladnikih in partijcih, ampak v dejstvu, da večina Slovencev še danes smatra, da ni bilo s socializmom in komunizmom nič narobe. Zato se derivat tega sistema še danes skriva pod pojmom “socialna država”, čeprav je medtem postala le še farsa tega.

   • ogledalo

    Čudno, da večina ljudi tako misli in da se jih ne da prepričati v nasprotno?! Res čudno. … Še posebej, da jih je treba prepričevati, da naj vendarle spoznajo, kako je bilo življenje v prejšnjem sistemu slabo. Ni bilo toliko avtomobilov, lastniških nepremičnin, lačnih otrok, brezpravnih delavcev, brezposelnih, brezdomcev, gradile so se tovarne, šole, avtoceste, zdravstveni domovi, ni bilo čakalnih vrst…..
    Izobraževanje je bilo (skoraj) brezplačno in vsak je lahko študiral, dobil štipendijo…. Res je bilo v socializmu “slabo”!

    • sprehajalec

     Zato, ker je bil prejšnji sistem Texas. V službo si se hodil spočit, potem ko si fušal prejšnji dan, devize si na šverc menjal, bajto in stanovanje ti je poklonila država, če se ti ni ljubilo delati si sklical delavski svet, kjer so kinkali do pol dveh, ob dveh si bil doma, pa še cel dan je bil pred teboj, nihče ti ni težil zaradi bolniških (v začetku 90tih je bila statistika 22 dni na zaposlenega – 30 dni dopusta pa 22 dni bolniške). Davkov ni bilo, oddajal si sobe na šverc, itd. Texas.

     Edina lepotna napaka je bila, da je država potem bankrotirala.

     • Jovo Jamnica

      V drugem letniku srednje šole, tam, leta 1973, smo razposajeni dolgolasi dijaki tako raztogotili razrednika, da nas je, namesto v Portorož, pospremil na končni izlet v tkalnico Tekstilne tovarne Maribor, da vidimo, kako si delavka služi kruh. Morem povedati, da takšnih rigoroznih razmer do tistega trenutka še nisem videl…

     • sprehajalec

      Vsi so seveda takrat videli tekstilne delavke kot prototip, pa livarje. Kjer je ritem procesa ali mašine diktiral ritem dela. V nekih skupnih Službah bi se verjetno bolje počutil na praksi. Zato je približno v letu, ki jih omenjaš prišlo do množičnega uvoza tega kadra iz Bosne, Slovenski kader pa se je preselil v pisarne, “da ne bo treba delati”, kot se je rado dejalo. Tako kot se je potem preselil na “javno” ali pa v penzijo.

     • Jovo Jamnica

      Točno. Ko sn prišo fehtat za službo f Hidromontažo, je bla šefica kadrofske, bifša tkalka is MTT, derektor pa je prišo derekt ot plauža is Tovarne dušika Ruše…

     • sprehajalec

      Ja, Ljudska Univerza ali kako se je že reklo tistim večernim variantam je delala čudeže.

     • Jovo Jamnica

      Zato pa mamo dans Dobo. Tam še Kanglar diplomira…

     • sprehajalec

      Ja, izobrazba se je preselila na višji nivo. “Znanje je generator gospodarskega razvoja” slišiš modrovati teoretike iz Vladnih služb in uradov, misel torej, ki jim jo povedo dobro plačani svetovalci. Če si prej hodil v večerno šolo za ekonomskega tehnika, danes hodiš na Jambrekov faks in množico drugih za magistra. Slovencu je pisarna pisana na kožo in to tudi pojasnjuje množičen uvoz južnjakov v preteklih desetletih.

    • von Rhein

     En sam velik blef.

   • ogledalo

    …Čudno, da večina ljudi tako misli in da se jih ne da prepričati v nasprotno?! Res čudno. … Še posebej, da jih je treba prepričevati, da naj vendarle spoznajo, kako je bilo življenje v prejšnjem sistemu slabo. Ni bilo toliko avtomobilov, lastniških nepremičnin, lačnih otrok, brezpravnih delavcev, brezposelnih, brezdomcev, gradile so se tovarne, šole, avtoceste, zdravstveni domovi, ni bilo čakalnih vrst…..
    Izobraževanje je bilo (skoraj) brezplačno in vsak je lahko študiral, dobil štipendijo…. Res je bilo v socializmu “slabo”!…

    • Jovo Jamnica

     Ne čujem dobro… :-)

 • althar

  Saj, oves je kar pravšnji za njega.

  • ogledalo

   Potem ne bi bil plešast!

 • ogledalo

  Kaj vam dela mali človek in velik mož, Kučan!? He he he…

  • garfi

   mali kurćan, murgel kvargel, kućko… ha ha ha

   • ogledalo

    Hudiča, pa še plešast ni! Magija!

    • garfi

     v glavi je popolnoma plešast, hohoho Resnica!

     • ogledalo

      Hudiča, kako hudo je šele, ko si plešast tudi na glavi! Posledica “notranje” plešavosti?

     • garfi

      ogledalo očisti in se poglej

     • ogledalo

      Moji lasje so bujni….Pa ti? Si se kdaj pogledal? In očistil? Verjetno ne…..smrdi….

     • AboutTown

      Hahoaooaaaahhh… RESNICA! Idiot.

     • ogledalo

      Ne žali garfija!

     • AboutTown

      Sem ga pa že tolikokrat, da sploh ne šteje. Je pa res, da zna samo do 5.

     • sprehajalec

      So odprli zaprti oddelek ustanove za jutranji sprehod?

     • AboutTown

      Kot sprehajalec boš že vedel.

     • garfi

      tretjič se je registriral in injekcije mu ne pomagajo

     • garfi

      ne bodi tako skromen

     • AboutTown

      OK. Do 6.

     • garfi

      .. znaš štet

     • garfi

      dvakrat so te brisali, te bodo po potrebi še večkrat
      vse prijavljam

     • AboutTown

      Lej. Niso me brisali. OK? Sprijazni se s tem. Lažje ti bo.
      Tvoje prijave ne pomenijo nič. Nič. OK? CMOK!!!

      Lahko ti pa to dokažem, če hočeš.

     • garfi

      čakam

     • AboutTown

      Na kaj? Da se odjavim?

    • sprehajalec

     Tudi Maršal je imel na stara leta vedno bujnejšo frizuro.

     • ogledalo

      Pri 59. letih je imel Tito več dlak na zadnjici, kot jih imajo nekateri slovenski politiki na glavi!

     • sprehajalec

      Definitivno, pa tudi nesel mu je dlje, kot nekaterim slovenskim politikom. Vse to se je dalo prebrati v časopisu.

     • pajot

      Scalnica od titota pomaga proti bradavicam. Namažeš in si v treh dneh rešen.

     • ogledalo

      No vidiš, kako hitro si se pocajtal. Pa te je celega poscal, ali samo po glavi?

     • garfi

      tebi tudi titov drek koristi

     • pajot

      mene ni. Scal je po vas,komunistih. Zato nimate niti ene bradavice. Imate pa majhne možgane. Žal njegova scalnica vpliva na velikost možganov.

 • Beli Sneg

  V tujini velja, da ko enkrat samovoljno zapustiš “veliko multinacionalko” ni vrnitve. Takih vrtiljakov kot se grejo slovenski rdečkarji se ne gredo nikjer. Nekje nekaj zafura pa se ga postavi na drugo politično ali pa katerkoli drugo funkcijo. Izgleda da slovenski levaki želijo uveljjaviti domač način kadrovanja na svetovno raven. Seveda račun pa izstavljajo davkoplačevalcem.

  • ogledalo

   Se strinjam. Nekateri gredo celo tako daleč, da zamenjajo politični pol!

   • sprehajalec

    Ha, ha, pronicljiva misel. Verjetno imaš v mislih Kocjančiča, ki se je iz člana CK ZKS prelevil v člana Mednarodnega olimpijskega Komiteja….

    • ogledalo

     Seveda. Kako si uganil? Samo še razloži mi, od kdaj je MOK politična stranka.

     • sprehajalec

      Tudi CK ZKS ni bil stranka. Na Zahodu so vedno dejali in je prvo pravilo demokracije, vsak kandidat mora imeti protikandidata in vsaka stranka protistranko. Tako pri ZKS kot pri MOKu sem to pogrešal. Pojavna oblika obeh je povsem enaka, avtokratsko vodenje in nesramna bogatost.

     • ogledalo

      Čudno, da sekta nima nikoli protikandidata? In bogatega šefa. Verjetno so to ostanki socializma?!

     • garfi

      socialnega kriminala

     • tohuvabohu

      A tvoja sekta?

     • sprehajalec

      Sekta ima protikandidate, vendar bi z njihovim ustoličenjem sekta utonila v anonimnost tisočerih strank v Sloveniji. Vendar v Sloveniji, to si zapomni, ljudje volijo Osebo in ne stranko. Zato naprimer sile kontinuitete vedno pokažejo s prstom na nov obraz, koga je treba voliti. Tudi v Ameriki ne volijo demokratov ali pa republikancev, pač pa Trumpa in Clintonovo.

      Medtem ko je tvoja vroča želja in jo javno izražaš se znebiti Ivana Janeza, da se vladajoča klika in lobiji rešijo opozicije, tega nikoli nisi pomislil ali upal izreči za onega Janeza.

     • Jovo Jamnica

      Zato pa je treba osebo zamejat…

 • PIA PlA

  Slini se, slini, a nikakor nikamor več ne prislini.
  Še znamke za pismo ne bi hotela, da poliže zame.

 • Adolf Hitler

  kei folk ne zahteva KRAMOLE in ga končno fukneio tam ko noben smrtnik ne pride zraven prokleti tifus komunaiserski pravio da ie španska gripa bila zelo huda ta ni nič proti kučanovi pofukani gripi! prokleta smrdljiva židova kolera!

  • AboutTown

   Dolfi se je pa razpizdil.
   Morda je čas na Mein Kampf II? Premisli!

 • Da, upokojenec Kučan ga bo postavil na položaj generalnega sekretarja Organizacije za varnost in sodelovanje OVSE.

  Tako je, Kučan ima neverjetno moč v mednarodni politiki. Dober članek, čista desetka!

 • AboutTown

  Robec, Šetać, BaldFuck, CosmoGirl, Debeli… pa vsi, ki vas z veseljem trolam… počasi zaključujem tale niz. Odjavil se bom… premalo časa… eni delamo, a ne?
  Obljubim pa, da se še kaj tipkamo. Da vam še kakšen živček spulim.
  CMOK!!!!

 • mona lisa

  Drek se vedno drži na površju.

  • ogledalo

   Točno! In nikomur ne dovoli, da bi plaval poleg njega. Na vekov veke…

   • garfi

    podrekan si

    • ogledalo

     Sem ti rekel, da ne liži šefovega anusa! Potem ti vse smrdi….

     • garfi

      kdo je že moj šef ? ti nisi in ne boš !

     • AboutTown

      Jaz sem tvoj šef. Mrš nazaj delat! Mrš!

 • Stajerka

  Organizacija za VARNOST in sodelovanje…..

  ironija ali direktna omejenost/sprenevednje levakov, glede na zamolčano zgodovino/osebo????

 • AboutTown

  OK. Ob 11:15 se odjavljam.
  Ima kdo še kakšno zaključno misel? Robec, Šetać, BaldFuck, CosmoGirl, Debeli…

  • garfi

   …. najbolje za vse
   papa

 • if

  Danilo Türk se je po kriteriju človečnosti izrekel za človeka drugorazrednega tipa.
  https://www.youtube.com/watch?v=zNbq_pqx7Po

 • garfi

  žalostna novica, tretjić je umrl naš dragi trollček “AboutTown”
  pa sem ga hotel profilirati
  RIH

  • Nata

   Joj? Kje, kdaj, kako ?
   garfi ??

   • garfi

    tako, tretjič

    • AboutTown

     GARFIIFIFIFIF!!!

     • garfi

      in še nekaj cvili

     • AboutTown

      OK.. zdaj pa res grem… PAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPA!!!!

     • AboutTown

      Glej, da se ne boš hvalil, da si me prijavil in so me zaradi tebe zbrisali. Nope. Sam se bom.
      Ob 13:40.
      Ne pozabi na zdravila.

  • tohuvabohu

   Ta ima sedemkrat po sedem življenj.

   • garfi

    stari mački imamo 9×9 življenj

  • AboutTown

   Ne bodi žalosten. Lahko se vrnem kadarkoli.
   CMOK!!!

 • sončnica

  ma,ja!!..za vse je kriv špicparkelj spod stola!!??

  vsi ,do zadnjega ,so del celote,ki jo ima na štrikcih ogabni lutkar….za lastno korist so prodali najprej sebe,nato pa državo,ki so jim jo državljani dali v varstvo in tudi državljane,za katere jim je mar toliko,kakor za tisto,ki jim pade iz ritne luknje…brezhrbteničarji eni!!!

 • baubau

  Zakakšno ceno in v kateri tarifi -valuti?

 • sončnica

  a vi mislite,da so kakor levi in kakor desni,pa vmesni in ostalih sort politikanti ,zares med sabo skregani??

  • Jovo Jamnica

   Kregajo se lahko pret folkom samo oni, ko niso fsi glih… :-)

   • sprehajalec

    Mussomeli, ki je spoznal Slovenca v dušo, je bil zgrožen. V Ameriki se politiki delajo, da se med seboj sovražijo, pri vas pa se zares sovražijo. To je posledica zgodovinskega razvoja, ker Slovenec ni nikoli razvil tega, kar poznajo na Zahodu kot “Bussines as usual”, ali pa “Fair Play”, ali “Between gentlemen”. Slovenec vzame vse osebno.

 • Jovo Jamnica

  Sevea je na srečo dans pr nas fse drugač, ker Türki ni ratalo f palači OZN. Socjalist Gutereš je garancija. Bolše, da Türka plačujemo dafkoplačevalci Slovenije…

  • sončnica

   zakaj pa ne?…narod časti…ama,čist vse….sej janeza evropskega tud skor 9jurjev plačujemo…se mu nič ne mudi na šiht

   • Jovo Jamnica

    Keri je janes europski???

    • sprehajalec

     Johann Bachler.

     • sončnica

      Johannes Brillenbär

     • sprehajalec

      Brillenkopf.

     • Jovo Jamnica

      A Potočnik, te pa tak povej. Kaj on je še tam???

     • sprehajalec

      Gre za strokovnjaka, ki bi ga Europa težko pogrešila. Bil bi korak nazaj v srednji vek, če bi odšel od tam…..

     • Jovo Jamnica

      Jas nimam nič ž njim. Meni je važno edino, da na vun zglea ko Slovenc…

     • sprehajalec
     • Jovo Jamnica

      Ja no. Kaj nea zgleda vun ko Slovenc. Kaj si že vido gdaj Šiptara???

 • Beli Sneg

  Tisti, ki niso sposobni napisat več kot enega stavka s tremi, štirimi besedami, po mojem mnenju ne delajo drugega kot smetijo po blogih, tako da je blog odbijajoč, nepregleden in neberljiv. In to je cilj tistih, ki na tem blogu skrbijo, da ljudi odvračajo od komentiranja.

  • Jovo Jamnica

   Hej prjatl, morš pogleat na “najbol stari”, pa boš vido, keri so štartali z sto besedami…

 • Antonius

  Če bi bil ‘türkov doktorat kaj vreden, bi drugorazredni repetent zlahka doumel, da bo zanj skrbno skrivana svinjarija v avstrijskem Velikovcu previsoka ograja, da bi jo zmogel preplezati. Po očem skritih kanalih zainteresirane diplomacije se okoli sprehaja marsikatera svinjarija. Ena od teh bo zagotovo tudi ‘türkova laž o ne vedenju o velikovški bombi.
  Če se ‘repetent ‘türk ne bi pisal ‘türk, bi mu najbrž po domače rekli ‘ščurk.

  • Jovo Jamnica

   Važno je, kaj hočejo Ameri. Kurt jim je biu dober, dokler so oni tak hotli. Pol, ko pa je grato precednik Austrije, pa kuj po njemu. Kurt je naenkrat grato perzona non grata… Še pomnimo tovariši???

   • Antonius

    Brez veze je vam razlagati, ker vam dela težavo razumevanje vrstnega reda.
    ‘türk je najprej ozmerjal Amerikance, nato se je odpravil pa na vrh OZN. Kurtov doktorat je bil očitno več “vreden” od ‘türkovega.
    Verjamem vam, da ste pozorno pomnili vaše tovariše ampak očitno ste vse skupaj slabo razumeli.
    No, sedaj se pa malo po teriersko razmetavajte in spotikajte v komentarje ostalih sotrudnikov.
    Jaz vas imam za kar nekaj časa do sitega dovolj.

    Napišeta kakšen svoj večvrstični komentar na naslovni prispevek, še ste zares toliko pri pameti, kot nam s cenenim spotikanjem v komentarje drugih, dopovedujete.
    Kar tako, da bomo imeli mi kaj vašega pokomentirati.
    Posrane!

    • Jovo Jamnica

     A Vam na ljubo, da bi si kravžljal možgančke na račun “drugorazrednega”??? Egoizem par excellence!!!

     • rrrrr

      Antonius ti po krivici očita, da nikoli ne prispevaš nekaj Zares svojega. Ali tuji linki, ki jih v podkrepitev svojih enostavčnih bravur lepiš zraven, mar niso tvoji?

     • Antonius

      Ravno toliko pameti zmorete, da lahko z njo malo poblefirate, da niste popolnoma brez nje. Niti “egoizma”, niste v kontekstu mojega odgovora vašim neumnostim zgoraj, umestno uporabili.
      Napišite svoj komentar, je bila moja vzpodbuda vaši posranosti in kot zgleda je to tudi vse kar zmorete. Indikator v glavi, na kateri sedite, vam je izmozgal preblisk, “egoizem”.
      Imate se za intelektualca, jaz pa naklonjen dodajam, da med lesnimi črvi. Čakate, da kdo, razkošnega drevesa, skupaj spravi vsebin, potem se pa vi veličasten, vselite vanj. Glodate tuje, da drugim in sebi dokazujete vaš intelektualni domet. Beden ste, da bolj ne morete biti.
      Dve vrstici praznih otrobov in e. povezava z Avstrijo ali Nemčijo je vaša blefirana širina in strokovna pamet. V povzetku prevedite prispevek, ki ga ponujate in dodajte povezavo, k tistemu, kar ponujate in na kar se sklicujete.
      Dokažite, da je tisto, na čemer sedite, vredno nekaj več, kot samo za prazno intelektualno onanijo in jalovo preseravnje.

   • centurion

    Mal preber, teb se od pameti meša
    http://reporter.si/clanek/svet/zakaj-je-fischer-najboljsi-kucanov-prijatelj-tudi-avstrija-ni-opravila-dekomunizacije-487105?comment_id=1209813175721636&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

    citat iz teksta

    Socialistični vzhod je držal pokonci avstrijsko drugo republiko. Za nekdanjega dunajskega župana Helmuta Zilka je bilo odkrito, da je v šestdesetih in sedemdesetih letih sodeloval s češkoslovaško komunistično politično policijo.

    Še zanimivejša zgodba: Kurt Waldheim je bil takoj po izvolitvi za predsednika Avstrije (1987) razkrit kot pribočnik generala Löhra, ki je pač veliko več vedel o likvidacih civilistov v času druge vojne v Jugoslaviji, kot je bil pripravljen priznati. Še posebej o pobojih na Kozari. Zakaj je to prišlo ven takrat in ne prej, ko je bil Waldheim še generalni sekretar ZN? Mnogi upirajo prst v KGB: podlaga je določen arhivski material.

    A nihče se še ni vprašal, kakšna je bila povezava Kurta Waldheima s titoistično Jugoslavijo. Predsednik Zveze borcev in eden najvidnejših funkcionarjev v nedemokratičnem režimu Janez Stanovnik je postal generalni podsekretar OZN v Ženevi, kar je ena najvišjih funkcij na planetu. Temu primerna je tudi plača. Ko je bil generalni sekretar U Tant, SFRJ ni mogla uspeti s Stanovnikovo kandidaturo. SFRJ se je po U Tantu potegovala za Waldheima kot generalnega sekretarja OZN in Tito ga je med lobiranjem odlikoval z visokim državnim odlikovanjem. Ko je Waldheimu uspelo (1971), je Stanovnik nastopil službo (1972 do 1987). Elektronska enciklopedija (povzeta po Enciklopediji Slovenije) navaja: »Na delu v Ženevi je Stanovnik ostal 15 let«. Njegov odhod sovpada z izvolitvijo Kurta Waldheima za predsednika Avstrije ter z objavo dosjeja Waldheim – Kozara (1987). Waldheim se je zameril Udbi, pa so objavili fotografije. Zakaj je vprašanje, na katerega še iščemo odgovor.

    • Jovo Jamnica

     Fse to so Ameri vedli, pa so klup temu dovolili…

     • centurion

      Tito tudi.

 • sončnica
  • Jovo Jamnica

   Jas čitam samo ono pot “ZAVJERE”… :-) Kaj pa te še dans ostane levakom???

 • bisabre

  “Turčin” je passe. Kot uradni kandidat za katero koli funkcijo pa se skupaj s svojo prikolico fura po svetu na naše stroške seveda. V prihodnje bo še veliko priložnosti, sploh, če bodo tapravi (njegovi) na oblasti. Bi se znalo pripetiti, da bo dosmrtni kandidat za številne mednarodne funkcije, na katere pa seveda nikoli ne bo izbran. Ampak fino se bo pa imel.

 • radames

  Tovariš drugorazredni. Ti kar kandidiraj! Neizmerno se bomo režali, ko boš zopet pogorel! Ti si taprav za tele cajte. Vsaj eden, ki skrbi za humor in veselje. Dajmo, drugorazredni!.

  • centurion

   Naj sluzasti drugorazredni kandidira za svoje cekine.
   Maskota naj bo njegova Barbara.

   • roksa

    Barbara in njen pelc mantel… ;))))))

  • tohuvabohu

   Potem bo napadel še OECD, pa NATO, pa … Še se bomo smejali. Kot takrat, ko so Hrvatje zajeli Turnškov kombi.

  • sprehajalec

   Na koncu bo pa prevzel Zvezo Borcev. Tja bo pa zagotovo delegiran in izvoljen.

   • radames

    Bš vidu, da bo hotel, da mu dajo čin generala.

 • AboutTown

  Miha Pirih! 0 točk!

  Razdeli spodnjo poved na več stavkov:
  »Ne samo da pred kratkim ni bil ponovno izvoljen za predsednika države, kar bi morala biti rdeča luč tudi za naše režimske politkomisarje, ki ga podpirajo, ampak se je nadvse optimistično podal na kandidaturo za generalnega sekretarja OZN, o čemer smo nekateri mediji že vnaprej opozarjali, da ni smiselno.«

  Pa mama naj pride v šolo!

  • Fogglof Tunnek

   Čuj AboutTown…pobruhani garfi je nekaj lapal, da so te skenslali na totem portalu…IP pa fse?… Očitno je spet lagal !!!

   • AboutTown

    Ah, Garfi naš… niso me skenslali. Sam sem se odjavil, ker mi je komentiranje vseh teh nebuloz vzelo preveč časa…
    Je pa garfi prepričan, da me je prijavil in so me zaradi njegovega boja proti levuhom (kot sem baje jaz) skenslali.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Tunek vam fsem fkup želi lep dan…pouka je konec…zaj pa k temi… Upam, da Danilo Türku uspe, kajti v OVSE so res prvorazredne teme…on se z drugorazrednimi ne ukvarja… In praf je tako.

 • radames

  Milanček že spet pretirava. Med vso slovensko inteligenco lahko dobiš nekaj deset kandidatov, ki so za nekaj razredov boljši od tovariša drugorazrednega. Pa Milan! Zakwa rineš naprej človeka, ki sploh ne ustreza mednarodnim merilom???

  • Borut Stari

   To, da ni ne domače ne mednarodno sprejemljiv mu bodo že tretjič pokazali.

 • radames

  Dejmo se trudit, da tovariša drugorazrednega imenujemo za KLOVNA leta!

  • Viktorh

   Saj že!!!!

 • MEFISTO

  Kako naj Tuerku pomaga Kučan, če mu še Ruska kapelica ni mogla pomagati ————————————————————————————————————————–

  Najbrž ste že pozabili, kakšen ugled uživa Tuerk na primer v Rusiji.

  Pokorjeni Slovenci in slovenski državljani, režimski mediji ter ljudska oblast nočejo verjeti,da je bila Tuerkova kandidacijska avantura za generalnega sekretarja OZN v nasprotju s pričakovanji zaključena že pri Ruski kapelici, ko se je veliki Vladimir Vladimirovič Putin prišel pokloniti ruskim žrtvam, ki jih je pred sto leti zasul plaz.

  Potem ko je Vladimir Vladimirovič stoje z minuto molka počastil nesrečne sonarodnjake, je ponižno dvignil oči v nebo k Njemu in se pobožno pokrižal. Naslednji trenutek pa se je ozrl po tropu brezbožnikov na prostoru za najbolj fine goste s celotnim slovenskim koalicijskim in vladnim vrhom, ki so presenečeni zijali v Vladimira Vladimiroviča kot zabodeni voli. Iz tega tropa je štrlela glava Danila Tuerka in Vladimir Vladimirovič ga je tisti trenutek prekrižal.

  Povsod se najde kak Putin, ki ne mara ne za Kučana in ne za Tuerka.

  • Jovo Jamnica

   Si na tabletah??? Zadne cajte lepiš gor po spleti neke normalne fore…

 • totex39

  Turk ne popušča in kljub nesposobnosti strajno hoče doseči mednarodno uveljavitev, ampak tudi tukaj ne bo dosegel novega napredka. Njegova politična deformiranost z komunisti je velika in to vedo tudi drugje.

 • roksa

  Turk je šolski primer komunističnega parazita, ki nima nikoli dosti….

  • Poštenje velja

   Treba mu bo posekati- potomce pa bo, Njega pa postiti za seme!

 • domovina mili dom

  Naj kandidira za svoj denar. Drugače pa upam, da bodo lustrirali komunista. OVSE je obsodil komunizem, sedaj se naj tudi dokaže.

 • Olga

  V čigavem imenu se komunistični zločinec Kučan vtika v zunanjo politiko demokratične države in članice EU????!!!!!

  • Jovo Jamnica

   …demokratične države… hahahahahah… izjava dneva

   • Olga

    Formalno to Slovenija je! Ljudski rek pravi, kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje!

    • Jovo Jamnica

     Zdaj fsaj vem, zakaj se jas počutim dejansko, ko tretjerazredni državlan…

     • Olga

      Po zaslugah!

     • Jovo Jamnica

      Seveda. Tisti, ko majo več zasluge, so na vladi…

     • Olga

      Zasluge za kaj?

   • Borut Stari

    hahahahahah je tvoj nivo komentiranja?

 • dob

  Zdaj ko je umrl David Bowie, se bo pa ja našel plac za staro-novega komunjarskega idola, ki bo polnil stadione in mu bodo ljudje navdušeno vzlikali in ga slikali in ga prosili za avtograme. Avtogramatika gre Türku od rok.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desničarji, čuvajte se… Naš Milan je bil zadnje desetletje takoj po našem Titu in do osamosvojitve precednik komunistof, ki jim je UDBA bila neposredno podrejena. UDBA ni bila v okviru takratnega nortanjega ministrstva, precednikovega urada ali česarkoli takega… neposredno našemu Milanu so odgovarjali…Kapish???… Ne špilajte se… Murgle vas še vedno nadzorujejo !!!… Mene ne…jas sn njihof !!!

  • von Rhein

   Če si njihov se pravočasno skrij,ko boš odslužil.Dobro veš,da svoje >pospravijo<,ko jih ne rabijo več. V teh časih pa sploh,denarja za penzije je vedno manj.

   • Fogglof Tunnek

    Milan mene ne bo pospravo…mene ma rad…

    • garfi

     tukaj ne bo ljubezni zate

  • garfi

   levuhar ti nisem že poslal vozovnico za v murgle ?
   ti bom poslal še eno
   ozna sve dozna press

 • garfi

  murgelski primitivni troll “AboutTown” mi je poslal moj profil
  in ga objavljam https://en.wikipedia.org/wiki/Liger

  • Fogglof Tunnek

   Ka je garfi…ne moreš skenslat AboutTown-a, haa?…Tudi mene ne boš… Stem, da moderator naju ne briše je dokaz, da je ta portal že postal bolj uravnotežen in demokratičen….A tvoji mačkiji možgani znajo to sprocesirat?

   • garfi

    nič se bat levuharski brizgalec

  • AboutTown

   Ah… poglej Debeli. Lagati se ni ravno lepo. Lagati samemu sebi pa je patološko.
   Je pa zabavno, da imaš na wikipediji profil… kreten zahojen.

   • garfi

    kaj se spet delaš neumnega ?
    rekel si, da imaš moj profil in jaz sem ga objavil
    muci buci press
    https://en.wikipedia.org/wiki/Liger

    • AboutTown

     Res. To je tvoj profil. Navadna žival.

     • garfi

      hvala
      Posebna žival press
      https://en.wikipedia.org/wiki/Liger

     • AboutTown

      Ja navaden mulat, mešanec. Nečista rasa. Mrš!

     • garfi

      mijau mijau mijau….

     • AboutTown

      Ja. Tako se oglaša uran mucek.

     • garfi

      kaj ima s tem uran ?

   • radames

    Psihični bolnik rad rabi psihiatrično terminologijo.
    .

    • AboutTown

     *uporablja.
     Dajmo malo bolj po slovensko, no!

   • garfi

    leta 43 ko si bil star 8 let so ti ubili očeta zaradi belogardistov
    star si 82 let
    ozna sve dozna press

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka mate desnosučni spet zbor pri SDS politkomisarju in blebetate ogromne neumnosti! Turk je za fse vas CAR!!!… Če bi bil izvoljen za precednika OVSE bomo bližje normalni in kulturni državi. Turk je bil leta zaposlen v OZN, vi desnosučni voluharji, ki si dovolite to presojati pa ne boste nikdar niti blizu njegovemu položaju! Preberite si komentarje v tujih časopisih kaj si o vas mislijo po svetu. Danilo Turk je bil spoštovan, vi ki njemu nasprotujete pa boste še vedno živeli v bedi, ki ste jo v Sloveniji ustvarili skupaj s klikom, ki pod tujo zastavo kaže in blatiti Slovence!!! Res žalostno!!!

  • Rožle

   Ti pa uživaš na tem portalu….
   Za razliko me tvoje Kure brišejo kot za šalo….zdej me že pobrišejo, če pohvalim našo najboljšo smučarko vseh časov …
   Tino Maze….

  • garfi

   pazi na svojo juliko, preveč jo oglašuješ

  • kamdrvimo

   hahaha saj še nismo 1 aprila..

  • Viktorh

   Če me spomin ne vara je bil dr. Danilo Türk od leta 2000 do leta septembra 2005 pomočnik generalnega sekretarja OZN. V njegovem življenjepisu pa piše, da je takrat »kandidiral tudi za položaj generalnega sekretarja, a ni bil izvoljen, hkrati pa mu niso podaljšali novega mandata pomočnika generalnega sekretarja”. Tako v življenjepisu, ki ga ni pisal in odobril Danilo Türk sam. V tistem, ki ga je pisal ali odobril sam, je ta podatek seveda zamolčan.
   Kakorkoli gledamo na zadevo, pa ostajajo mnoga vprašanja njegovega prihoda v Slovenijo leta 2005 povsem nepojasnjena. Uradno naj bi si želel predavanj na Pravni fakulteti, kjer je začel po vrnitvi v Slovenijo tudi predavati. Neuradno pa je bilo veliko govora o tem, da je OZN dejansko moral zapustiti zaradi prevelike ambicioznosti, zaradi česar naj bi si nabral kar nekaj zamer med diplomati in uslužbenci OZN.

   Tudi zaradi tega so se mu lani smejali ob njegovi samokandidaturi. Odpadel je kot usran golob in nima nobenih možnosti za pot na Dunaj.

   GOTOV JE, GOTOV, miško.

   • Mojca pokraculja

    Ma kakšna ambicioznost , lepo prosim! Nadutost in bleferstvo, spregledali so ga 100 na uro. Njega zanima samo denar, parket, šampanjec in klanjanje. Njemu seveda.

  • zokispoki

   Ti levosućna podgana, zakaj se je pa tvoj sluzasti luzer
   udinjal najprej pri našemu Janezu, ko so ga nogirali v NY, šele po tem, ko ga nihče ni šmirglal, je kar naenkrat zamenjal ploščo in ponovno postal ugledni član Lažgoške bande !

  • nevtrino

   No res, preberite si v tujih cajtngah, kaj si mislijo o turkih in teh jugobutalah na Slovenskem. Pravzaprav večinoma nič, poenostavljeno povedano, povečini se ne ukvarjajo s skorumpirano deželico in nekaj jugobutalci …

 • zokispoki

  Sluzasti guzonja, Kućanov hlapćek se je izgleda prenajedel pasulja, in ponovno napada z težko artilerijo !

 • garfi

  kurćanist Fogglof Tunnek se spet ni spraznil na juliki in šprica po portalu

  • Fogglof Tunnek

   Julika že dva dni hodi bolj na široko…z nasmeškom na obrazu…pa to…

   • garfi

    vem, so mi sosedje povedali
    pravijo da so jo kar brez štumfov in biča
    ljubezen je ljubezen press

   • Rožle

    Moraš jo malo bolj čuvat …, da ti jo ne speljejo tvoji tardeči zoofilski kolegi …

    • garfi

     ljubezen je ljubezen

   • Rožle

    Njeni otroci se bodo takole smejali… :
    “Be, be..he, he..”

    • montyamp

     Juliko bo lastnik zamenjal za ” Janeza – beee ” .
     Bomo videli kaj bo reku murglo-foggl .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, v Udbi je bilo kar nekaj članof današnje veleumne opozicije.Tud njihof historičar ma neke veze z Udbo… Jože Dežman čigar stric je bil poveljnik gorenjske Udbe, se pravi, da ste lahko samo tiho… Mislim, da kot SDS stranka majo celo največ udbašef v svojih vrstah…Nekaj jih je tudi Udba zaradi njihove pokvarjenosti zabrisala vun…se pravi, da so bli še slabši od normalnega udbaša… Si zamislite @garfija v Udbi…he he :))

  • garfi

   me nočejo sem predebel celo za udbaški arhiv https://www.youtube.com/watch?v=OSx_x5FkY2w

  • Peter

   Mi lahko v nekaj besedah razložiš, kakšen je tvoj namen javljanja na to stran?
   Hočeš, da še ta piše tako, kot vsa ostala trobila? Boš potem zadovoljen? Kaj ko bi kar z ustavo prepovedali opozicijo, sploh pa tako, ki tebi ni po volji?

   • Viktorh

    Ne bo šlo. On je nastavljen kot dvorni norček. Norčuje pa se iz sebe.

   • tohuvabohu

    Komunajzarji so rojeni provokatorji. Edino to obvladajo, poleg propagande in terorizma.

   • nevtrino

    Kar naj trobezla, zakaj pa ne… Vsakemu razsodnemu Slovencu je hitro razumljivo, kaj in zakaj pravzaprav blodi.

    • Ruggedplant

     Problem je edino ta, ker je razsodni Slovenec v teh 70 letih odprtega lova nanje postal ogrožena vrsta. Večina preživelih žal živi le še v spominu, v knjigah in rezervatih v Argentini, ZDA in Kanadi.

   • Fogglof Tunnek

    Ne ne…sploh ne…opozicija mora biti…samo zdrava opozicija… Prve korake k zdravi opoziciji so naredil NSi in SLS… Kapish???

    • Ruggedplant

     heheheh, udinjanje vladi je zate zdrava opozicija? Tvoje dojemanje politike nima zveze z demokracijo, ampak nekim povsem drugim sistemom in časom – takim kakršnega ima ta hip na zemlji le še S Koreja, Slovenija in kolikor slišim tudi Belorusija.

    • berendy

     Čistila dobro delujejo na možgančke. Ni kaj !

   • garfi

    on ima registrirano pralnico možganov od leta 12
    povsod se je razpasel z nenehnim napadanjem JJ in SDS

  • Ruggedplant

   1.”Čujte, v Udbi je bilo kar nekaj članof današnje veleumne opozicije.”

   Kar na dan z njimi, kaj čakaš?

   2.”Tud njihof historičar ma neke veze z Udbo”

   Opozicija (sploh če s tem misliš na SDS) nima “svojega historičarja”, saj je ta besedna zveza nekaj normalnega samo za totalitarne sisteme, torej te, ki so 70 let na prestolu. Konkretno Dežman nima prav ničesar z SDS-om.

   3. “Jože Dežman čigar stric je bil poveljnik gorenjske Udbe, se pravi, da ste lahko samo tiho… ”

   S tem nisi povedal popolnoma nič novega in iz tega dejstva tudi velika skepsa nas demokratov do njega – za razkritje komunističnih zločinov je res naredil ogromno in hvala mu za to, je pa vedno v ozadju vprašanje koliko bi naredil šele, če ne bi imel v sebi nikakršnega (pa četudi le sorodstvenega) konflikta interesov. Glede na to, da smo “drugorazredni” še danes drugorazredni, predniki pa še manj, si lahko vsak sam odgovori ali je Dežman res naredil VSE kar je bilo v njegovi moči ali je na eni točki potegnil ročno zavoro.

   4. “Mislim, da kot SDS stranka majo celo največ udbašef v svojih vrstah…”

   Misliš ali veš? Če veš, dokaži, če “misliš”, potem vsaj poskusi z argumentacijo. Na primer povsem osnovno – zakaj bi se “stranka z največ udbovci” prizadevala za preiskovanje, kaznovanje, skratka lustracijo vseh udbovcev?

   Priporočam ti, da se nehaš tule javno sramotiti s svojimi podmerskimi komentarji, ampak prej raje dobro premisli o svoji informacijski zaslombi – če pa zgolj potrebuješ peskovnik za svoje igračkanje in iskanje pozornosti z neštetimi nebulozami, ki jih dnevno iztrebljaš v komentarjih, se raje odpravi na kakšen režimski mainstream portal. Tam te bodo še veseli, ko boste skupaj trobili v maloumni rog enoumja in ploskali patetičnim predstavam lutkarjev medtem ko vam bodo ti še bolj temeljito praznili žepe.

   • garfi

    ja, propagando širi

   • Fogglof Tunnek

    Ne ne…jas rabim vas…desničarje…vi ste moja “hrana”…vi ste moja “mana”… vi me delate močnejšega… Jas sn kot Hulk…bolj me ranite, močnejši sn… Kapish???

 • soc

  Ko bo Matilda prišla po zlobnega palčka, se bo morda imperij otrok partijskega zla začel sesuvati. Dotlej gotovo ne.

  • Olga

   Sesujmo ga!

   • totex39

    Ja, bi bilo potrebno razmišljati tudi v to smer !

  • tohuvabohu

   Sesul se bo, ko bo zmanjkalo pijače in jedače, in se bodo poklali med sabo.

  • KIKI

   Palčkov žvepleni smrad bo še dolgo dušil ubogo izropano Slovenijo.
   Že davno bi morali izvesti popolno deratizacijo, da se ne bi smrad
   političnih kadavrov razširil v prav vse pore moje uboge domovine!

 • montyamp

  Žveplenega halbmadžara na kandelaber , pa bo mir .
  Lahko tudi v Nemčijo na UDBO-KVIZ , dosmrtno .

 • nevtrino

  Ti dve fotografiji sta prav zabavni, res.
  Folk, kako je to mogoče, da imamo še vedno te face nad nami, večne zažiralce ??

 • elh

  Bolnik! Pogolten, požrešen, nenasiten, povrhu željan stalne pozornosti in časti, poročen z enako bolnico, pravo finančno nimfomanko. Trepetata v popolni negotovosti in obupanosti, če na mesec ne priteče nekaj tisočakov.

  Če bi tadva požrešneža sama znala narediti nekaj vrednega to ne bi bil problem, sama bi poskrbela za zadovoljitev svojih nepotešljivih apetitov, tako pa računata na druge tudi na denar drugih. Problem je torej, da sta povsem odvisna od dobrega prisesanja na sistem, ki ju siti in jima celo ponuja nove seske, da bosta še pogoltneje sesala. Problem je tudi, da tak sistem, ki take parazite servisira sploh obstaja. Seski so pripeti na denarnice davkoplačevalcev, ki so v več kot 95% pravi reveži v primeru z njima.
  Gnusno.

 • Johan

  V brezno z barabami in tajkuni !

 • Olga

  Turk jih očitno v OZN ni dobil dovolj po kljunu!

 • montyamp

  Napadalci slovenskih hlevov med, shramb , kleti in podstrešij med WW2 , so se borili po bitkah še s pokradenim kruhom in klobasami ter ubijali litre ” nacionalizirane ” kapljice .
  Potem so po zmagi zaveznikov poklali neoboroženo slovensko elito .
  No , danes so pa ponosni na novo elito , morilske pohabljence , kakršne vidimo na fotografiji .
  Težava je edino v rem , da si Slovenija s temi rdečimi ausschussi dela sramoto , kakršne na tem prostoru še ljudje niso storili in to v vseh miljonih let .
  GORJE NARODU , KO PRIDE HLAPEC NA OBLAST .

 • rubec

  Hvala Novi za to fotografijo. Surla od turčina me je spomnila da so danes v Bischofshofnu smučarski skoki, lik levo pa da bo na Animal Planet končno težko pričakovan dokumentarec The Ugliest Frog on planet Earth.

  • Ruggedplant

   Vrhunsko! :)

  • AboutTown

   Vrhunsko! :) NORO!! BRAVO!!!

   • garfi

    troll z NIČ glasovi mk4

    • AboutTown

     Uh… ja… glasovi na Novi24TV so moj življenjski cilj.

     • garfi

      saj se lahko znova pobrišeš
      osamljeni press

     • AboutTown

      HHAhhahahaaa!!! Pikec. Tvoji somišljeniki iz tega portala te naredijo srečnega? Zato, ker se še dva kretena strinjata s teboj in se hihitate skupaj, še ne pomeni, da nisi osamljen. Bogi drisko debeli.

     • garfi

      kdaj bo mk5 ?
      pa naj bo bolj odprt !

     • AboutTown

      A ti voziš golfa?

 • garfi

  murgelski troll Fogglof Tunnek ima pralnico možganov doo od leta 12

  • AboutTown

   Piki, če je tvoj kurac majhen, ni nujno, da to vemo vsi.
   Bo že. Saj so zdravila zdaj za to.

   • garfi
    • AboutTown

     No, če pa ovco zadovoljiš, potem pa ok… sori.

     • garfi

      ti si zadovoljen tudi z natepavanjem komentatorjev
      mojega spomina še ne moreš pobrisati
      “AboutTown” je majhen press

     • AboutTown

      Izjemen komentar!

     • garfi

      objavim tvoje svinjarije, ko se delaš neumnega ?
      pobrisal si svoj spomin

     • AboutTown

      Daj.

 • Rožle

  Tole je drugač Fogglof Ata in njegova draga Julka…
  https://s24.postimg.org/4ua7eis6d/image.jpg

  • AboutTown

   Rožle, ti si tak kekec!

   • Rožle

    As ti tut sebe najdu na fotki ?
    Ah se res tebe ni….ti rabš še pručko zravn…

    • AboutTown

     Haaa!! Dobra!

   • garfi

    ne se naslajat ob fotki

    • AboutTown

     Zakaj si jo pa potem delil z nami. Nam ne privoščiš istega veselja, kot ga imaš sam? Jej jej jej… sebičnost ni krščanska lastnost!

     • garfi

      Rožle jo deli
      jao jao laž ni krščanska lastnost press

     • AboutTown

      Saj ti veš, da je tale tvoj “press” in Mladine, a ne, izdajalec komunističen! Tukaj se delaš, da si desničar, potem ti pa spodrsne. Očitno si reden bralec Mladine in zato opranoglavec!!! Jej jej jej…

     • garfi

      uf, danes pa nisi duhovit
      te je minilo ?
      dolgočasiš me

     • AboutTown

      Kako te dolgočasim… a si osamljen? Ahahahaha!! Kreten.

     • garfi

      že bolje, odpri se

  • Rožle

   Prašek, Srebrni in Korintos iz kurjega portala ….
   vsi 3-je mu v zelje skačejo…

 • garfi

  Fogglof Tunnek to Peter • eno uro nazaj
  Ne ne…sploh ne…opozicija mora biti…samo zdrava opozicija… Prve korake k zdravi opoziciji so naredil NSi in SLS… Kapish???
  murgelska pralnica Fogglof Tunnek doo

 • garfi

  murgelski troll “AboutTown” potrebuje PRVI glas
  Fogglof Tunnek usmili se ga
  “AboutTown” je majhen press

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, kratko in jedrnato povedano…bolje Turk kot vatikanski podrepniki !!!

  • garfi

   BETTER DEAD THAN RED !!!
   Ljubljanski grafit press

 • garfi

  murgelski trolli nas danes dolgočasijo

 • Stefan Bogdan Salej

  RS NIMA VELIKO KADROV,KI SE LAHKO POTEGUJEJO ZA FUNKCIJE V MEDNARODNIH ORGANIZACIJAH. ZA TO SO POTREBNE NE SAMO DOBRE AKADEMSKE REFERENCE KAKOR TUDI IZKUSNJE, DR. TÜRK,KI NIKOLI NI DELAL V JUGO DIPLOMACIJI,IMA TE REFERENCE NE GLEDE NA ZMERJANJE IN BLATENJE KATEREMU JE PODVRZEN Z STRANI NEKATERIH KROGOV V SLOVENIJI.NJEGOVO DELO KOT SLOVENSKI VP PRI OZN, VKLJUCNO Z PREDSEDOVANJEM VS IN KASNEJE KOT FUNKCIONAR JE CENJENO V MEDNARODNI DIPLOMACIJI. BITKA ZA POLOZA GS OZN JE DRUGO POGLAVJE IN NJEGOVA NE IZVOLITEV TUDI KAZE NA NEMOC SLOVENIJE V MEDNARODNI POLITIKI NE PA SAMO NA NJEGOVE OSEBNE ZNACILNOSTI.MENE KOT SLOVENCA ZIVECEGA V TUJINI ZELO MOTI TO OMALOZEVANJE VSEH,KAR SE JE POKAZALO TUDI V PRIMERU G.TRUMP,KI NEKAJ NAREDIJO TUDI ZA SLOVENIJO V TUJINI. RS MORA IMETI NA POLOZAJIHI V MED.ORGANIZACIJAH SVOJE PREDSTAVNIKE IN TO JE DEL SOFT POWER DIPLOMACY.VENDAR JE ZELO TEZKO ZMAGATI NA TEH POLOZAJIH Z NEUMESTNIMI, KRIVICNIMI IN VCASIH TUDI LAZNJIVIMI KRITIKAMI DOMA IN BREZ PODPORE VLADE RS.V PRIMERU DR.TÜRKA MI JE POMEMBEN TUJ DIPLOMAT DEJAL, DA JE BILO TO V NJEGOVEM PRIMERU ODLOCILNEGA POMENA. GLEDE STROSKOV Z NJEGOVO KANDIDATURO JE PAC TAKO, DA BREZ INVESTICIJE (IN CE KDO MISLI, DA Z 40 K EURO AMAGA NA TAKSNI TEKMI SE ZELO MOTI) NE GRE IN NIMAS NAJMANJSE MOZNOSTI.

  • Rožle

   RS nima veliko kadrov,ki se lahko potegujejo za funkcije v mednarodnih organizacijah. za to so potrebne ne samo dobre akademske reference kakor tudi izkusnje, dr. türk,ki nikoli ni delal v jugo diplomaciji,ima te reference ne glede na zmerjanje in blatenje kateremu je podvrzen z strani nekaterih krogov v sloveniji.njegovo delo kot slovenski vp pri ozn, vkljucno z predsedovanjem vs in kasneje kot funkcionar je cenjeno v mednarodni diplomaciji. bitka za poloza gs ozn je drugo poglavje in njegova ne izvolitev tudi kaze na nemoc slovenije v mednarodni politiki ne pa samo na njegove osebne znacilnosti.mene kot slovenca zivecega v tujini zelo moti to omalozevanje vseh,kar se je pokazalo tudi v primeru g.trump,ki nekaj naredijo tudi za slovenijo v tujini. rs mora imeti na polozajihi v med.organizacijah svoje predstavnike in to je del soft power diplomacy.vendar je zelo tezko zmagati na teh polozajih z neumestnimi, krivicnimi in vcasih tudi laznjivimi kritikami doma in brez podpore vlade rs.v primeru dr.türka mi je pomemben tuj diplomat dejal, da je bilo to v njegovem primeru odlocilnega pomena. glede stroskov z njegovo kandidaturo je pac tako, da brez investicije (in ce kdo misli, da z 40 k euro amaga na taksni tekmi se zelo moti) ne gre in nimas najmanjse moznosti.

  • Hun

   nekateri nimajo tega privilegija da gledajo na stvari z distance in drugacnega zornega kota…ker vidijo samo svoj prov in svoje barve

   • Hun

    na tem portalu ce nisi skrajno desno usmerjen si komunjara niti ti ne pustijo do nepristranskega pogleda na stvari

  • Olga

   Kako naj dela v mednarodni politiki človek, ki deli in izključuje? Človek, za katerega so izvensodno pomorjenih ljudje drugorazredna tema? Človek, ki pljuva javno po ZDA?

  • garfi

   zakaj velike črke ?

   • Stefan Bogdan Salej

    NI LEPO?NI PA GREH.Za lažje čitanje.Moti?

  • stajerc5

   C u j , v k a t e r e m k a l i f a t u p a t i z i v i s , d a t a k o c u d n o p i s e t e ? ? ? ?

   • Stefan Bogdan Salej

    Uporaba šumnikov na mojem Pc je oteżavljena zatorej jih nisem uporabljal.Ampak, to ne moti vsebine,ki je lahko razumljiva. Ne živim v nobenem kalifatu, niti ne vem kaj je to, ampak v 200 miljonski demokratični drżavi kot Slovenec.Ali je s tem kaj narobe?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, prosim povejte mi fkateri stranki je največ bifših komunistof? Pa ne lažite!!!… En namig…stranka ni iz levega pola.

  • stajerc5

   Cisto preprosto, to je nsi stranka , ki drka z levooo, nje!? Pravzaprav je veeno z katero drka, sprica ji veeedno v levo, nje!?

 • Vera

  ” Osel ” gre 1X na led Türk pa večkrat. :)

  • Rožle

   Osel se njemu že najmanj pol leta skupi reži….

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, rajši si preberite kako so vatikanski podrepniki postavljali bombe po celi Evropi in svetu, fse pa pripisali UDBI! … Udbe ali pravilno povedano Tajne varnostne službe majo fse države, le pri nas pa je s tem bla težava???

  • Rožle
  • stajerc5

   Sicer ne vem, koliko snega ste dobili v Halozah, ampak tvoj je vseboval metilni Alkohol…,

  • garfi

   Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:41:11
   Prosim, da strnete vrste in ostro rečete: “V strankah ZL, DeSUS, SD in ZaAB ostro obsojamo uporabo sovražnega govora in širjenje neresnic, ki se jih ob zagovarjanju referenduma poslužuje RKC, s podporo SDS-a in NSi-a!”
   ozna sve dozna press

  • Franc Šink

   Zloben pa si.

   • garfi

    on je manipulator, ki najbolj ceni fašistično levico ZL,
    kateri so nas hoteli pretepsti na Kotnikovi, z debelimi količki

 • samsara

  Tudi drugorazredni rabi nekaj več ‘klofut’, podobno kot tovarišica Betettova, preden se dokončno osramočen umakne.

 • garfi

  Fogglof Tunnek • 24 minut nazaj
  Čujte, rajši si preberite kako so vatikanski podrepniki postavljali bombe po celi Evropi in svetu, fse pa pripisali UDBI! … Udbe ali pravilno povedano Tajne varnostne službe majo fse države, le pri nas pa je s tem bla težava???
  Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:41:11
  Prosim, da strnete vrste in ostro rečete: “V strankah ZL, DeSUS, SD in ZaAB ostro obsojamo uporabo sovražnega govora in širjenje neresnic, ki se jih ob zagovarjanju referenduma poslužuje RKC, s podporo SDS-a in NSi-a!”
  ozna sve dozna press

  • radames

   Tajne varnostne (politične) policije v komunističnih državah so predvsem zaradi nadzorovanja in borbe proti domačim ljudem. Poleg tega tudi zato, ker se komunistični predsedniki zelo močno bojijo, da jih bodo fentali domači ljudje. Pred domačimi ljudmi imajo hudo paranojo. Tak je bil tito, tudi Stalin.
   Tajne službe demokratičnih držav pa varujejo državo kot celoto in ne “poredak”.

   Post je namenjen onemu tuneku, ki špila forumskega klovna. Sicer pa ni imel in nima nobene želje, da bi spoznal bistvo komunistične Jugoslavije. Zato pa lapa o nekih “tajnih službah”.

   • garfi

    ima pralnico možganov že leta
    objavljam njegove stare barabije

 • garfi

  upam, da mi komentatorji ne zamerijo, rad malicam nevarne murgelske trolle
  Rožle hvala

 • garfi

  Fogglof Tunnek to Ruggedplant • eno uro nazaj
  Ne ne…jas rabim vas…desničarje…vi ste moja “hrana”…vi ste moja “mana”… vi me delate močnejšega… Jas sn kot Hulk…bolj me ranite, močnejši sn… Kapish???

  Foglof Tunek | četrtek, 06. december 2012, ob 09:08:29
  Čujte, ste kaj vidli ksiht od Ivana Janeza zadnje čase? Takšen izgleda kot takrat ko je izgubil volitve. Uboga njegova mlada žena, in njegova kuhja, sedaj jo bo vso razbil. Je pa čist zabluzil, ne ve več kaj govori. Zdravila več ne pomagajo, ki mu jih prepisuje psihiater. Samo še malo in GOTOF JE! Vendar pa dragi moji, on ne bo odšel kar tako. Prej bo še naredil pravo sranje! Vojsko že mobilizira. Mi v halozah pa se tudi že pripravljamo… z vilami, krampi, lopatami, grablami, motkami in šmarnico. Še bo vroče.
  Tunek iz haloz!!! – press
  ozna sve dozna press

  • komar marko

   no dokazano je že desetletja, da so z LAŽMI MARSIKAJ dosegli. Pa lahko začnemo s PIF tam 41 in tako daljen do pATRIJE. VSE IMAJO v svojih rokah, VSE!. kar nekaj jih poznam, ko me gledajo v oči in LAŽEJO pa še po moji malhi brskajo. Sprašujem se kakšen poden so ti ljudje, pa še uspevajo v družbi. Žalostno!

 • sončnica
 • marker

  V tretje gre vse rado. Prvič dolg nos na predsedniških volitvah, nato še drugič na volitvah za OZN, kandidatura za OVSE pa bo tretjič. Vztrajen ali pa samovšečen pa je zelo. Kredibilnost naših kandidatov je pri nas v državi zelo visoka, vendar pa malo čez državno mejo popolnoma izpuhti. Vendar če pogledamo njegovo minulo delo, razen zapravljanja davkoplačevalskega denarja in zamer ljudstvu drugih rezultatov sploh nima. Na politično smetišče z njim.

  • Franc Šink

   V tretje gre rado.

   • Olga

    Na smetišče?

    • Franc Šink

     Da. Kot stara spužva ne.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni, zapomnite si eno… Bilo kuda, Udba svuda… tak da preveč glih ne laplite !!!

  • garfi

   tvoja najslabša do sedaj
   preveč šmarnice in premalo seksa ?

  • Olga

   Grožnja? Izsiljevanje? Da ne boste imeli udbaši težave!

  • Rožle
  • garfi

   grožnja je prijavljena

  • garfi

   ozna sve dozna

   • Fogglof Tunnek

    Ka tebi voluhar mačkiji ni jasno?… Bilo kuda, Udba svuda !!!… Kapish???

    • garfi

     to seveda ni sovražni govor, kajne levuhar ?
     Foglof Tunek | ponedeljek, 23. marec 2015, ob 13:41:11
     Prosim, da strnete vrste in ostro rečete: “V strankah ZL, DeSUS, SD in ZaAB ostro obsojamo uporabo sovražnega govora in širjenje neresnic, ki se jih ob zagovarjanju referenduma poslužuje RKC, s podporo SDS-a in NSi-a!”
     ozna sve dozna press

 • komar marko

  kaj so vse rdečkoti pripravljeni storiti na račun NORIH vOLOVcev. In spet bo šlo 50.000. OJROTOV. Le koliko je ta pokveka na naš račun že zagonil.Od nabave spodnjega perila, do drugorazrednih tem in poletov za 90.000 EEUR. OOj rdečkoti, kaj nam boste še naprtili!

  • stajerc5

   …ja kaj mislis, da kurbe sam placa?

 • Fogglof Tunnek
  • stajerc5

   Ti mislis, moral kupiti novo! Zato, ker si mu jo ti pozrl!
   Cuj, nehaj fehtati po halozah, saj ja vidis, da se snopceka za frostik ne dobis vec!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, garfi-ju je fšeč tudi kakšen kužek…brez vazelina…

  • garfi

   Foglof Tunek | četrtek, 06. december 2012, ob 12:25:26
   Oblastniška mafija si je razdelila ključne položaje. Kaj ostane državljanom? Nič, dragi moji! Janša nam je “odčital” lekcijo! Demonstracije obrača sebi v prid in kaže s prstom na druge. Po porazu na predčasnih volitvah, je bil Janša na robu propada. Kanček razuma in strpnosti bi takrat potrebovali, pa bi se za vse čase rešili Janše in njegove SdS. Zdaj smo v naletu, ne smemo nehat.
   Tunek iz haloz!!! – press
   ozna sve dozna press

 • garfi

  fogel v elementu spodaj

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a se še spomnite leta 2016, ko je počilo med Janezom Janšo in Leljakom… na twitterju sta si izmenjala kar nekaj vročih besed. Očitno vznemirjen, ker je Nova24TV na dan upora proti okupatorju objavila (že drugi) intervju z Antonom Drobničem, je Leljak tvitnil: “Hvaležen sem desnim medijem, ki podpirajo sodelavca SDV (Službe državne varnosti) A. Drobniča in s tem vse udbovce relatizivirajo. To želijo. Drobniču ponovno uspeva.”… Aha, pa vas mam…med sabo se bote pobili !!!

  • garfi

   vi levuharji, ki ste največji lažnivci in zločinci imate mokre sanje

  • Fogglof Tunnek

   JJ mu seveda ni ostal dolžan: “Roman, bil si profesionalni agent KOS (Kontraobveščevalne službe JLA). V mojem stanovanju si nastavil prisluškovalne naprave. Zato bodi bolj objektiven do drugih.” Tudi Leljak mu ni ostal dolžan in mu je zagrozil s sodiščem: “Lažeš, Janez… Ne vem, kaj želiš! Toda ta tvit boš dokazoval ponovno na sodišču. Jaz nisem prostitut.”… Pa da ti gate ftrga, pje… Tak, zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice…pol pa na Juliko !!!

   • garfi

    Foglof Tunek | četrtek, 06. december 2012, ob 09:08:29
    Čujte, ste kaj vidli ksiht od Ivana Janeza zadnje čase? Takšen izgleda kot takrat ko je izgubil volitve. Uboga njegova mlada žena, in njegova kuhja, sedaj jo bo vso razbil. Je pa čist zabluzil, ne ve več kaj govori. Zdravila več ne pomagajo, ki mu jih prepisuje psihiater. Samo še malo in GOTOF JE! Vendar pa dragi moji, on ne bo odšel kar tako. Prej bo še naredil pravo sranje! Vojsko že mobilizira. Mi v halozah pa se tudi že pripravljamo… z vilami, krampi, lopatami, grablami, motkami in šmarnico. Še bo vroče.
    Tunek iz haloz!!! – press
    ozna sve dozna press

    • MEFISTO

     Tunnek še ni videl Haloz, razen če so jih prestavili v najbolj zakotni del Gorenjske.

     • garfi

      seveda je lahko čisto vse propaganda, limanice in grožnje
      vse troje uporablja
      babo in šmarnico za limanice in grozi z udbo

   • montyamp

    Julika je v štali zaprta , na dvorišču pa dva sto-kilska psa , danes bo nič .

  • garfi

   Foglof Tunek | četrtek, 06. december 2012, ob 10:44:47
   Kako zanimivo, da Kangler in ostali nemoralni politiki ne dojamejo pravi cilj demonstracij. Zdaj bo Franca naredil to kar so včasih delali komunisti in to kar dela zdajšnja politična falanga. Iz enega stolčka na drugega. Ostane visoka plača, vse bonitete, imuniteta in nobena odgovornost. Smejal se bo mariborčanom v brk. Ulica se mora nadaljevati, drugače žal ne bo šlo.
   Tunek iz haloz!!! – press
   ozna sve dozna press

 • Franjo Trojner

  Ma saj to z ponavljajočimi se kanditaturami je že smešo; toti türek še za predsednika krajevne skupnosti doma ne more biti več izvoljen, a ga kljub temu forsirajo in tišijo na Dunaj.

 • garfi

  kurćanist Fogglof Tunnek sporoča, da je udba humanitarna organizacija
  http://www.gibanje-ops.com/nujen-projekt-ops/udbanet

 • Aresnica

  (R)(R)(R)-

  Fogglof Tunnek plačani bebo se je oglasil _ Nisem prepričan, če nisi ti tovariš Admin na MMCju?, ki si me že večkrat blokiral – tudi za tri mesece.
  ____________
  Lep pozdrav

  P.s: Ker si na plačilni listi med najmanjšimi-_- Sem sigurn, da ne veš od katerega
  dobivaš denar-_ začetni tvoj plačnik je Georg Soros – človek ima pod okriljem več organizacij – ena izmed teh je CANAVAS – njihova naloga je vzdrževanje kaosa na tem našem svetu.

  (Georg Soros je postavil za šefa canavasa z sedežem v New Yorku-Srđana Popovića- ćloveka, ki je
  učil naše levičarje v dvorani TABOR, kako politično uničiti gospoda Kanglerja – cilj je bil seveda gospod Janez Janša_-_—-to se je dogajalo pred padcem Janševe vlade v dvorani TABOR v Mariboru-_- slike
  lahko vidite na internetu _ V dvorani je bil tudi zdajšni Bebo župan Andrej Fištrovec v objemu plačanega izdelovalca kaosa na tem svetu Srđana Popovića- tam so tudi določili tovariša Fištrovca za naslednjega župana Maribora.

  • Fogglof Tunnek

   Hahahahahahaha…. ste vidli…Aresnica se me boji !!!… Če ne boš lepo pisal bom te tudi tu blokiral…za tri mesece… Garfi je že zelo blizu blokade… bo fsaj mel več časa za zlato ribico.

 • Fogglof Tunnek

  Glejte moji dragi…Danilo Türk s Kučanovo pomočjo zopet napada pomemben mednarodni položaj? Ka je stem narobe? Levičarji fkup držimo…ka pa vi?… Vam dam primer…Ljudmila Novak je zapisala: “Izmišljajo si različne negativne zgodbe, da bi osramotili člane vodstva naše stranke. Prek svojih medijev diskreditirajo naše vidne člane in prek svojih aktivistov na terenu širijo neresnične zgodbe o udbovcih in Kučanovih podpornikih.” V nadaljevanju pisma je pojasnila, zakaj se NSi ni udeležila proslave, ki jo je ob 25. obletnici osamosvojitve organiziralo Združenje VSO, in zakaj na njej ni govoril njihof vidni član, precednik Demosove vlade Lojze Peterle… Desnica bo se med sabo pobila !!!

  • garfi
  • Fogglof Tunnek

   Ljudmila drugič: “V NSi nismo tisti, ki netimo prepire in širimo lažnive zgodbe o političnih nasprotnikih, še manj pa o naših partnerjih in zaveznikih. Ne moremo pa molčati, ko o nas in o naših članih pišejo laži in razna podtikanja. To ni v duhu dobrega sodelovanja in takšna desnica na prihodnjih volitvah ne bo dobila prepričljive podpore za prihodnjo vlado.” … Ste vidli, desničarka je desnici povedala resnico… ka bi še radi?

   • garfi

    ena od groženj
    Fogglof Tunnek • 5 ur nazaj
    Čujte desničarji, čuvajte se… Naš Milan je bil zadnje desetletje takoj po našem Titu in do osamosvojitve precednik komunistof, ki jim je UDBA bila neposredno podrejena. UDBA ni bila v okviru takratnega nortanjega ministrstva, precednikovega urada ali česarkoli takega… neposredno našemu Milanu so odgovarjali…Kapish???… Ne špilajte se… Murgle vas še vedno nadzorujejo !!!… Mene ne…jas sn njihof!!!

  • janez cepec

   ja to je njih problem. dokler bo ljubljeni vodja hotu komando nad usem, diskreditiru usacga, ki ne misle tko kot ON, ki ne misle, da je ON eden in edini dobri pastir in prerok od nedavna, hvala Bogu nimajo šans da zavladajo, ergo, zneb’te se Đonija, pa mate šanse na volitvah

   • garfi

    Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
    »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

    • janez cepec

     isto, kot bi Janšata poslušo, se ti ne zdi?

  • garfi

   Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
   »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

 • garfi
 • MEFISTO

  Komunisti pa res ne poznajo nobene sramote.

  Ni še dolgo, odkar je propadel z najslabšim možnim rezultatom pri kandidaturi za generalnega sekretarja OZN, pa se že ponuja na drugo pomembno funkcijo, na katero ne spada.

  • Fogglof Tunnek

   Nimaš praf.

 • milanček

  kdaj bo konec te komunajzarske, morilske mafije pod taktirko madžarskosrbskega uničevalca slovenskega naroda?

  • janez cepec

   a se vam kouca mau? sej sm vam reku, vojsko ste zgubl. jebat ga, zajebal ste se, niste bli na taprau stran

   • milanček

    Ja možakar, škoda ,da z svojim lepim slovenskom imenom ,Janez , delaš sramoto slovenskemu narodu! kar se pa tiče tvojega drugega imena , cepec, pa ti 100% pristaja oz si to!

    • janez cepec

     resnica boli, to je to, druzga pa s tem nis povedu

 • Fogglof Tunnek

  Ste čuli najnovejšo novico… @garfi in @cosmosjasnovidec sta baje par… V parku so ju zalotili v nespodobnem položaju… http://rule34-data-010.paheal.net/_images/16fb835847a363593f6a756463e3cf9f/313924%20-%20Garfield%20Odie%20animated%20sextoon.gif

  • janez cepec

   kdo gaj’ fasu?

   • Fogglof Tunnek

    Ja, fasal je cosmosjasnovidec… garfi namreč ni uporabil vazelina…he he…

   • garfi

    Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
    »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

   • cosmosjasnovidec

    Ti,ko te je tvoj stari pedofil kateri ga je zdrkal tvoji stari v njeno ogromno šiptarsko luknjo iz katere si zletel na betico prvič naskočil in napičil že v otroštvu.
    Zakaj pa ne daš gor nicka z tvojim pravim imenom “Abdula” ali kaj je že tvoje šiptarsko pravo ime?
    Se sam sebe sramuješ kaj si pa si si zato nadel nick “”janez cepec””??
    Vidiš,da si kot levičarski parazit še bolj zahojen kot se je zdelo na prvi pogled.
    Z tvojim nickom si potrdil le,da je vsak SLOVENEC četudi bi bil CEPEC še vedno bolj pameten kot pa bilo kateri čefutarski balkanski pritepenec v Slovenijo.
    Vzami tableto in šššššc spat.

    • janez cepec

     a ti boš men govoru, sicer je dobr de sploh govoriš, da ne lajaš, glede na to, kakršne pizdarije je devala tvoja tastara kadr se je gonila, rajš sebe poglej, pa vaše preflodrane ovce napumpane z nekimi kvazi demo načeli. ma pedofil si ti, se ti koj vid po traparijah, k jih pišeš, očitno so to tvoje mokre sanje

     • cosmosjasnovidec

      Kdo je pa bil večja prostitutka od tvoje stare šiptarske ciganice povej?
      Vsakemu kateri ji je plačal šilček žganice je takoj podržala noge narazen tako,da jo je lahko v vse luknje kar jih ima in to je trajalo dokler ni okužila z spolno boleznijo skoraj četrt prebivalcev Slovenije na srečo samo čefutarjev,ker je drugi nobeden ni hotel predvsem zardi njene gromazno prevelike in razrinjene luknje.
      Povej še po pravici kolikokrat je bil obravnavan tvoj stari pedofilski čefutar zaradi pedofilije,da ti ne bom napisal jaz.
      Ti boš meni govoril kot,da ne bi vedel kdo ste pritepenci v Slovenijo.
      Close rat shit

     • janez cepec

      ja zdej si pa točno opisu tvojo tastaro kurbetino, ki jo tud pofukat unben ni hotu, razn steklih psov, k so se gonil ke okol, takeh, kot si dones ti. pa sej si – pasji sin

  • garfi

   Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
   »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

  • cosmosjasnovidec

   Trosiš povsem napačne novice teslo zarukano.Na tem portalu namreč razen tebe in tvojega ciganskega brata toplovodarskega pedofila “”abouttowna”” ni nobenega drugega buzeranta tako,da sta v parku lahko bila samo vidva.
   Taki istospolni guzači se nahajajo le tam na tvoji kokodakarsko zahojeno,čefutrski,istospolno usmerjeni,levaško komunajzerski 24.kurji strani.
   Sicer ne vem kako sta vidva zašla sem na Nova24 vem pa,da tukaj ne bosta našla buzerantov katere iščeta,ker take najdeta samo pri levakih kateri so vsi istospolno usmerjeni.

 • garfi

  najpej diskreditacija potem likvidacija

 • garfi

  No, to Kučanov “diskreditacijsko-likvidacijski” koncept je v svoji knjigi Milan Kučan: Ko boter spregovori o sebi, dobro in enkrat za vselej pojasnil publicist Dejan Kaloh.

  “»Domovinsko pravico je v tem kontekstu dobilo ali če sem bolj natančen, dobiva načelo »kdor ni z nami je proti nam«, še bolj določeno »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

 • komar marko

  zadnja novica. Drugorazredni se je podelal v hlače,čeprav bo šel na božjo pot po kolenih, direktno ! Nikoli ne veš, tako si želi, da bi se ponovno vozil v črni limuzini s svojim šoferjem, kuharico in po možnosti še svojim pilotom. kako so lepi hoteli in postrežba za 1000 dolarčkov na dan. Kako bi to prijalo!

 • garfi

  »Preživela je kot ORGANIZACIJA v navezavi s političnimi nasledniki istih sil, ki so tistega avgusta 1941 ustanovile morilsko orodje za pobijanje svojih političnih nasprotnikov. Diskreditacija, likvidacija, če je potrebno tudi fizična, je dejal Milan Kučan februarja 1994 v Novi Gorici. Tudi govorica revolucionarnega zločina je preživela. Ohranila jo je vodilna osebnost naslednic Komunistične partije, Udbe in stalinistične ideologije.« (Janez Janša, knjiga Okopi, 1994, str. 20)

  Še to: Pahor seveda nikoli ni dodatno pojasnjeval teh grozljivih Kučanovih besed iz leta 1994, ker so dovolj zgovorne same zase in se ve, kdo, kdaj in kje je po njih izvajal svojo politiko, je pa leta 2012 zato jasno in glasno potrdil obstoj stricev iz ozadja, med njimi pa se je edini prepoznal ravno prvi med njimi – Milan Kučan

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, zaradi fse radikalnejše politike pa naj bi Janša izgubljal podporo tudi pri bolj umirjenih predstavnikih Evropske ljudske stranke. Na to naj bi kazala tudi izjava o begunski krizi, k podpisu katere je precednik fundacije Konrada Adenauerja (KAS) Hans-Gert Pöttering povabil precednico Nove Slovenije Ljudmilo Novak, ne pa tudi prvaka NAJVEČJE stranke na desnici Janeza Janše???

  • Rožle
   • Fogglof Tunnek

    Kdo pa je tebe kaj fprašal?

    • Rožle

     Tole pručko si pa tovarišu Kučkotu zviznu…

     • cosmosjasnovidec

      Tovarišu “Kurčanu”
      Tako je namreč njegovo borčevsko ime katero so mu podelili njegovi srbski agresorski prijatelji za zahvalo,ko je izdal Slovenijo.

    • garfi

     Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
     »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

  • Fogglof Tunnek

   Čujte, v krogih blizu NSi pa kot razlog za to, da je bila k podpisu povabljena Nova Slovenija in ne slovenski demokrati, med drugim navajajo radikalna stališča SDS glede reševanja begunske problematike, ki se bistveno razlikujejo od politike CDU na tem področju.

   • garfi

    Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
    »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

   • 5-RA

    Bi lahko slišala ta radikalna stališča?…al jih je izrekel ob neznanem času na neznanem kraju…pardon, je obljubil, da jih bo izrekel, na neznanem kraju ob neznenem času?

    Luda mila pa optimistično računa, da bo dobila glasove rečih …ene pa res nikoli ne izuči.

  • garfi

   Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
   »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

  • marker

   To ni tema o JJ. Ali ti brez Janše še živeti ni?

  • cosmosjasnovidec

   A ti je tole povedal tovariš Cmeravec zadnjič,ko sta mu z tvojim zahojenim ciganskim bratom abouttownom držala riti katere vama je raztrgal?

 • garfi

  Fogglof Tunnek sporoča Čujte, zaradi fse radikalnejše politike pa naj bi Janša ….
  Milan Kučan: “Najprej diskreditacija, potem likvidacija!”
  »kdor ni z mano, je proti nam«, je torej sovražnik. In za premagovanje sovražnika so dovoljena vsa sredstva, ne samo tista, ki jih pozna demokracija, torej argumenti, protiargumenti, ampak vse tisto, kar z demokracijo nima nobene zveze: to je najprej diskvalifikacija in potem likvidacija, če je potrebno tudi fizična.«

 • marker

  Drugače pa levičarji nikoli ne odnehajo. Vedno ponavljajo eno in isto. Školč se je predlagal pred leti za kulturnega ministra toliko časa, da so se ga poslanci naveličali poslušati in so ga potrdili. Vendar se je zgodilo to pri nas. V tujini takega filma ne boste gledali.

 • xtc

  Tretje razredni je lahko diplomt le še med ljudožerci in neandrtalci;drugje nima šans;pa še to dotlej ga ne stlačijo v lonec in dobro prekuhajo:

  • komar marko

   pa kaj so tebi hudega ljudožerci in neandertalci napravili? Pa saj to so spodobni ljudje. Prosim, da jih ne ponižuješ!

 • garfi

  kurćanist Foglof Tunek | četrtek, 06. december 2012, ob 12:25:26
  Oblastniška mafija si je razdelila ključne položaje. Kaj ostane državljanom? Nič, dragi moji! Janša nam je “odčital” lekcijo! Demonstracije obrača sebi v prid in kaže s prstom na druge. Po porazu na predčasnih volitvah, je bil Janša na robu propada. Kanček razuma in strpnosti bi takrat potrebovali, pa bi se za vse čase rešili Janše in njegove SdS. Zdaj smo v naletu, ne smemo nehat.
  Tunek iz haloz!!! – press
  ozna sve dozna press

 • garfi

  garfi sporoča kurćanistu ” Fogglof Tunnek”

  “Not on my watch”

 • cosmosjasnovidec

  Očitno bom moral vzeti z sabo levaška ciganska playboja “fogla tuneka in njegovega posranega brata abouttowna” ter enega nabiti v rit sluzavskemu iztrebku tovarišu Turku enega pa komunajzarski izrojeni podgani tovarišu Milanu Kurčanistu,da bo že enkrat mir pred to golaznijo.

  • garfi

   poskušata širiti murgelsko propagando, vendar ne bo jima lahko

   • cosmosjasnovidec

    Točno tako.
    Za “janeza cepca” pa ni čudno,da zaudarja kot drek od crknjene podgane,ko je pa njegova stara šiptarska ciganica stari kateri ga pa obdeluje v rit pa bosansko muslimanski turški cigan.
    Nick “janez cepec”si je pa nadel z ponosom,da bi vsak mislil,da je Slovenec in ne bi vedel,da je obrita šiptarska zahojena opica.

    • janez cepec

     kdaj si iz laježa prešaltu na jeclanje?

    • garfi

     ni čudno, don murgleone jih uvaža v tisočih letno, na 200.000 podlage

 • garfi

  not on my watch
  That will not happen while I am in charge or on the lookout. Calhoun: “Sheriff, those bandits could come back to town any day now. We’re all terrified that they’re going to rob us again!” Sheriff: “Not on my watch, Calhoun. I’ll have those bandits locked up for life if they ever show their faces around here again!”

  • janez cepec

   Your leader’s dreams?

   • garfi

    pasji drek diši v primerjavi z “janez cepec”

    • janez cepec

     verjetno se skoz valaš po njem, poj si se ga pa navado

   • cosmosjasnovidec

    Close rat shit.
    Hahahahaha

 • Rožle
 • montyamp

  Bog je delal komuniste iz odrezkov , ko je vrtal luknje v pasje riti .

  • janez cepec

   ti si pa očitno pasji drek

   • garfi

    pasji drek diši v primerjavi z “janez cepec”

    • cosmosjasnovidec

     Ja to je pa več 1000% res.

   • cosmosjasnovidec

    Še vedno bolje kot od šiptarske crknjene podgane zato se ne oglašaj šiptarski čoban.

  • sunday

   niso bile pasje (psi so pametni in zvesti), bile so gnile, rdeče, muslimansko hudičeve riti!!!

 • Slovenka

  Ups, a polom v OZN ni bil dovolj? Vrč očitno hodi po vodo, dokler se ne razbije. Ali: upanje umre zadnje.

 • Tovariš garač hahaha

  Jah kaj naj rečem na Turka ? Menda je zmagal za predsednika pred leti iz istega razloga kot Milan. Evidentno je da so ju podprle ženičke katere hodijo k maši in prepoznajo poštenost v očeh dotičnih.
  Kar je res je res . Prava lepotca z iskrenim pogledom. Sedaj pa takoj za mašo dat !

  • cosmosjasnovidec

   Ta dva sluzasta podganja iztrebka sta zmagala samo z prirejevanjem volilnih lističev katere so zamenjali z pravimi na voliščih.
   Enako kot se je zgodilo pri spaku tovarišu Cmeravcu.
   Odslej bodo v volilnih komisijah prisotni le preverjeni desničarji tako,da si levaška kuga takih goljufij več ne bo mogla privoščiti.

   • Tovariš garač hahaha

    mogoče maš pa prav čeprav kar malo dvomim glede na to da osebno poznam 2 verni ženski ki sta volili Milana zaradi oči . Tako pač je in jaz vrjamem propagandi o poštenem pogledu.

 • garfi

  Boštjan M. Turk za Reporter: Dokumenti: Kdo v resnici je Danilo Türk?
  Kakšne bodo posledice razkritja predsednikove laži o »védenju« v primeru koroških zgodb (velikovškega atentata), je težko napovedati. Demantiral jih bo sicer z največjo težavo, ker gre preprosto za originalne dokumente, ki povrh nosijo še njegov podpis. Njihove vrednosti tudi ne bo mogel kar tako zmanjševati oz. relativizirati, saj se je – kot priča prvi odstavek – nanje tedaj odzval z neverjetno energijo. Če bi bila Slovenija evropska država, bi se moral Danilo Türk, skupaj z mrežo, ki mu je omogočila kariero, posloviti ob osamosvojitvi, z lustracijo. Najkasneje pa bi moral to storiti sedaj, ko ga dokumenti izpred treh desetletij ne samo postavljajo na laž, temveč prikazujejo v enem najbolj problematičnih položajev v demokratičnem svetu, kot aktivnega sodelavca razvpitega sistema, z vsemi atributi, ki gredo zraven.” (vir: Reporter.si)

  • Caetano

   V času, ko je Turk vodil to komisijo SZDL, je tam sedel skupaj z visokimi funkcionarji udbe. Po nalogu Lidije Šentjurc iz CK-ja je tudi zbiral politične podatke o določenih osebah. V času njegovega predsednikovanja so komunistične oblasti zamejskemu Slovencu in disidentu pisatelju Borisu Pahorju prepovedale vstopati v Slovenijo.

   • garfi

    so Slovenci, ki komunajzarske in udbaške svinjarije uspešno razkrivajo
    mi pa jih iščimo in predstavimo

 • cosmosjasnovidec

  janez cepec Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  kdo gaj’ fasu?
  ——————————————————————-
  Ti,ko te je tvoj stari pedofil kateri ga je zdrkal tvoji stari v njeno ogromno šiptarsko luknjo iz katere si zletel na betico prvič naskočil in napičil že v otroštvu.
  Zakaj pa ne daš gor nicka z tvojim pravim imenom “Abdula” ali kaj je že tvoje šiptarsko pravo ime?
  Se sam sebe sramuješ kaj si pa si si zato nadel nick “”janez cepec””??
  Vidiš,da si kot levičarski parazit še bolj zahojen kot se je zdelo na prvi pogled.
  Z tvojim nickom si potrdil le,da je vsak SLOVENEC četudi bi bil CEPEC še vedno bolj pameten kot pa bilo kateri čefutarski balkanski pritepenec v Slovenijo.
  Vzami tableto in šššššc spat obriti šiptarski opičjak.Hahahahahahahaha.

  • Kučko pod pručko

   Si me pa z dvema kometarjema bolj nasmejal, kot vsi spodaj. Kar užgi še po tardečih!!!

  • janez cepec

   sej sm ti že povedu, de glede na to, kakšne pizdarije je devala tvoja tastara takrat, ko se je gonila, dobr da ne lajaš. pedofil si pa ti, zgleda, da to kar pišeš, so tvoje mokre sanje. BUNKSL

  • Caetano

   Ti a je ta človek res bil učitelj glasbe, kot pravi? Kaj veš o tem?

 • renee

  A ni se že dovoj osramotil in s tem tudi Slovenijo?

  • Rožle

   Levakom ni nikoli zadosti…Tudi AB bi šla še enkrat na izpit oz na led v Bruselj…

   • renee

    Mati narava je zelo pravična slej al prej!

  • cosmosjasnovidec

   Od kdaj pa pohojeni komunisti vedo kaj je sramota?

 • tramal

  Na gornjih slikah so največji izmečki slovenske države.Take opice vodijo slovenijo.

  • janez cepec

   kar se opic tiče, manka tvoja slika, zgleda de si tok grd, de te tud tam niso maral

   • cosmosjasnovidec

    Close rat shit.
    Hihihihihihihi

   • garfi

    pasji drek diši v primerjavi z “janez cepec”

   • tramal

    Tebe sem pa spoznal na sliki.Med turkovim nogam dol visiš.

 • Fogglof Tunnek

  Psi in mačke… SPAT !!!

 • Kučko pod pručko

  A se spet oglaša ciganski kozjejebski izprijenec in prekmurski kurji tat???

  • renee

   Ja Kučko a še zmeraj maš to grdo slikco :-) ??

  • garfi

   Kučko sesuvaj kurćanista, potrebujem pavzo

  • Rožle

   Mislim, da on tudi malo kombiniea….
   Žena je koza ljibica pa ovčka…

  • AboutTown

   Kućka, midva pa še nisva nobene rekla, a ne?

   • garfi

    pavza, in že si rdeči bandit na portalu

    • AboutTown

     Nema odmora dok traje obnova!

 • sunday

  plačali bomo še en turistični izlet in sramoto za vse nas izkoriščevalske, rdeče in islamsko rit ližeče mafije!!!

 • orsa

  Naj Turk vrne ves tisti denar, ki ga je ukradel nam davkoplačevalcem, če pa hoče kandidirati, naj se financira sam. Je pa zelo kratke pameti, dva krat je že pogorel in še do zdaj ni sprevidel, da ga izven slovenskih meja ne marajo, marajo ga samo levičarji s Kučanom na čelu.

  • McBobo

   Dokler Sloveniji ne ukinejo kreditov oz. dokler ne postane kreditno nesposobna, ga bodo tardeči srali. Itak, če nam v tem trenutku ukinejo kredite, ga bo spet raja naj… kot vedno do sedaj. Ampak vsaj streznili bi se in končno spet dali delu veljavo. Ampak ne mi, tisti ki bi nas prevzeli- recimo Avstrijci.

 • AboutTown

  Turk for President!!!

  • Rožle

   Ja komot si ga lahko maš….

   • AboutTown

    Rožle!!! Nč te ne slišm…

    • Rožle

     Pa kje boš ti še kej slišu pr taki dozi tablet….

     • AboutTown

      Kaj?

     • garfi

      Kaj?

    • garfi

     ti bom spucal ušesa

     • AboutTown

      Joj, no… daj ne kurči se pizdica mala. Sem ti povedal, da napiši kje in kdaj. Pa se samo izmikaš, usrane.

   • AboutTown

    Kaj?!

  • garfi

   AboutTown

   • AboutTown

    Debeli Garfild for slaughterhouse !!!

    • garfi

     prijavljeno
     si mi odtrgal glavo ali si se poscal ?

     • AboutTown

      Super!

 • cosmosjasnovidec

  “JANEZ CEPEC”
  Tukaj imaš moj odgovor na tvoje nekulturno in neprimerno obnašanje:

  Kdo je pa bil večja prostitutka od tvoje stare šiptarske ciganice povej?
  Vsakemu kateri ji je plačal šilček žganice je takoj podržala noge narazen tako,da jo je lahko v vse luknje kar jih ima in to je trajalo dokler ni okužila z spolno boleznijo skoraj četrt prebivalcev Slovenije na srečo samo čefutarjev,ker je drugi nobeden ni hotel predvsem zardi njene gromazno prevelike in razrinjene luknje.
  Povej še po pravici kolikokrat je bil obravnavan tvoj stari pedofilski čefutar zaradi pedofilije,da ti ne bom napisal jaz.
  Ti boš meni govoril kot,da ne bi vedel kdo ste pritepenci v Slovenijo.
  Close rat shit

  • janez cepec

   ma ti si fuknen

  • Fogglof Tunnek

   Bo treba gobec oprati z žajfo !!!

 • Stefan Bogdan Salej

  CENJENI KOMENTARISTI IN PISEC CLANKA, PO LETU DNI POBOLJSEVALNEGA DOMA OB ARETACIJI MAME PRI PROSKU POBEGA IZ DRZAVE IN ODHODU LETA 1960 V TUJINO, SEM IN SMO VEDNO BILI SLOVENCI KAR VELJA ZA VSO ZE V TUJINI ROJENO DRUZINO. SE DANES PO 66 LETIH TUJINE ME SMATRAJO VSI ZA SLOVENCA. VENDAR KO PREBIRAM TAKO NEUTEMELJEN CLANEK IN TAKO NIZKOTNO KOMENTIRANJE BREZ ARGUMENTOV IN Z IZRAZI,KI JIH SLOVENSCINA SPLOH NE POZNA, SE RESNO VPRASAM IZ KATERE SLOVENIJE SEM IN KATEREMU NARODU PRIPADAMO.BREZ DVOMA TEMU,KI SE OGLASA TAKO NEKULTURNO, NE!!!!!

  • Rožle

   Cenjeni komentaristi in pisec članka, po letu dni poboljsevalnega doma ob aretaciji mame pri prosku pobega iz drzave in odhodu leta 1960 v tujino, sem in smo vedno bili Slovenci kar velja za vso ze v tujini rojeno druzino. se danes po 66 letih tujine me smatrajo vsi za slovenca. vendar ko prebiram tako neutemeljen članek in tako nizkotno komentiranje brez argumentov in z izrazi,ki jih slovenscina sploh ne pozna, se resno vprašam iz katere Slovenije sem in kateremu narodu pripadamo.brez dvoma temu,ki se oglaša tako nekulturno, ne!!!!!

   • cosmosjasnovidec

    Čefutar res ne more pripadati Slovenskemu narodu.

  • cosmosjasnovidec

   In po 66 letih živeč v tujini si se ravno sedaj oglasil,da boš solil nekomu pamet levak z kokodakarske 24.kurje.
   Niti nisi navedel iz kakega kriminalnega razloga je skušala tvoja mati pobegniti v tujino pa tudi kaj vse si ti ušpičil,da si bil v poboljševalnici.
   Če bi vse tole tudi bilo res te po 66 letih tukaj v Sloveniji prav nobeden ne rabi še najmanj pa da boš nekoga basal kreten levaški komunajzerski.
   Spelji se nazaj na 24,kurjo kjer je mesto za take zahojence.
   Tukaj razen vas levakov ni nobenega bedaka da bi vam nasedel ti pa si tudi povsem nepomemben tako,da Close rat shit.
   Hehehe

   • rubec

    Dodajam še dva he. Več jih je bolje je, hehehe.

   • garfi

    napisal je klasično kurćanistično propagando in sabotažo
    kar sem opozarjal
    in to z velikimi črkami, da se ne spregleda
    ima 5 drekcev in 0 glasov

    • Stefan Bogdan Salej

     Hvala za Vaš komentar.V nobenem slovarju slovenskega jezika nisem našel izraza “kur…”Ali lahko pojasnite. Mimogrede:oprostite, ampak nisem vedel,da če pišem z velikim črkami, da je to greh.

   • Stefan Bogdan Salej

    Hvala za Vaš komentar. Moje ime je jasno napisano kot v vseh dokumentih, Vi se pa z skrivate za psevdonimom. Ampak, vseeno odgovarjam:oče je pobegnil v Italijo, ko smo šli mama, sestra in jaz za njim so nas aretirali na meji.Sestra je šla v rejo, jaz v dom, mama pa 7 let v zapor. Po nekaj letih smo dobili dovoljenje za odhod.V letih 90 je bila sodba razveljavljena. Torej zmerjanje kot je Vaše smo že slišali in nas ne prizadene.Soliti pamet kot Vam, ni naše delo, kajti Vas nisi dovolj dobro vzgojili do sedaj in je izgublanje časa za debato za katero nimate enega elementa razen zmerjanja in skrivanja (ali vas je sram lastnega imena) zas psevdonimom. Midva nisva Slovenca istega naroda in istih vrednot (kar ne pomeni da se politično lahko ne strinjava. Vi ste jasen znak neargumentirane debate. O moji pomembnosti pa Vaša nizkost nimas kaj presojati. Moje delo sodijo drugače kvalificirani kot skrivači z neotesanimi besedami.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, mam eno fprašanje…ali garfi in cosmosjasnovidec uporabljata olagumije?… Če jih, so gladki, hrapavi? Želim jima obilo užitkof…resno mislim… Vidite, to je prava demokracija, ko se majo psi in mačke rade… http://rule34-data-010.paheal.net/_images/16fb835847a363593f6a756463e3cf9f/313924%20-%20Garfield%20Odie%20animated%20sextoon.gif

  • AboutTown

   Hrapavi… da bolje prime v blatu.

   • Fogglof Tunnek

    Misliš, da ma cosmosjasnovidec posrano rit?… Gobec ma posrani glede na njegof besedni zaklad.

    • AboutTown

     Ja… možno da gre govno skozi usta ven… in da ima čisto ritko.

     • garfi

      a zato tako smrdi ko bruhaš po portalu ?

    • garfi

     sam sebe sprašuješ

    • cosmosjasnovidec

     Če bi jo imel bi prišel k tebi,da bi mi jo polizal preden bi te vrgel v treske.

   • garfi

    spet ping pong v tvoji “glavi”

   • Mihec S’kumarc

    In ne drsi.

   • cosmosjasnovidec

    Vidva z foglom že vesta kako je saj imata izkušnje.

    • AboutTown

     jp.

  • garfi

   zate brez olagumija, kje se dobiva, u murglama ?

 • Rožle

  Tunek takoj vrni pručko svojemu tovarišu Kučkotu…,
  če ne te bo Štefka nagonila s partvišem…
  https://s28.postimg.org/7nzmn0ysd/Tunek_plus_Julka_pru_ka.jpg

  • AboutTown

   Zakaj se pa zame tako ne potrudiš?!

   • Rožle

    Sam brez foušije…

   • cosmosjasnovidec

    Ker nisi omembe vreden posiljevalec kokoši.

    • AboutTown

     Zakaj me pa potem omenjaš? Nekako ti ne gre logika, a ne?

     • cosmosjasnovidec

      Da te spomnim,ker nimaš možganov,da bi si zapomnil.

     • AboutTown

      Spet. Pizda si glup. O fak…

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša (1970) je konceptualni umetnik, performer, producent in režiser. Je avtor in soavtor številnih projektof, performansof, videof, dokumentarnih filmof in instalacij, med drugim Potrebujem denar, da bi bil umetnik, Brainscore, Problemarket.com – Borza problemof, DemoKino, Brainloop, Triglaf na Triglavu, NAME Readymade. Poleg tega je soustanovitelj in direktor Zavoda za sodobne umetnosti Aksioma v Ljubljani… Ne ne, to ni isti Janša ki je hodil v Jajce !

  • Rožle

   As ti obseden z Janšo ….Tako kot uporabnik Arms na kurjem portalu in tudi Kure same.
   Le kaj bi vi brez Janše !?

  • garfi

   “Podeljevanje sredstev za projekte, ki podpihujejo politični posmeh, je neumestno”
   Na ministrstvu namigujejo, da je Ćosić morda želel podkupiti Turka
   23. oktober 2012 ob 20:09,
   zadnji poseg: 23. oktober 2012 ob 20:40
   Ljubljana – MMC RTV SLO/STA
   “Na ministrstvu mislimo, da je načrtno podeljevanje javnih sredstev za projekte, ki podpihujejo politični posmeh in sovraštvo in diskreditirajo posameznika, neumestno.”
   Tako je v javnem pismu Bojan Brezigar z ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport (MIZKŠ) zapisal v odgovor zavodom Maska in Aksioma, ki sta pred tednom opozorila, da jim ministrtvo še vedno ni nakazalo sredstev, ki jim pripadajo na podlagi pogodbe o sofinanciranju programa do leta 2013. Spor med ministrstvom in zavodoma se vleče že dalj časa, največ pa je govora predvsem o filmu Jaz sem Janez Janša, ki je nastala v produkciji Aksiome – Zavoda za sodobne umetnosti in koprodukciji Zavoda Maska.

 • AboutTown

  FORT LAUDERDALE AIRPORT, FLORIDA!!!
  THIS IS YOUR FUTURE, BITCHES!

  • garfi

   prijavljeno mk5
   čas za mk6?

   • AboutTown

    Nope. Ti kar prijavljaj, debilček.

    • garfi

     na boš napovedal čas lizunček ?

 • totex39

  Haha, dober “scenarij”, ki sta ga spisala mavrična levaka, kako se imata fajn z pedri in lezbijkami. Uživata kot vsi levo usmerjeni a ne.

  • AboutTown

   Res je. Levo usmerjeni uživamo, desno usmerjeni pa jokcate.

   • McBobo

    Saj se bo obrnilo in to v trenutku, ko bomo kreditno nesposobni. Od česa boste levaki živeli, če nič koristnega ne znate delati?

    • AboutTown

     Ti si že nesposoben. Pa ne samo kreditno. Pizdunček.

     • McBobo

      Obrazloži.

     • AboutTown

      Splošno nesposoben si. OK? Ne samo kreditno, ampak na vseh nivojih. Ja?

     • McBobo

      A me poznaš osebno, da to lahko trdiš???

     • AboutTown

      A ti mene, da lahko trdiš, da ne znam “nič koristnega delati”? No?

     • McBobo

      Kje sem pa to napisal, da ne znaš nič koristnega delati????

     • AboutTown

      McBobo –> AboutTown | 37 minutes ago

      “Saj se bo obrnilo in to v trenutku, ko bomo kreditno nesposobni. Od česa boste levaki živeli, če nič koristnega ne znate delati?”

      Ja?

     • McBobo

      To je napisano splošno za levake, pa ok, kaj znaš pa ti koristnega delati oz. kaj si že koristnega naredil za Slovenijo, slovence?

     • AboutTown

      Ne, ne, ne, pikec… nič splošno. Meni si postal. OK? Ne spreminjaj teme, ko te dobim na laži, pizdica mala.
      Torej, očitno me ne poznaš, sicer bi vedel, kaj sem “naredil za Slovenijo, slovence”. A ne? Pa si vseeno ocenjeval. Kreten.
      Pa Slovenci se piše z veliko, govedo.

     • McBobo

      No in kaj si naredil, ko se tako hvališ?

     • cosmosjasnovidec

      Pisal je sovražne parole po cerkvenih stenah in uničeval kipe cigan zahojeni.

     • McBobo

      Že eno uro ga čakam, da napiše, kaj je dobrega naredil za Slovenijo, pa se očitno niti enega dela ne spomne, kaj šele dobrega.

     • cosmosjasnovidec

      Saj ti je pa pravilno napisal lenuh ciganski na sociali in karitasu.

     • AboutTown

      Šššš!

     • RATATA

      Dobro si ga. A cerar ve za tvoje sposobnosti in znanja?
      Pripomogel bi, Zlo.
      Te bom predlagal v ekipco.

     • AboutTown

      Super! Zmenjeno!

     • cosmosjasnovidec

      Kradli boste še naprej pridelke po njivah in kokoši po vaseh tako kot do sedaj,ker je že skoraj zmanjkalo Ježev za vše ciganske “Ježeve golaže”.

     • AboutTown

      Pa kje ti živiš, človek?! V pizdi materini ali kaj? Fak…

     • McBobo

      “Fak” se pravilno napiše fuck. Ne ne, saj imaš prav “Piši kao što govoriš i čitaj kao što je napisano”: https://bs.wikipedia.org/wiki/Vuk_Stefanovi%C4%87_Karad%C5%BEi%C4%87

     • AboutTown

      Jaz imam vedno prav.

     • RATATA

      Ne obupuj.

     • cosmosjasnovidec

      Saj te pa že vsak pozna nepridiprav tatinski dolgoprstnež.

     • AboutTown

      Ššš!

     • McBobo

      Dosti imaš, tableta ti je popustila.

     • AboutTown

      Sšš!

     • McBobo

      Kuku, na tabletko.

     • cosmosjasnovidec

      Pojma nimaš kaj si čečkal sedaj mu pa seveda ne veš obrazložiti tupavec.

     • AboutTown

      Šššš!

     • garfi

      don murgleone lizunček mk5

     • AboutTown

      Kako kaj Golf? Še cuka?

     • McBobo

      Kaj je zdaj, boš razložil to svojo trditev in žalitev:

      “”””Ti si že nesposoben. Pa ne samo kreditno. Pizdunček.””””

     • AboutTown

      Sem ti že, kreten.

     • McBobo

      No daj še malo pokaži svoj nekulturni komunajzerski ksiht. Razložil pa nisi še čisto nič, tako da čakam na razlago.

     • AboutTown

      Zgleda da si preneumen. Žal.

     • McBobo

      Pozabil si napisati kreten, pizdunček, kaj še…

     • AboutTown

      “kreten, pizdunček, kaj še…”
      Bo?

     • McBobo

      A to je vse, kar zmoreš?

     • AboutTown

      Zate je dovolj. Nisi posebej vreden tipkanja.

     • McBobo

      Kdaj pa bom vreden tvojega tipkanja? Ko bi te začel žaliti, tako kot ti druge vsepovprek? Pa še sedaj nisi napisal, kaj si ti naredil za Slovenijo?

     • garfi

      utapljaš se v lastnem dreku

     • garfi

      zato pa imaš NIČ prijateljev na 55 izbljuvkov

     • AboutTown

      Ah, revež.
      Piki… to niso prijatelji. Prijatelj je nekaj povsem drugega.
      Vem, da ne razumeš. ker jih nimaš.

     • cosmosjasnovidec

      Close rat shit.
      Homič.

     • AboutTown

      “Close rat shit” wtf je to?

     • cosmosjasnovidec

      Zapri podganji drek.
      Enako kot zapri gobec podganji iztrebek drugače pridem in te zbrcam v tvoja buzerantska jajca.

     • AboutTown

      OK… zdaj si pa že patetičen. Lepo te prosim, prosim, povej kje se dobiva. res. Pridem kamorkoli. Samo povej kdaj in kje.
      Ali pa nehaj s temi kretenskimi osnovnošolskimi grožnjami, pičkica.

     • cosmosjasnovidec

      V rit se zaleti sam sebi strahopetni posrani ciganski kup dreka.
      Ali mi nisi prejšnjo krat napovedal soočenja glista potuhnjena na katerega se niti na kilometer nisi upal prikazati,ker te tam čakajo z pestmi zaradi mladih fantov katere si spolno nadlegoval peder toplovodarski.
      Kot ciganskega levaka te je sam posrani gobec kar je že tudi vaša komunajzerska tradicija.

     • AboutTown

      OK. Še enkrat. Pa beri počasi, da možgani dojamejo: kje… ok? in… ok? kdaj… ok? Kje in kdaj. Daj, povej.
      Sicer pa ti nisem napovedal “soočenja”… kreten lažnivi.

     • garfi

      meni je odtrgal glavo, poscal se ni ker samo dreka

    • Mihec S’kumarc

     Majn troši.

    • cosmosjasnovidec

     Kradli po vaseh kokoši in krompir kot jim je prirojeno.

     • RATATA

      Ko se jim bo pa zaluštal partizanski golaž, bodo pa Slovenskemu kmetu kravo ukradli.

   • garfi

    mk5 ak47 se je vrnil

    • AboutTown

     Peta generacija AK-47 ne obstaja, debeli. Lahko pa se usedeš na AKS.

   • Mihec S’kumarc

    Pa še kako drži. Deli in vladaj, pij in jej ter uživaj, to je naš odnos do življenja.

   • cosmosjasnovidec

    Uživala sta vidva verjetno ja,ko je tebi in Foglu tuneku Cmerar razčesal tazadnjici dal pa vsakemu 5 eurov.Hahahahaha

    • AboutTown

     Aahahhahahaahahaaha!!! Lepo, da se sam sebi hihitaš. Kje sta pa Debeli Garfild in BaldFuck?

   • totex39

    To pa ne, mi smo ponosni, vas bi pa lahko bilo sram !

    • AboutTown

     Prsa bedaka, glava junaka.

   • garfi

    sem kupil cel paket robčkov
    smrk hahaha smrk hahaha

    • AboutTown

     Spet med jokom in smehom…

     • garfi

      prehlajen smrk hahaha smrk hahaha….

 • Fogglof Tunnek

  Čujte… “Jaz sem Janez Janša”… je lucidni, zabavni, poglobljen, poskočni, globalni dokumentarec z živim smislom za samoironijo… ni pornič, kot so vreščali Janševi fetišisti, ampak nekaj, kar je huje od porniča… to je namreč načrt, kako se znebiti Janeza Janše… po mirni poti, brez nasilja, brez tistega “najprej diskreditacija, potem likvidacija.” … Ne, to ni diskreditacija Janeza Janše, ampak glorifikacija Janeza Janše. To ni zgodba o tem, kako se Janeza Janše znebiti z diskreditacijo, ampak kako se ga znebiti z glorifikacijo… z mantranjem njegovega imena…”Jaz sem Janez Janša, jaz sem Janez Janša, jaz sem Janez Janša”… njegove ideologije… kdor ni Janez Janša, ni naš… in njegovega slogana “Več nas bo, prej bomo na cilju.”… Jaz sem Janez Janša, vredno ogleda.

  • Rožle

   Vam je Vinko Gorenak lepo povedu..:
   “Nekega dne se vam bo pa Janša prikazal … V sanjah se vam bo prikazal…”…

  • cosmosjasnovidec

   Tvoj istospolni prismuknjeni ciganski brat AboutTown men girl se celo strinja z tabo in ti je edini pritisnil + tako,da je razvidno kakšne kratke pameti sta.

  • garfi
  • RATATA

   Če greva tekmovat kdo je bolj fuknjen, jaz zgubim totalno.

   • garfi

    to je bil rafal

  • cosmosjasnovidec

   Ti si pravi ciganski kozojebski bedak ne pa Janša teslo prismuknjeno nekulturno in neolikano.

 • Anton

  Kaj pa če zberemo denar za en atentat?

  • montyamp

   Koliko rabiš ?

  • AboutTown

   Na?

   • Rožle

    A se spet ogroženega počutiš ? ….

    • AboutTown

     Koze so ti pobegnile, Rožle.

     • cosmosjasnovidec

      Verjamem,če sta jih vidva z cigo bratom Foglom naskakovala v riti.
      Sram vaju je lahko pedra nekulturna brezobrazna.Se vidi,da vama olika in spoštovanje živali ni poznana.

     • AboutTown

      Za vejico je presledek, peder nekulturni brezobrazni. Nauči se slovensko.

   • cosmosjasnovidec

    Tebe men girl.

 • AboutTown

  A ja.. pa fantički, kot je Anton… ne pozabite, da mi v backgroundu stalno teče HTTrack. Za vsak primer, saj razumete, a ne?

  • stajerc5

   Ne sploh ne, Group IPL&Fortran…

   • AboutTown

    Daj nehaj s tem fortranom… kreten.
    Kako pa kaj cobol? Gre?

    • cosmosjasnovidec

     Sedaj,ko so vama na kirurgiji z tvojim cigo bratom Fogglo Tunpežem zašili ritne luknje katere vama je pri naskakovanju razčesnil tovariš Cmeravec kar naprej visita tukaj zgoraj.
     Razlog je,da ne moreta porivati drug drugega drugam kot samo v usta ta pa imata tako ščrblava,da si na ščrbinah poškodujeta vajine ciganske črve..

     • AboutTown

      Slovenščina, motherfucker! Do you speak it?!

     • cosmosjasnovidec

      Fuck you in the ass husband girl.

     • AboutTown

      No, a vidiš, da si peder. Pa mi nisi verjel.

  • cosmosjasnovidec

   Teče tebi v betici Halucinacijski track men girl.

   • AboutTown

    Kaj? Kaj je to “Halucinacijski track men girl”, govedo nepismeno. Potem pa ni čudno, da si na minimalcu, kreten.

    • Rožle

     Kaj pa ti noriš tolk …?!!

     • AboutTown

      Cmok!

     • Rožle

      Če boš take zganju, se ne boš nikol pozdravu …!

     • Mihec S’kumarc

      Da nista vidva topla bratca?

     • AboutTown

      Kaj pa je topli bratec?

     • cosmosjasnovidec

      Tvoj brat Fogglof Tunnek kateri te nabija v tvojo cigansko črno osmojeno tazadnjo plat.

     • AboutTown

      “ki te nabija”, ne “kateri te nabija”, pička nepismena zahojena neandertalska usrana pofukana. Nauči se že slovensko, gnoj leni.

     • RATATA

      Najbolj simpatičen si, ko rečeš cmok.
      Tako nov, tako izviren.

     • Rožle

      Tale piše direkt iz psihijatrije…v to sem prepričan…

     • AboutTown

      Napišem “cmok”.
      Cmok!

     • RATATA

      Zakaj se pustiš izsiljevat enemu desničarju, kot sem jaz, navaden RATATA ti lahko enostavno razložim takole: zato, ker se dovzeten za pranje možgan!

     • AboutTown

      Izsiljevat? A ti govedo sploh veš, kaj pomeni beseda “izsiljevat”?
      Sicer pa je “možganov” ne “možgan”. To je samo pri desničarjih.

     • RATATA

      Ti bihtavc, enciklopedija prfukjena, jaz tvoje komunajzarske možgane pojem s praženo čebulo in z parimi jajci. Tvoje telo pa porabm za tarčo pri treningu šicanja.
      Jaz sm si zate Slovenski jezik zmislu!
      Bistveno za ćefurje je, da uporabljate knjižno slovenščino, ki je pohabljna s strani tvojih zemljakov. Pravih domačih Slovenskih izrazov pa ne poznate, ker ste smrdljivi pritepenci.

     • AboutTown

      Ja. Ljudje jedo tisto, kar jim manjka. Ti pač možgane in jajca.
      Daj, prosim, naštej nekaj “slovenskih izrazov”. ( slovenskih se piše z malo).

     • RATATA

      Jaz dobro vem kaj se piše z veliko, samo ti nikakor ne ugotoviš, da te s tem nepravopisom le zavajam.
      Saj si brihten, le inteligence ti manjka.
      Tako, da kar ostani komunajzar.

     • AboutTown

      OK! Whew…

     • RATATA

      Ne naveličaj se prosim. To ni lepa lastnost. Boriti se je treba. Nikoli odnehati! Sovražnik mora začutiti moč revolucionarja. Sovražniku ne smeš pustiti niti dihati.
      Potrebno je pripokati in zbežati.

     • Rožle

      Ne razumeš ti glih najbolj…

     • cosmosjasnovidec

      To napiše podzavestno,ko ga fafa njegovemu staremu ali pa bratu ciganu Foglu Tuneku spotoma.

     • cosmosjasnovidec

      Ravno ti boš nekoga učil kaj je pravilno,ko si hodil 8.let v prvi razred šole za duševno prizadete gnida levaška brezobrazna in nekulturna.
      Olike in spoštovanja se nauči,ker pametni ljudje nismo navajeni takih prostaških besed kot jih imaš ti kozojebec ciganski.

     • AboutTown

      Opaziš v svojem stavku “pametni ljudje nismo navajeni takih prostaških besed kot jih imaš ti kozojebec ciganski” rahel nesmisel?

     • RATATA

      Zakaj si zdaj svojega napadel?
      A zato, ker nategneš vse kar leze in gre?

     • Rožle

      He…

     • cosmosjasnovidec

      AboutTown in Fogglof Tunnek sta edina toplovodarja tukaj sicer sta si pa ciganska buzerantska brata katera v njunem koncu poznajo po domače kot “Ritopikca”.

    • cosmosjasnovidec

     Zahojenec kaj sprašuješ kaj je to,ko pa dobro veš,ko imaš halucinacije misliš,da nabijaš v rit tvojega brata “tuneka” v resnici pa sosedovo kozo “Juliko” katero obdelujeta oba,ko soseda ni doma.

  • Mihec S’kumarc

   Le pojasni nam.

 • montyamp

  To na fotki so Stalinove gliste , tudi v backgroundu .

 • garfi

  murgelski troll “AboutTown” je naredil že štiri samomore mk5 pa še dreka

 • garfi

  glorifikacija Janše po kurćanistično – copyright Fogglof Tunnek
  Nazoren prikaz homoseksualnega seksa, esesovci in fašisti se pojavijo v dokumentarcu Jaz sem Janez Janša, zaradi česar so imeli zaposleni v Viba filmu pomisleke do sodelovanja pri filmu.
  “Slišal sem, da so določeni kadri v celovečernem dokumentarnem filmu “Več nas bo…”, katerem je spremenjen naslov v “Jaz sem Janez Janša” producenta Aksioma, vsebinsko neprimerni, sem o tem vprašal tiste, ki so imeli film priložnost videti.
  Odgovor me je osupnil:
  V filmu, oziroma audio-vizualnem projektu z naslovom ‘Več nas bo’, katerega producira produkcija Aksioma, so video vsebine, za katere bi lahko trdili, da so pornografske. Gre za skupinski homoseksualni spolni odnos. V kadru sta prikazana dva gola moška med homoseksualnim spolnim odnosom, ostali, prav tako goli moški pa v vrsti čakajo. V kontekstu celovite vsebine filma oziroma projekta ‘Več nas bo’, kjer nastopajoči izjavljajo ”jaz sem Janez Janša”, pa pornografska vsebina zlahka postane tudi žaljiva do osebe, katera se skozi celoten projekt omenja in obravnava…” je pisal direktor Vibe Gregor Pajić v pismu direktorju Slovenskega filmskega centra Jožku Rutarju.

 • Mihec S’kumarc

  A tuki sploh kdo komentira članek.

  • Rožle

   Ja tebe čakamo ….

  • janez cepec

   sej videš, de so sami idijoti

   • cosmosjasnovidec

    Gnida šiptarska najprej se nauči Slovensko in šele potem poskusi kokodakati tukaj,če te bo sploh kdo kaj razumel.

  • RATATA

   Kaj ti ni jasno ti, ki se imaš za enega od treh kraljev? As ti tačrn? Kdo ti pa prevaja?

 • garfi

  grožnje dneva murgelskih kurćanistov
  AboutTown • eno uro nazaj
  FORT LAUDERDALE AIRPORT, FLORIDA!!!
  THIS IS YOUR FUTURE, BITCHES!

  • AboutTown

   Uau!! Debeli Garfild mi je podelil nagrado “Grožnja dneva”! No to pa je čast.

   • garfi

    povej naslov, da ti pošljem nagrado

    • AboutTown

     Debeli Garfild
     Usrana pot 129f
     3912 Spodnji Blatni dol pod Drekovo kepo.

     • garfi

      zapisano
      samomorilni kurćanist “AboutTown”
      pot spominov na mafijo mk5
      kurćan u murglama

 • samotoje

  In potem stopi Turek pred zrcalo in vpraša: “Zrcalce, zrcalce na steni, povej, kateri najlepši in najbolj pameten bla bla bla?” Zrcalce na steni molči, ne more vendar zaslepljenemu človeku povedati bridke resnice. Turek(ima težave z razumevanjem neverbalne komunikacije) je ves iz sebe od sreče: ” Saj sem vedel! Takoj bom kandidiral na vse možne mednarodne funkcije! Najlepši sem in najboljši, lahko sem Miss Univerzum (ni tipkarska napaka)!”
  Nauk: Narcisom in butcem je treba v obraz povedati, kar jim gre, ker drugega ne razumejo. Ti, ti, nerodno zrcalo.

 • totex39

  Čujta Fogglof in About nehajta se delat norca in takoj pejta pred pravoslavno cerkev, kjer vaju čaka Kučan in Turk, da boste skupaj praznovali pravoslavni božič.

  • AboutTown

   Jaz sem že tam!
   Христос се роди!

   • totex39

    A badnjak se že zakuril haha !

    • AboutTown

     Kaj si napisal? Z veseljem bi ti odgovoril, ampak res ne vem, kaj hočeš…

     • totex39

      Poglej v google, saj si ja tako pameten.

 • Vrhovni sodnik

  Zdaj, ko je šejtan v Mestni Galeriji službo izgubil, bi pa sluzasti Danilče lohk tam nastopil, saj ne bo imel težkega dela, kipce bi scat nosil.

  • Rožle

   Sam bi ga med prenosom do WC poscal, ker bi se tolk časa obiral…

 • Rožle

  Skratka zdej vsaj vemo kako zgleda Fogglova Julka …
  https://s28.postimg.org/7nzmn0ysd/Tunek_plus_Julka_pru_ka.jpg

  • AboutTown

   Skratka. Ja.

   • Rožle

    Tib rajš zdolga….

 • garfi

  ne ni se sesul portal ali trollanje
  kurćanisti so poskušali širiti murgelsko propagando tudi z grožnjami
  cel dan je potekala redna vzdrževalna debanditizacija, deratizacija in dezinfekcija

  • AboutTown

   Vrhunsko!

   • garfi

    mijau mijau mijau….

 • Rožle

  Kje se je pa spet Pjevač tuge zgubu…?

 • Rožle

  Avtohtoni si je pa vzel kar dolge počitnice…

  • RATATA

   Prodaja 16 let staro škodo, pa je velik interesentov.

 • Viktorh

  Človek, nepomemben za večino Slovencev, s svojim početjem vznemirja komentatorje, ki so naklepali preko 600 komentarjev v 18 urah.

  • AboutTown

   Očitno ne tako nepomemben, čez nekaj besedami razburi abonente Nove24… a ne?

   • RATATA

    Bravo! Bravisimo!

   • cosmosjasnovidec

    In koga si ti razburil levak raztreseni?Ali še nisi dojel,da si tukaj najbolj zabit med zabitimi levaki in tvojimi tovariši kateri te celo sami ignorirajo zaradi tvoje zaostalosti ter nekulturnega in prostaškega obnašanja proti gospodom Desničarjem?
    Sram te je lahko teslo cigansko,da si jezen na nas kateri smo pametnejši od vas zahojenih levakov.
    Posebno ti bi moral najprej upoštevati dejstvo,da si obiskoval 8,let 1.razred posebne šole za duševno prizadete tvojega ciganskega brata z nickom “FoglofTunek” so pa že prej nagnali iz te šole,ker je spolno nadlegoval majhne fantke in ga dali na zdravljenje glede pedofilije.
    Tako on sedaj naskakuje tebe in koze pa tudi uboge kokoši tebi je pa pedofilstvo ostalo v navadi,ker nisi bil na zdravljenju in odvajanju.
    To je nekaj malo napisanih dejstev,ker se mi za tebe ne ljubi več pisati in tako ali tako ne boš zastopil toplovodarski istospolni izprijenec.
    Poudaril bi le,da se teslo zahojeno,nekulturno ter predvsem prostaško pričneš spoštljivo vesti do častnih ter kulturnih Desničarjev drugače pridem in te zbrcam v ta tvoja levaško ciganska komunajzerska jajca.
    Si sploh razumel kaj sem napisal kar sicer dvomim in vprašaj,če ti kaj ni jasno in ne gobezdari in kokodakaj nerazumljivo tako kot si navajen tam na tvoji prismuknjeni čefutarski levaški 24.kurji strani.

    • AboutTown

     Kje in kdaj, kreten zafukan.

   • Rožle

    Ti sam sebe razburjaš …kar pa ni zdravo …
    Počasi boš spet končal na psihiatriji ….

    • McBobo

     Če bo sploh uspel priti na psihiatrijo? Da ga ne bodo prej dohiteli prijateljčki in ga razdevičili…. spet….

 • AboutTown

  Zbirka najhujših serijskih morilcev… sami muslimani, komunisti in črnci:
  http://listverse.com/2017/01/06/10-serial-killers-on-why-they-did-it-in-their-own-words/

  • Rožle

   Hočeš rečt, da so tvoji kumunisti angelčki …

   • Rožle

    Dejstvo in resnica je, da na slovenskih tleh v vsem svojem 2000 letnem obstoju … RKC in kasneje Dolfe nista storila toliko gorja Slovencem kot ga je Titov komunizem storil v nekaj desetletjih …

    • AboutTown

     Dejstvo in resnica? Oboje? Uh… potem pa ni kaj…

     • RATATA

      Spet si zvotkal. Res si dober.
      A sem zvotkal prav napisal?

     • AboutTown

      Ne.

     • RATATA

      Spet si se pustil navadnemu desničarju, da je izsilil željen odgovor. To pa zato, ker si dovzeten za pranje možgan.

     • AboutTown

      A nisva dala tega že skozi?

     • RATATA

      Vidiš, da si res brihten. Samo inteligence ti manjka.

     • AboutTown

      Ponavljaš se… c c c.. demenca?

     • RATATA

      O ne. Le izsiljujem te, ker si nezaželen.

     • AboutTown

      Ej, daj pohiti… meni piše “One other person is typing…” že 5 minut…

     • AboutTown

      A ja… pa pravilno je »želen odgovor«, ne »željen odgovor«.

  • RATATA

   Bravo kliker.
   Aja z veliko začetnico. Kliker.

 • sunday

  zbrani na gornji sliki so prav pripravni za enega muslija z jopičem eksploziva na sredini – no, to bi bila sanjska rešitev slovenije!!!

  • AboutTown

   No, a vidiš, da so muslimani sanjska rešitev! Pravilno razmišljaš!

   • Rožle

    A mislš, da bodo tebe šparal …?

    • McBobo

     Ima se “AboutTown” za nevernika, vabi muslije, ki pa koljejo nevernike. Temu in ostalim levakom res ni več nič jasno.

 • McBobo

  Janez Menart

  Tam v vladni palači je stol.
  Ves vitek in skladno prefinjen,
  zrezljan in mehko oblazinjen
  stoji že stoletje kot nov.

  Star mojster, v lepoto zazrt,
  v nočeh mu iskal je obliko in
  v mislih izsanjano sliko
  s peresom prenesel v načrt;

  kmet v gori posekal je les in s
  konji ga zvlekel v dolino; suh
  tkalec je zvotkal tkanino — tri
  proge in lilije vmes;

  mizarjevo grobo orodje
  dopolnil je z dleti rezbar in
  čopič kot skrben zlatar
  pozlatil je gladko ogrodje;

  tapetnik napolnil skrbno je z
  žimo vse skrite kotičke in
  čeznjo med zlate žebljičke
  napel nežno lila blago.

  Kanclir ga prišel je prevzet in
  stol je iz delavnih rok ves
  gladek, dehteč in ves slok
  priromal na zglajen parket.

  Sto let je že v vladni palači.
  Tam v ritmu volitev in vlad,
  spletkarjenj in strank in debat
  nanj sedajo dedni čvekači.

  Z jezikom tam režejo kruh
  umetnikom, delavcem,
  kmetom
  in spuščajo vanj med klepetom
  svoj vzvišeni zadenjski duh.
  A stol, zmerom znova zaseden,
  strmi v to menjavanje hlač,
  brezbrižen za vnemo krtač
  in z vsakim cesarjem več vreden.

  https://sl.wikisource.org/wiki/Reizem

 • AboutTown

  Nič… prends soin de toi!
  Cmok!

 • Poštenje velja

  Vsi na sliki so narodni izdajalci.
  Nekoc jih bo nekdo na znanem kraju in na znan nacin tocno znanega dne poslal v neznano.

  • Ros

   Ne. Ne. Te metode so mimo.

   Znan sodnik Haškega sodišča za človekove pravice jih bo, za zločine proti človeštvu, poslal v znan zapor (kjer se jim NE bodo kršile človekove pravice) na zasluženo prestajanje znane (20 letne) zaporne kazni.

   Tega niso storili, ker se bojijo reakcij komunističnih držav, Kitajske, ipd. Tudi ta argument je mimo. Če bi želeli demokracijo, bi jo lahko že uvedli. Argument, da moramo mi trpeti, ker bodo nekje na drugem konču sveta, užaljeni tisti, ki zasužnjujejo in mučijo svoje sodržavljane, ko bodo izvedeli, kaj si mislimo o njih in o njim podobnih, pač ne zdrži več. To ni več leto 2016.

 • Machete

  Second-rater should run for the function. It will be expensive, but we will have some laughing material again…